Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
A többiek nevében is, köszönjük a válaszokat!
Adam5
meg van warezcenter.cjb.hu

Adam5
honnan tudom leszedni? (warez?)

hykao
Engem a demó is leköt, pedig nem vagyok egy nagy multi-játékos, és az csak pár száz mega.
És hol vesztetted el? 😊

War. War never changes.

Tibre
Honna töltötted?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

leszedted vhonnét?

War. War never changes.

hykao
Ezt is megértük...
hykao
hykao
Ettõl persze még nem biztos, hogy ezért néznek ki máshogy a robotok a játékban...
hykao
Jó lenne, ha a világ ilyen egyszerû lenne...

Az, hogy a játék teljesen hivatalos, még nem jelenti azt, hogy a liszenzben "odaadnak mindent", azaz egy liszenz szerzõdés ezer és egy kitételt, kritériumot tartalmazhat.

Ez függhet pl. attól is, hogy az adott filmmel kapcsolatos jogok ki(k)nek a tulajdona(i).

Csak egy példa: Blade Runner.
Amikor ez a film készült, a vége felé elfogyott a pénz, ezért egyes színészek nem pénzt, hanem különbözõ - filmmel kapcsolatos - jogokat kaptak.
Így amikor a játék készült ezen színészekkel is egyezkedni kellett a fejlesztõknek.
Volt olyan színész, aki nem járult hozzá, hogy az õ karaktere szerepeljen a játékban.
De említhetném még a STAR TREK liszenzt is, ami miatt egyébként az ACTIVISION pereli a PARAMOUNT-ot.
Alexease
Liszensszel nem lenne gond, mert teljesen hivatalos jatek. A film marketing parosa - lett volna. A jatekban megtalalhatoak az eredeti "Svarcis" beszolasok, parbeszedek digitalizat valtozatai. Bar nem hallgattam vegig, de lehet hogy keszult kulon a jatekhoz is svarcival felvetel.
hykao
Ennek lehetnek liszenz okai is.
CarajoEsp
Megmondom õszuintén én most leszedem megnézem és ha jó ha nemjó én akkor is megveszem. Ezzel próbálnám támogatni a magyar játékiprat. Remélem a pénz odajut ahova szántam.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mayday
Eddig nem volt meg fps-uk, talan meg valami autoversenyt fejlesztenek meg most?!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

HuAn82
Gondolom új. Tõle(ük) kérdezd ha erre jár(nak)!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tibre
Linket tud vki adni fullhoz?

hykao
De eddig más játékukban nem szerepelt?
HuAn82
saját...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Egyébként milyen motort használ a játék?
Alexease
Eleg gaz a helyzet;(( Foleg, hogy szo szerint ugy megy a dolog, hogy vagy bezarom a studiot, vagy elvalalok ilyen olcso, gyors munkakat, aminek sajnos a vegeredmenye is hasonlo (persze, azert vannak jo dolgok is neha). Igy lesz valamennyi penz, es a hatterben, lehet fejleszteni a sajat, normalis, vegleges engine-t, jatekot stb.

Persze, az is igaz, hogy az aki a polcrol a szep doboz miatt - mivel reklam ezeknek nincs - leveszi a jatekot, kifizeti, hazaviszi, es kap egy felkesz termeket, az nem orul, es jogosan. Mondhatni becsaptak. De sajnos, mara mar elertuk, hogy a jatekipar 80%-ban mar a "gazdasagi-, penzugyi emberek befolyasa alatt van"😞 Vagyis sokszor, saknos egy jatek nem a Jatekosnak Jatszani keszul, hanem elsosorban penzugyi befektetesnek. Nagy reklam, hireszteles, paraszt-vakitas, es a vegeredmeny egy rakas szar😞(
G. Joe
Sajnos igy van! Kénytelenek a magyar fejlesztõk 75%-ban kész játékokat kiadni, és rontani a sajat hirüket.
Bár vannak kivéletek. de ezek a kiadókon mulnak.
Ellen példa: Panzers. Szerencsére a CDV máshogy áll hozzá mint a Vivendi.

A közeljövõben megjelenik egy masik magyar játék is szükös határidõvel. Nem irok nevet, és remélem nem fog kiderülni hogy arra is csak 8 honap volt.

http://deathfellows.hu/

Alexease
Detto mint az Invictus. Csak ott a kiado 6 honapot "engedelyezett"😊)) Bar, ott az Invictus is "tul lott" egy kicsit az igenyelt celon;D De ertheto, mert az AV-s igenyek alapban, sokszor eleg gagyik;(
Alexease
Tudom, es mint mar a hosszabb "beszamolomban" irtam, szamomra pozitiv a vegeredmeny, a keszitesi feltetelek fugvenyeben.

Amit az elobb irtam "hibat" az nem hiba, csak elfelejtettek valami fontosat megcsinalni a demo kiadasa elott😉)

Olyan, mintha a gyari, dobozos verzion, rajtafelejtenek a CD kulcsot a CD egy TXT file-ban;DDD
hykao
Szinte mint az Invictus - Street Legal esetében, ott is a kiadó igen szûkösre szabta a fejlesztés idejét.

De persze nem újdonság a "nyugat" ilyetén hozzáállása a magyarokhoz, sok százéves "szép" hagyomány ez...
G. Joe
9 hónap alatt nem lehet egy játékot 100%-osra megirni!
Sok cégnek 3-4 év alatt sem sikerül.

http://deathfellows.hu/

hykao
path=patch
hykao
Majd meglátjuk.
Az ami kijön warezen, sosem lehet 100% biztos, hogy a végleges.

Egyébként, ha így is van, ahogy írtad, majd kijön egy patch. Végül is nem évekig fejlesztették, mint sok más játékot, és némelyiknél - a sok éves fejlesztés ellenére - csak a path áradat után lesz igazán élvezhetõ.
Alexease
Valoszinu a vegleges, ugya az a "minoseg" mint a Demo. Es szerintem nem azert vontak be a Demo-t mert beta, hanem azert mert van benne egy hatalmas technikai - nem jatekmenet - hiba. Ami nagyon gazos szerintem, es cinkes, hogy igy kikerult.
Ne kerdezzetek, ugy sem mondom meg😉)) Nem akarok kicseszni sem a ceggel, sem a jatekosokkal😉)) Bar, ha direkt ilyen, akkor eleg gagyi;((
fm
1 cd mindössze? rég volt ilyen..reméljük nagyot üt!

Mayday
2003-11-26 PC Game ISOs Terminator 3: War of the Machines (c) Atari 43x15 MB

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
KIJOTT A FULL!!!!!!!!!!!!!!

fm
oké..

hykao
A válaszokból nem úgy tûnt, hogy egy "vicces kedvû egyén".

Visszatérve a demó magyarítására:
Ha minden igaz a demó tartalmazza a teljes játék szövegállományát, ha jól gondolom!?
Ha jól gondolom, és lesz magyar patch, akkor felesleges nekiállnom, mert a patch elméletileg jó lesz a demóhoz is.

Érdekes, a stáblista-blokknál a megjegyzés: "Ne fordítsd le!" (angolul)
fm
mibõl gondoljátok, hogy az igazi clever's járt itt a fórumon? regisztrálatlan vicces kedvû egyén is lehetett..vagy vmirõl lemaradtam?

hykao
Azért nyugodtabb lennék, ha válaszolnának!
Kandurex
Magyaríccsad ha tetszik nekik ha nem😊 (de sztem inkább tetszik nekik)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
T. Clever's!

Ha nem jelent gondot, lemagyarítanám a demót.
hykao
Szerver átalakítva: 90 perces limit, mindkét pálya, 10 fõ.
Adam5
meg elõzél

😊

Adam5
De pl más jatekoknal miert nem lagzik?

Tibre
3× több az adatátvitel ebben a bétában valószínüleg ezért van magas ping szinte minden szerveren.

hykao
Azért, addig is jó lenne, ha valami csoda folytán valami hipergyors hálózatos emberke csinálna egy "rendeset".
hykao
Igen sajnos laggzik, de nem annyira mint sok másik.
Már nyomtunk pár menetet a haverokkal.
Egész tûrhetõ volt, fõleg ahhoz képest, hogy találkoztam már olyannal is, ahol "kinyírhatatlan" emberek voltak.

Hát az biztos, hogy ez így nem az igazi, de ha kijön a rendes demó, vagy a full játék, gondolom lesz(nek) nem csak "házi" szerver(ek).
hykao
Fogalmam sincs nálam még nem volt ilyen.
fm
ha otthonról csinálsz szervert,akár egy másik géprõl dedikáltat, laggos lesz. ha 2 géped van,neked közel nulla lehet a pinged,de akik csatlakoznak rád máshonnan,azok hatalmas pingekkel esélytelenek lesznek. én is ezért lõttem le az én szerveremet. sajnos ez van..
(nekem kábelnetem van,ezzel is lassú volt)

Adam5
Probaltam menni de ezt irta:
" Disconnecting
Login recected"

ez mit jelent?

hmm, ok 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
béta
hmmm, ebbõl már full verzio van vagy ez még csak béta?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)