2062
-
#1278 Egyelőre semmit. -
#1277 Pipáld be a Ragdoll-t az egyéb beállításoknál, és lesz elhalálozás animáció!
A Rise of the Machine egyelőre csak konzolon létezik, lehet, nem is lesz PC-s soha. (amúgy az NFOrce-on 1.8-ra értékelik a 10-ből) -
#1276 Elég gagyi ez a game igy egymagában, van valami köze a rise of machines-hez? Úgyértem hogy a Rom az lesz single-re kiélezve ez pedig inkább a multira?
mondjuk ezen lenne még mit fejleszteni, pl.: ha lelövök valakit akkor az egyszerűen csak eltünik, köddé válik vagy mitudomén.. grafika sem nagy valami és a fegyverek száma sem túl sok. -
#1275 mit lehet tudni a t3wom kiegről? -
#1274 Volt valami program amivel elbohóckodtam egy ideig. Már nem emlékszem a nevére. Én a magam részéről vettem egy Xcard-ot a gépbe, ami egy hardveres mpeg dekóderkártya divx-xvid támogatással, asztali dvd minőségben nyomja ki az mpeg4-es cuccokat TV-re, a feliratokat is kirakja, szinte 0% processzorhasználat mellett. -
#1273 Lehet játszani hálózat nélkül is. Csak úgy nem olyan jó.
A single player rész, amolyan multiplayer feeling-es, bot-ok oldalán-botok ellen nyomulsz, egy általad kiválasztott pályán. -
#1271 csak azert mert a
"Operációs rendszerek, felhasználói programok"
forumban nem túl nagy a forgalom :(
-
#1270 "Nem. Nemigen foglalkozom ilyesmivel."
és aról nincs valami tipped hogy milyen progi van ami tud ugy avi bol svcd-t csinalni hogy 2cdsre csinálja?
-
#1269 akko miert nem szedik le vagy javitjak? -
#1268 Szerintem ebben a hírben a konzolos Rise of the Machines és a PC-s War of the Machines keveredik.
Volt anno ezügyben egy kis keveredés. -
#1267 Ugye milyen jól hangzik?
Na bezony ám...ma már minden játék halott, ha nincs hozzá SINGLE -
#1266 "magyar Clever's Games fejlesztésében készülő Terminator 3: War of the Machines is helyet kapott a london-i ECTS-en. Az egyjátékos rész a film eseményeit követi végig, a játékos Arnold Schwarzenegger szerepét kapja majd. A multiplayer részben pedig a Tech Com katonájaként vagy a SkyNet terminator-jaként kell küzdeni az adott pálya céljáért. Nyolc játszható kaszt lesz és egyszerre harmincketten küzdhetnek majd csapatuk céljáért. Rengetegféle helyszín lesz, romos városok, csataterek, a SkyNet vagy épp a Tech Com bázisa és más hasonlók. Fegyverzetünk a jelen és a közeljövő fegyvereitől, mint az M4A1, a Desert Eagle és az X-29 egészen a futurisztikus fegyverekig terjednek majd mint a plazmapuska és ágyú. Többféle járművet is találhatunk majd, melyek jó része az egyjátékos részben is használható lesz. Boltokba 2003 novemberében kerül a játék."
Pc dome on volt
figyu: "egyjátékos rész a film eseményeit követi végig, a játékos Arnold Schwarzenegger szerepét kapja majd."
hááááááát Khm, Khm nem egészen
http://pcdome.hu/game.php?id=1901&PHPSESSID=f9d6630bc8895801d8726b5e4d638762 -
#1265 Nem. Nemigen foglalkozom ilyesmivel. -
#1264 hát az az igazság hogy le szedtem valami
DVD2SVCD progit(nem tom ismered e) azt mondjak az a legjobb
és kéne még hozzá valami Cinema Craft Encoder de ezt nem találom :(( egyépként ismered ezeket?
-
#1263 Ajánlom figyelmedbe az Operációs rendszerek, felhasználói programok fórumot! -
#1262 és mivel konvertáljak? -
#1261 Nem. Minden normális konverter programnál be lehet állítani. -
#1260 És hogy csináljam hogy 2cd-s legyen?
cd iro programmal?(nerom van) -
#1259 Ez attól is függ, hogy milyen is az az avi. Gondolom divx-es, vagy xvid-es.
Először is vcd helyett, inkább svcd formátumot javaslok (asszem mpeg2), ez jobb tömörítésű, jobb képminőségű, és mindegyik DVD lejátszó (főleg ha nemrég vetted) támogatja.
Mi a probléma? 2cd-es lesz az anyag és kész!
Amúgy, lassan hazánkba is beszivárognak az Xvid és DivX-es (mpeg4) formátumokat is támogató (sőt mi több még a feliratokat is) asztali DVD lejátszók.
A minap láttam egyet 40e Ft körüli áron. Yamada vagy mi a túró volt a neve. Csupa jót írtak róla beépített ac3 dek., és a többi, és a többi. -
#1258 Hykao:
Nem tudom mennyire vagy jártas a Vcd filekokban
a lényeg volt egy 6mb-os avi file om át konvertáltam vcd re(mpg) és az eredmény egy 15mb mpg lett akkor kérdezném
ha egy 700mb-os avit akarok vcd re konvertálni akkor mire irjam ki az eredményt?
van ötleted?(tul képpen az egész csak azert kell hogy tudjam nézni asztali dvd-n a filmet) -
#1257 Állítólag (több online játékokkal foglalkozó magyar oldalon is olvastam) valamikor a jövő év közepe tájékán megjelenik a játékhoz egy kiegészítő. -
#1256 Neked...de nekem mintha ma lett volna. Az ember minél idősebb, annál gyorsabban röpül az idő... -
#1255 régen volt már az
:D -
#1254 Ilyen fiatalon, kicsit foghíjas a memóriád. Korai még a kavinton... -
#1253 oups
van benne igazság:D -
#1251 Ha nem emlékeznél, Te magad kérted a "Moderátornak" topic-ban!!! -
#1250 Emlékeztek amikor azt irtam hogy azt hittem a celeron jobb mint az amd és a pentium legjobb most nézem a régi szolásokat és eltünt, lehet hogy az sg végignézte és kiszedte vagy szólt valaki?(nem baj csak kérdezem) -
#1249 sztem így tök parán néz ki a robot,mint a robotzsaruban.. -
#1248 köszi, tomsolo-tól kaptam -
#1247 Hi All! Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik e a Terminator 1 filmnek valamilyen újradigitalizált változata?, mert én úgy gondolom, hogy mai szemmel nézve kicsit illúzióromboló amikor Arniról, mármint a Terminátorról leég az "élő szövet" és marad a "belső fémváz" akkor a robot mozgásának gyorsasága kb 5 fps-be kimerül, darabos. Ezt persze nem kritikakánt írom, csak szerintem ma már jobb lenne úgy megnézni a filmet, hogy ilyen dolgokat már nem lát benne az ember. -
#1246 jó az új lógód.. -
#1245 fúúú de nem tetszik a játék... hát ez elég gyengécske mit ne mondjak, nem is méltó a terminátor névre, már megbocsássatok akiknek bejön a game, azt hittem kicsivel jobb lesz... háááát, nem tudom, elég csalódott vagyok, mert nagy terminator fan vagyok, de most teljesen le vagyok törve -
#1244 nincs mit -
#1243 köszi -
#1242 Amennyiben nem a csapat DM-et választottad, akkor a bázisokra kattintva tudsz belépni! -
#1241 bazz mi a pöcs van? elkezdtem játszani a játékkal, vagy inkáább elkezdtem volna, de amikor az elején kiválasztom, hogy kivel akarok lenni, meg a csúzlikat, meg a gránátot, nem akar továbbmenni a játék, hiába nyomom a done-t... most én vagyok az alma, vagy mi a pöcs van -
#1240 Neu!
Mail + csatolt fájl, sok próba után a céges mailcímre ment, remélem meg is érkezik.
A privát mailcímedre egyszerűen semmilyen mailt nem tudok küldeni, hibaüzenettel visszadob. -
Mazy #1239 kösz, isten vagy:) -
#1237 "1. az ingyenes" valóban
"2. még nem tul elterjedt a full" Szvsz már nem fog berobbani a játék világba. Talán a karácsony még segít rajta valamennyit.
-
#1236 A demó ingyenes, nem kell hozzá cd-key.
A warezes példányokkal - ha jól gondolom - nem lehet csak dedikált szervert csinálni.