2062
-
#1235 na talaltam 2 warezt is svcd vel kapcsolatban melyiket ajánljátok(nem hiszem hogy igy irjak ezt a szot :) )?
http://svcdweb.freeweb.hu/
vagy
http://dvdworld.uw.hu
? -
#1234 sztem azert tobb a demoban a server mert 1. az ingyenes
2. még nem tul elterjedt a full -
#1233 Nálatok hány szervert mutat a browser?Mert nekem másolt verzió van,de jó,ha 1-2 szerver üzemel,azokra se lehet felmenni.Ez csak azért vicces mert a demoban több szerver van mint a fullban,szóval mi a helyzet nálatok,első sorban azokat kérdezem,akik megvették a játékot eredetiben. -
#1232 Adam5 barátom!
A múltkor azt hiszem Te kérdezted, hogy vannak-e rajongói oldalak.
Én egyel már találkoztam: t3wars.de, van egy szerverük is, elég sokszor vannak a szerver listában. -
#1231 Úgy hiszem, mostanában jöttek vissza a szabiról, és valószínűleg gőzerővel dolgoznak, de megpróbálok közbenjárni az érdekedben. -
#1230 Itt találsz filmeket. Talán segít... -
#1229 hi!
sorry a sok off de ez télleg az utolsó!
Vettünk Dvd lejátszót és teljes lázban égek(igaz dvd t csak 1et Hegylakó4 de legalabb 3xmegnéztem már)
nem ismertek weblapot ahonnan lehetne le huzni Svcd filmeket? (Super video cd)pl warez vagy ftp cimet? csak ne dc, dc++ stb. -
#1228 Sorry de sztem a windos Me miatt :( -
Mazy #1227 re
Nem titok:) A diplomadolgozatomhoz rabolnék el valakinek az idejéből 10 percet. -
#1226 Miért is dob ki engem Windows Asztalra?
AMD 1700+ / 512 RAM (266) / ATI Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / WinME
Ha valaki azt meri írni, hogy WinME miatt, az őszüljön meg!
Szeretnék vele játszani, na meg a lefordított anyagot tesztelni - mert lehet magyarítani - , de Single Player map indításakor kivág szépen, mint cicát kakilni...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#1225 2004 nyarára várható egy kiegészítő a játékhoz.
forrás:gamestar -
#1224 Neu!
Mail, és privát üzenet is ment! -
#1223 Csak elértünk az Aranybulláig... -
#1222 Miért is? Ha nem titok? -
Mazy #1221 cleverstől nem tud vki egy telefonszámot? más kontakt??
thx -
#1220 ok sorry nem láttam :( -
#1219 #1209 -
#1218 hogy áll a forditás? -
Venus #1217 A terkepen levo kis lila szinu kockak a bejaratokat jelolik... -
Venus #1216 Braveheart,
Amikor T900Heavy-vel vagy es jobb oldalon megjelnik a HK ikon a HUD-on akkor tudsz HK csapast kerni... Ilyenkor kell lenyomod a 2-es billentyut (HK hivo uzemmod)... Majd a celkeresztet raviszed arra a teruletre (es klikkelsz az egerrel), amit tamadas ala akarsz venni... Par masodperc es megjelenik a nagy HK es el kezdi tuzelni a kijelolr kornyeket...
Utana ne felejts visszavaltani az 1-es gombbal harci uzemmodba :))
Venus -
#1215 Akkor ezek szerint csak olyanokkal fogok tudni játszani majd, akik megvették. -
#1214 cd key error -
#1213 Amúgy Te tudsz csatlakozni a netre, vagy cd key error-ral kidob? -
#1212 ezt csak azert irom hogy ne essen nagyon le a topic :D -
#1211 Asszem úgy, hogy fegyvert váltassz, és ekkor nem lesz semmi a kezében, de amire a célkereszt néz (amennyiben ember, vagy gép látszik a hp értéke), azt a területet vagy személyt (vagy gépet) fogja támadni a HK a tűzgomb lenyomása után. -
Braveheart #1210 Hogyan kérhet? Eddig csak találgattam mi az a hk ikon a jobb oldalon... -
#1209 Nem tudok pontos időpontot mondani, mert nem csak rajtam múlik. -
#1208 hogy áll a forditás? (mikor lesz meg kb?) -
#1207 Az úgy a jó, ha többen ülnek be. Egyik vezet, másik lő. Az APC, ha jól emlékszem 5 személyes. Valamelyik pályán van egy teherautószerűség, az lehet, hogy még több férőhelyes.
A nagy terminátor robot is jó, ott asszem két férőhely van, egy vezet-egy lő alapon.
A t900 heavy modell pedig légitámogatást kérhet a magasan röpködő nagy HK típustól.
Az általad említett lila kockák nem tudom mik, én még nem vettem észre ilyet.
Sajnos mostanában nincs nagyon időm játszani vele, mert a fordítását csinálom inkább, hogy mielőbb elkészüljön. -
#1206 Nem, csak a főbázis alatt! De azt hiszem nem mindegyik típusú játékban, a "termination"-ban biztos. -
#1205 A térképen vannak ugye ezek a zöld és piros bazispontok. Nyilván azokat kell elfoglalni, az oké. Ha egy ilyen pontba beállok (és már a saját szinem van rajta), akkor ott töltödök?
Más : a térképen vannak lila kis kockák is. Azok micsodák? Csak design?
Megintmás : beültem egy ilyen kétéltü gépbe, durván lehet vele gyakni :) Csak kár, hogy nem lehet együtt vezetni+löni. Mindig át kell váltanom a kormány meg a fedélzeti fegyver között. Azért feelinges :) -
krisz073 #1204 Sziasztok.
Na kiprobáltam a játékot,meg kell mondanom eléggé elkeseredtem :(
Ha jó emlékszem akkor a játékba igértek Single részt is,meg külön felvett video részeket ami a filmbe nincs benne.
Ehez képest a játék egy Terminátor beütésü Battlefield 1942 utánzat de még annak is igen rossz.
Kár érte. -
#1203 Ezt nem tudom, mert én megvettem.
De a probléma valószínűleg a cd-kulcsal van, mármint, hogy többen is ugyanazzal a cd-kulcs használatával installáltátok. -
#1202 Bizonyos esetekben a Főbázison is töltődik az ammo és a hp is. Amúgy vannak külön lőszer helyek is, ahol elidőzve töltődsz! -
Davidsned #1201 És akkor nem is tudok neten játszani ha nem az eredetit használom? -
#1200 Hali. Na ez egy szar játék. De tényleg az. Aki jó netes játékkal akar játszani. Annak ajánlom a DOD-ot(gyengébbek kedvéért Day of Defeat). No comment. -
#1199 Neu : irtam mailt :)
Skacok : Ha elfogyott a löszerem (single), micsináljak? Lehet valahol tárat szerezni? Ott állok a sok pirosszemü között egy szál üres fegyverrel :( -
#1198 Valószínűleg azért, mert nem boltban vetted a játékot. -
Davidsned #1197 miért ír ki minden szervernél ha csatlakozni akarok cd-key hibát? -
#1196 mert tul kicsi és nem tom elolvasni és lese tudom tolteni azt a mozgo képet mert be jon az hogy toltsem le az Anfy programot kozben az nem segit