Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az, hogy a játék teljesen hivatalos, még nem jelenti azt, hogy a liszenzben "odaadnak mindent", azaz egy liszenz szerzõdés ezer és egy kitételt, kritériumot tartalmazhat.
Ez függhet pl. attól is, hogy az adott filmmel kapcsolatos jogok ki(k)nek a tulajdona(i).
Csak egy példa: Blade Runner.
Amikor ez a film készült, a vége felé elfogyott a pénz, ezért egyes színészek nem pénzt, hanem különbözõ - filmmel kapcsolatos - jogokat kaptak.
Így amikor a játék készült ezen színészekkel is egyezkedni kellett a fejlesztõknek.
Volt olyan színész, aki nem járult hozzá, hogy az õ karaktere szerepeljen a játékban.
De említhetném még a STAR TREK liszenzt is, ami miatt egyébként az ACTIVISION pereli a PARAMOUNT-ot.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Persze, az is igaz, hogy az aki a polcrol a szep doboz miatt - mivel reklam ezeknek nincs - leveszi a jatekot, kifizeti, hazaviszi, es kap egy felkesz termeket, az nem orul, es jogosan. Mondhatni becsaptak. De sajnos, mara mar elertuk, hogy a jatekipar 80%-ban mar a "gazdasagi-, penzugyi emberek befolyasa alatt van"😞 Vagyis sokszor, saknos egy jatek nem a Jatekosnak Jatszani keszul, hanem elsosorban penzugyi befektetesnek. Nagy reklam, hireszteles, paraszt-vakitas, es a vegeredmeny egy rakas szar😞(
Bár vannak kivéletek. de ezek a kiadókon mulnak.
Ellen példa: Panzers. Szerencsére a CDV máshogy áll hozzá mint a Vivendi.
A közeljövõben megjelenik egy masik magyar játék is szükös határidõvel. Nem irok nevet, és remélem nem fog kiderülni hogy arra is csak 8 honap volt.
http://deathfellows.hu/
Amit az elobb irtam "hibat" az nem hiba, csak elfelejtettek valami fontosat megcsinalni a demo kiadasa elott😉)
Olyan, mintha a gyari, dobozos verzion, rajtafelejtenek a CD kulcsot a CD egy TXT file-ban;DDD
De persze nem újdonság a "nyugat" ilyetén hozzáállása a magyarokhoz, sok százéves "szép" hagyomány ez...

Sok cégnek 3-4 év alatt sem sikerül.

http://deathfellows.hu/
Az ami kijön warezen, sosem lehet 100% biztos, hogy a végleges.
Egyébként, ha így is van, ahogy írtad, majd kijön egy patch. Végül is nem évekig fejlesztették, mint sok más játékot, és némelyiknél - a sok éves fejlesztés ellenére - csak a path áradat után lesz igazán élvezhetõ.
Ne kerdezzetek, ugy sem mondom meg😉)) Nem akarok kicseszni sem a ceggel, sem a jatekosokkal😉)) Bar, ha direkt ilyen, akkor eleg gagyi;((
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Visszatérve a demó magyarítására:
Ha minden igaz a demó tartalmazza a teljes játék szövegállományát, ha jól gondolom!?
Ha jól gondolom, és lesz magyar patch, akkor felesleges nekiállnom, mert a patch elméletileg jó lesz a demóhoz is.
Érdekes, a stáblista-blokknál a megjegyzés: "Ne fordítsd le!" (angolul)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Már nyomtunk pár menetet a haverokkal.
Egész tûrhetõ volt, fõleg ahhoz képest, hogy találkoztam már olyannal is, ahol "kinyírhatatlan" emberek voltak.
Hát az biztos, hogy ez így nem az igazi, de ha kijön a rendes demó, vagy a full játék, gondolom lesz(nek) nem csak "házi" szerver(ek).
(nekem kábelnetem van,ezzel is lassú volt)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)