Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
másik nagy kedvenc gamem Diablo2: Lord of Destruction(exp)

Adam5
a striptiz bárban lehet pénzt adni hohoho

hykao
Amikor kijött a Duke, akkor jött ki a Quake is '96-ban.
Nekem mégis sokkal jobban bejött a Duke!!!

Na mindjárt át is alakítom az aláírásomat...
insp
Jajaja!

Kedvenc: "MICSODA MÉSZÁRLÁS!!!" (és ezt gyomorból mondja csávó)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Adam5
én most tartok a 25. nél

Adam5
asszem: az isten bassza meg de kurva jól nézek ki 😊)

Adam5
én spec a singlere gondoltam
tudod mit mond magyarban amikor a tükörbe néz 😊

insp
Duke rulez. Bármilyen gyenge a grafix, hangulat multiban 500% Fõleg magyar hanggal...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

fene, nálam is kezd belassulni😞

fél óra alatt a 12ik fájlnál tart már

nálam stabilan 60-70kb/sel jön😊

Adam5
én is most szedem de ez a warezcenter mindig olyan lassú
állandoan le viszi 4kbre a letoltest

akkor leszedte már vki
? én csak most kezdtem. milkyen single? olyan mint a skynet, meg a future shock?

Adam5
figyu pl ird be a google keresõbe hogy: Steel of Haste
és azt is hogy: Terminator
nézd meg a találatok számánál a külömbséget
na ezért már megérte elöbb ezt meg csinálni

Alexease
Amit kiadtak es nagyon jo lett, az a Screamer 4x4. Ami kiadas elott volt, es most csuszik, megszunt stb., az a Steel of Haste.
Adam5
mi a neve az autos gamenek?

En is megertem.

hirhetté -> inkabb hiresse...

Bar ez a jatek nem a legjobb, ughogy lehet te mondtal jol

Adam5
szóval jobban megéri nekik
és én ezt megértem

Adam5
ilyen az élet.
és talán ez valóban jobban jövedelmezõ(már a terminator miatt is) és jobban hirhetté teszi õket, mint egy autós game

En nem iteltem es nem itelem el a cleverst. Azert hagytak abba (vagy hatterbe szoritottam), az uj autos gamejuket, mert ez egy tuti fizetos melo volt. Penz beszel...

Adam5
oké neked sajna nem tetszik
sztem akkor is tulzás: "ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek"
azert sztem a demo alapján elég jó. én elavult grafikás gamenek pl a dukenukem 3d-t tartom.
de ez a te véleményed...

Ez a jatek szerintem rossz. Nem is fogom megvenni. A grafika elvault... Model animacio total kezdetleges. Az egesz jatek szinbeli osszhatasa nagyon nem jo. Amikor emberekkel vagyok ugy erzem mintha egy a testemhez rogzitett gepagyuval ugralo nyul lennek. A robotoknal van egy ket otletes megvalositas, de az nagyon keves pozitivum.

Ez a velemenyem a jatekrol.

A te felvetesedhez meg annyit, hogy nekem megvan eredetibe a Screamer 4x4. Nem a PC GURU-s, hanem a dobozos magyar verzio (9900 FT volt). Azert vettem meg azt a jatekot, mert nagyon tetszett. Biztam a Cleversben, remenykedtem, hogy nem fog a invictus utjara lepni (visszafejlodes). De sajnos ez van.

Adam5
vazzeg, veletek is van olyan hogy a warezcenter a sebeséget
43.00kb ról le nyomja sokáig 4kbre vagy nullára egy idõ után meg fofytatja 43.00kb-n?

Adam5
figyelmetekben ajánlom az atari szeretõknek a warezcenteren a "Atari: The 80 Classic Games"
fent van, én tuti letöltöm a T3Wotm után!

Adam5
most toltom
akinek meg van, meséljen már valamit róla milyen?
a grafikája változott?

hykao
Mindez a legújabb Unreal motor tálalásában
hykao
Todom, hogy OFF, de ide is beszúrom elrettentõ példaként.

A Deus Ex 2 demójából készítettem a képet.

Találóskérdés: Mi ez? Netán egy origami?

Neeeem, egy Harrier vadászgép!!!
hykao
Amint megvásárolható, és egy digitális fényképezõ közelébe jutok, megtekintheted.

A Deus Ex 2 félek nagyobb csalódás.
Ott, a legújabb Unreal motor ellenére hallatlanul szögletes felületek vannak. (hogy egyebet ne is említsek)
Tehát adott volt kb. három év fejlesztési idõ, tengernyi pénz, és egy készen kapott grafikus motor, ami - a fény-árnyék hatásoktól eltekintve - nem szebb (élek!!!), viszont sokkal gépigényesebb az eredeti Unreal 2-nél.

Na az ilyen dolgok fényében értékelõdnek nagyra az én szememben az ilyen játékok, mint amilyen a T3 is.
hykao
Az NFOrce 4.8-as értékelése 37 szavazat átlaga.
(amikor én néztem még 4.7 volt, és 36 szavazat, úgyhogy gyorsan nyomtam egy 10-est, így már 4.8 lett)

Elfogultság - legalábbis a részemrõl - inkább a Terminator témakör miatt lehet.

Az, hogy magyarok fejlesztették nem jelenti azt, hogy automatikusan tetszik, mindazonáltal nyilván kitüntetett figyelemmel követi az ember az ilyen játékokat.

Megnéztem, kipróbáltam a demót, és a már korábban leírtak fényében - fejlesztési idõ, fejlesztõk FPS tapasztalata, egyéb lehetõségeik - szerintem jó kis program.

A grafika ugyan kissé elmarad a mai élmezõnytõl, de nem sokkal! Engem valahogy a BF1942-re emlékeztet. A zene és az összhangulat nekem bejön.
Alexease
En lentebb mar sajat velemenykent hosszan kielemeztem😉)
Ha egyszeruen beallitanam a sorba a jatekot a tobbi koze, es nem vennem figyelembe az "egyebb tenyezoket", mondhatni, mint egy vasarlo, aki levesz a polcrol egy jatekot, es kifizeti, akkor elvileg tenyleg nevezhetjuk kicsit gazosnak a jatekot, mindenteren. Ha jobban tetszik, nem egy csucskategoria😉))

En szemely szerint, valami nagyon gagyit vartam - elsosorban nem a keszitok hibaja miatt - es ahoz kepest, kellemesen csalodtam😉) Azert a jatek "temaja", es nehany dolog megvalositasa, hasznalhatova teszi a programot.😉
hykao
És nem látatlanban veszem meg, mert a demó - számomra - elég ízelítõt adott.
hykao
Töltötte a franc!

Tudod mit, a kedvedért berakok majd egy képet, a játékkal a kezemben!
Alexease
Alexease
Amiket irtam: "...tobb ember elgondolkodik...". Vagyis, nem en😊 Mint irtam, en is warezelek, es minosegtol es artol teszem fuggove, hogy mit veszek meg. Termeszetesen, ha vegleges megtekintese utan ugylatom, hogy nem jo, nem tetszik, vagy a kezdo ar draga (mint irtam max 8000), akkor azert en sem fogom meg venni, azert mert Magyar vagy Clever's.

Es jobban tetszik, "termeszetesen" mar en is toltom😉))
And5
Irány a TESCO hisz a legkisebb is számít

CarajoEsp
Nah én bevallom ,hogy megnéztem. És nekem nagyon bejön. Nem mondom vannak benne hibák ,de ezeket Patchekkel orvosolni lehet simán.
Pályák frankók és a nekem a graf is bejön. Egyedül a mozgás az ami kisit furcsa. Meg az ,hogy 200a pingem Single Playerban. Nah akkor én dec2.-án megyek és veszem is meg.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Alexease
Es a Clever's igazi elismerese akkor erdekes, ha az ember egy kicsit hasonlit (bar nem szerencses, es mas stilus), de mas kep. Pl. ott a Codemasters, egy mega-giga kiado es fejleszto ceg, aki az utolso 3 jatekat, hatalmas koltsegvetsbol, reklamal keszitette, tobb eves munkabefektetessel, es a vegtermek hulladek. Es itt a Clever's, aki valszeg sokkal kissebb koltsegvetesbol dolgozott, es koztudottan rovidebb hatarido alatt, es meg is egy nem hivatalos, nem vegleges Demo utan, elgondolkodik tobb ember, hogy igy mar latattlanban megvasarolni keszul a programot.

En pl. a Codies "termekeket" egyszeruen meg sem tartottam ISO-ban sem (meg jatszani sem tudtam veluk), mert annyit sem ert, az utolsot mar le sem toltottem, mert az mar megannyitsem😉)
Alexease
Ismet egy kenyes kerdes (ez van, ha az ember kozvetlenul beszelhet a keszitokkel es /vagy tulsagosa kivancsi)😊

Ti a kiadoval eloszerzodes szerinti, fix dijazasban dolgoztok, vagy fix es az eladasok utani %-os reszesedesben?

Vagy egyaltalan, mi az elfogadott, altalanos ezen a teren?

Van-e kulonbseg egy "nagy es ismert" es egy "bedolgozo" ceg "dijazasa" kozott?
Adam5
Bye all

Adam5
thx neu
(sajna én csak holnap tudom meg nézni a gamet mert mennem kell aludni) de szerintem nagyon jó lesz, fõleg a single player-e

Adam5
Elnézést ha kellemetlenséget okoztam ezzel a cimmel de
1. valszeg ugy is mindenki tudja (kérdezték is hogy honnan lehet én csak válaszoltam)
2. ugy is kiderult volna de mégegyszer sorry
3. tuthatnád hogy minden game ki jön warez oldalra (vagy dc-re tuti) ugy hogy elég nyilvanvaló hogy milyen érzés lehet.
(ugyan ez a helyzet pl egy mozifilmmel is)
Szóval elöbb utób ugy is irták volna a forumban.
(lehet hogy téleg bunkóság volt ilyet irni ilyen hamar igazatokvan)

Neu télleg sorry

Alexease
De ha ebbol is csak nehany darabot kaptok - ugy, hogy nem jut mindegyikotoknek - mint a CORA 2-bol, akkor az Atari is gazos😉))
Alexease
En max 8e-ig szoktam elmenni, afole soha;( De 8-er mar nagyon jonak kell hogy legyen.
Teljesen uj, frissen megjelent jatekom, talan ha 3-5 van. De amugy, van vagy ~60 darab gyari, dobozos. De azokat kesobb, mar olcsobban vettem, 1500-3500-ert. Van olyan is, amit vegig jatszottam, es kesobb beszereztem eredetiben (pl. FreeSpace 1-2.). De a gyari lemezrol, mar egyszersem installtam;DD

Ja es persze van egy-ketto ingyen eredeti, Amcsi papir dobozos, a keszitoktol, pl. dedikalva is😉)))))))
CarajoEsp
Mint írtam én 100% megveszem. De van egy példa. Megvan a NWN eredetibe ,de a Sout nem lehetett kapni. Én nem tudtam játszani Olnline mert nem volt meg akik viszont letölötték azok igen. Namost írjam be a készítõknek ,hogy bocs, MO-n nem lehet kpni úghogy addig Másoltal nyomom?😄

hykao
Én is megveszem, és ha tényleg dec.2. a kiadás dátuma, akkor nem is kell sokat várni rá.

Sajnos azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy kiadjon 10e Ft-ot egy játékprogramra. - itthon fõleg nem.
Alexease
Tenyleg, Neu. Valszeg hulye kerdes, de milyen erzes keszitokent latni, egy huzos tobb honapos munka utan, hogy ahogy arany a cucc, mar szinte azonnal ilyen beirasokat lehet olvasni egy forumon: "meg van warezcenter.cjb.hu"?

Tudom, sajnos ez altalanos, de keszitokent biztos mas dolog atelni😊
Alexease
Ezzel sokan igy lesznek😉
CarajoEsp
Én 100% megveszem. Nekem nagyon bejött a demó is. Azt viszont nem igérem ,hogy a kalózzal amíg ide nem ér nem fogom nymni.

Alexease
A Screamer-t is megvettem, meg mindig fent van, es hasznalom is😉) Nem is lesz hasonloan megvalositott jatek a elkovetkezo idokben.
Egyedul, a palyaszerkeszteset sajnalom - hogy nem tudok csinalni - de ezt mar regebben kibeszeltuk nehanyszor😉))
Alexease
Koszi!