Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem fegyvereken még csiszolni kell... (iszonyatosan néznek ki) netkód gyenge... gránátdobás vicces nagyon...

Alapjában véve Béta jellegét tekintve OK a darab... de BFtõl még messze van.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Vorpal
megüti a demó a Battlefield szintjét skacok engem ez izgat a legjobban csak a KOTORT töltöm .vki szakvéleményt?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

fm
na én is kipróbáltam mindkét mapot on-lány,de elszomorított az eredmény. unalmas, egysíkú hent game. kár érte, bár remélem vannak azért ennél jobb pályák is benne...mármint a fullban

hykao
Nem lesz ez olyan rossz, kipróbáltam mindkét map-ot, voltam gép és voltam ember is.

A grafika nem a legjobb, de azért még elmegy.
Hangok szerintem jók.
A hangulattal sem lesz baj véleményem szerint.

Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki az egyjátékos módra.
fm
sztem se túl jó a grafika, meg nekem kicsit a gépigény is erõsnek tûnik, bár lehet az én beállításaim rosszak. ki kéne próbálni neten..a botok elég nyomik így nem nyújt túl nagy élményt 😞

Adam5
bye holnap jövök

Adam5
de jön flashget el 😊

Adam5
nekem nek akarja flash get el 😞

Adam5
😞 azert mert csak holnap

Adam5
letoltom holnap 😞

fm
lejött..

fm
reméljük. a képek nekem se nagyon tetszettek, csak egy video. de mos jön a demo...

Alexease
En sokkal rosszabbat vartam. A ket ceg "kapcsolatabol, a keszitesi idokbol, a latott kepekbol, animokbol ugy lattam, hogy csak a film miatt jon ki, es valami nagyon gagyi lesz. Ahoz kepest jo.😉)
Alexease
KOzben az Atari visszavonta, mert allitolag Beta!
Tibre
Nálatok be lehet állítani az EAX-et illetve a high sound-ot?Nálam nem engedi 😞

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Na megnéztem... szerintem kurv@jó lett! 😊
Szép grafika, jó zene/hang, nem szaggat, multiban király, jók a különféle karakterosztályok ötlete, a jármûvek is jók, a terminátorok látása is (bár néha kicsit zavaró a piros) Ami furcsa, az az hogy botok ellen vagy multiba nha kinyirunk vkit, csak simán eltûnik, semmi animáció vagy ilyen... sztem nagyon király lesz a teljes is, érdemes megnézni!!!

War. War never changes.

Mayday
Nekem picit negativ csalodas, en jobbat vartam... 😞
Sot, HL2 mellett ezt vartam legjobban... 😞
Eletemben egy demo verziot meg ki nem probaltam, mindig ki tudtam varni a fullt. Hat ez volt az elso... Kicsit fura 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Alexease
Csak megneztem😊 Bar nem szoktam lodozossekkel jatszani.
Ahoz kepest, amit vartam, szerintem eleg jo lett. Sem az Atari, sem a Clever's nem egy tapasztalt, rafkos, FPS gyarto, nem is egy penzugyi hatalom, meg a fejlesztesi ido is rovid, de ezekhez kepest jo.

A grafika, design teljesen jo, hasznalhato. A sebesseggel nincs gond, effektek is eleg jok, a hangok is valtozatosak.
Egy menetet mentem - vagyis nem nagy teszt😉 - 28-an voltunk egy szerveren, es jatszhato volt. Bar, furcsan lagzott, es minha amiatt szagatott is volna?!

Ami meglepo es pozitiv, az a jatekstilusok es az AI, a netes BOT-ok! 😉 Single nincs ebben, de a demoban levo 2 palyat, lehet tesztelni 3 moddal, amiben van kuldetes es Team is, lehet kerni Botokat, vagyis, mondhatjuk, Single-nek is hasznalhato😉) Ha valaki nem akar netezni vele, akkor valaszt palyat, ker vagy 30 Botot, indit Local szervert, aztan hajra.

A jarmuvekben van belsonezet is😉)) Valahogy, gravitacio nincs benne, vagy kicsi. Az ember lassan ugrik, esik stb.

Persze, egy BF1942-t egyertelmuen nem ver le, de a mar emlitett elozmenyekhez, cegekhez, hatterekhez, fejlesztesi idohoz kepest, becsuletesen ossze van rakva.

En valami gagyit vartam, de ahoz kepest, tenyleg tokeletes😊Gratula a Clever's-nek!!!

Mayday
Nekem meg kozben megszakadt kezdhetem elolrol. Ez a rossz hir, mert ra vagyok kattanva, mint a fene.
A jo hir, hogy 70K-val hasit le a Hardwiredrol, mert mar fenn van naluk is, sajatba! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Na nekem még 25 perc (tehát kb 45) Írtó lassú a szerver, remélem megéri várni.

War. War never changes.

Tibre
Nah leteszteltem.
Így elsõ látásra eléggé jó pláne,ha figyelembe vesszük,hogy volt 10 hónapjuk megcsinálni a gamet a készítõknek.Nagyon hozza a terminator fílinget 😊.Terminatorként lehetsz infiltrator(beolvadhatsz az emberek közé gépként) illetve egyéb érdekességek.A jármûvek (eddig kettõt próbáltam)eléggé fasszantosak 😊,hozzák a bf színvonalát több helyre is belehet ülni egyes jármûvekbe,viszont szimuláció szintileg jobb mint a bf.Csak neten lehet nyomulni vele,viszont egyelõre kevés szerver van azon meg kevés ember aztán még ezek is elég lagosak,de még csak most jött ki szóval lesz ez még jobb is 😉.

kíváncsi vagyok! Sajna a letöltés egyre lassabb..

War. War never changes.

Tibre

"Termeszetesen multi. 2 palya van benne. Egy zartabb, belsoteres jelen palya, amirol nem volt meg kint info, es olyan kaszt van benne amirol nem volt kep sem, meg egy bazinagy 32-playeres jovo palya.

Udv, neu"
Ez van tehát a demoban

Tibre
jah 😞
nekem 1 óra

baz még másfél óra... jó lassú a szerver

War. War never changes.

A karakterek kidolgozása furcsa, pl. sztem a filmekben látott terminátorok teljesen mások, de meglátjuk...

War. War never changes.

Tibre
még 1 óra 20 perc

Tibre
Nem a legjobbak a képek,amik ott vannak,túl világosak.

Már töltöm is! Bár az oldalon látott 4 kép elég furcsa volt, fõleg a terminátor meg schwarzi nem tetszett, de meglássuk... 😊

War. War never changes.

Tibre
hardwired.hu

Tibre
Kijött a demo!!!!

Tibre
tutter

Mayday
Ez tuti? Honnan van? Kie ez?

Tibre

Mayday
Hehe, biztos orultek, mert en is most hivtam ezugyben oket 😊
Elvileg ez a datum, de tul nagy a csend a kiado, a forgalmazo felol, ugyhogy nem biztos meg. De a jatek az tutira a War of The Machines lesz! Magyar nyelvurol nem tud, ha lesz is, szerinte csak jovore.
Igazandibol a Clever's-hez kellene egy telcsi-szam, vagy egy mailcim...

Adam5
Az mondták hogy terminatro3 jatek
kérdeztem war of the machines?
erre õ "azt hiszem igen"
a szinkron+feliratra nem tudják.
enter the matrix dvd edition nem tudják

😞

hykao
Ha már felhívod a CD GALAXIS-t, azt is kérdezd már meg, hogy lesz-e magyar felirat vagy szinkron?

Mármint a játékban.
Adam5
tutott=jutott

Adam5
Na bye megyek aludni

Vigyázzatok az északa!
(bocs más nem tutott eszembe)

Adam5
csak rossz uzenetdre irtam

Adam5
Mayday:
pénztárcákat elõkésziteni! 😊
(ki tudja hátha a warez megalapitas után jó lesz a game)

Tibre
thx

Tibre
Ez mit jelent? 😊

Adam5
én meg kérdem

Adam5

Tibre
Egyébként itthon mikortól lesz kapható a T3 rise of the mashines film dvd-n?

Adam5
vagyok

Tibre
Nem tartozik a témához,bár amiket ide írtak sokan az se 😊,de aki beszél a cd galaxissal az megkérdezné,hogy fognak e árulni enter the matrix dvd edition-t?

Mayday
En is hivom, de ez tutira a War of The Machines lesz, ha pc-s! (Marpedig ara alapjan nem konzol). Es hivatalos datum is ilyesmi (nov. 28-a)

Adam5
Kész a pizza!
pill és jövök