Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként sikerült 18.05-re beesnem a CD Galaxisba.
A Rise of the Machines, persze az eladó hülyesége volt, csak konzolra van (nem is baj).
Úgyhogy, hogy @insp barátunk is megnyugodjon, elkészültek a beígért fényképek, amint a haverom átküldi mail-en (mert a digitális fényképezõt nem akartam ezért elhozni tõle) már illesztem is be õket!
War. War never changes.
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
War. War never changes.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Duke Nukem screenshot, hogy segitsek a keresesben...
Vedem a munkamat, ez termeszetes. Nem az epito kritika ellen, mert azt meg kell fogadni, hanem az olyan vak, elfogult, es tehetetlensegtol megkeseredett alakoktol, mint te. Mert a Duke Nukem hasonlattal bebizonyitottad, hogy vizualis kulturad a 0 fele halad, talan mar el is erte. Javaslom, lapozz at nehany muveszeti albumot, nezegesd a neten a 3d galeriakat, ne adj isten, allitsd be rendesen a gepedet, es csinalj screenshotokat. Ugyan mutass EGY olyan screenshotot, ami a Duke Nukem szintjen van! Es ne a demobol, felebaratom, hanem a FINALbol. Ja, elfelejtettem, hogy 24 oran belul torolted. Affene!(Jester csettint egyet csalodottan) Majd legkozelebb
Driverfrissítést ajánlok. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát, gyógszerészét.
War. War never changes.

már belenézegettem a demóba - ahogy már írtam - és a látottak alapján nem túl sok a szöveg. (referenciáim: Splinter Cell, Star Trek Elite Force 2)
vagy ha már megvan a magyar szöveg, beültetném.
A munkámról folyamatosan küldeném az anyagot, így meggyõzõdhetnétek róla, hogy nincs-e minõségi, helyesírási, egyéb hiba. Ha kész, és jónak találnátok csak akkor lenne publikus.
Nekem is szükségem lenne egy kis változatosságra a Star Trek közben.
Így több idõtök lenne a javításokra, egyebekre.
Valami más a gebasz, itt egy kép, hogy milyen nálam a játék:
War. War never changes.
War. War never changes.
Egyébként zöld lehet még a T1 nézete is.
Nekem különben tetszik a Terminátoros piros nézet, én így játszok.
Esetleg valaki valami ötlet? Máshol elõbb kapható?
"Vonassuk vissza a kiadoval a CD-ket a gyarbol?"
Akkor minek is várjátok a kritikákat? Elvégre már változtatni úgysem lehet.
<---- Vagy erre van szükség?