2062
-
#1410 addig még nekem is elmegy hogy irja milyen serverek vannak csak bele lépni nem tudunk -
#1409 Tényleg, ha neked nincs meg az eredeti, mi alapján írtad a ping értékeket? -
#1408 Pedig elég sok "hazafi" állította, hogy biztos megveszi.
Legyen egy kis pozitívum is. A 10 éves öcsémnek nagyon tetszik a játék. -
#1407 "Pentium III 1Ghz or higher (Pentium 4 2Ghz recommended)..."
Ez van a dobozon, tehát csak javasolják!
Egyébként, ahogy már írtam nálam elindul egy 800-as cerka,128mb ram,Gforce2MX-en. -
#1406 Tegnap jartam a MediaMarkt ban és megnéztem a t3wotm dobozát
nézem a redszer követelményt pentium4! (2000mhz rá volt irva
de ebbe nem vagy biztos)azt hittem ott esek össze LOL -
#1405 Adam5:
MP2 mod-ok -
#1404 Persze emberek ellen játszani sokkal jobb.
Bírom, amikor a legtöbb frag-ért megszerzem Schwarzi-t, és az új játékosok rácsodálkoznak a karakterre.
Csak, NINCS MAGYAR, állandóan amcsikkal, csigaevőkkel, macskaevőkkel meg fritz-ekkel kell játszanom. -
#1403 Nem csak bázisfoglalás van.
Csak ne a single player-t választ, hanem a multi-n belül a create game-t.
Itt állíts be mindent ahogy tetszik: gépi ellenfelek száma, erőssége, erőviszonyok.
Válaszd a mission módot, vagy a TDM-et, ha úgy tetszik.
Ezután ne internetes indítást csinálj, hanem helyit.
És máris úgy játszhatod az egyjátékos módot, ahogy - beállítás szerint - tetszik. -
#1401 +azt hiszem megbantam hogy a alien3 at vettem meg dvd-n nem pedig a terminator1-et :( az alien3 feliratos a t1 az nem tom -
#1400 1épként pillanatnyilag ezekből táplálkozom: :D
"http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=oldal&oldal_id=39"
jó videók főleg a T3 - Domestic Trailer-ek -
#1399 mosz=most -
#1398 wow cool!
azt hiszem mosz azonnal be szerzem a max payne2-ot!
honnan tom letolteni a modot? -
#1397 Adam5:
Láttad a Max Payne 2-höz készített Terminator Mod-ot?
-Terminator Payne skin
-Terminator menü zene
-Terminator b-time zene
-Terminator vér-sebzés
A következő verzióra ígéri a készítő:
-Mona T-x skin
-új csontváz-terminátor ellenfél-skin -
#1396 Azért örülnék, ha egyszer olyanvalaki is véleményezné a játékot, aki a teljes verzió multi részével is nyomul.
Egyébként egyre több olyan szerver van, ahol egész normális ping mellett lehet játszani, és nem csak 3-4 mókussal. -
#1395 Ja, és multira ne igen számíts ezekkel a cd kulcsokkal... -
#1394 Ez a gém elég sux lett. További no comment. És ez persze magánvélemény... -
#1393 Pl: #1285-ös beírás, de ez volt kb. a 4. ilyen lista... -
Braveheart #1392 Próbálj egy scant az Ad-aware-el. -
#1391 ismeritek a 7wrz-t?
na ne menjetek oda!
be jott egy ablak hogy you are a idiot ez dobalta magat a monitoron kozben enekelte is hogy you are a idiot es a virus irtom is 2szer 3szor be jott utana meg 3x 4x ujra inditottam hogy menjen a gep de sztem most is van rajta valami ebbol a sz@r bol
de ha kivancsiak vagytok: 7wrz.warez.hu
de csak saját felelőségre és én nagyon nem ajánlom!
-
#1389 Bizonyára a bázisfoglalósdira gondolt... -
#1388 lol nincs is benne ctf -
#1387 Egyjátékos küldetésekre gondolsz?
A multiban van küldetésorientált mód. -
#1386 Így már értem, hogy miért gond ez neked. -
#1383 Amúgy szerintem pont "kézre állnak" ezek a billentyűk. -
#1382 Igen ez érdekes.
Szerencsére nem sok dolog van lefixálva:
-egérgörgő: fegyverváltás
-pozícióváltás: 1-8
-öngyilkosság: Del
-eredménytábla: Tab
-parancsosztás: F1
-küldetés info: I
-fegyverek 1-5 -
#1380 Hah, de az biztos nem egy othonról indított dsl szerver...
Amúgy, ha én csinálok szervert, nekem sem megy 60 fölé... -
#1379 Pl:UT2K3-ban még rossz esetben sem megy 60 fölé. Erről ennyit... -
#1378 Érdekes más játékkal semmi probléma! 96-os pingre meg nem lennék olyan büszke. -
#1377 Nekem amúgy a legnagyobb bánatom, hogy szinte egyáltalán nem találkozom magyarral egyik szerveren sem.
Mostanában egyre több francia és német van.
A németeknél valószínűleg németül jelent meg, mert egyre több SPIELERNAME...xy nevű mókus van. -
#1376 Az, hogy egy szerveren magas a pinged 512-es adsl-el, elsősorban nem a játékon múlik.
Most nyomtam egy menetet 96 körüli ping-gel, kb 10-en voltunk a szerveren, és az én adsl-em csak 384-es. -
#1375 pontosan milyen játékokra gondolsz,amiben a multi a mérvadó? sztem több a single-re kiélezett cucc+mellé egy jó multi,ha a single sem rossz..vagy nem? -
#1374 Nekem is, foleg, hogy mintha igertek is volna valamit...
Amugy logikus a dontesuk (kiado), mert manapsag tenyleg a jatekok netes resze a mervado, foleg egy Battlefield siker utan. De akkor, jobban meg kellett volna csinalni, mert igy kicsit szornyu es bukta szagu (kulfoldi ertekelesekben, 60% korul kapott!!!).
Ez a net-es, egymast apritos mizeria, itt a forumban is tisztan latszik sajnos. Ahogy megjelenik egy jatek, aminek az elsodleges funkcioja a jol kidolgozott, atgondolt Single, az elso hozzaszolasok ilyenek:
- Honnan tudom leszednni? (Szuksegszeru:D)
- Van-e magyaritas?
- Van-e tort, Magyar szerver hentelni?
Egyszeruen nevetseges! Es sajnos, ha ez a tendencia (barmilyen jatek, azonnal net-es hentelesi vagy), akkor egyre tobb, ezt kiaknazo hulladek fog keszulni, mert ebben latjak a bevetelt:(( -
#1373 Nekem nagyon hiányzik az igazi single! -
#1372 Az hogy nincs tortenete, "igazi" single, azzal nem lenne gond, mert pl. ott a Battlefield - amirol ezt mintaztak :D -es az eleg jo, es rengetegen hasznaljak.
Ami miatt olyan amilyen, az a grafika, animacio, AI, palyaepites stb.
Egy ilyen "egy palya es egymast henteljuk" stilushoz, sokkal igenyesebben kidolgozott es atgondoltabb palyak kellenenek.
Akik ilyen jatekstilust akarnak, es Terminator fanatikusok, azok fogjanak ossze, mentsek ki ebbol a menthetot, es keszitsenek egy Battlefield Terminator MOD-ot:DDDDDDDD -
#1371 Mi tetszett a játékban?
Őszintén semmi! Terminator fanatikusként többet vártam tőle!
Mi nem tetszett a játékban?
0 story, ronda grafika és animáció, nálam az EAX nem müködött bár szerintem másnál sem (fórum), kevés szerver (azon is magas ping 512-es ADSL-el).
Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?
Elsősorban a történetre (talán ha egy könyv élménye átültethető lenne a játékba). Szebb grafika és animáció.
Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?
Ráírni a dobozára,hogy idő és talán pénz hiányában "gyorsan" készűlt a minőség rovására. Ezzel együtt az árcsökkentést is javasolnám.
Szerinted milyen játék nem készült még?
Mostanában JÓ TERMINATOR játék! :-(
Mi hiányzik a mostani játékokból?
Sokszor a tehetség...
-
#1370 Valószínüleg hamar lemegy az ára a játéknak láttam már mediamarktban 9e-ért is szóval akkor majd,ha lemegy 4-5e ft-ra akkor megvenném csak kérdés érdemes e?Mert addigra lehet,hogy már senki nem fog játszani vele -
#1369 Akkor mégiscsak te vagy az.
Úgy szoktalak látni, hogy beszáll-kiszáll.
Amúgy valakinek sikerült már csatlakozni a warezes példányosok közül? -
#1368 engem biztos nem,én általában csak megpróbálok felcsatlakozni vmelyikre,hátha no cdkeyes,de ilyet még csak egyszer találtam :(
Aki meg lopja a nickem az rohadjon meg :D -
#1367 Tibre, téged szoktalak látni a szervereken?
Amúgy tegnap az egyiken volt egy ATTILLA, meg egy ATILA, rákérdeztem az egyiknél, és kiderült, hogy nem magyar, hanem Egyesült Királyság beli. -
#1366 a válasz szvsz nem,legalábbis,ha a kieg-re gondolok