Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na talaltam 2 warezt is svcd vel kapcsolatban melyiket ajánljátok(nem hiszem hogy igy irjak ezt a szot 😊 )?
http://svcdweb.freeweb.hu/
vagy
http://dvdworld.uw.hu
?
http://svcdweb.freeweb.hu/
vagy
http://dvdworld.uw.hu
?
Nálatok hány szervert mutat a browser?Mert nekem másolt verzió van,de jó,ha 1-2 szerver üzemel,azokra se lehet felmenni.Ez csak azért vicces mert a demoban több szerver van mint a fullban,szóval mi a helyzet nálatok,elsõ sorban azokat kérdezem,akik megvették a játékot eredetiben.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Adam5 barátom!
A múltkor azt hiszem Te kérdezted, hogy vannak-e rajongói oldalak.
Én egyel már találkoztam: t3wars.de, van egy szerverük is, elég sokszor vannak a szerver listában.
A múltkor azt hiszem Te kérdezted, hogy vannak-e rajongói oldalak.
Én egyel már találkoztam: t3wars.de, van egy szerverük is, elég sokszor vannak a szerver listában.
Úgy hiszem, mostanában jöttek vissza a szabiról, és valószínûleg gõzerõvel dolgoznak, de megpróbálok közbenjárni az érdekedben.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hi!
sorry a sok off de ez télleg az utolsó!
Vettünk Dvd lejátszót és teljes lázban égek(igaz dvd t csak 1et Hegylakó4 de legalabb 3xmegnéztem már)
nem ismertek weblapot ahonnan lehetne le huzni Svcd filmeket? (Super video cd)pl warez vagy ftp cimet?
csak ne dc, dc++ stb.
sorry a sok off de ez télleg az utolsó!
Vettünk Dvd lejátszót és teljes lázban égek(igaz dvd t csak 1et Hegylakó4 de legalabb 3xmegnéztem már)
nem ismertek weblapot ahonnan lehetne le huzni Svcd filmeket? (Super video cd)pl warez vagy ftp cimet?
csak ne dc, dc++ stb.
re
Nem titok😊 A diplomadolgozatomhoz rabolnék el valakinek az idejébõl 10 percet.
Nem titok😊 A diplomadolgozatomhoz rabolnék el valakinek az idejébõl 10 percet.
Miért is dob ki engem Windows Asztalra?
AMD 1700+ / 512 RAM (266) / ATI Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / WinME
Ha valaki azt meri írni, hogy WinME miatt, az õszüljön meg!
Szeretnék vele játszani, na meg a lefordított anyagot tesztelni - mert lehet magyarítani - , de Single Player map indításakor kivág szépen, mint cicát kakilni...
------------------------------------------
.:i2k:.
AMD 1700+ / 512 RAM (266) / ATI Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / WinME
Ha valaki azt meri írni, hogy WinME miatt, az õszüljön meg!
Szeretnék vele játszani, na meg a lefordított anyagot tesztelni - mert lehet magyarítani - , de Single Player map indításakor kivág szépen, mint cicát kakilni...
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2004 nyarára várható egy kiegészítõ a játékhoz.
forrás:gamestar
forrás:gamestar
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
cleverstõl nem tud vki egy telefonszámot? más kontakt??
thx
thx
A terkepen levo kis lila szinu kockak a bejaratokat jelolik...
Braveheart,
Amikor T900Heavy-vel vagy es jobb oldalon megjelnik a HK ikon a HUD-on akkor tudsz HK csapast kerni... Ilyenkor kell lenyomod a 2-es billentyut (HK hivo uzemmod)... Majd a celkeresztet raviszed arra a teruletre (es klikkelsz az egerrel), amit tamadas ala akarsz venni... Par masodperc es megjelenik a nagy HK es el kezdi tuzelni a kijelolr kornyeket...
Utana ne felejts visszavaltani az 1-es gombbal harci uzemmodba 😊)
Venus
Amikor T900Heavy-vel vagy es jobb oldalon megjelnik a HK ikon a HUD-on akkor tudsz HK csapast kerni... Ilyenkor kell lenyomod a 2-es billentyut (HK hivo uzemmod)... Majd a celkeresztet raviszed arra a teruletre (es klikkelsz az egerrel), amit tamadas ala akarsz venni... Par masodperc es megjelenik a nagy HK es el kezdi tuzelni a kijelolr kornyeket...
Utana ne felejts visszavaltani az 1-es gombbal harci uzemmodba 😊)
Venus
Asszem úgy, hogy fegyvert váltassz, és ekkor nem lesz semmi a kezében, de amire a célkereszt néz (amennyiben ember, vagy gép látszik a hp értéke), azt a területet vagy személyt (vagy gépet) fogja támadni a HK a tûzgomb lenyomása után.
Hogyan kérhet? Eddig csak találgattam mi az a hk ikon a jobb oldalon...
War. War never changes.
Az úgy a jó, ha többen ülnek be. Egyik vezet, másik lõ. Az APC, ha jól emlékszem 5 személyes. Valamelyik pályán van egy teherautószerûség, az lehet, hogy még több férõhelyes.
A nagy terminátor robot is jó, ott asszem két férõhely van, egy vezet-egy lõ alapon.
A t900 heavy modell pedig légitámogatást kérhet a magasan röpködõ nagy HK típustól.
Az általad említett lila kockák nem tudom mik, én még nem vettem észre ilyet.
Sajnos mostanában nincs nagyon idõm játszani vele, mert a fordítását csinálom inkább, hogy mielõbb elkészüljön.
A nagy terminátor robot is jó, ott asszem két férõhely van, egy vezet-egy lõ alapon.
A t900 heavy modell pedig légitámogatást kérhet a magasan röpködõ nagy HK típustól.
Az általad említett lila kockák nem tudom mik, én még nem vettem észre ilyet.
Sajnos mostanában nincs nagyon idõm játszani vele, mert a fordítását csinálom inkább, hogy mielõbb elkészüljön.
Nem, csak a fõbázis alatt! De azt hiszem nem mindegyik típusú játékban, a "termination"-ban biztos.
A térképen vannak ugye ezek a zöld és piros bazispontok. Nyilván azokat kell elfoglalni, az oké. Ha egy ilyen pontba beállok (és már a saját szinem van rajta), akkor ott töltödök?
Más : a térképen vannak lila kis kockák is. Azok micsodák? Csak design?
Megintmás : beültem egy ilyen kétéltü gépbe, durván lehet vele gyakni 😊 Csak kár, hogy nem lehet együtt vezetni+löni. Mindig át kell váltanom a kormány meg a fedélzeti fegyver között. Azért feelinges 😊
Más : a térképen vannak lila kis kockák is. Azok micsodák? Csak design?
Megintmás : beültem egy ilyen kétéltü gépbe, durván lehet vele gyakni 😊 Csak kár, hogy nem lehet együtt vezetni+löni. Mindig át kell váltanom a kormány meg a fedélzeti fegyver között. Azért feelinges 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Sziasztok.
Na kiprobáltam a játékot,meg kell mondanom eléggé elkeseredtem 😞
Ha jó emlékszem akkor a játékba igértek Single részt is,meg külön felvett video részeket ami a filmbe nincs benne.
Ehez képest a játék egy Terminátor beütésü Battlefield 1942 utánzat de még annak is igen rossz.
Kár érte.
Na kiprobáltam a játékot,meg kell mondanom eléggé elkeseredtem 😞
Ha jó emlékszem akkor a játékba igértek Single részt is,meg külön felvett video részeket ami a filmbe nincs benne.
Ehez képest a játék egy Terminátor beütésü Battlefield 1942 utánzat de még annak is igen rossz.
Kár érte.
Ezt nem tudom, mert én megvettem.
De a probléma valószínûleg a cd-kulcsal van, mármint, hogy többen is ugyanazzal a cd-kulcs használatával installáltátok.
De a probléma valószínûleg a cd-kulcsal van, mármint, hogy többen is ugyanazzal a cd-kulcs használatával installáltátok.
Bizonyos esetekben a Fõbázison is töltõdik az ammo és a hp is. Amúgy vannak külön lõszer helyek is, ahol elidõzve töltõdsz!
És akkor nem is tudok neten játszani ha nem az eredetit használom?
\"Hard to see, the dark side is.\"
Hali. Na ez egy szar játék. De tényleg az. Aki jó netes játékkal akar játszani. Annak ajánlom a DOD-ot(gyengébbek kedvéért Day of Defeat). No comment.

Neu : irtam mailt 😊
Skacok : Ha elfogyott a löszerem (single), micsináljak? Lehet valahol tárat szerezni? Ott állok a sok pirosszemü között egy szál üres fegyverrel 😞
Skacok : Ha elfogyott a löszerem (single), micsináljak? Lehet valahol tárat szerezni? Ott állok a sok pirosszemü között egy szál üres fegyverrel 😞
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
miért ír ki minden szervernél ha csatlakozni akarok cd-key hibát?
\"Hard to see, the dark side is.\"
mert tul kicsi és nem tom elolvasni és lese tudom tolteni azt a mozgo képet mert be jon az hogy toltsem le az Anfy programot kozben az nem segit
a ti segitségéteket kérem!
nem ide tartozik de remélem tudtok segiteni:
http://planethalflife.com/espacemod/us_index.html
ha rá megyek ott baloldalt van egy felirat "Mod tv" felette meg mennek a képek egymás után.
azokat hogy tudom megnézni?(az eggyik mod nevét nem látom olyan kicsi a kép) mert mindig valami Anfy programot ir amit
letöltöttem de csak html kép szerkeztés, háttérnek jó.
tudtok segiteni?
nem ide tartozik de remélem tudtok segiteni:
http://planethalflife.com/espacemod/us_index.html
ha rá megyek ott baloldalt van egy felirat "Mod tv" felette meg mennek a képek egymás után.
azokat hogy tudom megnézni?(az eggyik mod nevét nem látom olyan kicsi a kép) mert mindig valami Anfy programot ir amit
letöltöttem de csak html kép szerkeztés, háttérnek jó.
tudtok segiteni?
Nem tudom, de sajnos a mail-ek nem megérkezése nem egyedi eset.
Egy kicsit off:
Nemsokára megjelenik a T3 film DVD kiadása, sok, és nem szokványos extrákkal, akit érdekel olvashat róla a PC Dome ismertetõjében.
Egy kicsit off:
Nemsokára megjelenik a T3 film DVD kiadása, sok, és nem szokványos extrákkal, akit érdekel olvashat róla a PC Dome ismertetõjében.
Neu!
Ha regisztrálnád magad itt - mint az egyik kollégád - akkor gyorsabban, és biztosabban tudnánk kommunikálni a priváton keresztül.
Mert agybajt kapok ezektõl a kiszámíthatatlan e-mail rendszerektõl!!!
Ha regisztrálnád magad itt - mint az egyik kollégád - akkor gyorsabban, és biztosabban tudnánk kommunikálni a priváton keresztül.
Mert agybajt kapok ezektõl a kiszámíthatatlan e-mail rendszerektõl!!!
Jah,el bírom képzelni a sok dagadt amcsi hülyegyereket amint feszülten izgulva bámulnak ki a ablakon a szembe lévõ szoftverbolta hogy mikor lesz már terminátoros játék,majd szomorúan,sírógörcsökkel küszködve visszaballagnak 3 csízburger társaságában swg-zni,kotorozni,nfsu-zni vagy mittoménmizni.Jaja, elég valószínû