Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából nem gondoltam semmire, csak az a megfogalmazás, hogy "magyar patch", számomra nem volt egyértelmû, hogy mit takar (a magyarításon kívül).
De ha már így beleraktad a bogarat a fülembe: Esetleg egy plusz "magyar map", netalán egy karakter szerkesztõ, vagy egy plusz fegyver, netalán egy pálya szerkesztõ, vagy.....
Mer há "magyarok vagyunk, nem?"
De, kb. "mikó"? Ugye csak jövõre?
szal ako én mentem is , bár azt nem tudom hogy te is mit keresel itt mert neked sincs meg legálisan a game gondolom és mégis itt okoskodsz, szal már nem csak fogalomzavarban vagy hanem még a sajád magad által irt kritikákal elentében is, nah bye (fölösleges válaszolnod ugyse fogom már elolvasni... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azért remélem nem ment el a kedvetek a "magyar patch"-tõl.
Ez egyébként a magyar feliratokat, vagy v.mi mást is takar?
Kb. mikorra várható?
Bocsánat ez 3 volt...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nah ,akkor jöhet a mágikus kérdés. Lesz -e második rész s ha igen, lesz e benne single kampány?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy nem az APEH is Te vagy, hanem Te is az APEH vagy!!!
abban meg megint tévedsz hogy a patchek csak bugokat javitanak mert sok patchban vanak komoly/kevésbé komoly játékmenetbeli változtatások...
Ne viccelj már...
Példa: WINDOWS

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
isten tudja'. De akkor miért van ennyi gagyi a piacon és miért ez a rengeteg bukás. Egy játék szinte minden esetben akkor volt sikeres ha a fejlesztõk szabad kezet kapva "vandálkodhattak" (értsd jól). Nem világos ez a tendencia. Valaki világosítson fel!
Sõt sok esetben azért bukik meg egy játék, mert túl sok benne a bug. Pl. Devastation, vagy régi kedvencem a SIN.
Errõl az jut eszembe, amit a minap láttam a TV-ben, a szilíciumvölgyi pajtikról, az egyik azt mondta: "Csak Amerikában, és csak a Szilícium-völgyben". Mármint a pénzszopás témakörhöz kapcsolódóan.
Ahogy annak idején a Kretens nevû együttes énekelte: "Ez még itt nem Amerika...", itt nemigen valószínû, hogy egy szoftverekkel foglalkozó fejlesztõ cég emberkéi hirtelen Ferrarikat vásárolnak...
Az pedig, hogy mi itt, az itteni fejlesztõk által készített játékot ugynannyiért kapjuk meg, mint a hatalmas apparátussal rendelkezõ cégek termékeit, itthon vagy "odaát", már a sokadik "magyar rapszódia".
Errõl legkevésbé sem az itthoni fejlesztõk tehetnek.
A nap megerleli a magot, a hangyak begyujtik a magot, a saskak meg elveszik a hangyaktol a magot.
Mindenki saját magáért van, és ez természetes.
Egyensúlyi állapot akkor van, ha 50-50% a fejlesztõk, és a felhasználók "egymásért levése" (szépen magyarul, ha már így lett említve).
De ha így jobban tetszik: A fejlesztõk vannak a felhasználókért, és a felhasználók pedig a fejlesztõkért.
A fejlesztõk dolgoznak, hogy kielégítsék a felhasználók igényeit. A felhasználók, hogy kielégítsék a fejlesztõk igényeit, kifizetik a fejlesztõk munkáját+hasznot termelnek a fejlesztõknek. Az így keletkezett haszonból a fejlesztõk egyre jobb dolgokat mûvelnek, így a felhasználók igényei egyre jobban ki vannak elégítve.
Erõsen leegyszerûsítve, és ELMÉLETBEN, persze a valóságban ez egészen máshogy alakul az egyéb tényezõk miatt, mint pl.Kiadó, induló tõke "soványsága", stb.
A fejleszto meg szintugy ember, es igenis onerzetes. Gondolom te is az vagy, meg mas is. Csak konyorgom...fogalmazza mar meg rendesen mindenki a KRITIKAjat, es na szarral dobalozzon, mert akkor visszaeshet rea...
Joga van annak NYILVANOSAN kritizalni egy jatekot, aki azt megvette. A demo alapjan nem alkothatott SENKI atfogo velemenyt, tehat aki most itt velemenyt alkot az a) fejlesztokent reszt vett benne, b) warezbe letoltotte.
Igaza van KanDurexnek (Ez honnan jott egyebkent? Kan es a Durex?) abban, hogy a fejlesztok vannak a userekert. 100%-ig. Csak a fejleszto felett ott all a KIADO, mint valami rettenetes mumus, hogy izze porra zuzza a kreativ gondolatokat maszlagos kommersz otleteivel. De ez teged nem erdekel. Miert is erdekelne? Engem az nem erdekel, hogy miert nincs penzed megvenni a jatekot. Nekem az a kotelessegem, hogy Teged szorakoztassalak, neked meg az a kotelesseged,hogy ha kell a jatek, megvedd, es NE LOPD EL. 3 napon belul asszem visszaviheted a boltba indolkas nelkul (nem eskuszom meg erre, de asszem igy szol a kereskedelmi torveny). Tehat tojok a Balkanra, ha Te is tojsz. Igy legalabb (es ugy latom csak ebben az egyben) kvittek vagyunk.