Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak rá jöttem hogy ez egy isteni game!
A War of the machines be ne kerresük a Rise of the machinest! két külön game ott lehetunk swarci baráttal
de itt direkt a jövöben a gépek elleni hábururól szól!
nem arról hogy vissza megy az idõben!
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pl.: Black Hawk Down...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Egyelõre ezek a negatívumok,amiket én találtam.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
De semmi olyat nem írtál, amivel ne találkoztam volna a mostani csúcs játékoknak kikiáltott programok zöménél.
Valamint a fejlesztõcsapat elsõ ilyen jellegû munkája.
Ezeknek tükrében egyáltalán nem rossz teljesítmény!
Mellesleg lehet, hogyha 5 másodpercnél többet töltenél az indítópulttal és a játékon belüli beállításokkal, érdekes változásoknak lennél szem-, és fültanúja.
Biztos, hogy nem stimmel nálad valami, mert nekem sem egy non plus ultra a gépem (xp2000+,512ddr,ATI9500@9800), de nálam 1024x768x32,4xFSAA,8xAniso,Vsync,minden maxon beállítás mellett tökéletesen muzsikál, nincs szaggatás, (nemúgy mint a Deus Ex 2-nél), nincs hangakadás.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Akkor is szar és gagyi!
Az, hogy 2Ghz Intel és egy GF4 4200 128MB vieókarinál szaggat alacsony felbontásban az egy dolog....ezt Én is tudom, hogy sok mindentõl lehet, de az, hogy a figuráknak ilyen szegényes a mozgása az egyszerûen nevetséges manapság! Nézd meg, hogyan néz ki amikor pl. ugrik egyett! Egyenes derékkal és ugyan az a mozgás animációja mint mikor sétál a földön! Továbbá a ha megnézed a karaktert, akkor láthatod, hogy a lépés nincs szinkronban a megtett távolsággal! Szal, gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...gagyi...

Asszem a schwarzi karakter bot lehetett, majd megnézem.
Sõt mindenevõ sem vagyok, amúgy sem, a játékok esetében meg fõleg nem!!!
Az, hogy nekem tetszik, valóban az én véleményem, hogy neked nem az meg a tiéd.
Viszont az, hogy nálam nincsenek olyan gondok a programmal, mint nálad, az már ténykérdés!
Ha te még nem láttál "ekkora gagyit", akkor még nem láttál szar játékot!
A Chrome az én emlékezetemben is élénken él, szép volt a grafikája, és nem is volt olyan rossz, mint ahogy 60%-ra lehúzták a Guruban, de azért valahogy a hangulat egy kissé lapos volt.
A Robotzsaru klasszisokkal szarabb volt ennél, én is megnéztem anno pár hónapja.
Becsapva érzed magad? Nem errõl volt szó?
Miért neked ki, és mit ígért? Az elõzõekben elmondták, hogy nem adhattak elõzetes információkat a játékról senkinek. Így neked sem ígérhetett senki biztosat!
Akkor érezhetnéd becsapva magad, ha nagy dirrel-dúrral lett volna beharangozva a játék, és megvetted volna.
De ugye, nem ez történt?
Na, pár óráig nem mást töltöttél lefele, talán túléled!
War. War never changes.
Persze, abban igazad van, hogy izlések és pofonok!
Az Én véleményemet már olvastad, ez meg a Tiéd!
DE AKKOR IS EGY NAGY SZAR!
Sok játékkal nyomtam már és hivatalosan teszteltem is, de ekkora gagyit még nem láttam és igeis becsapva érzem magam! Nem errõl volt szó!
Lehet, hogy bennem van a hiba, mert még élénken él bennem a Chrome, HALO...stb. grafikai szinvonala...
Megjegyzem, hogy a Robotzsaruval is játszottam és attól nem akadtam ki ennyire...
Pedig szívesen beraknék egy képet a Schwarzi-ról!!!
A küldetéseket szabadon lehet választani. Nem egybefüggõ lineáris történet.
Ez miért baj egy ilyen típusú játék esetében?
Mégpedig az emberek oldalán találkoztam vele.
Ott virított napszemüvegben, bõrjakóban bazzeg.
Jó lenne ám látni is nem csak nézni!
Talán kicsit jobban bele kéne mélyedni a játékba emberek.
Ugyan a full-al nem fogok játszani, amíg nem lehet nálunk kapni, de nem hiszem, hogy a most következõk mások lennének a fullban, mint a demóban:
- a grafika azért egyáltalán nem rossz annyira, mint amennyire ezt itt állítják sokan: tetszik, hogy van fal-föld mintázat, jók a tüzelések, robbanások, füstök, tüzek effektjei. a karakterek is átlagosnál jobban ki vannak dolgozva!!! (Schwarzi is!!!)
- a zenék, hangok sokat dobnak a hangulaton, nálam semmilyen csúszás, akadozás probléma nincs.
- a játék pedig egyáltalán nem akad a grafika miatt, sokkal inkább a magas ping miatt!!!
Mondom csak a demó alapján tudok véleményt mondani, de szerintem nagyon hangulatos, fõleg a belvárosi romos pálya - nem csúcs, de az átlagosnál mindenképp jobb grafikával!!!
TPS nézet pedig van: a jármûvek esetében, más esetben mi szükség lenne rá?
Jó a zoom is a gépek esetében.
A elektromos gránát effekt is tetszik.
Szerintem ha kicsit jobban beleásnátok magatokat a játékba, ti is észrevennétek a játék szépségeit!!!

Hol van a kampány amirõl regéltek??? Mi ez a dinamika??? Karótnyelt, még karaktereknek sem nevezhetõ urvaannya! Mi ez???!!! Pattog a hang, mint egy szokolrádió, akad a játék...
Bocsi skacok, de Én úgy felhúztam magam, hogy mindjárt sírok!
Nem tudom elképzelni, hogyan mertek kiadni ilyet???!!
Beszarok!! Segítséééééééég! Beszartaaaaam!!!!!
War. War never changes.
War. War never changes.
ennyi

de amit eddig észre vettem:
válasszak ki egy pályát és azon gameljek? nincs campaing?
azt hittem swarci barátunkal is lehet menni vagy nem?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
War. War never changes.