2062
  • CarajoEsp
    The Sims erre a legjobb példa.
  • hykao #1151
    Azért a csajokon, meg a kinek milyen gépe van, stb. témákon kívül a játékkal kapcsolatos érdemi kérdések is napirenden szoktak lenni!
  • hykao #1150
    Ezt a témát inkább hagyjuk, nem most indultak el az ilyen folyamatok, és sokáig tarthatna kielemezgetni, hogy ki, miben, mennyire hibás...

Eszembe jutott egy jó: "Amerikában még a levegőt is el lehetne adni, ha Star Trek felirat lenne rajta..." (már nem tudom, hogy ki, mikor, és hol mondta, de megragadt bennem...)
  • HuAn82
    Az #1140-re reagáltam. Szekálás?Hmm... Szerverekről és a lehetséges bukásról a népszerűség miatt érdeklődtem (jó lenne valakivel játszani is ha megveszem). Elég rossz vásár lenne ha vétel után tolhatnám egyedül itthon.
  • Tibre
    Közbe fellöt az Atari is egy szervert,ha jól láttam,de még mindig siralmas a helyzet :(.
  • HuAn82
    Tehát akkor a Terminator névbe csomagolva minnél nagyobb mennyiségben adjunk el valamit?! Nem számít ha "állítólag" félkész, 0 történet,stb... hibák.(ezt mások írták) A jónép a hír (jól csengő név) hallatán úgyis megveszi. Ezt én úgy hívom,hogy átverés! Akkor most erre legyünk büszkék?
  • Kandurex
    Jóvanna :) Csak asszontam, hogy ha mi nem lennénk itt a flémmel, ez a topic már halott lenne. Nem hinném, hogy ebből már komolyabban bármi is lesz.
  • hykao #1145
    Azért, csak nem magamnak válaszolgatok! Különben meg félek a Deus Ex 2 - az első rész után - nekem nagyobb csalódás lesz.
  • hykao #1144
    "a két dolog nem feltétlenül következik egymásból" írtam, amiből megint két szót: "nem feltétlenül" mintha figyelmen kívül hagytál volna.

A lényeg: az olyan film, játék, bármi esetében amit egy közismert sztár név fémjelez, a fogadtatástól függően általában nyereséges a móka.

Példa: Mátrix játék. Volt olyan újság, ahol 50%-ot kapott, mégis kurva sok fogyott belőle.
  • Kandurex
    Eleget szekáltuk már ezt a gémet, hagyjuk hadd vesszen a topic temetőben, Hykao kivűl úgy se sokan szólnak hozzá...hmmm....nyergeljünk át a Deus Ex 2 flééémre :DDD
  • HuAn82
    Na ezt nem értem. Ha nem tetszik a nem warez vásárlóknak és az újságírók is lehúzzák, akkor miként fogyhat elég belőle?!

Bukta alatt én azt értem,ha egy játékból nem fogy elég ezért üzleti szempontból CSŐD. Másrészt pedig népszerűtlen a játékosok (potenciális vásárlók) körében. Az újságírókat mint befolyásoló tényezőt tekintem. Merő hazafiságból (feltételezés) talán nem húznák le annyira mint valamely hasonló játékot és ezzel kis (ne adj Isten nagy) mértékben befolyásolhatják a potenciális vásárlót.

Tehát szerintem az eladási mennyiség és a népszerűség igen is függ egymástól. Pl: A szar filmre a kutya nem megy el moziba.

Ez a dolog,hogy ha elég fog fogyni belőle akkor leközelebb majd jobbat csinálunk elég hülyeség. Akkor most ezzel védekezhetne az összes játékfejlesztő,film készítő,autógyártó,stb... Bár eddig ilyennel még nem találkoztam. Negatív marketing fogás lenne.
  • hykao #1141
    indulhatnak (mármint a fejlesztők)
  • hykao #1140
    Mit értessz bukta alatt?

Hogy kevés fog fogyni belőle, vagy hogy nem fog tetszeni a potenciális vásárló (nem warez) és újságíró közönségnek?
    Mert ez a két dolog nem feltétlenül következik egymásból.

Ha elég fog fogyni belőle, akkor remélhetőleg a következő projeknél jobb pozícióból indulhatnak.
  • hykao #1139
    Félreértettél, én a hozzászólások számára gondoltam: 1222 (Aranybulla), 1301 (Árpád-ház kihalása).
  • hykao #1138
    Hát szerintem, ezt ők nem biztos, hogy tudják.

Én viszont annyit elmondhatok, hogy amit a CD Galaxisban vettem, az EU kiadás (és gyártmány): DVD tok, angol nyelvű ismertetővel. Angol, finn, svéd nyelvű kézikönyvvel.

Tehát (egyelőre legalábbis) nincs külön magyar kiadás.
  • HuAn82
    Szerintetek hány százalék az esélye,hogy bukta lesz a játék?
  • Tibre
    32-re
  • CarajoEsp
    A Készítőkhöz lenne egy kérdésem méghozzá ,hogy külföldön Dobozban van-e vagy DVD tokban? Mert Mo-ban venném meg ,de ha Külföldön Dobozban van akkor megrendelem.
  • hykao #1134
    Ezt most a #1131-re írtad?
  • Tibre
    Az a gáz,hogy sztem már rég aranyra került,sőt már megis jelenet csak nem foglalkozik vele senki.
  • hykao #1132
    Azt hittem, ma elérjük legalább az Aranybullát (ha az Árpád-ház kihalását nem is...), de nem úgy tűnik!
  • hykao #1131
    A T3 Rise of the Machines Xbox verziója tegnap felkerült "warezre", eddig 1 ember osztályozta 1-esre!!!

PS2-es verzió nov.28.-án került fel, ezt még nem osztályozták.
  • Kandurex
    Néz körbe, ott a galaxy az 576 stb. stb.
  • Tibre
    Utolsó off:lehet kapni Magyarországon postal 2-őt eredetiben,ha igen hol?
  • Kandurex
    Szofista, vitatkozva-magyarázás. Vagyis vélemény kifejtés. Egy és ugyanaz.

Szerver: Elég kiábrándító
  • Tibre
    Én nem vitázom,csak kifejtem a véleményem,szerverek meg vannak.Kerek 3 darab azok is lagosak és csak 1-2-be lehet bemenni.
  • Kandurex
    De, amúgy meg mint mondtam SZVSZ, nincs is kedvem erről vitatkozni.

Hykao: Na mesélj, milyen a játék, nyüzsögnek a szerverek? Van, lesz értelme meg venni a gammát?
  • Kandurex
    Hát ha ingyenes lenne én is tolnám a War of the machines-t

ps: az ingyenes témát hagyuk, más megvilágításba helyez bizonyos dolgokat
  • Tibre
    Egyébként nem csak a bf ilyen,akár sorolhatnám az america's armyt,amiben nincs single,nincs nagy neve mégis tolják elég szépen,attól függetlenül,hogy ingyenes.
  • Kandurex
    Ja tényleg! hülye vagyok :P
  • Tibre
    és a quake 4 szted multira készül első sorban?Nem.
  • Kandurex
    Idézek magamtól:

"Kivételt a jól bejáratott nevek képzik, de még nekik is nehéz."
  • Kandurex
    Először olvasd el ezt #1058

Aztán ezt: #924

• Tibre
    Még egy kicsit off:A Raven fejleszti többek között a Quake 4-et ez sztem tekinthető garanciának.
  • Tibre
    egyébként mért?Battlefieldnek volt neve?nem.Volt benne jó single?nem.mégis megállja a helyét...
  • Tibre
    hát,amibe egyáltalán nincs single azt általában mmoxxx-nek hívják és szépen jöhet belőle a zs a készítőknek...
  • Kandurex
    Miután nem olvasol vissza, így tömören a véleményem: Ma ha egy játék single nélkül jön piaca az megbukott. Kivételt a jól bejáratott nevek képzik, de még nekik is nehéz.

szvsz
  • hykao #1115
    Aha.
  • Kandurex
    HL nélkül nem ment, bár már megy: STEAM
  • Tibre
    Akkor te minek hozod fel a cs-t?annak egyáltalán nincsen single-je :P