2062
-
#802 Természetesen nem arra gondoltam, hogy magyarul mondja-e: "Asztalra vissza, bébi", mert "hülye azért nem vagyok".
Igazából nem gondoltam semmire, csak az a megfogalmazás, hogy "magyar patch", számomra nem volt egyértelmű, hogy mit takar (a magyarításon kívül).
De ha már így beleraktad a bogarat a fülembe: Esetleg egy plusz "magyar map", netalán egy karakter szerkesztő, vagy egy plusz fegyver, netalán egy pálya szerkesztő, vagy.....
Mer há "magyarok vagyunk, nem?"
De, kb. "mikó"? Ugye csak jövőre? -
#800 A te igazságod legalábbis mindenképp... -
antijedi #798 csak egy idézet: "Egy zenészámról is lehetne órákat vitatkozni, de felesleges" - igazad van ako a zenéről szolo topicok is menyenek a busba, de szerintem én inkább kiszálok ebből mielött "anyázás" lesz belőle a te szavaidal él, én csak azt nembirom ha valaki okoskodik mint te és közbe a felének nincs értelme (lásd pl hogy egy bug leirása hogy a majdani patchben kijavitsák nem épitő jelllegű kritika, stb...)
szal ako én mentem is , bár azt nem tudom hogy te is mit keresel itt mert neked sincs meg legálisan a game gondolom és mégis itt okoskodsz, szal már nem csak fogalomzavarban vagy hanem még a sajád magad által irt kritikákal elentében is, nah bye (fölösleges válaszolnod ugyse fogom már elolvasni... :P -
#795 Akkor én feltennék egy TERMINATOROS kérdést is.
Azért remélem nem ment el a kedvetek a "magyar patch"-től.
Ez egyébként a magyar feliratokat, vagy v.mi mást is takar?
Kb. mikorra várható?
Bocsánat ez 3 volt... -
antijedi #794 pontosan de pl egy bug leirása is lehet "konstruktiv" , persze akkor nem ha valaki csak azt irja hogy "bugos szar" teszemazt hanem le is irja hol van a bug... :P -
#793 rosszul: Van e rá esély? -
#792 nem tartozik ide deee..
álatti ez a Swarci kari! :)
a dumája is! -
#791 pl: nincs single :)
Nah ,akkor jöhet a mágikus kérdés. Lesz -e második rész s ha igen, lesz e benne single kampány?
-
antijedi #790 éste? te is csak okoskodsz itt és kevered a fogalmakat, énis csak ebbe száltam be, szal te se vagy sokkal különb a fogalomzavarjaidal... :P -
Augustus Gigo #788 nekem egyre jobban tetszik a játék, csak sajna nincsenek serverek, remélem az eredeti verzióban lesz:) -
#787 Tessék? Mit nem értek? Én a patch-ről beszéltem ember!
Amúgy nem az APEH is Te vagy, hanem Te is az APEH vagy!!! -
antijedi #785 szvsz fogalom zaarba szenvedsz, ha egy kiadot játéknál elmondják a hibákat bugokat stb az mért nem épitő jellegü kritika? talán nem ér semmit vagy mi?
abban meg megint tévedsz hogy a patchek csak bugokat javitanak mert sok patchban vanak komoly/kevésbé komoly játékmenetbeli változtatások... -
#784 Amennyiben a "konzolos minőségre" vágysz, akkor az... -
antijedi #782 ako minek ez a forum, ha minekinek a véleménye le van szarva minek pofázik itt mindenki, enyi erővel semmi értelme..., és ha nem tünt volna föl anyázás már nem volt miota, elgalábis amita én nézegetem azota még nem láttam anyázást..., a vitázás meg szvsz nem felesleges mert a vitázás is "épitő jellegü kritika" (vitázás nem egynelő az anyázásal) -
#781 Vagy piaci elemző, mint itt oly sokan -
antijedi #776 hád a hibák jelzése is épitő jellegü kritika... :P -
#774 "Joga van annak NYILVANOSAN kritizalni egy jatekot, aki azt megvette."
Ne viccelj már...
Példa: WINDOWS
-
#773 "megrendelo valoszinuleg jobban ert a jatek kiadashoz"
isten tudja'. De akkor miért van ennyi gagyi a piacon és miért ez a rengeteg bukás. Egy játék szinte minden esetben akkor volt sikeres ha a fejlesztők szabad kezet kapva "vandálkodhattak" (értsd jól). Nem világos ez a tendencia. Valaki világosítson fel! -
#772 Hát azért erre sok ellenpéldát lehetne felsorolni.
Sőt sok esetben azért bukik meg egy játék, mert túl sok benne a bug. Pl. Devastation, vagy régi kedvencem a SIN. -
#769 Nana, az ördögöt nem kellene.. -
#768 Júj most látom, hogy már a TB is beszállt a vitába. Jön majd az APEH is nemsoká? -
#766 Ez megint csak nem a fejlesztőkön múlik... -
#764 Azért remélhetőleg csak marad valami a sáskajárás után is. -
antijedi #763 a mai "divatot" figyelembevéve NEM, patchek rulz... :/ -
antijedi #761 de ako má ne csak ne fikázza hanem majd ne is dicsérje , viszont akkor szvsz ki fog halni ez a topic is :/ -
antijedi #760 amugy tényleg olyasmi lessz a game mint a bf42 vagy csak félreértetem valamit a régebbi irásokban valahol?? :P (vezethető jármüvek, meg hasonlokra gondolok) -
antijedi #758 konstruktiv-et akarsz modnani ugye? (na ez pl egy konstruktiv kritika volt minden rosszindulat nélkül, mivel én is mindig mindent félregépelek szal megértem teljes egészében a dolgot :PP) -
antijedi #756 itthoni fejlesztőknek mért ne lehetne ferrarijuk??? csak bankot kell rabolni és akár több is lehet nekik :PP -
antijedi #755 mondom hogy ezt nem rátok értem feltétlenül csak pl én is ismerek oylan embert akinek egy p1 200mhz-s gépe van 2megas vidkartyaval, es mellesleg havi kb 6-8 száz k-t keres a gyerek..., szal az hogy valakinek szar gépe van nem jelenti feltétlen hogy csoro :P (mongyuk p3 1ghz meg gef2 nem si szar, mivel nekem is oylan van ;PP) -
#753 Nagyon megragadt ez a Ferrari! Csak nem John Carmack után?
Erről az jut eszembe, amit a minap láttam a TV-ben, a szilíciumvölgyi pajtikról, az egyik azt mondta: "Csak Amerikában, és csak a Szilícium-völgyben". Mármint a pénzszopás témakörhöz kapcsolódóan.
Ahogy annak idején a Kretens nevű együttes énekelte: "Ez még itt nem Amerika...", itt nemigen valószínű, hogy egy szoftverekkel foglalkozó fejlesztő cég emberkéi hirtelen Ferrarikat vásárolnak...
Az pedig, hogy mi itt, az itteni fejlesztők által készített játékot ugynannyiért kapjuk meg, mint a hatalmas apparátussal rendelkező cégek termékeit, itthon vagy "odaát", már a sokadik "magyar rapszódia".
Erről legkevésbé sem az itthoni fejlesztők tehetnek. -
#752 ez nem az egy bogár életében volt? :D -
j3st3r #751 Ez az egyensulyi meg ki kiert van szitura celzom! -
j3st3r #750 SOT!
A nap megerleli a magot, a hangyak begyujtik a magot, a saskak meg elveszik a hangyaktol a magot. -
j3st3r #749 KandurEX, OK. De jo szoveg...penzszopo... -
#748 ok tehat nem megy 440mhz :)) gépne (még akadva sem?) -
#747 Szerintem senki sincs senkiért.
Mindenki saját magáért van, és ez természetes.
Egyensúlyi állapot akkor van, ha 50-50% a fejlesztők, és a felhasználók "egymásért levése" (szépen magyarul, ha már így lett említve).
De ha így jobban tetszik: A fejlesztők vannak a felhasználókért, és a felhasználók pedig a fejlesztőkért.
A fejlesztők dolgoznak, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit. A felhasználók, hogy kielégítsék a fejlesztők igényeit, kifizetik a fejlesztők munkáját+hasznot termelnek a fejlesztőknek. Az így keletkezett haszonból a fejlesztők egyre jobb dolgokat művelnek, így a felhasználók igényei egyre jobban ki vannak elégítve.
Erősen leegyszerűsítve, és ELMÉLETBEN, persze a valóságban ez egészen máshogy alakul az egyéb tényezők miatt, mint pl.Kiadó, induló tőke "soványsága", stb. -
#745 Sajnálom, talán azt a "pénzszopót" nem kellett volna -
antijedi #744 attól hogy valakinek iylen gépe van még lehet "pnzszopo" csak nem arra külti max, na ezel nem azt akarom mondani hogy ti azok lenétek csak, megjegyzés ;PPP -
antijedi #742 jah amugy az hogy ha valaki azt mondja hogy "a letöltési időt sem éri meg" az csak egy szimpla kritika nyomatékositva szal nem tom mi vele a gond, kinek ez tetszik kinek az :P -
antijedi #741 hmm, ebben igazad van, majd ha lesz kedvem ako visszaolvasok hogy mi votl a pontos balhé, mert azé eddig nem tünt fel hogy kandurex ilyeneket csinálna forumon :P