Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Nalam is latszik.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

HuAn82
Szar ügy. Nekem jó!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Nekem nem jelenik meg semmi.
HuAn82
Nagyon ott lesz a hangulat a játékban!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Itt meg ez:
hykao
Elnézést, ...ez díszeleg...
hykao
Dobozterv már van:

...és a magyar készítõk oldalán még mindíg csak ez díszeleg.

Szóval...
Alexease
hykao
Sajna nem. 2029 Los Angeles...
hykao
Már itt jön...
Alexease
In-game screen?
hykao
Mayday
Nem sokat hallani errol, nincs tul nagy marketingje, de nem tudjatok, mikor jon?
Elvileg valami november 18-ai datum volt megigerve, de eddig meg nem maszott aranylemezre. Mindenesetre azt hittem, nagyobb varaozas fogja ovezni, en legalabbis rohadtul varom mar ezt!
Valaki tud rola valamit?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

fm
jöjjön már

Nem tudja valaki, mikor jelenik meg már végre pc-re a T3????

zaki
nekem megvan az újság, csak az a gáz, hogy nincs scannerem

ja nem az a kód hanem a g28641xdaf3

War. War never changes.

NA pl. innét le lehet tölteni:
http://free-game-downloads.mosw.com/d.php?28641
le kell szedni azt a downloadert-t, majd beilleszteni azt a http://free-game-downloads.mosw.com/d.php?28641 kódot.

War. War never changes.

Remélem lesz olyan hangulata mint anno a Skynet-nek... juteszembe, le lehet még vhonnét tölteni ezt a régi játékot? 😊

War. War never changes.

HuAn82
Hát ez elég xar!A War of the Machines sokkal szebben fest.

HuAn82

Rise Of The Machines

Blasta
Methos: Ki is mondta, hogy a magyarok nem tudnak jót alkotni??????

DNS5000:
Biztos van benne feeling, de azért ismerjük el: az a játék nem való a nemzetközi piacra, abban a formájában. nem véletlenül az Activision Value adta ki. Elöttem az Invictus leszerepelt rendesen. Majd meglássuk, mit "alkottak" most...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

igaz hogy szar a grafika es meg igy is szaggat a varosban. De a teszt palyan letesztelhete a megepitett autodat es a tuningos reszben minden mast felulmul. Van benne valami feeling. Nem veletlen hogy 15000 hozzaszolasos a topicja, es mar kint is van a 2 resz ami remeljuk legalabb jatszhato is lesz , nem csak tesztelin lehet.

May the force serve you well!

kisficege
Mikor fog megjelenni kb.?

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

Methos from GH
Hát ez nem igaz, hogy a magyarok nem tudnak jót alkotni. Emlékezzünk csak vissza az Imperium Galaktika 2-re... vagy a nemérg megjelent Haegemononiára... Azért tudnak jó játékot csinálni, csak hát nincs annyi zseton mint a külföldi fejlesztõcégeknél...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

HuAn82
Theocracy?A Philos nem ezzel a játékkal kezdte és jutott jelentõs anyagi haszonhoz?!Akkor csak nem volt "olyan nagy bukás"!

HuAn82
A Street Legalt még nem próbáltam,de a lelkesedést látva lehet nem is fogom...

HuAn82
Ha a nadrágodban mocorgásra vágysz,akkor nem hiszem,hogy a terminátor képeket kellene nézegetned!

Blasta
Igen, én is láttam, konkrétan a Street Legal-ra gondolok itt.

A T3 game meg szerintem sem lesz akkora pukk, mint azt gondoljuk. Csak a címe fogja elvinni.
Reméljük, hogy nem így lesz. Mindenesetre a képektõl nekem nem kezdett el mocorogni semmi a nadrágomban...:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
Hát én már látam nem kevés szar magyar játékot 😊 Ami nem is inkább szar de abszolút bukás volt. Pl.: Theocracy, Street Legal... stb. Ezek a magyarjátékgyártás, ha van egyáltalán ilyen nagy bukásai.
HuAn82
Úgy õszintén..Magyar készítõk kezei közül láttál már rossz játékot kijönni?"a játék BIZTOS hogy kurvaszar lesz, mivel a fejlesztõknek egyáltalán nem kell megerõltetniük magukat, a neve fogja eladni"<---Ezt következtetést mi a szent szar alapján vontad le?Ennyi erõvel azt is írhattad volna,hogy a STALKER,DOOM3,HL2,stb...is kurvaszar lesz.lol!

A Rise of the Machines az a külföldi program, a War of the Machines az a magyar fejlesztés.

War. War never changes.

Methos from GH
Ez most melyik? Amit a magyarok fejlesztenek?
Mert kettõ van: a T3: Rise of Machines meg ez...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Szerintem azért nem lesz szar a játék, mert a fejlesztõk tudják, hogy mekkora fába vágták a fejszéjüket, és a hírnevüket nagyban fogja befolyásolni ez a játék.

War. War never changes.

Grave Digger
éljen az optimizmus

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

mert?
a játék BIZTOS hogy kurvaszar lesz, mivel a fejlesztõknek egyáltalán nem kell megerõltetniük magukat, a neve fogja eladni
ne higyjétek már hogy az éveken át fejlesztett játékokkal versenyre kellhet egy ilyen dívatcím... addig tart a dicsõsége amig a mozifilm körüli hype le nem cseng, no meg utána biztos jön dvdn terminator trilogia is
ha egy stalkerre, doom3ra vagy hf2 re várnátok azt megértem, de ezt...

HuAn82
Vagyunk még egy páran igy!

egy demonak igen örülnék 😊

War. War never changes.

Kandurex
nosza,...csak a gond, hogy semmi infót nem szivárogtatnak a fejlesztõk 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem jutottam géphez egy hete, így nem tudhattam... Na mind1, akkor ez a topic szóljon csak a játékról

War. War never changes.

HuAn82
lol...

átkerult általánosba, valószínûleg azért mert köze nem volt a játékhoz 😊

Hali! Hová tûnt a másik T3 topic?

War. War never changes.