Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Vazz, az is holnap? Fasza...
Igy is tele a vinyom az elmult idok termesevel...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
a képek is jók!

Adam5
nézzétek meg www.t3war.com
varjatok meg amig betolti a videot és gyönyörködjetek 😊
ahog én is, (nekem ez már meg van a hdd n egyépként)

hykao
Ne feledkezzünk meg a XIII-ról sem, hisz holnap jön!!!
fm
cs single-ben? multi nélkül?

a 28. az suxx..

Mayday
Es nem is HL2-es motorja lesz, tehat nem kell kiugro grafikara szamitani. Lehet, hogy sima HL motoron fog docogni, bar ebben nem vagyok biztos.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Szar lenne, ha kellene hozza... 😊
Nem, szvsz teljesen onallo. CS, csak single-ben.

Adam5
a Condition-Zero hez halflife2 kell?
vagy önállo?

Mayday
Ja, tenyleg, 28... 😞((
Eddig vegig 18-nak olvastam azt is... 😊

Adam5
28. az nem holnap

Mayday
Ja, Condition-Zero mar hetek ota aranyon van, es holnapra van hivatalos megjelenese.
Ennek is holnap van hivatalos megjelenese, de hiszem, ha jatszom... 😊

fm
jön holnap? meg a cz is?

Mayday
Csak jojjon holnap.
Eros hetunk lesz am! NFSU ma (elvileg), CS:CZ, T3 meg holnap...

Adam5

Adam5
Király vagy!

Mayday
Figyusz, ha nem gond, akkor megkerdezhetned. Csak tudnak ok jobban, hogy ez mennyire biztos lesz.

JohnnySmith
Release Date : 2003-11-28
http://www.uk.atari.com//?pg=game_detail&productID=134

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Adam5
ujra hivjam fel õket?

Adam5
Azt elfelejtem meg kérdezni hogy a november 18 adika csuszike vagy nem

Mayday
Hat, az nagyon jo lenne, de ez biztos? Mert annyira nem lehetett hallani rola semmit, hogy az mar durva...
Es nem tudod, magyar nyelvu valtozata lesz esetleg?
En is 18-at tudtam megjelenesnek, de hat... mar aranyra kerult volna ezek szerint?
Allitolag nov. 18 az Amerikai T3 dvd-premier is, es ezzel egy idoben akartak kinyomni a gammat is.

Adam5
meg van!
azt mondtak a november 18. a nemzetközi megjelenés
a magyarországi megjelenés attol függ hogy mikor hozzák be
van hogy 2hét, vagy még aznap(mint a warctaft esetében)

Mayday
Jo, aztan lecci rogton irj, barmit is mondtak!

Mayday
Haat... Nincs javaslat. Az utobbi felhozatalbol nem igazan. Esetleg Haegemonia, bar az sem teljesen ez a kategoria... Vagy Chrome, orr rakhatsz be implanokat... 😊))

Adam5
Felhivom a Gamestart érdeklõdök náluk War of the machines rõl

Adam5
Nem ismersz valami terminator gamet a skyneten kivul?
amit le lehetne tolteni?( kinombat mar a bioniclet the game-t töltöm le mert abban van valami gépies 😊 )

Mayday
Hat, sok infom nincs, amit "tudunk", az annyi, hogy 32-en lehet egyszerre nyomni, eros szerepe van jarmuhasznalatnak, gondolom eros bunyok lesznek, olyasmi filinget varnek, mint a filmekben a "jovo-jelenetekben". Nos, az elegge ott lesz a szeren, ha olyan lenne. Marpedig az eddigi videok alapjan elkepzelheto, hogy nagyon eros lesz. En ugy erzem, hogy elsosorban multira lesz ez az egesz kielezve!

Adam5
Van valaki ötleted hogy a War of The Machines multija milyen lesz?
(én annak örülnék mint a medal of honor ban a Normandia-i
partra szálás)

Mayday
Passz, eletemben nem hasznaltam meg olyat (csak c64 emulatort😊)) ). De allitolag csak sima PS1 emulatorbol van pc-re mukodokepes, ps2-es nincs (nemreg olvastam valamelyik jatek topicjaban).

Adam5
ps2 emulatorral nem megy pc-n?

Mayday
Igazandibol az a kategoria, amit tervezek eredetiben megvenni, ha jo a multija, akkor mindenkeppen!

Adam5
szerintem is jobb lesz

Mayday
Igen, a Rise of The Machines mar megjelent PS2-re, nov. 12-en!

Mayday
Jaja, de az ha jol latom csak a T3: Rise of The Machines game oldala, ami - tudtommal - pc-re meg sem jelenik.
de szvsz ez sokkal utosebb game lesz annal!

Adam5
rise of the machines mar kész van?

Adam5
http://www.t3game.com/
nézzétek meg nagyon jó az oldal(nem a tartalomra gondolok!)

Mayday
Az Atari oldalarol indultam, es asszem beirtam a keresobe a "War of The Machines"-t, es a legelso talalaton volt ez!
Plusz meg van egy jo kis interju a GameSpy oldalan is, szinten, ha rakeresel, akkor majd megtalalod az interview linkjet alul.
Ja, GameSpy-on november 11-e van megjelenesnek, de az ugyebar nem igazan jott be, semmi uj datumot nem talaltam. Meg egy mail-cim sincs a Clever's-nek...

Adam5
vagy az atarin?

Adam5
blues' news?

Adam5
Hol találtad?

Mayday
Bocsi, hogy igy ment, de valamilyen oknal fogva a cegnel nem birok egyszerre nagyobb szoveget beilleszteni!!!

Mayday
Weapons in "Terminator 3: War of the Machines" will run the gamut from modern-day and near-future weaponry, such as the M4A1, Desert Eagle and X-29, to the futuristic weapons used by SkyNet, including phased plasma rifles and cannons.

A number of armored and weapon-equipped Tech Com and SkyNet vehicles will be at the player's disposal both in single- and multi-player modes. Vehicles included modified trucks, cars and personnel transports for the humans with mounted guns, plasma rifles and rockets. SkyNet vehicles include a variety of land- and air-based machines. These vehicles act as the classes for the Terminator team, meaning the gamer plays as an FK hover attack craft or HK tank, rather than manning them from the inside. In addition, the player will be able to call in air strikes by targeting an object and issuing commands to offscreen allies.

Mayday
In the single-player campaign, players will power on as the Terminator himself, Arnold Schwarzenegger, with full likeness and voice acting, to wage war alongside SkyNet's mechanical forces against the human Tech Com revolutionaries. Once captured, however, the player is reprogrammed by Tech Com to fight for the humans and the player battles against his former robotic allies.

Mayday
In "Terminator 3: War of the Machines'" vast multi-player mode, players will compete online as either a member of Tech Com or as a SkyNet Terminator model. Eight playable character classes are available for SkyNet and Tech Com forces and up to 32 players can wage war on each server. Humans will have the advantage of cunning and stealth while SkyNet will bring to bear the awesome power of overwhelming force, brutality and durability. Each class will offer unique advantages and disadvantages in numerous battle situations. For example, SkyNet T-900 Endoskeletons can utilize their unique vision to quickly and easily identify even the most camouflaged opponents, but will be unable to heal or repair themselves in combat like their human counterparts.

Mayday

"Terminator 3: War of the Machines" will place players at the very center of the conflict outlined in the Terminator world -- the war with the sentient machines. The battle will rage in single- and multi-player modes across a variety of vast landscapes taken straight from the upcoming theatrical release, "Terminator 3: Rise of the Machines," including downtown Los Angeles, a ruined ocean harbor, devastated highways, Tech Com and SkyNet bases, crumbling factories and more.

Mayday
"Tech Com versus SkyNet in `Terminator 3: War of the Machines' is the very definition of online multi-player armed conflict," said Steve Allison, vice president of marketing for Atari's Los Angeles studio. "You're not saving John Connor, you're not saving Sarah Connor, you're not saving the world... you're trying to survive alongside your comrades and work together to eliminate your enemies. It's war like the world has never seen, and hopefully, never will!"

Mayday
Ezt talaltam most:

ATARI'S TERMINATOR 3: WAR OF THE MACHINES
Drivable Vehicles, Fixed Gun Turrets, Vast Battlefields Highlight War Game That Pits SkyNet Terminators Versus Tech Com Special Forces
LOS ANGELES--June 19, 2003-- Atari will bring "Terminator®3: War of the Machines(TM)," a single-player and online multi-player first-person shooter set in the ravaged battlefields of the Tech Com-versus-SkyNet conflict from the Terminator world, to the PC this Fall. Currently in development by Hungary-based Clever's Games, "Terminator 3: War of the Machines" will allow up to 32 players to face off online as either technologically advanced SkyNet Terminators or battle-hardened Tech Com Special Forces in an epic multi-player struggle for supremacy.

Adam5
Nem tudod a multyban milyen gépkkel lehetunk?

Mayday
Az a nagy bajom, hogy elvileg holnapra irtak anno megjelenest, de meg nem olvastam sehol, hogy aranylemez lenne 😞((

Mayday
Schwarczi baratunkkal kell nyomni az egyjatekos kampanyt, 10 kuldetes lesz osszesen. Mindket oldalt ki kell probalni a single-ben, merthogy kedvenc Terminatorunkkal jatszunk az atprogramozasa elott es utan is. tehat valszeg gep-kampannyal fog kezdodni, es utana jon az ember kampany.

Adam5
Huan82 láttál valamit északa?