Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 900,-Ft-ért lehet megvásárolni.
Kérdés, hogy ez most melyik T3 játék?
holnap jövök!
vigyázzatok az északa!

(holnap ki találok valami más bucsuzó dumát)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
na tud valaki cimet hogy honnan lehet letölteni
régebbi terminator gamet ?
"lessz" az lesz, az "ijen" meg ilyen helyesen
Különben meg ne siess, ki tudja itthon mikor jelenik meg?
Inkább töltsd majd le elõbb, mert aztán ki tudja, lehet, hogy nagy csalódás lesz.

Ha már lessz egy ijen jó game mint a war of the machine
akkor már valószinüleg megveszem!
de pénz kell szereznem!
ötletem:
van egy sonyericcson t300 om (garanciás) + kameram( zoomos)
és le cserélném egy alcatel 715re
mivel a t300 magában jobb mint a 715 os alcatel +hogy még
a kamerát is adom!
akkor kb mennyit fizzesen rá plusz a 715mellé?
+van 2500ft zsebpénzem és a kettõ bõl talán ki jön!
please segitsetek!
de nem tudjatok a sima unreal tournamentet vagy a 2003 at honnan lehet letölteni? (csak ne dc++ mert az most nem megy 😞 ) hátha van hozzá terminator skin, mod
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mióta?
Szerintem semmi köze hozzá. A Halo-hoz és "talán" a DeusEx-hez szokták hasonlítani. Amúgy nekem bejötta játék,szóval szerintem érdemes letölteni. Khm...megvenni!
azt montad az terminatoros (valamennyire)
mik azok a implanokat?
és hogy érted hogy be ültetni?
úgy láttam lehet benne jármuvet használni!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nálam ez a pontos neve...
DC++-on találtam
18 MB körüli a mérete
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Battle field terminator mod!!!!!!!!!!!
😊))))))))))))))))))))))))))))
http://battlefield.hu/mods/modlist.htm
és ott lent egy kicsit terminator!
(de lehet hogy még nincs kész 😞 )
nézzétek meg minden esetre!

Plusz külön egy pár perces jelenet ami tul. képp az alternatív befejezés, ami az eredeti vége lett volna a filmnek, de abban az esetben nem lehetett volna folytatása...

úr isten!
)