Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
de a csöcsök sztem még türhetõek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ps: az a nõ vagy, na az tényleg szörnyû volt 😞
Na OFF OFF
ON
A legalsó kis fehérke...JAJ!!
uff...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Boldog Születésnapot!
És további jó piacelemzést!!!
(...na jó, egy kicsit mégis gúnyos voltam)
...és mivel - ha jól emlékszem a hozzászólásaidra - szereted a jó p*ncikat (igaz, ki nem szereti), kapsz még ilyet is:
...most így hirtelenjében.
kicsit pontosabban leírom még egyszer:
Schwarzi-t akkor tudod választani, ha egy map-on az emberekkel vagy, és a frag listán az elsõ helyre kerülsz, ezután amikor meghalsz, (vagy öngyilok a "Del"-lel) választhatod S.-t, ha akarod, õ kicsit erõsebb a többieknél, vannak saját dumái, az eredeti S. hangjával (a Tab-bal tudod megnézni az eredménylistát)
1szerû, mint az 1x1.
CS+Q3+UT1 triumvirátus óta volt e olyan NEM MMRPG multi gamma ami sikeres lett volna?
Nem?
Nahát...1szerû, mint az 1x1
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
OFF: ...összeomlott az Xp, gondoltam, amikor dél körül újraindítottam a gépem. Bár ilyen még nem volt, amióta xp van fönn, de egye fene rádobok egy javítást - mondtam magamban.
Boot a Win install Cd-rõl, majd jött a hidegzuhany: C: ismeretlen!!! se partició se semmi. Ezt nem hiszem el, azt hittem ott helyben fölrobbanok, mi a...?
Szerencsére egy másik gépbe helyezve sikerült visszahozni a hdd struktúráját, és nem veszett el semmi, egy-két újrainstallon kívül!
Aztán a HardwareOC-n azt olvasom: Hiba a VIA 4.50-es meghajtójában, és kb. ugyanaz leírva ami velem történt, még megspékelve ezzel: A teljes adatállomány törlõdhet!!!
Szóval a lényeg: Óvakodjon mindenki a 4.50-es VIA drivertõl, amennyiben ATI control panel is fenn van a gépén (valószínûleg az összes ATI-s)!!!
Szerencsére a hibás meghajtót már le is szedte a VIA, és felrakták az újat: 4.51!!!

Persze nekem invalid cd keyezik mert még nincs meg a game eredetiben 😊
magyarul mikor jelenik + a játék?

Nem gondoltam volna, hogy egy illetékes személybe is belebotlom!
Visszaolvasva hozzászólásomat, talán kicsit végletes voltam, ez betudható elkeseredettségemnek, amit az utóbbi idõben megjelent magyar játékok váltottak ki. Egyszerûen csalódott vagyok, mert régebben a grafikai hiányosságokat (Screamer 4x4 esetében még az sem volt) bõven sikerült kompenzálni a hatalmas játékélménnyel amit nyújtottak. Messze nem az volt a jellemzõ, hogy elkapkodott bughalmazokat (Street Legal) adtak volna ki a magyar fejlesztõk, hanem a végletekig átgondolt és tökéletesített mestermûveket. Elhiszem, hogy a kiadók diktálnak, de attól még nem fogok élvezettel játszani egy félkész termékkel, hogy közben "odaképzelem" a másik felét, hogy "milyen lett volna az igazi)
A ti játékotoknál most megint ezt érzem és ahogy olvasom nem csak én. Nincs történet, van pár multiplayer pálya, azok is (ne haragudj) egy közepesnél valamivel jobb mod szintjén. A pályák példáult abszolút korrektek, azokkal nincs sok bajom (bár az arányokkal nekem valahogy fenntartásaim vannak, de elfogadom, hogy csak szokni kell). A modellek, a játékélmény és a fizika viszont (biztos megintcsak az idõhiány) igencsak elmaradnak a mai színvonaltól. Nem szeretném túlmagyarázni miben, szerintem mindenki látja aki nem elvakultan azt látja amit nagyon szeretne. Nagydög kolléga kb leírta amit én is gondolok.
Ami számomra a legszörnyûbb, hogy hiányzik az a hangulat, ami a Terminator: Future Shock ban megvolt. Addig jó, amíg elkocsikázom a filmbõl már ismert helyszíneken és nézelõdöm, de a harc hevét már nem érzem át, mert a terminátorok olyan bambán bámulnak mint egy alzheimer kóros aranyhörcsög (nem láttam még ilyet, de így képzelem) félreértés ne essék, nem az értelmet keresem az arcukon, de nem röhögni, hanem megilyedni szeretnék tõlük és harcolni velük, nem csak simán odamenni és kivégezni õket, mert olyan suták.
Azt hiszem nagyjából kivehetõ, hogy mire gondoltam amikor az elõzõ hozzászólást írtam és sajnos a véleményem továbbra sem változott
Még egy a végére: az elõbb már leszólták az orbitálisan szar gépemet, amit ennek ellenére vállalok, szóval még a menüben is rángat az animáció, amikor a karaktert akarom kiválasztani.Forgás közben riceg, és ez meg is marad a játék közben is. Biztos nálam van a hiba, de eddig még egyik játéknál sem találkoztam vele.
Bocsánat a hosszúságért, remélem elolvastad, amennyiben válaszra érdemesnek tartod, úgy várom a reagálást!

Aláírás témában szerintem megint nem vagy kompetens, milyen jogon kérdõjelezed meg az ott leírtakat?A konfigurációm vleményezését, minõsítését sem kértem. Egy alkatrésze sem kerül többe 20,000 Ft nál, "verem rá magam"? ne haragudj, nem ismerem ezt a kifejezést, úgyhogy nem hiszem, hogy ilyet tettem volna.
Több szót nem fecsérelek rád, azt sem igazán értem, te miért szóltál hozzám.
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Azt elarulom, hogy kepzomuvesz kollega felugyeli a koncepciok valoravaltasat, a karakterek eseteben. Az aranyok megfelelnek teljes mertekben az emberi test aranyainak, de ha az FK-t darazsnak latod, akkor nem csoda, hogy aranytalansagokat latsz mashol is. A terminator koncepciokat meg kaptuk a license jogtulajdonosatol, tehat ebbe beleszolasunk nem volt.
Varom magyarazo leveled, hibainkat feltaro screenshotokkal
egyutt.
Koszonom
De hogy miert csak regisztralatlanul tudsz fikazni???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ezt az animáciot, tegnap talaltam de nagyon LOL 😄D
fõleg amikor goku,és a 2kölyök fürdik (emlékszem már a tvben a sorozatban is meglepett)
http://free.x3.hu/empirecorp/dragonball/index.php?page=1.1
ott baloldalt a menüben-Letöltések-Klippek-DBZ Is Too Sexy
😄DD