Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nagy Terminátor rajongó vagyok, film, könyvek stb,így sajnálom, hogy nincs egy színvonalas adaptáció sem a piacon.
Hatalmas Csalódás (így nagybetûvel)
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
nekem elsõre amikor ezt elolvastam az jutott szembe hogy:
nem quake3
hanem quake3 arena
(ez az "arena" szerintem már takart valamit)
de ez az én szvsz-m
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ha belépsz a MULTIPLAYER-be, ott CREATE GAME, majd beállítassz mindent az ízlésednek megfelelõen: botok száma, újászületési idõ, melyik map, term-mission-dtm, pontlimit, játékidõ stb. (botok intelligenciáját természetesen nem tudod), ha végeztél: START LOCAL (v.valami ilyesmi), és máris nyomhatod a "single"-t úgy ahogy neked tetszik.

Hol vetted? Mennyiert? 9990 vagy esetleg van 8990-ert is???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A cegnel annyira sz*r a net, hogy az durva...
Bocsi!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A biztonsagi masolattal szalad-e a multi?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

szvsz nem tisztességes hogy a bf-hez hasonlitják ezt a gamét, ennyire azért nem kéne bf-et leocsárolni... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ismétlem, a képek alapján.
De kurvamind1. :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
valószínûleg dec.2.-a után - a hivatalos megjelenéskor - érvényesíti a gamespy a cd kulcsokat.
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
Valamelyik key biztos jó. Generator lehet,hogy van nem tudom...

Amúgy visszatérve az elfogultságra: a "majdnem" szót ismered? Mert ott szerepelt a mondatomban!!!
Elegem van már a témánként +15 hozzászólásból, a pontatlanul értelmezett mondataim miatt!!!

BF