Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyebkent, en speciel nem ezt a screenshotot raktam volna fel, de tudok ezer masik olyat mutatni (de nem tehetem a kiado engedelye nelkul), ahol szerintem igenis latvanyosnak, es minoseginek mondhato a grafika. Nezd meg, asszem a gamespoton hostolnak uj kepeket.
Elfogultsag. A haegemonia valoban szep jatek. Sot gyonyoru, buszke vaguok ra, hogy ha a Relatime reszeben nem is, de a cinematicjaban reszt vehettem. Mindamellett ne felejtsd el, hogy ez egy elsosorban MULTIPLAYER FPS. Es mint ilyet, nem lehet egy RTS grafikajaval osszemerni, mert mas es mas a funkcioja. Sokkal inkabb a Battlefieldhez merheto, az elsosorban MULTIPLAYER jellege miatt. A singleplayer gyakorlatilag edzes a MP jatekhoz. A half-life2, a doom3 az megint mas kerdes, mert mint koltsegeiben, fejlesztesi idejeben mas kategoria. Valamint ezek elsosorban SP es masodlagosan MP jatekok (ha jol tudom, ha nem akkor tevedek). A Call of Duty-t megint nem emlitem, mert elsosorban SP. Es amogott is all par ev, meg MOHAA tapasztalat. Stb.
Nagyon sok embernek azert nem tetszik, mert nem lehet esz nelkul rohangalni, es lovoldozni. Ez CSAPATJATEK, ra vagytok kenyszerulve, hogy egyuttmukodjetek. A grafikarol meg annyit, hogy megprobalok linkeket osszevadaszni, ahol igenis jol lathato, hogy milyen a jatek, ha nem szetoptimalizalt gepen fut.
Megneztem a gamspy dev site-jan, nem fut egy t3full server sem. Csak a hibas demo. Meg tudod nezni, hogy a registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\clevers\t3wom kulcsban van-e CDKey es ha van, akkor az az-e, ami a cdhez kaptal?
Fontos, hogy a cim egyezzen! (nem t3wotm, hanem t3wom )
bye, Fnt
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Most akkor van single vagy nincs?
És ha van, akkor az olyan "komoly" mint a BF42-é?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként ha csatlakozni akarok, a végén ugyanúgy kivág cd-key error üzenettel, mint a játék kreálásnál.
Lehet, hogy még nincs a full hitelesítve a gamespy-nál?
03-11-27 Terminator 3 - War of the Machines
Engem meg éppen a single rész érdekel, hogy milyen lett. Van benn igaz?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az "enyhén" gáz! Biztos majd erre is kijön egy patch és errõl is a kiadó tehet!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sorry.
Az az általános véleményem volt...
DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
Ennyi elég?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azt írtam be, ami a tokban volt, és az elején továbbengedett. még nem NoCD-ztem, Cd bent van.
A multihoz fel kell installálni a gamespy arcade-ot?
(idióták, idióta válaszokkal kíméljenek)
De mi a faszért fárasztom magam, hogy minden hülyeségre válaszolok?
NE FÁRASSZ!!!
Látok rajta egy idétlenül fegyverttartó swarci terminátort.
Mi baja a bal vállának? :-DDDDD
(jelezném, hogy még nem láttam a gémet, de szerintem ki marad az életembõl. És nem szeretem amikor a magyar gémerek nem látnak az elfogulatlanságtól. Pláne akkor ha meg is vásárolták a szóban forgó játékot. "Nehogymár suxoljak egy olyan cuccost amire pénzet adtam ki" címszó alatt...)
Hol vannak már azok a régi szép idõk (és fejelsztõk) akik a magyar játékosok két szép szeméért megcsinálták magyarul is a gémet, pedig a kiadó erre nem is tett igényt. (Digital Reality - Imperium Galaktica 2)
Na mindjárt felrakom, csak elõtte szunyókálok egy félórácskát.