2062
-
#985 thx.. -
#984 ok thx -
#983 Az nem segít a gondon, nekem az eredeti játék van meg és ugyanezzel a dumával kivág.
valószínűleg dec.2.-a után - a hivatalos megjelenéskor - érvényesíti a gamespy a cd kulcsokat. -
#982 igen felraktam de mint nektek is ki irja cd key error.
thx Huan82 -
#981 DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
Valamelyik key biztos jó. Generator lehet,hogy van nem tudom... -
#980 -
#979 minek kell? A múltkor azt írtad, hogy már felraktad. -
#978 van cd key generator? -
#977 Jó akkor majdnem elfogult! -
#976 Nem vagyok biztos benne, hogy a jupiter rosszabb az u2 motorjánál, már a nolf2 is közel olyan jó volt (de biztos, hogy gyorsabb), ha nem ugyanolyan jó! Főleg a karakterek kidolgozása: szemek, haj stb. Én a nolf2-nél láttam először (és utoljára) jól megcsinált különálló hajszálas hajat. Professzor haja tök jól nézett ki (nem szép volt, mielőtt még jönnének a fárasztások...), a karakterhez illett!
Amúgy visszatérve az elfogultságra: a "majdnem" szót ismered? Mert ott szerepelt a mondatomban!!!
Elegem van már a témánként +15 hozzászólásból, a pontatlanul értelmezett mondataim miatt!!! -
#975 Jupiter az szerintem nem istenített,bár lehet valakinek nagyon bejön. Unreal 2? Na ne már...mindjárt HL2 esetleg Stalker! Nem vagy kicsit elfogult? -
#974 Bocsi ez a #942-re ment. -
#973 tegnapi... -
#972 Pl: Unreal 2, Jupiter motorok stb. -
#971 Ha nem is szebb,de ilyen biztos van.(nem mai játék) -
#970 "-a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét" Pontosan melyikre gondoltál? -
#969 Nem, de legalább lassabb:D -
#968 Hát nem tudom, ez szebb? -
#967 firgazi: ha előkerülnek a fejlesztők, ők talán tudnak válaszolni. -
Ilyen biztos van.Teljesen közelit most nem tudok mutatni,mert nincs telepítve. Ez is csak "kölcsön" kép. -
#965 És szerinted a Bf szebb? Közelről is? Milyen videókártyád van? -
#964 12 map: Temető (jelen), Kanyon, Romos Külváros, Romos Plaza, Katonai Támaszpont (jelen), Romos Katonai Támaszpont, Romos Városközpont, Laboratórium (jelen), Romos Laboratórium, Romos Belváros, Romos Kikötő, Romos Metró Alagút.
A romos (jővő) pályák elég hasonlóak, hangulatra, de van egy-két sajátos tereptárgy: pl: lezuhant utasszállító repülőgép, lezuhant nagy Fk-k (olyanok amik magasan a levegőben röpködnek), romos hajóroncs.
Van egy-két romos nyitott épület, amiken keresztül lehet menni, illetve jó mesterlövész helyek.
Egy-két pályához sajátos járművek tartoznak:pl: roncs autó, roncs rendőrautó, stb. -
#963 Láttam a #679-est. Sőt még láttam ilyet mozgásban is! -
#962 #933-as képek jelentős romláson mentek át jpg-vé konvertálás miatt. De ezt le is írtam az elején.
Ajánlom figyelmedbe a #679-es képeit, úgy tűnik ezek kimaradtak az életedből.
A BF-ben még az sem tetszett, hogy nem volt fal-föld-tárgy mintázat. -
Augustus Gigo #961 194 frag 6 death -
#960 hány pálya van a fullban? vannak fedett pályák is? ill nyitottak,de be lehet menni házakba? -
#959 Full még nincs,de a demo maxon van. Ha meglesz a full majd berakok néhány képet csak,hogy kiábrándítsalak!
A #949-est #933 képek alapján írtam (gondolom nálad ez a max graf). -
Augustus Gigo #958 az usaban ezentúl van egy újabb név, mely a smithnél is elterjedtebb, a temetőben a példa -
Augustus Gigo #957 mostmár szinte mint a moorhuhn jagdra tekintek a játékra, az enemynek van összviszz 40 frgje, csak nekem pedig 187 . ez már agyaggalamblövészet/illetve fém fk/ -
#956 és fut is "szépen" ?? milyen felbontásban?
nekem szaggatott 1.9ghz,512ddr és 8500le mellett is,bár a gépem csöppet beteg már -
#955 Nekem nincs gef4mx konfigom, ahogy írtam is.
A BF ha nálad szebb, akkor a T3 beállításai nálad nincsenek max-on!
Játékok, amik nem indulnak el Gef4mx konfigon pl.: Deus Ex 2, PoP 4, (Carajo Esp nem jól írta, a pop3 még elindul) ...hogy én ábrándítsalak ki téged. De!!! az írásomban nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy még egy 800-as cerka,128mb ram (Xp op.!!!), gef2mx-en is elindul a T3. -
Augustus Gigo #954 nagy pályákon/városiak/nekem kevésnek tűnnek -
#953 Szerintem elég ennyi bot. -
#952 Példa: Silent Hill3,Prince of Persia3 meg még jópár játék. -
Augustus Gigo #951 nem lehet vmi ini-be beleturkálni,hogy több bot legyen, ez így nagyon gyér -
#949 "a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét: a BF1942-nél szerintem jobb "
Szerintem a BF szebb! Sőt...
"legújabb játékok még Gef4mx-en sem indulnak el!!!"
Ezt most,hogy érted? A te konfigodon vagy úgy általában?! Ha általában,akkor csalódást kell okoznom mert minden elindul rajta. -
Augustus Gigo #948 mert így multi nélkül egyre unalmasabb -
Augustus Gigo #947 :(, reméltem , hogy csak láma vagyok... -
#946 Szerintem sehol, azért írtam, hogy QUICKGAME WITH BOTS... -
Augustus Gigo #945 hol lehet singleben beállítani a résztvevő ellenfelek számát, illetve inteligenciáját? nem találom sajna....