2062
-
#855 Levél ment -
#854 Még jó,hogy nem a régi Wolfenstein-hez hasonlította! -
j3st3r #853 http://www.computerandvideogames.com/screenshots_library/dir_45/vortal_pic_22727.jpg
Duke Nukem screenshot, hogy segitsek a keresesben... -
j3st3r #852 Te jo isten...te nem lattad a Duke Nukemet...de tudod mit, maradj is annal...Ugy latom megse toltesz eleg idot a jatekokkal, vagy csak eszement villogas jut el a szemedbe a vizualis vilagon kivul. Ilyen texturakkal? Hat apam...nem tudom milyen jatekot neztel meg...Esetleg nem kene agyonoverlockolni es optimalizalni a jatekot, hogy LASD is a texturakat.
Vedem a munkamat, ez termeszetes. Nem az epito kritika ellen, mert azt meg kell fogadni, hanem az olyan vak, elfogult, es tehetetlensegtol megkeseredett alakoktol, mint te. Mert a Duke Nukem hasonlattal bebizonyitottad, hogy vizualis kulturad a 0 fele halad, talan mar el is erte. Javaslom, lapozz at nehany muveszeti albumot, nezegesd a neten a 3d galeriakat, ne adj isten, allitsd be rendesen a gepedet, es csinalj screenshotokat. Ugyan mutass EGY olyan screenshotot, ami a Duke Nukem szintjen van! Es ne a demobol, felebaratom, hanem a FINALbol. Ja, elfelejtettem, hogy 24 oran belul torolted. Affene!(Jester csettint egyet csalodottan) Majd legkozelebb -
#850 megyek is megrendelni :) -
#848 Na most hívtak a CD Galaxisból, hogy mégis megérkezett. Megyek is be érte! -
#847 Na felraktam az új drivert ,ezzel megy rendesen, csak félek, hogy a Call of Duty akadni fog ettől a drivertől, mert múltkor is azért raktam fel régit, mert ettől akadt. -
#846 Kéne online szerver,botokkal már kicsit uncsi... -
#844 gyógszerészét=gyógyszerészét -
#843 Úgy tűnik a textúrák lemaradtak.
Driverfrissítést ajánlok. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, gyógszerészét. -
#842 Az alsó képet ki is szedem, hogy ne bántsa Őméltóságukat. -
#841 Nem kell izgulni! 80kb a kép, csak nem fogtok belerokkanni. Azért raktam be kétszer, mert kérték, és ha kicsit utánanéznél, látnád, hogy más a forrás is, mivel másnak nem jött be a TAR. -
#839 és apró... -
#838 Valamit valamiért! -
Braveheart #837 Még ne mraknád be kétszer ezt a képet? Olyan szép... -
#835 -
#834 Nem rég raktam vissza a régi nVidia drivert nem jut eszembe a verzió. Driver lehet a gond? Nem szívesen cserélném le, mert ez a legjobb nvidia driver. :( -
#833 Nem sértődtem meg, csak dolgom volt és most értem vissza. -
#832 Nálam nem jön be a kép. Lődd fel Lazarus képfeltöltőjével. -
#830 Ha gondoljátok szívesen megcsinálnám a magyarítást. Ingyen.
már belenézegettem a demóba - ahogy már írtam - és a látottak alapján nem túl sok a szöveg. (referenciáim: Splinter Cell, Star Trek Elite Force 2)
vagy ha már megvan a magyar szöveg, beültetném.
A munkámról folyamatosan küldeném az anyagot, így meggyőződhetnétek róla, hogy nincs-e minőségi, helyesírási, egyéb hiba. Ha kész, és jónak találnátok csak akkor lenne publikus.
Nekem is szükségem lenne egy kis változatosságra a Star Trek közben.
Így több időtök lenne a javításokra, egyebekre. -
#828 Most hülyének néztek??? Gondolod, hogy nightvision lett volna, és olyan gyökér vagyok, hogy nem jövök rá? :D
Valami más a gebasz, itt egy kép, hogy milyen nálam a játék:
-
Braveheart #827 Hehe... kicsit gyorsabban kellett volna gépelnem:) -
Braveheart #825 Most olvastam vissza kb 100 hozzászólást, és sajnálo, hogy idáig fajult a vita. Egyes emberek egyáltalán nem tudják megbecsülni mások munkáját... Énnekem személy swzerint tetszik a játék, egy nehéz nap után tökéletesen el lehet vele szórakozni. Nem tudom, mi a bajuk egyeseknek. Amúgysem vették meg gondolom, akkor mit vesztettek vele? Patchet meg úgyis ki lehet majd adni... Egy kérdésem neklem is van: hogyhogy nem lett benne kampány? -
#824 Nem láttam, hogy már válaszoltál I.C.Ram-nak.
Egyébként zöld lehet még a T1 nézete is.
Nekem különben tetszik a Terminátoros piros nézet, én így játszok. -
#823 Általam talált bugokat nem strigulázza senki? mert felesbe nem írom le :P -
#822 Akkor zöld, ha nightvision módban (binoculars v.valami ilyesmi) vagy, nálam b-t kell ehhez nyomni. -
#820 Hát, felhívtam a cd galaxis-t, mert ma úgyis mennék arrafele. Azt mondták: "még nincs, valamikor decemberben érkezik"
Esetleg valaki valami ötlet? Máshol előbb kapható? -
#819 Valaki segítsen! A kép a játékban kurvszar! Az embereknél tök zöld, míg a terminátoroknál tök piros (próbáltam kikapcsolni a terminator screent, de csak a terminatoroknál segített valamit, de ott se sokat. Egyszerűen nem látok senki olyan zöld/piros a kép. A Menüben is tök jó, meg a karakterkinézet kiválasztó menüben is. Csak magában a játékban fos. :( Mi lehet a baj? -
#818 neu_clevers Válaszolj a #809-re légyszi. -
#816 Nekem nagyon nem tetszik a játék... -
#814 cdgalaxisba elméletileg mától lehet kapni 10e ft-ért. -
#813 Illetve az még furcsa,hogy egyes tereptárgyakon,roncsokon van ablak,átláthatok rajta,de átlőni már nem lehet,mert egyszerű boxként kezeli az engine. -
#812 Az lehet! Olyan "fantasztikus" ping volt,hogy 100 lövés egy halál! Gratula!
"Vonassuk vissza a kiadoval a CD-ket a gyarbol?"
Akkor minek is várjátok a kritikákat? Elvégre már változtatni úgysem lehet. <---- Vagy erre van szükség? -
#811 svarci gép,csak az emberek oldalán választható(átprogramozott terminator). -
#810 Még egy kérdés: csak az emberek esetében lehet Schwarzeneggert választani? Ha gépekkel vagyok nem? -
#809 Na jó, nem is gondoltam komolyan.
De, mikó lesz magyar patch kb.? -
#808 Illetve járműveknél van olyan,hogy beakad,fennakad vmin a kocsi viszont az folyamatos mozgásba marad,el kezd "rezegni" -
#807 Nah akkor egy bug:járműnél,aki a gunner résznél van,csak fps nézetbe lehet vele lenni tps-be felugrik a kamera az égre és nem lehet látni se a kocsit se az emberünket. -
#804 Nekem egyetlen komoly problémám van a játékkal most,hogy túl könnyű kinyírni a gépeket. Ezt már jeleztem a #410-es hozzászólásban is,de azóta kuss van. Tehát? -
#803 Azért mert megint a kiadó....