2062
-
#1028 ez jó :) -
#1027 Schwarzi-t akkor tudod választani, ha az emberekkel vagy, és te öltél a legtöbbet. -
#1026 Valami elképesztő, mennyire nevetséges ez a játék. (Nemérdekelhogykevésidővoltafejlesztésre.) Ezt adták ki, ezt hagyták jóvá. Röhelyesek az arányok, a terminátorok a félelmetestől nagyon messze vannak, pl az a repülő izé akkora mint egy közepes darázs. Mindegyik modell szánalmas, az animációkról nem is beszélve. A hangokra szót sem pazarlok. Remélem jön hozzá valami javítás, bár kötve hiszem, hogy ezekhez a dolgokhoz hozzányúlnának. Ja, elfelejtettem a mesterséges intelligenciát... azért, mert szerintem a készítők is!
Nagyon nagy Terminátor rajongó vagyok, film, könyvek stb,így sajnálom, hogy nincs egy színvonalas adaptáció sem a piacon.
Hatalmas Csalódás (így nagybetűvel) -
#1025 Nem, és nincs történet, map-ok vannak. -
#1024 Jah ez meg a másik a quake 3 arena-ba jóval okosabb botok voltak mint itt. -
#1023 nem, az a rise of the machines
itt a jővő ről van szó -
#1022 "(bár érdekes, hogy annak idelyén a quake3-nál senki nem hördült fel a "single player"-en)"
nekem elsőre amikor ezt elolvastam az jutott szembe hogy:
nem quake3
hanem quake3 arena
(ez az "arena" szerintem már takart valamit)
de ez az én szvsz-m -
#1020 majd várjuk a véleményeket a fullról multiban..én addig nem veszem meg/töltöm le, amíg nem tudom,hogy jobb-e,mint a demó. az nem volt egy nagy durranás (lag...stb) -
#1019 Szverver biztos lesz már holnap.Nekem csak a lag miatt vannak fenntartásaim.Ugyanis ez a játék csak multijával lehet versenyképes viszont,ha az is szar lesz magas pingekkel,giga lagokkal ala béta demo akkor ezt már semmi sem menti meg szvsz.(Bárcsak ne így lenne) -
#1018 Holnapra azért már jó lenne ha egy szervert becsiholnának. Asszem alant valahol dec.2-át emlegették. -
#1016 Azért nem szokott ez olyan "hátul döcögni". -
#1015 Hű de gáz ,hogy ilyen hátul döcög ez a fórum .Remélem azért egyszer majd onlájn is kipróbálhatjátok az onlájn játékotokat.addig jó ro botolást.gáz... -
#1014 kis helyesbítés-kiegészítés: a bot-ok erősségét lehet állítani. -
#1013 "hol lehet singleben beállítani a résztvevő ellenfelek számát, illetve inteligenciáját? nem találom sajna...."
Ha belépsz a MULTIPLAYER-be, ott CREATE GAME, majd beállítassz mindent az ízlésednek megfelelően: botok száma, újászületési idő, melyik map, term-mission-dtm, pontlimit, játékidő stb. (botok intelligenciáját természetesen nem tudod), ha végeztél: START LOCAL (v.valami ilyesmi), és máris nyomhatod a "single"-t úgy ahogy neked tetszik. -
#1012 De jó lenne ezeket is kipróbálni...
-
#1011 CD Galaxisban vettem 9990-ért (a 8990-ről a XIII esetében volt szó) -
#1010 Hoppá, most fedeztem fel egy ordenáré helyesírási hibát (hogy ezt hogy sikerült leírnom?): idelyén, helyesen: idején... -
#1009 Hoppa! mar kaphato az eredeti???
Hol vetted? Mennyiert? 9990 vagy esetleg van 8990-ert is??? -
#1008 Még nem lehet tudni, mert - valószínűleg - a gamespy még nem aktiválta a cd kulcsokat. (nekem az eredetivel sem megy még) -
#1007 Nem várjuk meg a holnapot? Holnap estétől talán menni fog a full is. -
#1006 a demónál vagy a fullnál van ez? -
#1005 mail ment. -
#1003 Basszus, elment haromszor.
A cegnel annyira sz*r a net, hogy az durva...
Bocsi! -
#1002 1000!!! -
#1001 1000!!! -
#1000 1000!!! -
#999 Sot, mi tobb nemsokara... -
#998 Egyebkent eleg jol elorehaladtatok a topikkal! :) -
#997 No, en most kimaradtam vagy 200 hozzaszolasbol, es visszaolvasgatva nem talaltam meg biztosra.
A biztonsagi masolattal szalad-e a multi? -
#996 figyusztok nem akarjatok felrakni a demot?
és akkor krealnak és gamelhetnénk. -
#995 Csak nálam van az, hogy szabályos időközönként berángat a kép? Kb 1sec -enként amikor autóval megyek, vagy akár gyalog. Amikor nézelődök semmi baja, 100Fps. Soha, semmi nem szaggatott még, gondolom ez is a magyar effektje a játéknak... -
#994 Reggeli ádáz csata az ülőhelyekért Kőbánya-Kispesten:
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#993 -
#992 -
#991 BF
T3 -
#990 Na franc már kezdtem azt hinni,hogy az én szemem rossz. Az alábbiak szerint akkor még jó a látásom. -
antijedi #989 sajnos nem csak a képek alapján :PPP
szvsz nem tisztességes hogy a bf-hez hasonlitják ezt a gamét, ennyire azért nem kéne bf-et leocsárolni... :P -
#988 Képek alapján a BF egyértelmüen SZEBB JÁTÉK!
Ismétlem, a képek alapján.
De kurvamind1. :-D -
#987 Nincs mit. -
#986 Nincs mit.