2062
  • fm
    thx..
  • Adam5
    ok thx
  • hykao #983
    Az nem segít a gondon, nekem az eredeti játék van meg és ugyanezzel a dumával kivág.

valószínűleg dec.2.-a után - a hivatalos megjelenéskor - érvényesíti a gamespy a cd kulcsokat.
  • Adam5
    igen felraktam de mint nektek is ki irja cd key error.
    thx Huan82
  • HuAn82
    DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
    DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
    DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
    DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
    DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
    DEV6-VPT8-YDL6-8CN7

Valamelyik key biztos jó. Generator lehet,hogy van nem tudom...
  • hykao #980
  • hykao #979
    minek kell? A múltkor azt írtad, hogy már felraktad.
  • Adam5
    van cd key generator?
  • HuAn82
    Jó akkor majdnem elfogult!
  • hykao #976
    Nem vagyok biztos benne, hogy a jupiter rosszabb az u2 motorjánál, már a nolf2 is közel olyan jó volt (de biztos, hogy gyorsabb), ha nem ugyanolyan jó! Főleg a karakterek kidolgozása: szemek, haj stb. Én a nolf2-nél láttam először (és utoljára) jól megcsinált különálló hajszálas hajat. Professzor haja tök jól nézett ki (nem szép volt, mielőtt még jönnének a fárasztások...), a karakterhez illett!

Amúgy visszatérve az elfogultságra: a "majdnem" szót ismered? Mert ott szerepelt a mondatomban!!!

Elegem van már a témánként +15 hozzászólásból, a pontatlanul értelmezett mondataim miatt!!!
  • HuAn82
    Jupiter az szerintem nem istenített,bár lehet valakinek nagyon bejön. Unreal 2? Na ne már...mindjárt HL2 esetleg Stalker! Nem vagy kicsit elfogult?
  • HuAn82
    Bocsi ez a #942-re ment.
  • hykao #973
    tegnapi...
  • hykao #972
    Pl: Unreal 2, Jupiter motorok stb.
  • HuAn82
    Ha nem is szebb,de ilyen biztos van.(nem mai játék)
  • HuAn82
    "-a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét" Pontosan melyikre gondoltál?
  • CarajoEsp
    Nem, de legalább lassabb:D
  • hykao #968
    Hát nem tudom, ez szebb?
  • hykao #967
    firgazi: ha előkerülnek a fejlesztők, ők talán tudnak válaszolni.
  • HuAn82

Ilyen biztos van.Teljesen közelit most nem tudok mutatni,mert nincs telepítve. Ez is csak "kölcsön" kép.
  • hykao #965
    És szerinted a Bf szebb? Közelről is? Milyen videókártyád van?
  • hykao #964
    12 map: Temető (jelen), Kanyon, Romos Külváros, Romos Plaza, Katonai Támaszpont (jelen), Romos Katonai Támaszpont, Romos Városközpont, Laboratórium (jelen), Romos Laboratórium, Romos Belváros, Romos Kikötő, Romos Metró Alagút.

A romos (jővő) pályák elég hasonlóak, hangulatra, de van egy-két sajátos tereptárgy: pl: lezuhant utasszállító repülőgép, lezuhant nagy Fk-k (olyanok amik magasan a levegőben röpködnek), romos hajóroncs.
    Van egy-két romos nyitott épület, amiken keresztül lehet menni, illetve jó mesterlövész helyek.

Egy-két pályához sajátos járművek tartoznak:pl: roncs autó, roncs rendőrautó, stb.
  • HuAn82
    Láttam a #679-est. Sőt még láttam ilyet mozgásban is!
  • hykao #962
    #933-as képek jelentős romláson mentek át jpg-vé konvertálás miatt. De ezt le is írtam az elején.

Ajánlom figyelmedbe a #679-es képeit, úgy tűnik ezek kimaradtak az életedből.

A BF-ben még az sem tetszett, hogy nem volt fal-föld-tárgy mintázat.
  • Augustus Gigo
    194 frag 6 death
  • fm
    hány pálya van a fullban? vannak fedett pályák is? ill nyitottak,de be lehet menni házakba?
  • HuAn82
    Full még nincs,de a demo maxon van. Ha meglesz a full majd berakok néhány képet csak,hogy kiábrándítsalak!

A #949-est #933 képek alapján írtam (gondolom nálad ez a max graf).
  • Augustus Gigo
    az usaban ezentúl van egy újabb név, mely a smithnél is elterjedtebb, a temetőben a példa
  • Augustus Gigo
    mostmár szinte mint a moorhuhn jagdra tekintek a játékra, az enemynek van összviszz 40 frgje, csak nekem pedig 187 . ez már agyaggalamblövészet/illetve fém fk/
  • fm
    és fut is "szépen" ?? milyen felbontásban?
    nekem szaggatott 1.9ghz,512ddr és 8500le mellett is,bár a gépem csöppet beteg már
  • hykao #955
    Nekem nincs gef4mx konfigom, ahogy írtam is.

A BF ha nálad szebb, akkor a T3 beállításai nálad nincsenek max-on!

Játékok, amik nem indulnak el Gef4mx konfigon pl.: Deus Ex 2, PoP 4, (Carajo Esp nem jól írta, a pop3 még elindul) ...hogy én ábrándítsalak ki téged. De!!! az írásomban nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy még egy 800-as cerka,128mb ram (Xp op.!!!), gef2mx-en is elindul a T3.
  • Augustus Gigo
    nagy pályákon/városiak/nekem kevésnek tűnnek
  • hykao #953
    Szerintem elég ennyi bot.
  • CarajoEsp
    Példa: Silent Hill3,Prince of Persia3 meg még jópár játék.
  • Augustus Gigo
    nem lehet vmi ini-be beleturkálni,hogy több bot legyen, ez így nagyon gyér
  • HuAn82
    "a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét: a BF1942-nél szerintem jobb "

Szerintem a BF szebb! Sőt...

"legújabb játékok még Gef4mx-en sem indulnak el!!!"

Ezt most,hogy érted? A te konfigodon vagy úgy általában?! Ha általában,akkor csalódást kell okoznom mert minden elindul rajta.
  • Augustus Gigo
    mert így multi nélkül egyre unalmasabb
  • Augustus Gigo
    :(, reméltem , hogy csak láma vagyok...
  • hykao #946
    Szerintem sehol, azért írtam, hogy QUICKGAME WITH BOTS...
  • Augustus Gigo
    hol lehet singleben beállítani a résztvevő ellenfelek számát, illetve inteligenciáját? nem találom sajna....