2062
-
#1195 Hogy érted, hogy azokat, hogy tudod megnézni? -
#1194 a ti segitségéteket kérem!
nem ide tartozik de remélem tudtok segiteni:
http://planethalflife.com/espacemod/us_index.html
ha rá megyek ott baloldalt van egy felirat "Mod tv" felette meg mennek a képek egymás után.
azokat hogy tudom megnézni?(az eggyik mod nevét nem látom olyan kicsi a kép) mert mindig valami Anfy programot ir amit
letöltöttem de csak html kép szerkeztés, háttérnek jó.
tudtok segiteni? -
#1193 Nem tudom, de sajnos a mail-ek nem megérkezése nem egyedi eset.
Egy kicsit off:
Nemsokára megjelenik a T3 film DVD kiadása, sok, és nem szokványos extrákkal, akit érdekel olvashat róla a PC Dome ismertetőjében. -
#1192 olyan nincs hogy a szolgaltató a "gyanus mailt" ki irtja?
csak 1 tipp -
#1191 Neu!
Ha regisztrálnád magad itt - mint az egyik kollégád - akkor gyorsabban, és biztosabban tudnánk kommunikálni a priváton keresztül.
Mert agybajt kapok ezektől a kiszámíthatatlan e-mail rendszerektől!!! -
#1190 Neu!
mail ment mindkét címről, remélem valamelyik megérkezik. -
#1189 Mindegy, csinálom akkor. -
#1188 Pedig nem jelzett vissza, hogy valami miatt nem ment el. -
#1186 Nem kell, hogy időre menjen. Be tudod állítani, hogy ne legyen időkorlát! -
TneX #1185 Jah,el bírom képzelni a sok dagadt amcsi hülyegyereket amint feszülten izgulva bámulnak ki a ablakon a szembe lévő szoftverbolta hogy mikor lesz már terminátoros játék,majd szomorúan,sírógörcsökkel küszködve visszaballagnak 3 csízburger társaságában swg-zni,kotorozni,nfsu-zni vagy mittoménmizni.Jaja, elég valószínű -
#1184 Végre játszottam vele mert volt idöm!Nekem abból a szempontból nem jön be a game: - idöre megy,
átviszem a pályát nem adja be egyböl a következöt stb.De szerintem jó a kidolgozása csak engem ezek zavarnak! -
#1183 ok, megjött, és re ment -
Braveheart #1182 Na lecseréltem a Gef3Ti-met GefFX5600-ra, és sokkal jobb grafikán szaggatásmentesen fut. Talán most játszok vele egy ideig. -
#1180 A freemail-esen 1.78mb szabad hely van, de persze csak 1mb-ot fogad egyszerre, a másikon nem tudom mennyi a szabad hely, de kipucoltam, ez 2mb-ot tud egyszerre fogadni (asszem). -
#1179 Kipucoltam a gamehunterest -
#1178 Melyikre küldted?
Mindjárt csinálok egy kis takarítást... -
#1176 Most legalább az amerikaiak egy része is érzik ezt a várakozó érzést(mert gondolom terminator gamet sokan varjak)
mint mi szoktuk. -
#1175 Eh
Amerikai game nel europaba jon be kesobb.
Magyar gamenel europaban terjed el utána megy amerikába LOL :D, -
#1174 Kicsit nézelődtem az ATARI-nál, T3WotM ügyben.
Úgy tűnik Észak-amerikában még nem lehet kapni, Ausztráliában igen, Európában nem mindenhol, Németországban például tegnaptól kapható. -
#1173 vagy nézd meg a 558, 554, 533 as szolásomat -
#1172 Valószinuleg egy Terminator játék nagyobb népszerüséget kap mint egy Steel of Haste(ezzel nem azt mondom hogy az szar game) a vilagban egy felmérést végeztek volna az embereken hogy "mit akarnak Terminator gamet vagy egy Steel of Haste nevu autos programot?" sztem egyértelmu és ezert érte meg nekik ezt csinálni (az hogy mien lett az megint más
de sztem nem szar) vagy ird be a google keresőbe mind a 2őt és nézd a találatok számánál a külömb séget. -
#1171 Nyomtam egy pár menetet különböző szervereken. Egész jók voltak, alacsony ping, lag sem nagyon volt (és botok sem szerencsére). -
#1170 Hát.....
A Cleversékben most nagyot csalódtam...Fogtál a Steel of Haste-et és emiatt a rakás szar miatt félredobták...
Már bocsánat,nem szar mert el lehet vele lenni,de az egész nem több egy terminatorskinekel,helyszínekkel megáldott battlefield1942....Ennyi..
Emiatt félredobtak egy olyan játékot ami nagy valószínüséggel az egyik legjobb kocsis game lett volna....
Gratulálok...
-
#1169 Nem azt írtam, hogy egyre, hanem, hogy egyel.
A névről fel fogod ismerni. -
#1168 És (ha nem gond) elmondod melyikre? -
#1167 Na majd mindjárt betolakszom én is egyel... -
#1166 Idő: 20:06
Szerverek:
name: CRUSHEK hit:11/14 mode: TERM map: LAB size: S ping: 231
name:FOR_GIGA_DE hit:2/32 mode:TERM map: MILITARY size: M ping: 161
name:NO_MANS_LAND hit:13/32 mode: TDM map: MILITARY size: M ping: 201
Ez egy 512-es ADSL-el! Elég szar a ping és kevés a szerver.
-
Braveheart #1165 Néhány új pálya+jármű és kész. De szvsz nem lett annyira rossz, mit ahogya azt egyesek mondják. -
Lemming #1164 Gyerekek demo óta nem néztem ide... vki összefoglalná nekem milyen is lett a végleges verzsön? -
#1163 Na nyomok egy kis T3-at, mert a Deus Ex 2-ből elegem van.
Bazzeg úgy szaggat, hogy ilyet én még nem láttam.
Na az az a játék amit szemtelenség volt így kiadni!!! -
#1162 jah végülis már menne minden,csak senki nem akar szervert indítani -
#1161 Nincs szerverprobléma, már megy! -
#1160 Az gáz! -
#1159 Sztem mondhatjuk,hogy sehogy. -
#1158 Szerver probléma? Nyugaton,hogyan fogadták a játékot? -
#1157 Sajnos egyre inkább úgy tűnik,hogy ez a játék nem fog berobbani a köztudatba és kb úgy fog járni mint a global operations.Kár érte. -
#1156 Na jó... -
#1155 később, suli, munka stb :( -
#1154 Kandurex, merre vagy? Gyere flémelni a Deus Ex 2-be, ott a te pártodon leszek!!! -
#1153 Az az ATARI_1 nevű tényleg az ATARI-é lenne?
Mindenesetre nem volt lag-os, csak kár, hogy bot-okkal volt tele!