Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
ez jó 😊

hykao
Schwarzi-t akkor tudod választani, ha az emberekkel vagy, és te öltél a legtöbbet.
Törölt felhasználó
Valami elképesztõ, mennyire nevetséges ez a játék. (Nemérdekelhogykevésidõvoltafejlesztésre.) Ezt adták ki, ezt hagyták jóvá. Röhelyesek az arányok, a terminátorok a félelmetestõl nagyon messze vannak, pl az a repülõ izé akkora mint egy közepes darázs. Mindegyik modell szánalmas, az animációkról nem is beszélve. A hangokra szót sem pazarlok. Remélem jön hozzá valami javítás, bár kötve hiszem, hogy ezekhez a dolgokhoz hozzányúlnának. Ja, elfelejtettem a mesterséges intelligenciát... azért, mert szerintem a készítõk is!
Nagyon nagy Terminátor rajongó vagyok, film, könyvek stb,így sajnálom, hogy nincs egy színvonalas adaptáció sem a piacon.
Hatalmas Csalódás (így nagybetûvel)
hykao
Nem, és nincs történet, map-ok vannak.
Tibre
Jah ez meg a másik a quake 3 arena-ba jóval okosabb botok voltak mint itt.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Adam5
nem, az a rise of the machines
itt a jõvõ rõl van szó

Adam5
"(bár érdekes, hogy annak idelyén a quake3-nál senki nem hördült fel a "single player"-en)"
nekem elsõre amikor ezt elolvastam az jutott szembe hogy:
nem quake3
hanem quake3 arena
(ez az "arena" szerintem már takart valamit)
de ez az én szvsz-m

fm
majd várjuk a véleményeket a fullról multiban..én addig nem veszem meg/töltöm le, amíg nem tudom,hogy jobb-e,mint a demó. az nem volt egy nagy durranás (lag...stb)

Tibre
Szverver biztos lesz már holnap.Nekem csak a lag miatt vannak fenntartásaim.Ugyanis ez a játék csak multijával lehet versenyképes viszont,ha az is szar lesz magas pingekkel,giga lagokkal ala béta demo akkor ezt már semmi sem menti meg szvsz.(Bárcsak ne így lenne)

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

HuAn82
Holnapra azért már jó lenne ha egy szervert becsiholnának. Asszem alant valahol dec.2-át emlegették.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Azért nem szokott ez olyan "hátul döcögni".
Vorpal
Hû de gáz ,hogy ilyen hátul döcög ez a fórum .Remélem azért egyszer majd onlájn is kipróbálhatjátok az onlájn játékotokat.addig jó ro botolást.gáz...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

hykao
kis helyesbítés-kiegészítés: a bot-ok erõsségét lehet állítani.
hykao
"hol lehet singleben beállítani a résztvevõ ellenfelek számát, illetve inteligenciáját? nem találom sajna...."

Ha belépsz a MULTIPLAYER-be, ott CREATE GAME, majd beállítassz mindent az ízlésednek megfelelõen: botok száma, újászületési idõ, melyik map, term-mission-dtm, pontlimit, játékidõ stb. (botok intelligenciáját természetesen nem tudod), ha végeztél: START LOCAL (v.valami ilyesmi), és máris nyomhatod a "single"-t úgy ahogy neked tetszik.
hykao
De jó lenne ezeket is kipróbálni...

hykao
CD Galaxisban vettem 9990-ért (a 8990-rõl a XIII esetében volt szó)
hykao
Hoppá, most fedeztem fel egy ordenáré helyesírási hibát (hogy ezt hogy sikerült leírnom?): idelyén, helyesen: idején...
Mayday
Hoppa! mar kaphato az eredeti???
Hol vetted? Mennyiert? 9990 vagy esetleg van 8990-ert is???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Még nem lehet tudni, mert - valószínûleg - a gamespy még nem aktiválta a cd kulcsokat. (nekem az eredetivel sem megy még)
hykao
Nem várjuk meg a holnapot? Holnap estétõl talán menni fog a full is.
hykao
a demónál vagy a fullnál van ez?
hykao
mail ment.
Mayday
Basszus, elment haromszor.
A cegnel annyira sz*r a net, hogy az durva...
Bocsi!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
1000!!!

Mayday
1000!!!

Mayday
1000!!!

Mayday
Sot, mi tobb nemsokara...

Mayday
Egyebkent eleg jol elorehaladtatok a topikkal! 😊

Mayday
No, en most kimaradtam vagy 200 hozzaszolasbol, es visszaolvasgatva nem talaltam meg biztosra.
A biztonsagi masolattal szalad-e a multi?

Adam5
figyusztok nem akarjatok felrakni a demot?
és akkor krealnak és gamelhetnénk.

Törölt felhasználó
Csak nálam van az, hogy szabályos idõközönként berángat a kép? Kb 1sec -enként amikor autóval megyek, vagy akár gyalog. Amikor nézelõdök semmi baja, 100Fps. Soha, semmi nem szaggatott még, gondolom ez is a magyar effektje a játéknak...
hykao
Reggeli ádáz csata az ülõhelyekért Kõbánya-Kispesten:

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
hykao
BF

T3
HuAn82
Na franc már kezdtem azt hinni,hogy az én szemem rossz. Az alábbiak szerint akkor még jó a látásom.

sajnos nem csak a képek alapján 😛PP
szvsz nem tisztességes hogy a bf-hez hasonlitják ezt a gamét, ennyire azért nem kéne bf-et leocsárolni... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Blasta
Képek alapján a BF egyértelmüen SZEBB JÁTÉK!
Ismétlem, a képek alapján.
De kurvamind1. :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Nincs mit.
hykao
Nincs mit.
fm
thx..

Adam5
ok thx

hykao
Az nem segít a gondon, nekem az eredeti játék van meg és ugyanezzel a dumával kivág.

valószínûleg dec.2.-a után - a hivatalos megjelenéskor - érvényesíti a gamespy a cd kulcsokat.
Adam5
igen felraktam de mint nektek is ki irja cd key error.
thx Huan82

HuAn82
DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7

Valamelyik key biztos jó. Generator lehet,hogy van nem tudom...

hykao
hykao
minek kell? A múltkor azt írtad, hogy már felraktad.
Adam5
van cd key generator?

HuAn82
Jó akkor majdnem elfogult!

hykao
Nem vagyok biztos benne, hogy a jupiter rosszabb az u2 motorjánál, már a nolf2 is közel olyan jó volt (de biztos, hogy gyorsabb), ha nem ugyanolyan jó! Fõleg a karakterek kidolgozása: szemek, haj stb. Én a nolf2-nél láttam elõször (és utoljára) jól megcsinált különálló hajszálas hajat. Professzor haja tök jól nézett ki (nem szép volt, mielõtt még jönnének a fárasztások...), a karakterhez illett!

Amúgy visszatérve az elfogultságra: a "majdnem" szót ismered? Mert ott szerepelt a mondatomban!!!

Elegem van már a témánként +15 hozzászólásból, a pontatlanul értelmezett mondataim miatt!!!