2062
-
#526 Elnézést ha kellemetlenséget okoztam ezzel a cimmel de
1. valszeg ugy is mindenki tudja (kérdezték is hogy honnan lehet én csak válaszoltam)
2. ugy is kiderult volna de mégegyszer sorry
3. tuthatnád hogy minden game ki jön warez oldalra (vagy dc-re tuti) ugy hogy elég nyilvanvaló hogy milyen érzés lehet.
(ugyan ez a helyzet pl egy mozifilmmel is)
Szóval elöbb utób ugy is irták volna a forumban.
(lehet hogy téleg bunkóság volt ilyet irni ilyen hamar igazatokvan)
Neu télleg sorry -
#525 De ha ebbol is csak nehany darabot kaptok - ugy, hogy nem jut mindegyikotoknek - mint a CORA 2-bol, akkor az Atari is gazos;))) -
#524 En max 8e-ig szoktam elmenni, afole soha;( De 8-er mar nagyon jonak kell hogy legyen.
Teljesen uj, frissen megjelent jatekom, talan ha 3-5 van. De amugy, van vagy ~60 darab gyari, dobozos. De azokat kesobb, mar olcsobban vettem, 1500-3500-ert. Van olyan is, amit vegig jatszottam, es kesobb beszereztem eredetiben (pl. FreeSpace 1-2.). De a gyari lemezrol, mar egyszersem installtam;DD
Ja es persze van egy-ketto ingyen eredeti, Amcsi papir dobozos, a keszitoktol, pl. dedikalva is;)))))))) -
#521 Mint írtam én 100% megveszem. De van egy példa. Megvan a NWN eredetibe ,de a Sout nem lehetett kapni. Én nem tudtam játszani Olnline mert nem volt meg akik viszont letölötték azok igen. Namost írjam be a készítőknek ,hogy bocs, MO-n nem lehet kpni úghogy addig Másoltal nyomom?:D -
#520 Én is megveszem, és ha tényleg dec.2. a kiadás dátuma, akkor nem is kell sokat várni rá.
Sajnos azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy kiadjon 10e Ft-ot egy játékprogramra. - itthon főleg nem. -
#519 Tenyleg, Neu. Valszeg hulye kerdes, de milyen erzes keszitokent latni, egy huzos tobb honapos munka utan, hogy ahogy arany a cucc, mar szinte azonnal ilyen beirasokat lehet olvasni egy forumon: "meg van warezcenter.cjb.hu"?
Tudom, sajnos ez altalanos, de keszitokent biztos mas dolog atelni:) -
#518 Ezzel sokan igy lesznek;) -
#516 Én 100% megveszem. Nekem nagyon bejött a demó is. Azt viszont nem igérem ,hogy a kalózzal amíg ide nem ér nem fogom nymni. -
#515 A Screamer-t is megvettem, meg mindig fent van, es hasznalom is;)) Nem is lesz hasonloan megvalositott jatek a elkovetkezo idokben.
Egyedul, a palyaszerkeszteset sajnalom - hogy nem tudok csinalni - de ezt mar regebben kibeszeltuk nehanyszor;))) -
#514 Koszi! -
#513 A többiek nevében is, köszönjük a válaszokat! -
#510 meg van warezcenter.cjb.hu -
#509 honnan tudom leszedni? (warez?) -
#508 Engem a demó is leköt, pedig nem vagyok egy nagy multi-játékos, és az csak pár száz mega. -
Braveheart #506 És hol vesztetted el? :) -
#505 Honna töltötted? -
Braveheart #503 leszedted vhonnét? -
#501 Ezt is megértük... -
#500 #500 -
#499 Ettől persze még nem biztos, hogy ezért néznek ki máshogy a robotok a játékban... -
#498 Jó lenne, ha a világ ilyen egyszerű lenne...
Az, hogy a játék teljesen hivatalos, még nem jelenti azt, hogy a liszenzben "odaadnak mindent", azaz egy liszenz szerződés ezer és egy kitételt, kritériumot tartalmazhat.
Ez függhet pl. attól is, hogy az adott filmmel kapcsolatos jogok ki(k)nek a tulajdona(i).
Csak egy példa: Blade Runner.
Amikor ez a film készült, a vége felé elfogyott a pénz, ezért egyes színészek nem pénzt, hanem különböző - filmmel kapcsolatos - jogokat kaptak.
Így amikor a játék készült ezen színészekkel is egyezkedni kellett a fejlesztőknek.
Volt olyan színész, aki nem járult hozzá, hogy az ő karaktere szerepeljen a játékban.
De említhetném még a STAR TREK liszenzt is, ami miatt egyébként az ACTIVISION pereli a PARAMOUNT-ot. -
#497 Liszensszel nem lenne gond, mert teljesen hivatalos jatek. A film marketing parosa - lett volna. A jatekban megtalalhatoak az eredeti "Svarcis" beszolasok, parbeszedek digitalizat valtozatai. Bar nem hallgattam vegig, de lehet hogy keszult kulon a jatekhoz is svarcival felvetel.
-
#495 Ennek lehetnek liszenz okai is. -
#493 Megmondom őszuintén én most leszedem megnézem és ha jó ha nemjó én akkor is megveszem. Ezzel próbálnám támogatni a magyar játékiprat. Remélem a pénz odajut ahova szántam. -
#492 Eddig nem volt meg fps-uk, talan meg valami autoversenyt fejlesztenek meg most?! -
#490 Gondolom új. Tőle(ük) kérdezd ha erre jár(nak)! -
#489 Linket tud vki adni fullhoz? -
#488 De eddig más játékukban nem szerepelt? -
#487 saját... -
#486 Egyébként milyen motort használ a játék? -
#485 Eleg gaz a helyzet;(( Foleg, hogy szo szerint ugy megy a dolog, hogy vagy bezarom a studiot, vagy elvalalok ilyen olcso, gyors munkakat, aminek sajnos a vegeredmenye is hasonlo (persze, azert vannak jo dolgok is neha). Igy lesz valamennyi penz, es a hatterben, lehet fejleszteni a sajat, normalis, vegleges engine-t, jatekot stb.
Persze, az is igaz, hogy az aki a polcrol a szep doboz miatt - mivel reklam ezeknek nincs - leveszi a jatekot, kifizeti, hazaviszi, es kap egy felkesz termeket, az nem orul, es jogosan. Mondhatni becsaptak. De sajnos, mara mar elertuk, hogy a jatekipar 80%-ban mar a "gazdasagi-, penzugyi emberek befolyasa alatt van":( Vagyis sokszor, saknos egy jatek nem a Jatekosnak Jatszani keszul, hanem elsosorban penzugyi befektetesnek. Nagy reklam, hireszteles, paraszt-vakitas, es a vegeredmeny egy rakas szar:(( -
#484 Sajnos igy van! Kénytelenek a magyar fejlesztők 75%-ban kész játékokat kiadni, és rontani a sajat hirüket.
Bár vannak kivéletek. de ezek a kiadókon mulnak.
Ellen példa: Panzers. Szerencsére a CDV máshogy áll hozzá mint a Vivendi.
A közeljövőben megjelenik egy masik magyar játék is szükös határidővel. Nem irok nevet, és remélem nem fog kiderülni hogy arra is csak 8 honap volt. -
#483 Detto mint az Invictus. Csak ott a kiado 6 honapot "engedelyezett":))) Bar, ott az Invictus is "tul lott" egy kicsit az igenyelt celon;D De ertheto, mert az AV-s igenyek alapban, sokszor eleg gagyik;( -
#482 Tudom, es mint mar a hosszabb "beszamolomban" irtam, szamomra pozitiv a vegeredmeny, a keszitesi feltetelek fugvenyeben.
Amit az elobb irtam "hibat" az nem hiba, csak elfelejtettek valami fontosat megcsinalni a demo kiadasa elott;))
Olyan, mintha a gyari, dobozos verzion, rajtafelejtenek a CD kulcsot a CD egy TXT file-ban;DDD -
#481 Szinte mint az Invictus - Street Legal esetében, ott is a kiadó igen szűkösre szabta a fejlesztés idejét.
De persze nem újdonság a "nyugat" ilyetén hozzáállása a magyarokhoz, sok százéves "szép" hagyomány ez... -
#480 9 hónap alatt nem lehet egy játékot 100%-osra megirni!
Sok cégnek 3-4 év alatt sem sikerül. -
#479 path=patch -
#478 Majd meglátjuk.
Az ami kijön warezen, sosem lehet 100% biztos, hogy a végleges.
Egyébként, ha így is van, ahogy írtad, majd kijön egy patch. Végül is nem évekig fejlesztették, mint sok más játékot, és némelyiknél - a sok éves fejlesztés ellenére - csak a path áradat után lesz igazán élvezhető. -
#477 Valoszinu a vegleges, ugya az a "minoseg" mint a Demo. Es szerintem nem azert vontak be a Demo-t mert beta, hanem azert mert van benne egy hatalmas technikai - nem jatekmenet - hiba. Ami nagyon gazos szerintem, es cinkes, hogy igy kikerult.
Ne kerdezzetek, ugy sem mondom meg;))) Nem akarok kicseszni sem a ceggel, sem a jatekosokkal;))) Bar, ha direkt ilyen, akkor eleg gagyi;(( -
#476 1 cd mindössze? rég volt ilyen..reméljük nagyot üt!