Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy nem be szálunk hanem mi vagyunk 😊
ismerem a terminatorrt 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Én voltam már 2 féle lecsupaszított terminator, "fedett" terminator(schwarzi), lánctalpas, és az a repülõ izé is.
Amikor lánctalpas voltam akkor zöld volt a nézet, a többinél piros.
Érdekes volt, hogy a partik során mindíg az emberek vezettek igen jelentõs fölénnyel. (remélem nem azért, mert én a gépekkel voltam...

En tudnek hozni nehany "magyart" 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a Clever's elso FPS-e; teljesen uj engine; viszonylag kis koltsegvetesu; "rovid" hataridovel keszult; a kis texturakbol latszik (128x128), hogy kis gepekre is optimalizaltak elsosorban; stb.
Es ahoz kepest, egyszeruek de latvanyosak az arnyekok, rengeteg a golyonyom, kicsik a texturak de megis latvanyos a minden texturan megtalalhato "floyd-noise"-nak, bump mappnak koszonhetoen (#285); vezetheto jarmuvek, belsonezettel😉; stb.
Osszehasonlitva egy "nevesebb", reklamozotabb ceg jatekaval, meg megallja azert helyet. Pedig, ez elsosorban a "Film marketing termeke" elsosorban😉
Azert ha valaki ismeri a Clever's elozo kiadott jatekat (Activision Value - Cabela's OffRoad Adventure 2.), ahoz kepest teljesen mas stilus, kategoria. Nagysagrendekkel komolyabb. En valami irtozatosan gagyira szamitottam. Es szerencsere kellemesen csalodtam
Persze, ez nem azt jelenti, hogy tokeletes a program, vagy hiba nelkuli, vagy az ev jateka, csak azt, hogy az elozoekben leirtakhoz, es az elozetesekhez kepest, jol sikerult, szerintem.
a kedvenc játékom!
Be lehet szálni a downtown palalyan azokba a nagy repulõ hk szerûségekbe amik lámpával vilagitanak?
vagy csak disz hogy ott repülnek?
a nagy ping az télleg gáz. de én egy óra alatt megszoktam.
szóval, nagyon jó!!!!!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az elején kicsit szokni kell,de aztán már szuper. A grafika nem a legszebb a mai játékokhoz viszonyítva,de megfelel. Nálam a lényeg a hangulat. A sötét jõvõképet jól eltalálták. Észre sem vettem és eltelt egy óra a játék alatt. A ping elég magas sok szerveren sajnos.
Mind1 lesz ez még jobb is! Szóval gratula a készítõknek! 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: BFF7A4B2 02:000014B2 C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
"exception code: l0000005 acces lation
fault address:bef7a1a5 02:000011a5.dll
c:\windows\system\kernel\
the report file genetated on your computer
c:\program files\atari\(terminator konyvtar)\t3.rpt
ezmi?
(Ez nem bug, hanem feature😊 )
Nekem is kiirta, de ez nem hiba!!!
directx 9betam van
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Nekem a Hardwiredrol, nem az ausztral atari linkrol, hanem a magyar oldalrol jott, es jo volt!
Egyebkent a gepem:
ABIT NFS7 v2 alaplap.
AMD BARTON XP 2.5 proci
Connect3D Ati Radeon 9800Pro
512 MB DDR Ram, 400Hz-es
a net meg 512k-s kabelen van, axeleronal.
tök ideg vagyok!
ki dob a desktopra+le fagy
nekem a net nem megy 😞(((((
ki ir egy csomo loadingot pl hk tank,
és a végén ki vág a desktopra! 😞((((((
és kuldjek mailt valami debug mailt!
celeron 1700mhz
256mbram
geeforce 2mx 64mb
???? mi lehet a baj?
most ki probalom a halot
hulla fárattan negyed tizen ketõ
"áh mondom elbucsuzok a topictól"
meglátom a hirt ki megy az álmosság a szemembõl
gyomor györcsöt kapok
alvás, forgolodás után elalszom
tobszor fel ébredek, reggel jaj ne iskola 😞 mondom fáj a hasam mondják jó maradj otthon 😊 szüleim öcsém el, én
be vágozok a gép elé és itt vagyok, el is kezdem tölteni