Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hányszor írjam le??!! Nem azért veszek meg egy játékot, hogy ezeken a NAGY összefüggéseken gondolkozak, esetenként, hogy milyen rossz a fejlesztõk sorsa! Azért veszem mert ki akarok kapcsolódni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én nem írtam, hogy te újgazdag vagy. Csupán azt, hogy újgazdag "szállóigévé vált" üres frázisokat puffogtatsz!!!
Nem kell, hogy újgazdag legyél ahhoz, hogy a mentalitásod az legyen. De hát ez is tipikus...
Látod, olvasod amit az ember ír, de nem jól értelmezed!
lehet a 509-510 hozzászolásom is
a töketlen baromság(ami sztem nem az) az lehet a 672-676 os is
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Különben is - már ne sértõdj meg - de TE szerintem elég fiatal vagy ahhoz, hogy még ha ilyeneket is írnál mint ez a KANDUREX, elnézhetõ lenne.
KANDUREX viszont már majdnem 30, így elkeserítõ, hogy még mindíg nem látja át az élet különbözõ dolgait, összefüggéseit.
Bár igaz, hogy az oldalát megszemlélve, rájöhet az oda látogató, hogy lélekben még mindíg gyermek.
Ezért nem is szabad rá haragudni...
pl a gépem: 1ghz duron 256mb ram..stb.😞
"Nem mi vagyunk értük, hanem õk miértünk!" ez tipikus újgazdag üres frázis!!! Ne röhögtess!!!
Na a fiam ezzel szemben ovodaskent tobb ertelemmel rendelkezik, kepes megfogalmazni velemenyet, NEM TETSZESET, es azt kulturaltan tudomasomra hozni. Pl. igy:
-Apu, az a karakter azert nem tetszik, mert nagy a feje, es csunya a kabatja.
"Nincs idõ!"
"Jajaj!"
"Nincs pénz! "
"A KIADÓ beleszólt, ezért lett vacak!"
ÉN a pénzemért szórakoztatást akarok!
Nem mi vagyunk értük, hanem õk miértünk!
A helyzet az, hogy itt azert kevesebb penzt latni a bevetelekbol, mint ahogy azt Te elkepzeled. Sot.
Remelem Te is mindennap celtablaja vagy az allando, hasonlo jellegu pocskondiazasoknak, es a Te munkadat se becsulik meg ennyire. Valamennyire tudhatnad, hogy magyar fejleszto meg nincs abban a helyzetben, hogy a kiadoknak diktaljon. Ha egyszer eljon ez a vilag, akkor joggal beszelhetsz ma meg baromsagnak tuno dolgokat barmely forumon. Ne kepzeld, hogy itt a bankszamlan csung a szemunk mikozben megprobalunkmegelni a munkankbol. Es erre jon egy warezhero, es elkezd toketlen hulyesegeket beszelni. De nem baj. Szegenysegi bizonyitvany, kialltva: JELES.
Te nem ezen a bolygón élsz?
Szerinted manapság egy fejlesztõ cég - fõleg ha "keleti", és nem annyira (el)ismert - maga dönti el, hogy mit, mennyi ideig, mennyi pénzbõl, milyen minõségben fejleszt?
De jó lenne.
Bírom az ilyen naívitásból fakadó kirohanásokat.
Jellemtelen a játék? Ez jó. Bizonyára jellegtelenre gondoltál...
Nem a megbecsülésrõl van szó, hanem egyelõre odáig kéne eljutni a sok warezcsöcst szopó huszárnak, hogy úgy nyilvánítson átfogó véleményt, hogy elõtte 5 percnél többet tölt egy játékkal. És ez nem csak erre a játékra igaz...
Bár igaz, ezt nehéz úgy megtenni, hogy akár napi több játék csorog le...
Sajnálom
ps: "primitive és viszamaradott óvodásszint",
Emeled ki belõle kérlek a primitiv és visszamaradott mondatokat, esetleg szavakat. Ha esetleg nem megy, akkor a hiba még is csak a túloldalon van..
...kinek inge..😊– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez így semmi más, mint ahogy a kollega mondta....EGYSZERÛ, PÉNZSZOPÁS!
üdv

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Terminator: War Of The Machines
Sokat kell várni, de aztán csak bejön az oldal! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Amugy kinezem beloluk, mert nehany beszelgetesunk alapjan igen "anyagiasak"😊)))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Persze nem csak deathmeccsben, mas jatekmodoknal is. Tehat, minel tobb ellent nyirsz, annal jobb avgy.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mindenesetre asszem ram szithattok majd, mint allando jatekos, jovo heten "kezdek" most 7vegen el leszunk utazva. Viszont elviléeg jovo heten kedden (dec. 02) mar kaphato lesz a boltokban?!
de megprobalom a demoban
nev: magyar
(az még jobban kiszokott akadni szóval lehet hogy nem lesz meg de azert gyertek)
magyar(nem biztos hogy ott lesz meg lesz mert elég ki akadós a gépem,de meg probalom) gyertek!
Válaszolt is, de a nagy csata hevében túl gyorsan ment el a szöveg.
Mintha valami olyasmit válaszolt volna, hogy valamit fölvett, v. valami ilyesmi.
De talán még megtalálod a shadowmap nevû szerveren, persze, ha még nem uninstalláltad a demót...
Na mostmár tényleg húzok aludni...
Adam5 barátom, én mégis megtaláltam Schwarzi-t!!!
Megkértem Shadow-t, hogy "álljon be" egy pár kép erejéig, és õ készségesen megtette:
Ja, és ahogy már említettem a képek a demóból vannak!!!