Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Most próbáltam ki. Nagyon magas a ping! Reméltem,hogy ott lesztek de sajna rajtam kivül csak egy srác volt.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Adam5
vettünk egy "új" pc-t
a gép:
350mhz(nem nagy durranás de legaláb diablo2, halflife ra jó)
1mb-os video kártya( pci os ugyhogy le cserélem 4mb-re+voodoo1 es gyorsito)
64mbram
3.1gb wincsi
de ezt irja ki amikor indul:
"Alert! cover was previously removed"
Ez mi? Titeket kérlek help, ha tudtok.

hykao
DSL
Tibre
Milyen nettel megy?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
A Downtown pályát raktam be csak, mert a szervergép kevés ram-ja miatt túl hosszú volt az áttöltési idõ.
hykao
Én mindenesetre csináltam egy szervert.
HYKAO_HUNGARY néven, most a ping 15-16 volt.
Elméletileg a nap majd 24 órájában menni fog, ha igényetek van rá.
Egyenlõre 16 fõsre csináltam, 10sec respawn, termination.

Ha másmilyet szeretnétek írjatok!
Mayday
Kishazankban, vagy a nagyvilagban?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tibre
december 2.-án jön ki

Adam5
én leg utobb olyan magyar serverben voltam asszem ez volt a neve: "anti ide"
az anti ban nem vagyok biztos de valami a betus név volt

hykao
Mi volt a neve?
hykao
Ja már én is kipróbáltam. Megpróbálok a másik itthoni gépen csinálni egy dedikáltat.

De így akkor nem is lehet jelszavat megadni?

Amúgy használtok teamspeak-et?
Adam5
Van már valami T3wotm
fan page?

Hát én most játszottam egyet az osztálytársammal, de elég lagos volt mindne, még nekem is úgyhogy kiléptem.

War. War never changes.

hykao
Semmi IP cím meg ilyenek? Ez érdekes.
Mi a szerver neve? Hadd lám.
Hát én 2 perc alatt rájöttem, hogyan kell... create game, beállítasz mindent és start internet.

War. War never changes.

hykao
Addig is én is csinálnék egyet, de nem tudom, hogy kell.
Ha valaki beírná, rápróbálnék.
Adam5
ok

hykao
Még nincs, ha megcsinálják jelzem!!!
Adam5
Meg van már az állandó magyar server ha igen mi a neve?

War. War never changes.

Azám

War. War never changes.

Mayday
Soxor adnak ki demot megjelenes utan is.
Nekem az egyetlen meg, ami hianyzik az eletembol, hogy olvashassam, hogy "a t3 wotm aranyra kerult", vagy valami ilyesmit... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
figyusszatok
ma van 24
és 28ra akarjak hogy kint legyen
mikor akarjak a demot?

hykao
Akkor installáld újra gyorsan a Windows-t, mert hétfõtõl hatalmas csaták várhatók.

Úgy tûnik holnaptól lesz legalább egy állandó magyar szerver.
Legalábbis ígéretet kaptam rá.
hykao
Nem gondoltam volna, hogy ez bárkit is ilyen érzékenyen érinthet. Pláne, hogy ha valaki beteg, az egy dolog, de ezek a képek nem a betegségrõl szólnak, sokkal inkább a fejlettnek nevezett kultúrák egyik idióta melléktermékérõl-mellékhatásáról (a modellek körében egyre terjedõ anorexiára gondolok)!!!

Szereti a fene nézegetni az ilyen csontkollekciókat, én egy e-mailben kaptam õket "Jó csajok" cimkézéssel.

Amúgy az élet szörnyûségeit (megjegyzem ezeket a képeket azért nem tartom annak) jobb, ha az ember némi (ön)iróniával kezeli, különben igen "savanyúvá" válhat.
M@TriX
én mindig megvállogatom a szavaimat és ha nem is személyesen de ismerlek annyira, hogy ezt nem gondoltam volna rólad. Amúgy ha nincs igazam ne vedd magadra. 😊
Lehet, hogy csak nekem van ilyen érzékeny lelkivilágom vagy gyomrom, de nekem nem esik jól nézni ilyen képeket.
Szóval én tõlem nézhetsz ilyen képeket, de ne itt tedd, ennyi.
Amúgy amit írtam, az volt az elsõ gondolatom a képek láttán. Ez van... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Adam5
Igazad volt már semmi nem akarrajta menni szinte
pl, Outlook express!

fm
apám mikor kicsi voltam pojénból felemelt így pont a terminator film miatt..mi kértük rá a testvéreimmel..

Amúgy azt a csajt szvsz fél kezemmel fel bírnám emelni úgy, hogy a nyakát átkulcsolom...

War. War never changes.

A #413-at hamarosan törölni fogják...

War. War never changes.

Polgárpukkasztás lehet csak, ha nem kamu. Magyarul nem a ruhákon hanem a betegségen van a hangsúly...

De ez tényleg nem T3...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

HuAn82
Libát nem õriztetek együtt (én igy ismerem),de ezek a képek akkor sem ide valók!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Igen-igen, de szerintem ezek a képek azért kamuk.

Láttam már egy-két divatbemutatót, volt egy pár igen vékony hölgy, de ennyire kórosan egyik sem volt vékony.

Nem tudom elképzelni, hogy ilyen csontkollekciókkal mutatnának be egy kollekciót.
Ez létezõ jelenség... anorexia a kódneve...

De ez már nem csak a nõ betegsége... így fotózni õket meg ilyesmi... ez undorító... Ok, megismeri az ember.... de szánalomnál többet nem kapnak.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

hykao
Hátrább az agarakkal barátom!
Te ne minõsíts engem úgy, hogy nem is ismersz!!!
Válogasd meg a szavaidat, mert nem együtt terelgettük a disznócsordát.
Majd, ha személyesen is ismersz, akkor megengedheted magadnak az ilyen közvetlen stílust!

Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!
S legfõképp ne utálj senkit és semmit, fõleg amíg még felületesen sem ismered.
hykao
Nem tudom, de remélem.
M@TriX
b+, utálom az ilyen ízléstelen seg*fejeket.
Utálom az ilyen poénnak szánt beszúrásokat...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fm
ezek kamu fotók ugye? mondd hogy igen!!

HuAn82
Ezek beteg nõk!

HuAn82
Melyik író?

Adam5
pár kérdesem lenne ha beszélhetsz róla:
1. foktok még javitani a t900 és a t900hevy modellen?
2. nem tervezitek hogy be raktok+ terminatort?( a terminator2 bõl a t1000-est?)

"Ha a könyveket venném alapul akkor én is ezt mondanám ..."
Ööö. Arra a "könyvsorozatra" gondolsz amiben az író az elõzõ két terminátoros FPS küldetéseit egy az egyben leírta? Mint saját ötletet???

hykao
Na ittvan nektek egy pár nõi terminátor:

Nekem már most tetszik a játék, csak így tovább!!!

War. War never changes.

HuAn82
Ha a könyveket venném alapul akkor én is ezt mondanám. Mert ha valaki olvasot egyet is az tudja,hogy elég nehéz lenne egy harctéri egységet szemtõl szembe kinyírni ilyen fegyverrel mint ami a játékban is van az embereknek. Kivéve az EMP gránát és a távcsöves (persze megfelõ tölténnyel).A távcsövessel ha sikerül eltalálni elsõre az ostyaáramkörös processzort akkor siker. Második lövésre ritkán van esély. Egy Westinghouse szép dolgot hagyna egy emberbõl. SEMMIT!! Fejvadásznak meg nekirohanni szemtõl szembe,na ez meg ismét öngyilok lenne. Én megmondom õszintén egy lopakodós (pl:a romok között gerilla harc) játéknak jobban örültem volna. Ahogy a filmnél is írtam akkoriban a készítõk néha elolvashatnának 1-2 terminator könyvet. Akkor pl: nem készítettek volna ilyen gagyi T3 filmet. A könyvbeli élményeket félre téve "elvagyok" a játékkal,mert sajnos PC-re nincs terminator játék dömping. Míg élek remélek!

HuAn82
Na ilyennel én is találkoztam. Mögöttem repül a srác gondolom én jóhiszemûen,hogy akkor majd talán fedez,erre "szemrebbenés" nélkül ledurrantott. lol!!

hykao
Köszönjük a tájékoztatást, és sok sikert a továbbiakra is!!!

Remélem a magyar patch elkészül.
Tibre
És az EAX,High soundot miért nem tudom beállítani? 😞

fm
ez komoly?

Remélem a teljesben lesz már halál-animáció is...

War. War never changes.