2062
  • Braveheart
    Azám
  • Mayday
    Soxor adnak ki demot megjelenes utan is.
    Nekem az egyetlen meg, ami hianyzik az eletembol, hogy olvashassam, hogy "a t3 wotm aranyra kerult", vagy valami ilyesmit... :)
  • Adam5
    figyusszatok
    ma van 24
    és 28ra akarjak hogy kint legyen
    mikor akarjak a demot?
  • hykao #432
    Akkor installáld újra gyorsan a Windows-t, mert hétfőtől hatalmas csaták várhatók.

Úgy tűnik holnaptól lesz legalább egy állandó magyar szerver.
    Legalábbis ígéretet kaptam rá.
  • hykao #431
    Nem gondoltam volna, hogy ez bárkit is ilyen érzékenyen érinthet. Pláne, hogy ha valaki beteg, az egy dolog, de ezek a képek nem a betegségről szólnak, sokkal inkább a fejlettnek nevezett kultúrák egyik idióta melléktermékéről-mellékhatásáról (a modellek körében egyre terjedő anorexiára gondolok)!!!

Szereti a fene nézegetni az ilyen csontkollekciókat, én egy e-mailben kaptam őket "Jó csajok" cimkézéssel.

Amúgy az élet szörnyűségeit (megjegyzem ezeket a képeket azért nem tartom annak) jobb, ha az ember némi (ön)iróniával kezeli, különben igen "savanyúvá" válhat.
  • M@TriX
    én mindig megvállogatom a szavaimat és ha nem is személyesen de ismerlek annyira, hogy ezt nem gondoltam volna rólad. Amúgy ha nincs igazam ne vedd magadra. :)
    Lehet, hogy csak nekem van ilyen érzékeny lelkivilágom vagy gyomrom, de nekem nem esik jól nézni ilyen képeket.
    Szóval én tőlem nézhetsz ilyen képeket, de ne itt tedd, ennyi.
    Amúgy amit írtam, az volt az első gondolatom a képek láttán. Ez van... ;)
  • Adam5
    Igazad volt már semmi nem akarrajta menni szinte
    pl, Outlook express!
  • fm
    apám mikor kicsi voltam pojénból felemelt így pont a terminator film miatt..mi kértük rá a testvéreimmel..
  • Braveheart
    Amúgy azt a csajt szvsz fél kezemmel fel bírnám emelni úgy, hogy a nyakát átkulcsolom...
  • Braveheart
    A #413-at hamarosan törölni fogják...
  • Lemming
    Polgárpukkasztás lehet csak, ha nem kamu. Magyarul nem a ruhákon hanem a betegségen van a hangsúly...

De ez tényleg nem T3...
  • HuAn82
    Libát nem őriztetek együtt (én igy ismerem),de ezek a képek akkor sem ide valók!!
  • hykao #423
    Igen-igen, de szerintem ezek a képek azért kamuk.

Láttam már egy-két divatbemutatót, volt egy pár igen vékony hölgy, de ennyire kórosan egyik sem volt vékony.

Nem tudom elképzelni, hogy ilyen csontkollekciókkal mutatnának be egy kollekciót.
  • Lemming
    Ez létező jelenség... anorexia a kódneve...

De ez már nem csak a nő betegsége... így fotózni őket meg ilyesmi... ez undorító... Ok, megismeri az ember.... de szánalomnál többet nem kapnak.
  • hykao #421
    Hátrább az agarakkal barátom!
    Te ne minősíts engem úgy, hogy nem is ismersz!!!
    Válogasd meg a szavaidat, mert nem együtt terelgettük a disznócsordát.
    Majd, ha személyesen is ismersz, akkor megengedheted magadnak az ilyen közvetlen stílust!

Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!
    S legfőképp ne utálj senkit és semmit, főleg amíg még felületesen sem ismered.
  • hykao #420
    Nem tudom, de remélem.
  • M@TriX
    b+, utálom az ilyen ízléstelen seg*fejeket.
    Utálom az ilyen poénnak szánt beszúrásokat...
  • fm
    ezek kamu fotók ugye? mondd hogy igen!!
  • HuAn82
    Ezek beteg nők!
  • HuAn82
    Melyik író?
  • Adam5
    pár kérdesem lenne ha beszélhetsz róla:
    1. foktok még javitani a t900 és a t900hevy modellen?
    2. nem tervezitek hogy be raktok+ terminatort?( a terminator2 ből a t1000-est?)
  • Inquisitor
    "Ha a könyveket venném alapul akkor én is ezt mondanám ..."
    Ööö. Arra a "könyvsorozatra" gondolsz amiben az író az előző két terminátoros FPS küldetéseit egy az egyben leírta? Mint saját ötletet???
  • hykao #413
    Na ittvan nektek egy pár női terminátor:

• Braveheart
    Nekem már most tetszik a játék, csak így tovább!!!
  • HuAn82
    Ha a könyveket venném alapul akkor én is ezt mondanám. Mert ha valaki olvasot egyet is az tudja,hogy elég nehéz lenne egy harctéri egységet szemtől szembe kinyírni ilyen fegyverrel mint ami a játékban is van az embereknek. Kivéve az EMP gránát és a távcsöves (persze megfelő tölténnyel).A távcsövessel ha sikerül eltalálni elsőre az ostyaáramkörös processzort akkor siker. Második lövésre ritkán van esély. Egy Westinghouse szép dolgot hagyna egy emberből. SEMMIT!! Fejvadásznak meg nekirohanni szemtől szembe,na ez meg ismét öngyilok lenne. Én megmondom őszintén egy lopakodós (pl:a romok között gerilla harc) játéknak jobban örültem volna. Ahogy a filmnél is írtam akkoriban a készítők néha elolvashatnának 1-2 terminator könyvet. Akkor pl: nem készítettek volna ilyen gagyi T3 filmet. A könyvbeli élményeket félre téve "elvagyok" a játékkal,mert sajnos PC-re nincs terminator játék dömping. Míg élek remélek!
  • HuAn82
    Na ilyennel én is találkoztam. Mögöttem repül a srác gondolom én jóhiszeműen,hogy akkor majd talán fedez,erre "szemrebbenés" nélkül ledurrantott. lol!!
  • hykao #408
    Köszönjük a tájékoztatást, és sok sikert a továbbiakra is!!!

Remélem a magyar patch elkészül.
  • Tibre
    És az EAX,High soundot miért nem tudom beállítani? :(
  • fm
    ez komoly?
  • Braveheart
    Remélem a teljesben lesz már halál-animáció is...
  • hykao #403
    Azé jó lenne magyarul na.
    A Screamer 4x4-et is magyarul adták ki nálunk, ha jól tudom, és azt is a Clever's fejlesztette, ha nem tévedek.
  • Braveheart
    Majd meglátjuk...
  • hykao #401
    Ha így van, akkor jó (mármint a leadás, aranyra kerülés).

Azért azt nem hiszem, hogy kerek perec megtiltják, hogy a témában interjút adjon egy fejlesztőcsapat. (miért tennék?)
    Esetleg kikötik, hogy miről nem beszélhetnek.
    Minél nagyobb a hírverés annál több fogy egy játékból.
  • hykao #400
    Túl nagy lenne a munka?
    Te miről beszélsz?
    Szerinted amikor kidolgozzák a történetet, vagy forgatókönyvet írnak, párbeszédekkel, már eleve angolul teszik, netántán egymás közt is angolul kommunikálnak, vagy már angolul is gondolkodnak?
    A szingli rész eleve rövid (a fáma szerint), a multiban meg nincs sok szöveg!
  • hykao #399
    Olvass vissza párat.
  • [HUN]PAStheLoD
    na milyen a demo? érdemes leszedni?
  • Tibre
    Arról nem is beszélve,hogy valószínüleg az Atari nem engedi az exklúzív interjúkat,újabb demok kijövetelét és erről nem a Clever's tehet,ők már a szabadságukat töltik,tehát leadták az anyagot,demokat stb csak még nem kaptak jogot rá,hogy lehessen is tölteni.A másik cod-nak is elég volt 3-4 nap aranyra kerülésre...
  • Mayday
    Valszeg en is, pedig ritkan veszek szoftvert.
    Nem lenne veszes, azert jonehanyan megvennek sztem.
  • Braveheart
    Szerintem meg nagyon nem érni meg nekik, pár eladott példányért túl nagy lenne a munka... gondolj csak bele, hányan vennék meg az eredetit?
  • hykao #394
    Ja, ezt vettem észre, amikor spawn után egyből meghaltam.