Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
a gép:
350mhz(nem nagy durranás de legaláb diablo2, halflife ra jó)
1mb-os video kártya( pci os ugyhogy le cserélem 4mb-re+voodoo1 es gyorsito)
64mbram
3.1gb wincsi
de ezt irja ki amikor indul:
"Alert! cover was previously removed"
Ez mi? Titeket kérlek help, ha tudtok.
HYKAO_HUNGARY néven, most a ping 15-16 volt.
Elméletileg a nap majd 24 órájában menni fog, ha igényetek van rá.
Egyenlõre 16 fõsre csináltam, 10sec respawn, termination.
Ha másmilyet szeretnétek írjatok!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
az anti ban nem vagyok biztos de valami a betus név volt
De így akkor nem is lehet jelszavat megadni?
Amúgy használtok teamspeak-et?
War. War never changes.
War. War never changes.

War. War never changes.
War. War never changes.
Nekem az egyetlen meg, ami hianyzik az eletembol, hogy olvashassam, hogy "a t3 wotm aranyra kerult", vagy valami ilyesmit... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Úgy tûnik holnaptól lesz legalább egy állandó magyar szerver.
Legalábbis ígéretet kaptam rá.
Szereti a fene nézegetni az ilyen csontkollekciókat, én egy e-mailben kaptam õket "Jó csajok" cimkézéssel.
Amúgy az élet szörnyûségeit (megjegyzem ezeket a képeket azért nem tartom annak) jobb, ha az ember némi (ön)iróniával kezeli, különben igen "savanyúvá" válhat.
Lehet, hogy csak nekem van ilyen érzékeny lelkivilágom vagy gyomrom, de nekem nem esik jól nézni ilyen képeket.
Szóval én tõlem nézhetsz ilyen képeket, de ne itt tedd, ennyi.
Amúgy amit írtam, az volt az elsõ gondolatom a képek láttán. Ez van... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
pont a terminator film miatt..mi kértük rá a testvéreimmel..
War. War never changes.
War. War never changes.
De ez tényleg nem T3...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Láttam már egy-két divatbemutatót, volt egy pár igen vékony hölgy, de ennyire kórosan egyik sem volt vékony.
Nem tudom elképzelni, hogy ilyen csontkollekciókkal mutatnának be egy kollekciót.
De ez már nem csak a nõ betegsége... így fotózni õket meg ilyesmi... ez undorító... Ok, megismeri az ember.... de szánalomnál többet nem kapnak.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Te ne minõsíts engem úgy, hogy nem is ismersz!!!
Válogasd meg a szavaidat, mert nem együtt terelgettük a disznócsordát.
Majd, ha személyesen is ismersz, akkor megengedheted magadnak az ilyen közvetlen stílust!
Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!
S legfõképp ne utálj senkit és semmit, fõleg amíg még felületesen sem ismered.
Utálom az ilyen poénnak szánt beszúrásokat...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

1. foktok még javitani a t900 és a t900hevy modellen?
2. nem tervezitek hogy be raktok+ terminatort?( a terminator2 bõl a t1000-est?)
Ööö. Arra a "könyvsorozatra" gondolsz amiben az író az elõzõ két terminátoros FPS küldetéseit egy az egyben leírta? Mint saját ötletet???
War. War never changes.
Míg élek remélek!\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
War. War never changes.