2062
  • hykao #1071
    Hát az biztos, hogy nem olyanok voltak, mint a T3-ban a csajszi.
  • Kandurex
    Telefonszám,lakhely,bankszámla összeg,vércsoport..minden infó jöhet :D
  • hykao #1069
    Gárgyán Ritának hívják egyébként.
  • Kandurex
    "vagy" nem kell :)
  • Kandurex
    Kizárt :)

ps: az a nő vagy, na az tényleg szörnyű volt :(

Na OFF OFF

ON
  • Kandurex
    Akinek meg megsérült a jóérzése, az meg sűrgősen menjen orvoshoz :)
  • hykao #1065
    Remélem, nem lesz akkora felzúdulás, mint a múltkori "Női Terminátorok"-nál!
  • Kandurex
    THX!

A legalsó kis fehérke...JAJ!!

uff...
  • Mayday
    Koszonjuk, jol vagyunk... :)
  • hykao #1062
    Kapsz még gyorsan két Jenna-sat is:

Remélem senki jóérzése nem sérült meg!!!
  • hykao #1061
    Ma nem leszek gúnyos, mert születésnapod van - ha igaz.

Boldog Születésnapot! És további jó piacelemzést!!!
    (...na jó, egy kicsit mégis gúnyos voltam)

...és mivel - ha jól emlékszem a hozzászólásaidra - szereted a jó p*ncikat (igaz, ki nem szereti), kapsz még ilyet is:

...most így hirtelenjében.
  • hykao #1060
    "Schwarzi-t akkor tudod választani, ha az emberekkel vagy, és te öltél a legtöbbet": írtam már a múltkori kérdésedre.
    kicsit pontosabban leírom még egyszer:

Schwarzi-t akkor tudod választani, ha egy map-on az emberekkel vagy, és a frag listán az első helyre kerülsz, ezután amikor meghalsz, (vagy öngyilok a "Del"-lel) választhatod S.-t, ha akarod, ő kicsit erősebb a többieknél, vannak saját dumái, az eredeti S. hangjával (a Tab-bal tudod megnézni az eredménylistát)
  • Kandurex
    Battlefield-t nem ér...:)
  • Kandurex
    Csak úgy átnyálaztam már e topic-ot a rend kedvéért. ÉS találtam egy gyúnyos bejegyzést holmi piacelemzőkről itt a fórumon :D Ezek lennénk mi...:))

1szerű, mint az 1x1.

CS+Q3+UT1 triumvirátus óta volt e olyan NEM MMRPG multi gamma ami sikeres lett volna?

Nem?

Nahát...1szerű, mint az 1x1
  • hykao #1056
    Nem!!!
  • Tibre
    Téged beenged?
  • Tibre
    Nálam 7 volt bennt,sztem most indították újra.
  • hykao #1053
    Megjelenik egy "server" nevű, de 1 játékost jelez.
  • hykao #1052
    Szervert lehet csinálni (dedikáltat), de nem lehet rá bemenni (cdkey error).
  • hykao #1051
    I'm back!

OFF: ...összeomlott az Xp, gondoltam, amikor dél körül újraindítottam a gépem. Bár ilyen még nem volt, amióta xp van fönn, de egye fene rádobok egy javítást - mondtam magamban.
    Boot a Win install Cd-ről, majd jött a hidegzuhany: C: ismeretlen!!! se partició se semmi. Ezt nem hiszem el, azt hittem ott helyben fölrobbanok, mi a...?
    Szerencsére egy másik gépbe helyezve sikerült visszahozni a hdd struktúráját, és nem veszett el semmi, egy-két újrainstallon kívül!

Aztán a HardwareOC-n azt olvasom: Hiba a VIA 4.50-es meghajtójában, és kb. ugyanaz leírva ami velem történt, még megspékelve ezzel: A teljes adatállomány törlődhet!!!

Szóval a lényeg: Óvakodjon mindenki a 4.50-es VIA drivertől, amennyiben ATI control panel is fenn van a gépén (valószínűleg az összes ATI-s)!!!

Szerencsére a hibás meghajtót már le is szedte a VIA, és felrakták az újat: 4.51!!!
  • HuAn82
    7 percig bírta?
  • Tibre
    nah erre már le is lötték :/
  • Tibre
    Végre van online szerver,amin emberek is vannak...
    Persze nekem invalid cd keyezik mert még nincs meg a game eredetiben :)
  • bityisz
    szasztok!

magyarul mikor jelenik + a játék?

• Tibre
    csak azért mert #1039-es hozzászólásba éppen erről van szó...
  • Adam5
    bocsi :)
    azt én irtam az öcsém loginja volt bejelentkezve sorry
  • Tom3 #1044
    nem tom mert emlegettek december 2.
    ezert kérdeztem.
  • HuAn82
    a végén -? +! bocsi
  • HuAn82
    DE MIÉRT???? Ezt most az illetékesektől kérdezem?
  • Tibre
    szted?
  • Adam5
    tudtok már krealni a fullban neten?
  • Tibre
    Még mindig nincsenek szerverek.
    Kösz
    Köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal!
    Nem gondoltam volna, hogy egy illetékes személybe is belebotlom!
    Visszaolvasva hozzászólásomat, talán kicsit végletes voltam, ez betudható elkeseredettségemnek, amit az utóbbi időben megjelent magyar játékok váltottak ki. Egyszerűen csalódott vagyok, mert régebben a grafikai hiányosságokat (Screamer 4x4 esetében még az sem volt) bőven sikerült kompenzálni a hatalmas játékélménnyel amit nyújtottak. Messze nem az volt a jellemző, hogy elkapkodott bughalmazokat (Street Legal) adtak volna ki a magyar fejlesztők, hanem a végletekig átgondolt és tökéletesített mesterműveket. Elhiszem, hogy a kiadók diktálnak, de attól még nem fogok élvezettel játszani egy félkész termékkel, hogy közben "odaképzelem" a másik felét, hogy "milyen lett volna az igazi)
    A ti játékotoknál most megint ezt érzem és ahogy olvasom nem csak én. Nincs történet, van pár multiplayer pálya, azok is (ne haragudj) egy közepesnél valamivel jobb mod szintjén. A pályák példáult abszolút korrektek, azokkal nincs sok bajom (bár az arányokkal nekem valahogy fenntartásaim vannak, de elfogadom, hogy csak szokni kell). A modellek, a játékélmény és a fizika viszont (biztos megintcsak az időhiány) igencsak elmaradnak a mai színvonaltól. Nem szeretném túlmagyarázni miben, szerintem mindenki látja aki nem elvakultan azt látja amit nagyon szeretne. Nagydög kolléga kb leírta amit én is gondolok.

Ami számomra a legszörnyűbb, hogy hiányzik az a hangulat, ami a Terminator: Future Shock ban megvolt. Addig jó, amíg elkocsikázom a filmből már ismert helyszíneken és nézelődöm, de a harc hevét már nem érzem át, mert a terminátorok olyan bambán bámulnak mint egy alzheimer kóros aranyhörcsög (nem láttam még ilyet, de így képzelem) félreértés ne essék, nem az értelmet keresem az arcukon, de nem röhögni, hanem megilyedni szeretnék tőlük és harcolni velük, nem csak simán odamenni és kivégezni őket, mert olyan suták.

Azt hiszem nagyjából kivehető, hogy mire gondoltam amikor az előző hozzászólást írtam és sajnos a véleményem továbbra sem változott

Még egy a végére: az előbb már leszólták az orbitálisan szar gépemet, amit ennek ellenére vállalok, szóval még a menüben is rángat az animáció, amikor a karaktert akarom kiválasztani.Forgás közben riceg, és ez meg is marad a játék közben is. Biztos nálam van a hiba, de eddig még egyik játéknál sem találkoztam vele.

Bocsánat a hosszúságért, remélem elolvastad, amennyiben válaszra érdemesnek tartod, úgy várom a reagálást!
  • HuAn82
    Ne törődj vele! Nagy az Isten állatkertje.
    Csak regisztrálatlanul mered vállalni a véleményed? Nemigen értem milyen alapon beszélsz kisebbségi komplexusról, mikor még magát a szót sem tudod helyesen leírni.
    Aláírás témában szerintem megint nem vagy kompetens, milyen jogon kérdőjelezed meg az ott leírtakat?A konfigurációm vleményezését, minősítését sem kértem. Egy alkatrésze sem kerül többe 20,000 Ft nál, "verem rá magam"? ne haragudj, nem ismerem ezt a kifejezést, úgyhogy nem hiszem, hogy ilyet tettem volna.
    Több szót nem fecsérelek rád, azt sem igazán értem, te miért szóltál hozzám.

• Nagydög
    Jester koma! Vess a mokusok ele, de ez szerintem sem lett valami hires. A T1 es az FK mondjuk szerintem szep. A 900-asok nagyjabol rendben vannak. A fegyverek hangjai iszonyu gyengek. A humanoid karakterek mozgasa sem igazan jo. A terminatorok merev vonulasa meg rendben van, de az emberi karakterek szornyen esetlennek tunnek. Emlekezetem szerint bejeloltem valami ragdoll checkboxot is, de a cellovolde lebilleno celtablai komolyabb eseseket produkalnak.

Nagydög
  • j3st3r
    En meg azt tartom elkepesztonek, hogy abszolut velemenyt mondasz indoklas nelkul. Aruld el, mitol szanalamasak a modellek, hadd tanulhassak a hibakbol. Az FK az kb 2 m fesztavu, remelem sose talalkozol ekkora meretu darazzsal.
    Azt elarulom, hogy kepzomuvesz kollega felugyeli a koncepciok valoravaltasat, a karakterek eseteben. Az aranyok megfelelnek teljes mertekben az emberi test aranyainak, de ha az FK-t darazsnak latod, akkor nem csoda, hogy aranytalansagokat latsz mashol is. A terminator koncepciokat meg kaptuk a license jogtulajdonosatol, tehat ebbe beleszolasunk nem volt.

Varom magyarazo leveled, hibainkat feltaro screenshotokkal
    egyutt.

Koszonom
  • Mayday
    El kell fogadni, mindenki azt ad meg alairasnak, amit akar, ez van.
    De hogy miert csak regisztralatlanul tudsz fikazni???
  • Adam5
    Tudom hogy egyáltalán nem ide tartozik de aki szereti és ismeri valamennyire a dragonballt( mint én) az szerintem nézze meg
    ezt az animáciot, tegnap talaltam de nagyon LOL :DD
    főleg amikor goku,és a 2kölyök fürdik (emlékszem már a tvben a sorozatban is meglepett)
    http://free.x3.hu/empirecorp/dragonball/index.php?page=1.1
    ott baloldalt a menüben-Letöltések-Klippek-DBZ Is Too Sexy
    :DDD