Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hülye kérdés: mit? csakmert az Nforce-on nem látom az nfo filet. Gondolom a single-t hagyták ki, de az nagy hülyeség lenne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Gamespot-on vannak fenn mult heten felrakott screenshotok. Nekem sotetnek tunnek a monitoromon, jatekban nem ennyire sotet.
Nem tudom, hany eves vagy, de ruhellem, ha lesracoz olyan valaki, akit nem ismerek. Ha megutod a 33-at legalabb 10-zel, akkor johet a sracozas.

Egyebkent, en speciel nem ezt a screenshotot raktam volna fel, de tudok ezer masik olyat mutatni (de nem tehetem a kiado engedelye nelkul), ahol szerintem igenis latvanyosnak, es minoseginek mondhato a grafika. Nezd meg, asszem a gamespoton hostolnak uj kepeket.

Elfogultsag. A haegemonia valoban szep jatek. Sot gyonyoru, buszke vaguok ra, hogy ha a Relatime reszeben nem is, de a cinematicjaban reszt vehettem. Mindamellett ne felejtsd el, hogy ez egy elsosorban MULTIPLAYER FPS. Es mint ilyet, nem lehet egy RTS grafikajaval osszemerni, mert mas es mas a funkcioja. Sokkal inkabb a Battlefieldhez merheto, az elsosorban MULTIPLAYER jellege miatt. A singleplayer gyakorlatilag edzes a MP jatekhoz. A half-life2, a doom3 az megint mas kerdes, mert mint koltsegeiben, fejlesztesi idejeben mas kategoria. Valamint ezek elsosorban SP es masodlagosan MP jatekok (ha jol tudom, ha nem akkor tevedek). A Call of Duty-t megint nem emlitem, mert elsosorban SP. Es amogott is all par ev, meg MOHAA tapasztalat. Stb.

Nagyon sok embernek azert nem tetszik, mert nem lehet esz nelkul rohangalni, es lovoldozni. Ez CSAPATJATEK, ra vagytok kenyszerulve, hogy egyuttmukodjetek. A grafikarol meg annyit, hogy megprobalok linkeket osszevadaszni, ahol igenis jol lathato, hogy milyen a jatek, ha nem szetoptimalizalt gepen fut.
Tibre
hát igen ez lenne a minimum

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Én is valami ilyesmire gondoltam. Akkor addig marad a demó a haverokkal, illetve a single player.
hát akkor ez LOL😄D

remelem.
Ez a jobbik eset 😊 Valoszinuleg Mo.-on elobb kezdodott el az eladas, es a GS-nel meg nem engedelyeztek a kulcsokat. Ha minden igaz jovohet kedden (dec.2.-en) lesz hivatalosan kiadva a jatek, remelem akkorra aktivaljak oket.
hykao
Megnéztem.
Van. Ugyanaz ami a tokban volt.
hykao:

Megneztem a gamspy dev site-jan, nem fut egy t3full server sem. Csak a hibas demo. Meg tudod nezni, hogy a registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE\clevers\t3wom kulcsban van-e CDKey es ha van, akkor az az-e, ami a cdhez kaptal?
Fontos, hogy a cim egyezzen! (nem t3wotm, hanem t3wom )

bye, Fnt
hykao
De nagy a csend...a tegnapihoz képest...
hykao
Akkor valószínûleg a gamespy lesz a ludas.
hykao
Ja már beírtad.
hykao
Neked is cd-key error-t ír?
Tibre
cd key error

Tibre
megjelenik,de nem tudok csatlakozni

hykao
Bármi lehet, majd kiderül.
hykao
De a szerverlistában megjelenik?
Tibre
ehh hát ez elég gáz,bár gamespyon még sehol egy hír nincs róla,hogy megjelent volna addig meg gondolom nem támogatja.

Tibre
olyan komoly

Blasta
....bug nem lehet.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
LOÁL :-DDDDDDDD

Most akkor van single vagy nincs?
És ha van, akkor az olyan "komoly" mint a BF42-é?

hykao
Na megcsináltam, meg kéne néznetek, hogy nálatok is megjelenik-e a szerverlistában.

Egyébként ha csatlakozni akarok, a végén ugyanúgy kivág cd-key error üzenettel, mint a játék kreálásnál.

Lehet, hogy még nincs a full hitelesítve a gamespy-nál?
hykao
Mindjárt megpróbálok a másik gépemen csinálni egy dedikáltat, meglátjuk mi lesz.
hykao
Ja.
én külön a gamespy arcaddal próbálkozok, de az nem érzékeli, hogy lenne ilyen game a gépen😞

hykao
Érdekes, ha dedikáltat csinálok, akkor nincs cd-key error.
hykao
Esetleg az nem lehet, hogy azért nyom be cd-key error-t, mert még nincs szerver?
hykao
Van. Holnap kicsit belevetem magam.
hykao
Kösz, természetesen nem tartalak idiótának.
Kandurex
Találd ki mit hagytak ki....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
hmmm, lesz a játékban single is?, csakmert most láttam egy ilyen Ripet:
03-11-27 Terminator 3 - War of the Machines (c) Atari-TECHNiC

Engem meg éppen a single rész érdekel, hogy milyen lett. Van benn igaz?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Khmmm.
Érdekessss :-DDD

HuAn82
Az eredeti kidob cd-key error üzenettel??
Az "enyhén" gáz! Biztos majd erre is kijön egy patch és errõl is a kiadó tehet!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Blasta
Ja, bocsesz, nem rád gondoltam, csak véletlenül küldtem az üzit neked.
Sorry.
Az az általános véleményem volt...

HuAn82
Serials:

DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7

Ennyi elég?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

jah és remélem ezen válaszom után azért még nem tartasz idiotának ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát ált a gamespy logos (magyarul amihez gamespy-t ajánlják és 50szer megkérdezi isntalnál hogy felrkod e... 😛) gameknél azért van belsõ keresõ (igaz ott is ot virit a "powered by gamespy" logo de attol meg belso 😛) szal szvsz mennie kéne(értsd: a belsõ keresõhöz nem kell külsõs gamespy), ha nincs belsõ keresõ akkor egyértelmû...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Az mitõl lehet, hogy felinstalláltam a játékot, és amikor játékot akarok kreálni, a végén kidob cd-key error üzenettel?

Azt írtam be, ami a tokban volt, és az elején továbbengedett. még nem NoCD-ztem, Cd bent van.

A multihoz fel kell installálni a gamespy arcade-ot?

(idióták, idióta válaszokkal kíméljenek)
hykao
Az összes eddigi beírásomat még azelõtt tettem, hogy megvettem volna.

De mi a faszért fárasztom magam, hogy minden hülyeségre válaszolok?

NE FÁRASSZ!!!
Blasta
Szvsz azokon a képeken semmi extrát nem látok...
Látok rajta egy idétlenül fegyverttartó swarci terminátort.
Mi baja a bal vállának? :-DDDDD

(jelezném, hogy még nem láttam a gémet, de szerintem ki marad az életembõl. És nem szeretem amikor a magyar gémerek nem látnak az elfogulatlanságtól. Pláne akkor ha meg is vásárolták a szóban forgó játékot. "Nehogymár suxoljak egy olyan cuccost amire pénzet adtam ki" címszó alatt...)

hykao
Kedves @insp!

A beígért fotók:

És kinyitva:
Blasta
Hja.
Hol vannak már azok a régi szép idõk (és fejelsztõk) akik a magyar játékosok két szép szeméért megcsinálták magyarul is a gémet, pedig a kiadó erre nem is tett igényt. (Digital Reality - Imperium Galaktica 2)

bár lehet hogy csak azért mert ez sajna csak egy "warezolt béta" 😛

nah énis megnéztem, nem nagyon kommentálom mert perpill gépem nincs oylan állapotban hogy rendesen tesztelni tugyam, viszont játékmenetbe szvsz nem tulzotan hasonlit bf42-höz, igaz nem sokat nyomtam de akkoris 😛P

Tibre
Kijött a játék és még egy szerver sincs.

hykao
Magyar kézikönyv nincs, van viszont (az angol mellett) svéd és finn leírás. Származási hely: EU.

Na mindjárt felrakom, csak elõtte szunyókálok egy félórácskát.
hykao
Vajon, ha le NoCD-zem az eredetit, mert utálom a DVD meghajtó kerregését. Attól még menni fog a Multi?
hykao
Ajánlom figyelmedbe a #679-nél beillesztett képeket!!!

Ha ezek után sem változik a véleményed, az már szemészeti probléma...