Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Jupiter az szerintem nem istenített,bár lehet valakinek nagyon bejön. Unreal 2? Na ne már...mindjárt HL2 esetleg Stalker! Nem vagy kicsit elfogult?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Bocsi ez a #942-re ment.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
tegnapi...
hykao
Pl: Unreal 2, Jupiter motorok stb.
HuAn82
Ha nem is szebb,de ilyen biztos van.(nem mai játék)

HuAn82
"-a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét" Pontosan melyikre gondoltál?

CarajoEsp
Nem, de legalább lassabb😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Hát nem tudom, ez szebb?
hykao
firgazi: ha elõkerülnek a fejlesztõk, õk talán tudnak válaszolni.
HuAn82

Ilyen biztos van.Teljesen közelit most nem tudok mutatni,mert nincs telepítve. Ez is csak "kölcsön" kép.

hykao
És szerinted a Bf szebb? Közelrõl is? Milyen videókártyád van?
hykao
12 map: Temetõ (jelen), Kanyon, Romos Külváros, Romos Plaza, Katonai Támaszpont (jelen), Romos Katonai Támaszpont, Romos Városközpont, Laboratórium (jelen), Romos Laboratórium, Romos Belváros, Romos Kikötõ, Romos Metró Alagút.

A romos (jõvõ) pályák elég hasonlóak, hangulatra, de van egy-két sajátos tereptárgy: pl: lezuhant utasszállító repülõgép, lezuhant nagy Fk-k (olyanok amik magasan a levegõben röpködnek), romos hajóroncs.
Van egy-két romos nyitott épület, amiken keresztül lehet menni, illetve jó mesterlövész helyek.

Egy-két pályához sajátos jármûvek tartoznak:pl: roncs autó, roncs rendõrautó, stb.
HuAn82
Láttam a #679-est. Sõt még láttam ilyet mozgásban is!

hykao
#933-as képek jelentõs romláson mentek át jpg-vé konvertálás miatt. De ezt le is írtam az elején.

Ajánlom figyelmedbe a #679-es képeit, úgy tûnik ezek kimaradtak az életedbõl.

A BF-ben még az sem tetszett, hogy nem volt fal-föld-tárgy mintázat.
194 frag 6 death

fm
hány pálya van a fullban? vannak fedett pályák is? ill nyitottak,de be lehet menni házakba?

HuAn82
Full még nincs,de a demo maxon van. Ha meglesz a full majd berakok néhány képet csak,hogy kiábrándítsalak!

A #949-est #933 képek alapján írtam (gondolom nálad ez a max graf).

az usaban ezentúl van egy újabb név, mely a smithnél is elterjedtebb, a temetõben a példa

mostmár szinte mint a moorhuhn jagdra tekintek a játékra, az enemynek van összviszz 40 frgje, csak nekem pedig 187 . ez már agyaggalamblövészet/illetve fém fk/

fm
és fut is "szépen" ?? milyen felbontásban?
nekem szaggatott 1.9ghz,512ddr és 8500le mellett is,bár a gépem csöppet beteg már

hykao
Nekem nincs gef4mx konfigom, ahogy írtam is.

A BF ha nálad szebb, akkor a T3 beállításai nálad nincsenek max-on!

Játékok, amik nem indulnak el Gef4mx konfigon pl.: Deus Ex 2, PoP 4, (Carajo Esp nem jól írta, a pop3 még elindul) ...hogy én ábrándítsalak ki téged. De!!! az írásomban nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy még egy 800-as cerka,128mb ram (Xp op.!!!), gef2mx-en is elindul a T3.
nagy pályákon/városiak/nekem kevésnek tûnnek

hykao
Szerintem elég ennyi bot.
CarajoEsp
Példa: Silent Hill3,Prince of Persia3 meg még jópár játék.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

nem lehet vmi ini-be beleturkálni,hogy több bot legyen, ez így nagyon gyér

HuAn82
"a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét: a BF1942-nél szerintem jobb "

Szerintem a BF szebb! Sõt...

"legújabb játékok még Gef4mx-en sem indulnak el!!!"

Ezt most,hogy érted? A te konfigodon vagy úgy általában?! Ha általában,akkor csalódást kell okoznom mert minden elindul rajta.

mert így multi nélkül egyre unalmasabb

😞, reméltem , hogy csak láma vagyok...

hykao
Szerintem sehol, azért írtam, hogy QUICKGAME WITH BOTS...
hol lehet singleben beállítani a résztvevõ ellenfelek számát, illetve inteligenciáját? nem találom sajna....

Kandurex
"Ne feledjük, hogy ez csak az elsõ lépés volt, ami bár kissé bizonytalanra sikerült - a már említettek miatt - de jó alapot adhat egy következõ még igényesebb alkotáshoz."

Türelmetlenül várjuk akkor az ÚJ alkotást 😄 Mer' ez...😞..

ps: aztán nem nekem esni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát ja a single elég gáz, bár attól függetlenül tetszik

hykao
Pár szó a játékról, a full-al eltöltött néhány óra után:

Negatívumok, pozitívumok vegyesen:
-a menüben szerencsésebb lett volna a SINGLE PLAYER helyett mondjuk valami ilyesmi: QUICKGAME WITH BOTS (bár érdekes, hogy annak idelyén a quake3-nál senki nem hördült fel a "single player"-en), gyanítom, hogy a tervek között másmilyen single player rész szerepelt, csak aztán elfogyott az idõ.
-az AI érdekes: néha egész értelmesen mûködik, néha viszont meglepõ butaságokat mûvelnek a bot-ok: össze-vissza lõdöznek, beakadnak ide-oda, visszaindulnak-megfordulnak, jármûvezetési gondokkal küszködnek stb.
-karakteranimációk finomításra szorulnak
-az otthagyott jármûvek néha forgó kerekekkel egyhelyben állnak
-a világosabb pályáknál(jelen) hosszú távon vakító lehet a zöldes terminator nézet, amennyiben a sötétebb pályák miatt feljebb állítottuk a fényerõt, vagy a gamma-t (ez lehet, hogy csak LCD-n ilyen CRT-n nem - én LCD-n néztem
-egy-egy nõi karakter mindkét oldalon pluszt adott volna a játéknak.
-a jõvõ - romos - pályái kicsit egysíkúak (de még nem nagyon zavaróan)
-a grafika szerintem majdnem eléri a ma istenített grafikus motorok szintjét: a BF1942-nél szerintem jobb (igaz nem játszottam sokat ezzel, de amikor belenéztem, úgy rémlik közelrõl mosottak, szögletesek a tárgyak, valószínûleg a hatalmas terek miatt),engem inkám a T:WotM grafikája a Delta Force: BHD-ra emlékeztetett (ami egyébként sok éves toldozgatás-foltozgatás végterméke), viszont gyorsabb annál, nálam 1024x768x32,6xFSAA,16xAniso, minden maxon beállításnál akadásmentesen futott, és ilyen beállításnál már igen hatásosan néz ki!!!
-alacsony gépigény: a másik otthoni gépemen is elindult Xp op., 128mb!!! ram, 800 cerka, Gef2mx konfigurációval, a mai legújabb játékok még Gef4mx-en sem indulnak el!!!
-nagyon jó hangulat, fõleg a romos (jõvõ) pályákon: füst, sötétség, tüzek, romok, hanghatások: az emberek lihegése sok futás után, csizmahang, halálhörgések, szívdobogás alacsony HP-nél, a nagyobbik FK szerûség süvítése, gépek háttérhangja, dinamikus zene
-EAX, hardware nem mûködik
-a zenét eleinte kevésnek találtam, de aztán rájöttem, hogy így - hogy csak akkor indul meg amikor csata van - sokkal félelmetesebb a hangulat, mintha folyamatosan szólna.

Egyelõre így kutyafuttában ennyi.

Meggyõzõdésem, hogy a hibák patch-ekkel kijavíthatók.

Annak fényében, hogy - ha jól tudom - ez az elsõ magyar FPS játék, és majdnem a nulláról kellett indulni, 8 hónapi munka után szép teljesítmény.
Ne feledjük, hogy ez csak az elsõ lépés volt, ami bár kissé bizonytalanra sikerült - a már említettek miatt - de jó alapot adhat egy következõ még igényesebb alkotáshoz.
HuAn82

HuAn82
Ma már remélem látom mozgás közben is! Tényleg hangulatosak a képek. Jõvõhétre a szerver kérdés is megoldódna akkor az már szuper lenne!

hykao
Ja, hogy az? Azt HUMMER-nek írják. Szerintem olyan nincs a játékban, legalábbis vezethetõ.
Tibre
terepjáró hammerrel

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Milyen hammerrel?
Tibre
Sztem elég hangulatosak 😊,mellesleg találkozott már vki hammerrel a játékban?

hykao
A temetõben ismerõs nevekkel találkozhatunk:
hykao
Pár kép azoknak, akik még nem látták a játékot (a képek minõsége jpg-vé konvertáláskor romlott):

Egy APC hátsó ülésén csücsülök:

Kicsit elmértem a távot az EMP gránáttal:

Gépgyilok emberként:

...és schwarzi-ként az emberek oldalán:

Többen írták, hogy nem lehet átlõni a roncsverdák ablakán, nekem sikerült:

A bot FK-k általában kötelékben támadnak:

FK nagytesó már nem nyújt több légitámogatást:
HuAn82
"Sosem tudhatod, hogy egy nick név milyen embert takar.(bár igaz a hozzászólásokból lehet következtetni)"

Ezzel 100%-ig egyetértek!

Blasta
Igen, nem tudhatom milyen ember van egy nick mögött.
Cask már 2 éve vagyok ezen a fórumon és van viszonyítási alapom.
De ez teljesen lényegtelen.

Amirõl beszéltem azt azért mondtam, mert nekem olybá tûnik mint amikor Pistike a ballagás után otthon magyarázza a bizonyítványát...

Szerintem egy fejlesztõnek nem ez a dolga. Legalább is egy fórumon.
-olvassa végig a topikot
-szûrje le a véleményekbõl a magának fontos infot (jó játékot csináltunk vagy sem)
-arra sarkalja a játékosokat, hogy számára érthetõ "bugreport"okat nyomjanak
-a véleményeket pedig elég csak LÁTTAMOZZNIA. Nem kell vitába bonyolodni, hogy most "az a textúra elég éles vagy sem". Nem dolga egy fejelsztõnek megvédenie a saját játékát. Pláne nem olyan reklamálókkal szemben akik nem is fizettek a munkájáért...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Érdekes megfogalmazás.
Igen szélsõségesen, sarkítva fogalmazódott meg benned...
De legalább nem az tûnik ki a hozzászólásodból, hogy magadat az egekig magasztalod...

Mibõl gondolod, hogy a fórum csupán a "warezolós kispöcsök", a SULINETES-KOLESZOS, középsulis-fõsulis internetgarázdák, és az anyuka-apuka által meginterneteztetett tini pupákok játszótere?

Sosem tudhatod, hogy egy nick név milyen embert takar.(bár igaz a hozzászólásokból lehet következtetni)

Másrészt, az, hogy a fejlesztõk és a felhasználók fórumon vitatkoznak, teljesen természetes (külföldön is). És a fórumozók nagy része ugye nem a boltban vásárol (külföldön se).

Különben meg minden embernek van önérzete (embernek!!!).
Így, ha olyan támadások érik, amiket igaztalannak ítél meg, vagy egyszerûen úgy tûnik: butaságokon alapszik - akár az általad minõsített egyének részérõl is - amellett nem mindenki tud elmenni szó nélkül (és nem is kell).

Számomra abból, hogy a fejlesztõk is bekapcsolódnak a fórum vitáiba, az derül ki, hogy a részükrõl a dolog nem csak a pénzrõl szól.
Blasta
Egy kérdés fogalmazódott meg bennem:
HOGY VAN AZ, HOGY A KÉSZÍTÕK NYOMULJANAK A FÓRUMON ÉS VITATKOZZANAK A FÓRUMOZÓ KISPÖCSÖKKEL, HOGY "MÁRPEDIG A JÁTÉK JÓ, A GRAFIKA ITT-OTT IGENIS SZÉP"??????????!!!!!!!!!!

Nem értem, erre mi szükség. Én ballisztikus ívben leszarnám magasról, hány warezolós kispöcs suxolja (teljesen mindegy, hogy jogosan vagy jogtalanul) a játékomat.

Nehogy már arról szóljon a topik, hogy páran suxolják a gémet, 1-2 készítõ meg jön és "MÁRPEDIGEZNEMIGAZÉSAMUGYSEVOLTRÁIDÕNK" szintre süllyed???????????!!!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Lásd:#914
És azon nemlehetne vaalhogy segíteni hogy legyenek szerverek is? 😊)
Egyedül már egy kicsit uncsi,mert ezek a botok amik benne vannak nem igazán ellenfelek .)

Ujabb hozzaszolas reszemrol, mvel elsosrban MP-nek keszult a jatek, a SP resz gyakorlatilag edzesnek tekintheto a MP-hez kepest. Ez igy alakult, foleg a fejlesztes rohamtempoja miatt.
Kandurex
Single: Kidolgozott történet, érdekes feladatok, küldetések, pályákát átívelõ fokozotosan adagolt izgalmas story.

Multi: Capture the flag, Deathmach, Team deathmach, capture area.

Kérdem én, a SINGLE megtalálható ebben a játékban?
Nem?

Hát nem, elég nagy hülység, de ez van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tibre
van benne single,de az annyit ér kb mint a bf single