2062
-
#571 másik nagy kedvenc gamem Diablo2: Lord of Destruction(exp) -
#570 a striptiz bárban lehet pénzt adni hohoho -
#569 Amikor kijött a Duke, akkor jött ki a Quake is '96-ban.
Nekem mégis sokkal jobban bejött a Duke!!!
Na mindjárt át is alakítom az aláírásomat... -
#568 Jajaja!
Kedvenc: "MICSODA MÉSZÁRLÁS!!!" (és ezt gyomorból mondja csávó) -
#567 én most tartok a 25. nél -
#566 asszem: az isten bassza meg de kurva jól nézek ki :)) -
#565 én spec a singlere gondoltam
tudod mit mond magyarban amikor a tükörbe néz :) -
#564 Duke rulez. Bármilyen gyenge a grafix, hangulat multiban 500% Főleg magyar hanggal... -
Augustus Gigo #563 fene, nálam is kezd belassulni:( -
Augustus Gigo #562 fél óra alatt a 12ik fájlnál tart már -
Augustus Gigo #561 nálam stabilan 60-70kb/sel jön:) -
#560 én is most szedem de ez a warezcenter mindig olyan lassú
állandoan le viszi 4kbre a letoltest -
Augustus Gigo #559 akkor leszedte már vki
? én csak most kezdtem. milkyen single? olyan mint a skynet, meg a future shock? -
#558 figyu pl ird be a google keresőbe hogy: Steel of Haste
és azt is hogy: Terminator
nézd meg a találatok számánál a külömbséget
na ezért már megérte elöbb ezt meg csinálni -
#557 Amit kiadtak es nagyon jo lett, az a Screamer 4x4. Ami kiadas elott volt, es most csuszik, megszunt stb., az a Steel of Haste. -
#556 mi a neve az autos gamenek? -
Nyiri #555 En is megertem.
hirhetté -> inkabb hiresse...
Bar ez a jatek nem a legjobb, ughogy lehet te mondtal jol -
#554 szóval jobban megéri nekik
és én ezt megértem -
#553 ilyen az élet.
és talán ez valóban jobban jövedelmező(már a terminator miatt is) és jobban hirhetté teszi őket, mint egy autós game -
Nyiri #552 En nem iteltem es nem itelem el a cleverst. Azert hagytak abba (vagy hatterbe szoritottam), az uj autos gamejuket, mert ez egy tuti fizetos melo volt. Penz beszel... -
#551 oké neked sajna nem tetszik
sztem akkor is tulzás: "ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek"
azert sztem a demo alapján elég jó. én elavult grafikás gamenek pl a dukenukem 3d-t tartom.
de ez a te véleményed...
-
Nyiri #550 Ez a jatek szerintem rossz. Nem is fogom megvenni. A grafika elvault... Model animacio total kezdetleges. Az egesz jatek szinbeli osszhatasa nagyon nem jo. Amikor emberekkel vagyok ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek. A robotoknal van egy ket otletes megvalositas, de az nagyon keves pozitivum.
Ez a velemenyem a jatekrol.
A te felvetesedhez meg annyit, hogy nekem megvan eredetibe a Screamer 4x4. Nem a PC GURU-s, hanem a dobozos magyar verzio (9900 FT volt). Azert vettem meg azt a jatekot, mert nagyon tetszett. Biztam a Cleversben, remenykedtem, hogy nem fog a invictus utjara lepni (visszafejlodes). De sajnos ez van. -
#549 vazzeg, veletek is van olyan hogy a warezcenter a sebeséget
43.00kb ról le nyomja sokáig 4kbre vagy nullára egy idő után meg fofytatja 43.00kb-n? -
#548 figyelmetekben ajánlom az atari szeretőknek a warezcenteren a "Atari: The 80 Classic Games"
fent van, én tuti letöltöm a T3Wotm után! -
#547 most toltom
akinek meg van, meséljen már valamit róla milyen?
a grafikája változott? -
#546 Mindez a legújabb Unreal motor tálalásában -
#545 Todom, hogy OFF, de ide is beszúrom elrettentő példaként.
A Deus Ex 2 demójából készítettem a képet.
Találóskérdés: Mi ez? Netán egy origami?
Neeeem, egy Harrier vadászgép!!! -
#544 Amint megvásárolható, és egy digitális fényképező közelébe jutok, megtekintheted.
A Deus Ex 2 félek nagyobb csalódás.
Ott, a legújabb Unreal motor ellenére hallatlanul szögletes felületek vannak. (hogy egyebet ne is említsek)
Tehát adott volt kb. három év fejlesztési idő, tengernyi pénz, és egy készen kapott grafikus motor, ami - a fény-árnyék hatásoktól eltekintve - nem szebb (élek!!!), viszont sokkal gépigényesebb az eredeti Unreal 2-nél.
Na az ilyen dolgok fényében értékelődnek nagyra az én szememben az ilyen játékok, mint amilyen a T3 is. -
#542 Az NFOrce 4.8-as értékelése 37 szavazat átlaga.
(amikor én néztem még 4.7 volt, és 36 szavazat, úgyhogy gyorsan nyomtam egy 10-est, így már 4.8 lett)
Elfogultság - legalábbis a részemről - inkább a Terminator témakör miatt lehet.
Az, hogy magyarok fejlesztették nem jelenti azt, hogy automatikusan tetszik, mindazonáltal nyilván kitüntetett figyelemmel követi az ember az ilyen játékokat.
Megnéztem, kipróbáltam a demót, és a már korábban leírtak fényében - fejlesztési idő, fejlesztők FPS tapasztalata, egyéb lehetőségeik - szerintem jó kis program.
A grafika ugyan kissé elmarad a mai élmezőnytől, de nem sokkal! Engem valahogy a BF1942-re emlékeztet. A zene és az összhangulat nekem bejön. -
#540 En lentebb mar sajat velemenykent hosszan kielemeztem;))
Ha egyszeruen beallitanam a sorba a jatekot a tobbi koze, es nem vennem figyelembe az "egyebb tenyezoket", mondhatni, mint egy vasarlo, aki levesz a polcrol egy jatekot, es kifizeti, akkor elvileg tenyleg nevezhetjuk kicsit gazosnak a jatekot, mindenteren. Ha jobban tetszik, nem egy csucskategoria;)))
En szemely szerint, valami nagyon gagyit vartam - elsosorban nem a keszitok hibaja miatt - es ahoz kepest, kellemesen csalodtam;)) Azert a jatek "temaja", es nehany dolog megvalositasa, hasznalhatova teszi a programot.;) -
#538 És nem látatlanban veszem meg, mert a demó - számomra - elég ízelítőt adott. -
#537 Töltötte a franc!
Tudod mit, a kedvedért berakok majd egy képet, a játékkal a kezemben! -
#536 -
#535 Amiket irtam: "...tobb ember elgondolkodik...". Vagyis, nem en:) Mint irtam, en is warezelek, es minosegtol es artol teszem fuggove, hogy mit veszek meg. Termeszetesen, ha vegleges megtekintese utan ugylatom, hogy nem jo, nem tetszik, vagy a kezdo ar draga (mint irtam max 8000), akkor azert en sem fogom meg venni, azert mert Magyar vagy Clever's.
Es jobban tetszik, "termeszetesen" mar en is toltom;))) -
#534 Irány a TESCO hisz a legkisebb is számít -
#532 Nah én bevallom ,hogy megnéztem. És nekem nagyon bejön. Nem mondom vannak benne hibák ,de ezeket Patchekkel orvosolni lehet simán.
Pályák frankók és a nekem a graf is bejön. Egyedül a mozgás az ami kisit furcsa. Meg az ,hogy 200a pingem Single Playerban. Nah akkor én dec2.-án megyek és veszem is meg. -
#531 Es a Clever's igazi elismerese akkor erdekes, ha az ember egy kicsit hasonlit (bar nem szerencses, es mas stilus), de mas kep. Pl. ott a Codemasters, egy mega-giga kiado es fejleszto ceg, aki az utolso 3 jatekat, hatalmas koltsegvetsbol, reklamal keszitette, tobb eves munkabefektetessel, es a vegtermek hulladek. Es itt a Clever's, aki valszeg sokkal kissebb koltsegvetesbol dolgozott, es koztudottan rovidebb hatarido alatt, es meg is egy nem hivatalos, nem vegleges Demo utan, elgondolkodik tobb ember, hogy igy mar latattlanban megvasarolni keszul a programot.
En pl. a Codies "termekeket" egyszeruen meg sem tartottam ISO-ban sem (meg jatszani sem tudtam veluk), mert annyit sem ert, az utolsot mar le sem toltottem, mert az mar megannyitsem;)) -
#530 Ismet egy kenyes kerdes (ez van, ha az ember kozvetlenul beszelhet a keszitokkel es /vagy tulsagosa kivancsi):)
Ti a kiadoval eloszerzodes szerinti, fix dijazasban dolgoztok, vagy fix es az eladasok utani %-os reszesedesben?
Vagy egyaltalan, mi az elfogadott, altalanos ezen a teren?
Van-e kulonbseg egy "nagy es ismert" es egy "bedolgozo" ceg "dijazasa" kozott? -
#529 Bye all -
#528 thx neu
(sajna én csak holnap tudom meg nézni a gamet mert mennem kell aludni) de szerintem nagyon jó lesz, főleg a single player-e