2062
  • Adam5
    másik nagy kedvenc gamem Diablo2: Lord of Destruction(exp)
  • Adam5
    a striptiz bárban lehet pénzt adni hohoho
  • hykao #569
    Amikor kijött a Duke, akkor jött ki a Quake is '96-ban.
    Nekem mégis sokkal jobban bejött a Duke!!!

Na mindjárt át is alakítom az aláírásomat...
  • insp
    Jajaja!

Kedvenc: "MICSODA MÉSZÁRLÁS!!!" (és ezt gyomorból mondja csávó)
  • Adam5
    én most tartok a 25. nél
  • Adam5
    asszem: az isten bassza meg de kurva jól nézek ki :))
  • Adam5
    én spec a singlere gondoltam
    tudod mit mond magyarban amikor a tükörbe néz :)
  • insp
    Duke rulez. Bármilyen gyenge a grafix, hangulat multiban 500% Főleg magyar hanggal...
  • Augustus Gigo
    fene, nálam is kezd belassulni:(
  • Augustus Gigo
    fél óra alatt a 12ik fájlnál tart már
  • Augustus Gigo
    nálam stabilan 60-70kb/sel jön:)
  • Adam5
    én is most szedem de ez a warezcenter mindig olyan lassú
    állandoan le viszi 4kbre a letoltest
  • Augustus Gigo
    akkor leszedte már vki
    ? én csak most kezdtem. milkyen single? olyan mint a skynet, meg a future shock?
  • Adam5
    figyu pl ird be a google keresőbe hogy: Steel of Haste
    és azt is hogy: Terminator
    nézd meg a találatok számánál a külömbséget
    na ezért már megérte elöbb ezt meg csinálni
  • Alexease
    Amit kiadtak es nagyon jo lett, az a Screamer 4x4. Ami kiadas elott volt, es most csuszik, megszunt stb., az a Steel of Haste.
  • Adam5
    mi a neve az autos gamenek?
  • Nyiri
    En is megertem.

hirhetté -> inkabb hiresse...

Bar ez a jatek nem a legjobb, ughogy lehet te mondtal jol
  • Adam5
    szóval jobban megéri nekik
    és én ezt megértem
  • Adam5
    ilyen az élet.
    és talán ez valóban jobban jövedelmező(már a terminator miatt is) és jobban hirhetté teszi őket, mint egy autós game
  • Nyiri
    En nem iteltem es nem itelem el a cleverst. Azert hagytak abba (vagy hatterbe szoritottam), az uj autos gamejuket, mert ez egy tuti fizetos melo volt. Penz beszel...
  • Adam5
    oké neked sajna nem tetszik
    sztem akkor is tulzás: "ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek"
    azert sztem a demo alapján elég jó. én elavult grafikás gamenek pl a dukenukem 3d-t tartom.
    de ez a te véleményed...
  • Nyiri
    Ez a jatek szerintem rossz. Nem is fogom megvenni. A grafika elvault... Model animacio total kezdetleges. Az egesz jatek szinbeli osszhatasa nagyon nem jo. Amikor emberekkel vagyok ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek. A robotoknal van egy ket otletes megvalositas, de az nagyon keves pozitivum.

Ez a velemenyem a jatekrol.

A te felvetesedhez meg annyit, hogy nekem megvan eredetibe a Screamer 4x4. Nem a PC GURU-s, hanem a dobozos magyar verzio (9900 FT volt). Azert vettem meg azt a jatekot, mert nagyon tetszett. Biztam a Cleversben, remenykedtem, hogy nem fog a invictus utjara lepni (visszafejlodes). De sajnos ez van.
  • Adam5
    vazzeg, veletek is van olyan hogy a warezcenter a sebeséget
    43.00kb ról le nyomja sokáig 4kbre vagy nullára egy idő után meg fofytatja 43.00kb-n?
  • Adam5
    figyelmetekben ajánlom az atari szeretőknek a warezcenteren a "Atari: The 80 Classic Games"
    fent van, én tuti letöltöm a T3Wotm után!
  • Adam5
    most toltom
    akinek meg van, meséljen már valamit róla milyen?
    a grafikája változott?
  • hykao #546
    Mindez a legújabb Unreal motor tálalásában
  • hykao #545
    Todom, hogy OFF, de ide is beszúrom elrettentő példaként.

A Deus Ex 2 demójából készítettem a képet.

Találóskérdés: Mi ez? Netán egy origami?

Neeeem, egy Harrier vadászgép!!!
  • hykao #544
    Amint megvásárolható, és egy digitális fényképező közelébe jutok, megtekintheted.

A Deus Ex 2 félek nagyobb csalódás.
    Ott, a legújabb Unreal motor ellenére hallatlanul szögletes felületek vannak. (hogy egyebet ne is említsek)
    Tehát adott volt kb. három év fejlesztési idő, tengernyi pénz, és egy készen kapott grafikus motor, ami - a fény-árnyék hatásoktól eltekintve - nem szebb (élek!!!), viszont sokkal gépigényesebb az eredeti Unreal 2-nél.

Na az ilyen dolgok fényében értékelődnek nagyra az én szememben az ilyen játékok, mint amilyen a T3 is.
  • hykao #542
    Az NFOrce 4.8-as értékelése 37 szavazat átlaga.
    (amikor én néztem még 4.7 volt, és 36 szavazat, úgyhogy gyorsan nyomtam egy 10-est, így már 4.8 lett)

Elfogultság - legalábbis a részemről - inkább a Terminator témakör miatt lehet.

Az, hogy magyarok fejlesztették nem jelenti azt, hogy automatikusan tetszik, mindazonáltal nyilván kitüntetett figyelemmel követi az ember az ilyen játékokat.

Megnéztem, kipróbáltam a demót, és a már korábban leírtak fényében - fejlesztési idő, fejlesztők FPS tapasztalata, egyéb lehetőségeik - szerintem jó kis program.

A grafika ugyan kissé elmarad a mai élmezőnytől, de nem sokkal! Engem valahogy a BF1942-re emlékeztet. A zene és az összhangulat nekem bejön.
  • Alexease
    En lentebb mar sajat velemenykent hosszan kielemeztem;))
    Ha egyszeruen beallitanam a sorba a jatekot a tobbi koze, es nem vennem figyelembe az "egyebb tenyezoket", mondhatni, mint egy vasarlo, aki levesz a polcrol egy jatekot, es kifizeti, akkor elvileg tenyleg nevezhetjuk kicsit gazosnak a jatekot, mindenteren. Ha jobban tetszik, nem egy csucskategoria;)))

En szemely szerint, valami nagyon gagyit vartam - elsosorban nem a keszitok hibaja miatt - es ahoz kepest, kellemesen csalodtam;)) Azert a jatek "temaja", es nehany dolog megvalositasa, hasznalhatova teszi a programot.;)
  • hykao #538
    És nem látatlanban veszem meg, mert a demó - számomra - elég ízelítőt adott.
  • hykao #537
    Töltötte a franc!

Tudod mit, a kedvedért berakok majd egy képet, a játékkal a kezemben!
  • Alexease
  • Alexease
    Amiket irtam: "...tobb ember elgondolkodik...". Vagyis, nem en:) Mint irtam, en is warezelek, es minosegtol es artol teszem fuggove, hogy mit veszek meg. Termeszetesen, ha vegleges megtekintese utan ugylatom, hogy nem jo, nem tetszik, vagy a kezdo ar draga (mint irtam max 8000), akkor azert en sem fogom meg venni, azert mert Magyar vagy Clever's.

Es jobban tetszik, "termeszetesen" mar en is toltom;)))
  • And5
    Irány a TESCO hisz a legkisebb is számít
  • CarajoEsp
    Nah én bevallom ,hogy megnéztem. És nekem nagyon bejön. Nem mondom vannak benne hibák ,de ezeket Patchekkel orvosolni lehet simán.
    Pályák frankók és a nekem a graf is bejön. Egyedül a mozgás az ami kisit furcsa. Meg az ,hogy 200a pingem Single Playerban. Nah akkor én dec2.-án megyek és veszem is meg.
  • Alexease
    Es a Clever's igazi elismerese akkor erdekes, ha az ember egy kicsit hasonlit (bar nem szerencses, es mas stilus), de mas kep. Pl. ott a Codemasters, egy mega-giga kiado es fejleszto ceg, aki az utolso 3 jatekat, hatalmas koltsegvetsbol, reklamal keszitette, tobb eves munkabefektetessel, es a vegtermek hulladek. Es itt a Clever's, aki valszeg sokkal kissebb koltsegvetesbol dolgozott, es koztudottan rovidebb hatarido alatt, es meg is egy nem hivatalos, nem vegleges Demo utan, elgondolkodik tobb ember, hogy igy mar latattlanban megvasarolni keszul a programot.

En pl. a Codies "termekeket" egyszeruen meg sem tartottam ISO-ban sem (meg jatszani sem tudtam veluk), mert annyit sem ert, az utolsot mar le sem toltottem, mert az mar megannyitsem;))
  • Alexease
    Ismet egy kenyes kerdes (ez van, ha az ember kozvetlenul beszelhet a keszitokkel es /vagy tulsagosa kivancsi):)

Ti a kiadoval eloszerzodes szerinti, fix dijazasban dolgoztok, vagy fix es az eladasok utani %-os reszesedesben?

Vagy egyaltalan, mi az elfogadott, altalanos ezen a teren?

Van-e kulonbseg egy "nagy es ismert" es egy "bedolgozo" ceg "dijazasa" kozott?
  • Adam5
    Bye all
  • Adam5
    thx neu
    (sajna én csak holnap tudom meg nézni a gamet mert mennem kell aludni) de szerintem nagyon jó lesz, főleg a single player-e