2062
  • Kandurex
    Levél ment
  • HuAn82
    Még jó,hogy nem a régi Wolfenstein-hez hasonlította!
  • j3st3r
    http://www.computerandvideogames.com/screenshots_library/dir_45/vortal_pic_22727.jpg

Duke Nukem screenshot, hogy segitsek a keresesben...
  • j3st3r
    Te jo isten...te nem lattad a Duke Nukemet...de tudod mit, maradj is annal...Ugy latom megse toltesz eleg idot a jatekokkal, vagy csak eszement villogas jut el a szemedbe a vizualis vilagon kivul. Ilyen texturakkal? Hat apam...nem tudom milyen jatekot neztel meg...Esetleg nem kene agyonoverlockolni es optimalizalni a jatekot, hogy LASD is a texturakat.
    Vedem a munkamat, ez termeszetes. Nem az epito kritika ellen, mert azt meg kell fogadni, hanem az olyan vak, elfogult, es tehetetlensegtol megkeseredett alakoktol, mint te. Mert a Duke Nukem hasonlattal bebizonyitottad, hogy vizualis kulturad a 0 fele halad, talan mar el is erte. Javaslom, lapozz at nehany muveszeti albumot, nezegesd a neten a 3d galeriakat, ne adj isten, allitsd be rendesen a gepedet, es csinalj screenshotokat. Ugyan mutass EGY olyan screenshotot, ami a Duke Nukem szintjen van! Es ne a demobol, felebaratom, hanem a FINALbol. Ja, elfelejtettem, hogy 24 oran belul torolted. Affene!(Jester csettint egyet csalodottan) Majd legkozelebb
  • Tibre
    megyek is megrendelni :)
  • hykao #848
    Na most hívtak a CD Galaxisból, hogy mégis megérkezett. Megyek is be érte!
  • I.C.ram
    Na felraktam az új drivert ,ezzel megy rendesen, csak félek, hogy a Call of Duty akadni fog ettől a drivertől, mert múltkor is azért raktam fel régit, mert ettől akadt.
  • Tibre
    Kéne online szerver,botokkal már kicsit uncsi...
  • hykao #844
    gyógszerészét=gyógyszerészét
  • hykao #843
    Úgy tűnik a textúrák lemaradtak.

Driverfrissítést ajánlok. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, gyógszerészét.
  • I.C.ram
    Az alsó képet ki is szedem, hogy ne bántsa Őméltóságukat.
  • I.C.ram
    Nem kell izgulni! 80kb a kép, csak nem fogtok belerokkanni. Azért raktam be kétszer, mert kérték, és ha kicsit utánanéznél, látnád, hogy más a forrás is, mivel másnak nem jött be a TAR.
  • HuAn82
    és apró...
  • HuAn82
    Valamit valamiért!
  • Braveheart
    Még ne mraknád be kétszer ezt a képet? Olyan szép...
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Nem rég raktam vissza a régi nVidia drivert nem jut eszembe a verzió. Driver lehet a gond? Nem szívesen cserélném le, mert ez a legjobb nvidia driver. :(
  • HuAn82
    Nem sértődtem meg, csak dolgom volt és most értem vissza.
  • hykao #832
    Nálam nem jön be a kép. Lődd fel Lazarus képfeltöltőjével.
  • hykao #830
    Ha gondoljátok szívesen megcsinálnám a magyarítást. Ingyen.
    már belenézegettem a demóba - ahogy már írtam - és a látottak alapján nem túl sok a szöveg. (referenciáim: Splinter Cell, Star Trek Elite Force 2)
    vagy ha már megvan a magyar szöveg, beültetném.

A munkámról folyamatosan küldeném az anyagot, így meggyőződhetnétek róla, hogy nincs-e minőségi, helyesírási, egyéb hiba. Ha kész, és jónak találnátok csak akkor lenne publikus.

Nekem is szükségem lenne egy kis változatosságra a Star Trek közben.

Így több időtök lenne a javításokra, egyebekre.
  • I.C.ram
    Most hülyének néztek??? Gondolod, hogy nightvision lett volna, és olyan gyökér vagyok, hogy nem jövök rá? :D

Valami más a gebasz, itt egy kép, hogy milyen nálam a játék:

• Braveheart
    Hehe... kicsit gyorsabban kellett volna gépelnem:)
  • Braveheart
    Most olvastam vissza kb 100 hozzászólást, és sajnálo, hogy idáig fajult a vita. Egyes emberek egyáltalán nem tudják megbecsülni mások munkáját... Énnekem személy swzerint tetszik a játék, egy nehéz nap után tökéletesen el lehet vele szórakozni. Nem tudom, mi a bajuk egyeseknek. Amúgysem vették meg gondolom, akkor mit vesztettek vele? Patchet meg úgyis ki lehet majd adni... Egy kérdésem neklem is van: hogyhogy nem lett benne kampány?
  • hykao #824
    Nem láttam, hogy már válaszoltál I.C.Ram-nak.
    Egyébként zöld lehet még a T1 nézete is.

Nekem különben tetszik a Terminátoros piros nézet, én így játszok.
  • Tibre
    Általam talált bugokat nem strigulázza senki? mert felesbe nem írom le :P
  • hykao #822
    Akkor zöld, ha nightvision módban (binoculars v.valami ilyesmi) vagy, nálam b-t kell ehhez nyomni.
  • hykao #820
    Hát, felhívtam a cd galaxis-t, mert ma úgyis mennék arrafele. Azt mondták: "még nincs, valamikor decemberben érkezik"

Esetleg valaki valami ötlet? Máshol előbb kapható?
  • I.C.ram
    Valaki segítsen! A kép a játékban kurvszar! Az embereknél tök zöld, míg a terminátoroknál tök piros (próbáltam kikapcsolni a terminator screent, de csak a terminatoroknál segített valamit, de ott se sokat. Egyszerűen nem látok senki olyan zöld/piros a kép. A Menüben is tök jó, meg a karakterkinézet kiválasztó menüben is. Csak magában a játékban fos. :( Mi lehet a baj?
  • hykao #818
    neu_clevers Válaszolj a #809-re légyszi.
  • Carlos
    Nekem nagyon nem tetszik a játék...
  • Tibre
    cdgalaxisba elméletileg mától lehet kapni 10e ft-ért.
  • Tibre
    Illetve az még furcsa,hogy egyes tereptárgyakon,roncsokon van ablak,átláthatok rajta,de átlőni már nem lehet,mert egyszerű boxként kezeli az engine.
  • HuAn82
    Az lehet! Olyan "fantasztikus" ping volt,hogy 100 lövés egy halál! Gratula!

"Vonassuk vissza a kiadoval a CD-ket a gyarbol?"

Akkor minek is várjátok a kritikákat? Elvégre már változtatni úgysem lehet. <---- Vagy erre van szükség?
  • Tibre
    svarci gép,csak az emberek oldalán választható(átprogramozott terminator).
  • hykao #810
    Még egy kérdés: csak az emberek esetében lehet Schwarzeneggert választani? Ha gépekkel vagyok nem?
  • hykao #809
    Na jó, nem is gondoltam komolyan.

De, mikó lesz magyar patch kb.?
  • Tibre
    Illetve járműveknél van olyan,hogy beakad,fennakad vmin a kocsi viszont az folyamatos mozgásba marad,el kezd "rezegni"
  • Tibre
    Nah akkor egy bug:járműnél,aki a gunner résznél van,csak fps nézetbe lehet vele lenni tps-be felugrik a kamera az égre és nem lehet látni se a kocsit se az emberünket.
  • HuAn82
    Nekem egyetlen komoly problémám van a játékkal most,hogy túl könnyű kinyírni a gépeket. Ezt már jeleztem a #410-es hozzászólásban is,de azóta kuss van. Tehát?
  • HuAn82
    Azért mert megint a kiadó....