Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
várjuk..

hykao
Akkor nálad valami gond van.

Egyébként sikerült 18.05-re beesnem a CD Galaxisba.

A Rise of the Machines, persze az eladó hülyesége volt, csak konzolra van (nem is baj).

Úgyhogy, hogy @insp barátunk is megnyugodjon, elkészültek a beígért fényképek, amint a haverom átküldi mail-en (mert a digitális fényképezõt nem akartam ezért elhozni tõle) már illesztem is be õket!
Amúgy nem lehet beállítani 16 bites színmélységet? Sztem a 32 bites nem sokkal szebb, ellenben sokkal darabosabb lesz a játék tõle.

War. War never changes.

Csak a képrõl jutott eszembe, nem feltétlenül Neked szól csak.

War. War never changes.

HuAn82
Aham. Most ezt miért is nekem írod?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tibre
Majd csak hétfõn rendelem meg,vagy inkább vasárnap,elöbb úgyse szállítják ki 😞.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nem azért modnom, de nekem nagyon tetszik a játék grafikája, talán mert mindent fullra raktam, és ráadásul nem is szaggat! Perdig nincs is atomerõmûvem: amd athlon xp 2000+, 512 mb ddrram meg gef3Ti...

War. War never changes.

hykao
Sõt azt állítják, hogy van Rise of the Machine-ük is PC-re (no azt már nem veszem meg...)
hykao
Komolyan, most rohanok oda, hogy 18-ig megérkezzek.
HuAn82
Aztakurva! Még ilyen "hasonlóságot"!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Levél ment

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Még jó,hogy nem a régi Wolfenstein-hez hasonlította!

http://www.computerandvideogames.com/screenshots_library/dir_45/vortal_pic_22727.jpg

Duke Nukem screenshot, hogy segitsek a keresesben...
Te jo isten...te nem lattad a Duke Nukemet...de tudod mit, maradj is annal...Ugy latom megse toltesz eleg idot a jatekokkal, vagy csak eszement villogas jut el a szemedbe a vizualis vilagon kivul. Ilyen texturakkal? Hat apam...nem tudom milyen jatekot neztel meg...Esetleg nem kene agyonoverlockolni es optimalizalni a jatekot, hogy LASD is a texturakat.
Vedem a munkamat, ez termeszetes. Nem az epito kritika ellen, mert azt meg kell fogadni, hanem az olyan vak, elfogult, es tehetetlensegtol megkeseredett alakoktol, mint te. Mert a Duke Nukem hasonlattal bebizonyitottad, hogy vizualis kulturad a 0 fele halad, talan mar el is erte. Javaslom, lapozz at nehany muveszeti albumot, nezegesd a neten a 3d galeriakat, ne adj isten, allitsd be rendesen a gepedet, es csinalj screenshotokat. Ugyan mutass EGY olyan screenshotot, ami a Duke Nukem szintjen van! Es ne a demobol, felebaratom, hanem a FINALbol. Ja, elfelejtettem, hogy 24 oran belul torolted. Affene!(Jester csettint egyet csalodottan) Majd legkozelebb
Tibre
megyek is megrendelni 😊

hykao
Na most hívtak a CD Galaxisból, hogy mégis megérkezett. Megyek is be érte!
I.C.ram
Na felraktam az új drivert ,ezzel megy rendesen, csak félek, hogy a Call of Duty akadni fog ettõl a drivertõl, mert múltkor is azért raktam fel régit, mert ettõl akadt.
Tibre
Kéne online szerver,botokkal már kicsit uncsi...

hykao
gyógszerészét=gyógyszerészét
hykao
Úgy tûnik a textúrák lemaradtak.

Driverfrissítést ajánlok. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, gyógszerészét.
I.C.ram
Az alsó képet ki is szedem, hogy ne bántsa Õméltóságukat.
I.C.ram
Nem kell izgulni! 80kb a kép, csak nem fogtok belerokkanni. Azért raktam be kétszer, mert kérték, és ha kicsit utánanéznél, látnád, hogy más a forrás is, mivel másnak nem jött be a TAR.
HuAn82
és apró...

HuAn82
Valamit valamiért!

Még ne mraknád be kétszer ezt a képet? Olyan szép...

War. War never changes.

I.C.ram
I.C.ram
Nem rég raktam vissza a régi nVidia drivert nem jut eszembe a verzió. Driver lehet a gond? Nem szívesen cserélném le, mert ez a legjobb nvidia driver. 😞
HuAn82
Nem sértõdtem meg, csak dolgom volt és most értem vissza.

hykao
Nálam nem jön be a kép. Lõdd fel Lazarus képfeltöltõjével.
hykao
Ha gondoljátok szívesen megcsinálnám a magyarítást. Ingyen.
már belenézegettem a demóba - ahogy már írtam - és a látottak alapján nem túl sok a szöveg. (referenciáim: Splinter Cell, Star Trek Elite Force 2)
vagy ha már megvan a magyar szöveg, beültetném.

A munkámról folyamatosan küldeném az anyagot, így meggyõzõdhetnétek róla, hogy nincs-e minõségi, helyesírási, egyéb hiba. Ha kész, és jónak találnátok csak akkor lenne publikus.

Nekem is szükségem lenne egy kis változatosságra a Star Trek közben.

Így több idõtök lenne a javításokra, egyebekre.
I.C.ram
Most hülyének néztek??? Gondolod, hogy nightvision lett volna, és olyan gyökér vagyok, hogy nem jövök rá? 😄

Valami más a gebasz, itt egy kép, hogy milyen nálam a játék:

Hehe... kicsit gyorsabban kellett volna gépelnem😊

War. War never changes.

Most olvastam vissza kb 100 hozzászólást, és sajnálo, hogy idáig fajult a vita. Egyes emberek egyáltalán nem tudják megbecsülni mások munkáját... Énnekem személy swzerint tetszik a játék, egy nehéz nap után tökéletesen el lehet vele szórakozni. Nem tudom, mi a bajuk egyeseknek. Amúgysem vették meg gondolom, akkor mit vesztettek vele? Patchet meg úgyis ki lehet majd adni... Egy kérdésem neklem is van: hogyhogy nem lett benne kampány?

War. War never changes.

hykao
Nem láttam, hogy már válaszoltál I.C.Ram-nak.
Egyébként zöld lehet még a T1 nézete is.

Nekem különben tetszik a Terminátoros piros nézet, én így játszok.
Tibre
Általam talált bugokat nem strigulázza senki? mert felesbe nem írom le 😛

hykao
Akkor zöld, ha nightvision módban (binoculars v.valami ilyesmi) vagy, nálam b-t kell ehhez nyomni.
hykao
Hát, felhívtam a cd galaxis-t, mert ma úgyis mennék arrafele. Azt mondták: "még nincs, valamikor decemberben érkezik"

Esetleg valaki valami ötlet? Máshol elõbb kapható?
I.C.ram
Valaki segítsen! A kép a játékban kurvszar! Az embereknél tök zöld, míg a terminátoroknál tök piros (próbáltam kikapcsolni a terminator screent, de csak a terminatoroknál segített valamit, de ott se sokat. Egyszerûen nem látok senki olyan zöld/piros a kép. A Menüben is tök jó, meg a karakterkinézet kiválasztó menüben is. Csak magában a játékban fos. 😞 Mi lehet a baj?
hykao
neu_clevers Válaszolj a #809-re légyszi.
Carlos
Nekem nagyon nem tetszik a játék...

Þór vígi þessi rúnar

Tibre
cdgalaxisba elméletileg mától lehet kapni 10e ft-ért.

Tibre
Illetve az még furcsa,hogy egyes tereptárgyakon,roncsokon van ablak,átláthatok rajta,de átlõni már nem lehet,mert egyszerû boxként kezeli az engine.

HuAn82
Az lehet! Olyan "fantasztikus" ping volt,hogy 100 lövés egy halál! Gratula!

"Vonassuk vissza a kiadoval a CD-ket a gyarbol?"

Akkor minek is várjátok a kritikákat? Elvégre már változtatni úgysem lehet. <---- Vagy erre van szükség?

Tibre
svarci gép,csak az emberek oldalán választható(átprogramozott terminator).

hykao
Még egy kérdés: csak az emberek esetében lehet Schwarzeneggert választani? Ha gépekkel vagyok nem?
hykao
Na jó, nem is gondoltam komolyan.

De, mikó lesz magyar patch kb.?
Tibre
Illetve jármûveknél van olyan,hogy beakad,fennakad vmin a kocsi viszont az folyamatos mozgásba marad,el kezd "rezegni"

Tibre
Nah akkor egy bug:jármûnél,aki a gunner résznél van,csak fps nézetbe lehet vele lenni tps-be felugrik a kamera az égre és nem lehet látni se a kocsit se az emberünket.

HuAn82
Nekem egyetlen komoly problémám van a játékkal most,hogy túl könnyû kinyírni a gépeket. Ezt már jeleztem a #410-es hozzászólásban is,de azóta kuss van. Tehát?

HuAn82
Azért mert megint a kiadó....