2062
-
#653 Az általad említett mozgás animációkra még nem fókuszáltam, majd megnézem.
De semmi olyat nem írtál, amivel ne találkoztam volna a mostani csúcs játékoknak kikiáltott programok zöménél. -
#652 Már egyszer leírtam, hogy ne feledjük a fejlesztési időt, és nyilván a rendelkezésre álló pénzmennyiség sem volt végtelen.
Valamint a fejlesztőcsapat első ilyen jellegű munkája.
Ezeknek tükrében egyáltalán nem rossz teljesítmény!
Mellesleg lehet, hogyha 5 másodpercnél többet töltenél az indítópulttal és a játékon belüli beállításokkal, érdekes változásoknak lennél szem-, és fültanúja.
Biztos, hogy nem stimmel nálad valami, mert nekem sem egy non plus ultra a gépem (xp2000+,512ddr,ATI9500@9800), de nálam 1024x768x32,4xFSAA,8xAniso,Vsync,minden maxon beállítás mellett tökéletesen muzsikál, nincs szaggatás, (nemúgy mint a Deus Ex 2-nél), nincs hangakadás. -
#651 Jó. Ehhez csak annyit ,hogy csak az rinyáljon aki megvette. Nem igazán szép dolog úgy kifikázni egy játékot ,hogy te azt meg sem vetted. Én nem mondom ,hogy az egekig magasztald ,de legalább ne hord le. -
#650 Ez rizsa!
Akkor is szar és gagyi!
Az, hogy 2Ghz Intel és egy GF4 4200 128MB vieókarinál szaggat alacsony felbontásban az egy dolog....ezt Én is tudom, hogy sok mindentől lehet, de az, hogy a figuráknak ilyen szegényes a mozgása az egyszerűen nevetséges manapság! Nézd meg, hogyan néz ki amikor pl. ugrik egyett! Egyenes derékkal és ugyan az a mozgás animációja mint mikor sétál a földön! Továbbá a ha megnézed a karaktert, akkor láthatod, hogy a lépés nincs szinkronban a megtett távolsággal! Szal, gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi... -
#649 Oké, kösz, majd kipróbálom este, ha hazaértem!
Asszem a schwarzi karakter bot lehetett, majd megnézem. -
#648 Lófaszt vagyok én mazochista!
Sőt mindenevő sem vagyok, amúgy sem, a játékok esetében meg főleg nem!!!
Az, hogy nekem tetszik, valóban az én véleményem, hogy neked nem az meg a tiéd.
Viszont az, hogy nálam nincsenek olyan gondok a programmal, mint nálad, az már ténykérdés!
Ha te még nem láttál "ekkora gagyit", akkor még nem láttál szar játékot!
A Chrome az én emlékezetemben is élénken él, szép volt a grafikája, és nem is volt olyan rossz, mint ahogy 60%-ra lehúzták a Guruban, de azért valahogy a hangulat egy kissé lapos volt.
A Robotzsaru klasszisokkal szarabb volt ennél, én is megnéztem anno pár hónapja.
Becsapva érzed magad? Nem erről volt szó?
Miért neked ki, és mit ígért? Az előzőekben elmondták, hogy nem adhattak előzetes információkat a játékról senkinek. Így neked sem ígérhetett senki biztosat!
Akkor érezhetnéd becsapva magad, ha nagy dirrel-dúrral lett volna beharangozva a játék, és megvetted volna.
De ugye, nem ez történt?
Na, pár óráig nem mást töltöttél lefele, talán túléled! -
Braveheart #647 Ez hülyeség a demo is nagyon tetszett nekem, ez is fog úgyhogy megyek megnézem. -
#646 Szóval szar lett :(
Kár -
#645 Haha! Te mazohista!;)
Persze, abban igazad van, hogy izlések és pofonok!
Az Én véleményemet már olvastad, ez meg a Tiéd!
DE AKKOR IS EGY NAGY SZAR!
Sok játékkal nyomtam már és hivatalosan teszteltem is, de ekkora gagyit még nem láttam és igeis becsapva érzem magam! Nem erről volt szó!
Lehet, hogy bennem van a hiba, mert még élénken él bennem a Chrome, HALO...stb. grafikai szinvonala...
Megjegyzem, hogy a Robotzsaruval is játszottam és attól nem akadtam ki ennyire... -
#643 Bazeg, valami miatt nem tudok képet lopni a demóból a QSC-vel, annak ellenére, hogy D3d-s, nem OpenGl-es, ha jól tudom.
Pedig szívesen beraknék egy képet a Schwarzi-ról!!! -
#642 Az egyjátékos mód a leírásaitok alapján, olyan lehet, mint a Sólyom Végveszélyben egyjátékos küldetései.
A küldetéseket szabadon lehet választani. Nem egybefüggő lineáris történet.
Ez miért baj egy ilyen típusú játék esetében? -
#641 AZ NEM BAJ, HOGY MÁR A DEMÓBAN IS BENNE VAN A SCHWARZENEGGER KARAKTER?
Mégpedig az emberek oldalán találkoztam vele.
Ott virított napszemüvegben, bőrjakóban bazzeg.
Jó lenne ám látni is nem csak nézni!
Talán kicsit jobban bele kéne mélyedni a játékba emberek.
Ugyan a full-al nem fogok játszani, amíg nem lehet nálunk kapni, de nem hiszem, hogy a most következők mások lennének a fullban, mint a demóban:
- a grafika azért egyáltalán nem rossz annyira, mint amennyire ezt itt állítják sokan: tetszik, hogy van fal-föld mintázat, jók a tüzelések, robbanások, füstök, tüzek effektjei. a karakterek is átlagosnál jobban ki vannak dolgozva!!! (Schwarzi is!!!)
- a zenék, hangok sokat dobnak a hangulaton, nálam semmilyen csúszás, akadozás probléma nincs.
- a játék pedig egyáltalán nem akad a grafika miatt, sokkal inkább a magas ping miatt!!!
Mondom csak a demó alapján tudok véleményt mondani, de szerintem nagyon hangulatos, főleg a belvárosi romos pálya - nem csúcs, de az átlagosnál mindenképp jobb grafikával!!!
TPS nézet pedig van: a járművek esetében, más esetben mi szükség lenne rá?
Jó a zoom is a gépek esetében.
A elektromos gránát effekt is tetszik.
Szerintem ha kicsit jobban beleásnátok magatokat a játékba, ti is észrevennétek a játék szépségeit!!! -
#640 Huha úgy látszik megint a havernak lesz igaza! Mindig előre kiszúrja a szar játékokat. Utálom néha,hogy igaza van! -
#639 ANYÁÁÁM!!!! Ez mekkora fos!!!!!
Hol van a kampány amiről regéltek??? Mi ez a dinamika??? Karótnyelt, még karaktereknek sem nevezhető urvaannya! Mi ez???!!! Pattog a hang, mint egy szokolrádió, akad a játék...
Bocsi skacok, de Én úgy felhúztam magam, hogy mindjárt sírok!
Nem tudom elképzelni, hogyan mertek kiadni ilyet???!!
Beszarok!! Segítséééééééég! Beszartaaaaam!!!!! -
#637 még a supergamez en is a képeknél ott a swarci! -
#636 Neu kérlek válaszolj néhány új kérdésere -
#635 nah. uninstall előtt még megnéztem Neked, h mennyi pálya van: 12. azt írja, h ennyi elérhető tehát lehet, h lesz még több is. a többiről nem nyilatkoznék, mert kb 5 percet futott a game nálam. -
Augustus Gigo #634 pedig még a warezcenteren ia írva van, hogy motioncapturrel schwarzit írányíthatjuk a 110 páláys campaignon keresztül, erre meg van tizenpár pálya oszt kész, csalódtam...... -
#633 És akkor mi ez a szöveg,hogy 5 küldetést robotként harcolhatsz svarciként 5-öt meg átprogramozva az emberek oldalára állva? -
Braveheart #632 Hoppá, ez tényleg szívás... És akkor mi az új dolog a demohoz képest? Mennyi pálya van? Van új karakter/fegyver/jármű? -
#631 most is ott van a single player ikon, de a battlefieldhez hasonlóan pályaválasztás stb. az előbb leírtam -
Braveheart #630 mI AZ, HOGY NINCS CAMPAIGN? mÁR A DEMOBAN IS OTT VAN A SINGLE PLAYER IKON, CSAK NEM AKTÍV. ja bocs caps lock be volt nyomva -
#629 hát srácok szerintem ez a game nem 1 nagy szám. durva hasonlattal olyan mint a battlefield csak "terminátoros univerzumban", gyengébb grafikával. nem találtam benne campaign-ot. single playernél van valamennyi map, kiválasztod kivel akarsz lenni, respawn hely kiválasztás, oszt ennyi. remélem azért nem vettem el másnak a kedvét a játéktól. mondjuk én nem csalódtam, mert nem is vártam semmit.
ennyi -
#628 Sajna az én baráti köröm is lehúzta,csak nekem tetszik. De én amúgy is terminator fanatikus vagyok! -
Augustus Gigo #627 a így tudtam én is -
#626 Ki probaltam(gamelni még nemtudtam mert nem tudtam be lépni a single be a gamebe)
de amit eddig észre vettem:
válasszak ki egy pályát és azon gameljek? nincs campaing?
azt hittem swarci barátunkal is lehet menni vagy nem? -
#625 Az oké, de azért beszúrhatnál egy-kettőt, mondjuk az egyjátékosból! -
#624 Biztos jeges a pálya -
#623 Van elég:D De várom már a magyar szervert. Ellenben az emberek mozgása rohatt gázos. Csúsznak a földön és mikor már elegedtem az előrét még akkor is mennek vagy 2métert:( -
Braveheart #622 Jó lett? Sok pálya/jármű van? -
#621 Gyakorlatilag ugyanaz mint a demo(mármint a képi világ) ellenben nekem sokkal jobban bejön (Még annál is ) -
#620 Azért pár képet nyomjatok majd be, kedvcsinálónak, addig is amig nem tudok hozzájutni! -
Augustus Gigo #619 file #37 -
Augustus Gigo #618 kösz majd próbálkozok, de asszem ma este war of the machinet fogom nyomni:) -
Braveheart #617 Letöltöm én is, ha tetszik majd megveszem a gamét karácsonyra pl. -
#616 Persze, hogy kicsi, mondom, hogy ez csak a port.
Amit letöltöttél (ide is belinkelted video-ként) az ugye a duke, namármost letöltöd a portot, bemásolod a tartalmát a duke könyvtárába, felülír pár fájlt, többek között az indítófájlt, a setup-ot, stb.
Ezután elindítod a setupot, ami így már egy egyszerű windows-os setup-pult lesz, beállítod, és már indulhat is a játék!!!
Gmikitől letöltöttem a duke magyar szinkronját, de már nem tudom hogy kell berakni.
Arra emlékszem, hogy a duke könyvtárban van egy - talán - .grp kiterjesztésű fájl, ebben van a lényeg, ide kéne valahogy beintegrálni a magyar hangokat, de már nem emlékszem, hogy milyen progival, azért régen volt már 96. -
Augustus Gigo #615 ok jó gamét írj majd első benyomásról -
#614 bye majd jovok -
#613 le jött! :))) -
Augustus Gigo #612 én a 31esnél