2062
-
végülis,mint minden játékban. a lényeg hogy kitudnak-e belőle többet hozni mint:"...nyomd meg ezt, robbantsd fel azt, csórd el a dzsippet, majd jön egy autós-üldözős pálya, védd meg az anyámkínja-százados-mesterkommandós kisasszonyt..." -
Braveheart #1364 Emberek! Gondoljatok bele, milyen lenne a singlepylaer mód a játék mostani állapotában! Menj el ide, menj el oda, nyomd meg ezt, robbantsd fel azt, csórd el a dzsippet, majd jön egy autós-üldözős pálya, védd meg az anyámkínja-százados-mesterkommandós kisasszonyt, és végül de nem utolsósorban ölj meg 6472 T900-ast, néha jön egy Infiltrator is, aki sunyiban kinyírja az egész osztagod, mivel midnenki azt hitte hogy ő az utolsó túlélő egy HK-légitámadás után... Jó lenne ez Nektek? Szvsz az egész játékot újra kéne írni. Magyarán olyan lenne a single, mint a multi botokkal, csak nem az a feladat, hogy foglald a bázisokat... -
Nincs single. Pontosabban, tortenet szerinti nincs. Olyan, mint a Battlefield 1942, vagyis a Bot-tokkal lehet csatazgatni egy-egy palyan. Detto mint ha multizna az ember, csak AI ellen (akik igen csak benak;( ). -
Azért nagyon nem erőltetted meg magad! -
Kitöltöttem: :))
Mi tetszett a játékban?
Terminator feeling
Mi nem tetszett a játékban?
A többi.
Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?
Single.
Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?
Single.
Szerinted milyen játék nem készült még?
Már nincs új a nap alatt.
Mi hiányzik a mostani játékokból?
A jól felépített single. -
A PC Dome oldalán olvasható a Clever's felhívása:
"A Clevers eltökélt szándéka, hogy az elkészített játékaink az adott idő- és költségkeretek mellett a legjobb minőségűek legyenek. Ehhez kérjük segítségeteket és ötleteiteket.
Amennyiben az alábbi kérdőívet kitöltve elküldöd, úgy egyrészt segítesz nekünk, hogy a mission pack kiadása esetén az jobban megfeleljen a játékosok elvárásainak, másrészt egy T3: WoTM CD-t és egy Clevers látogatást nyerhetsz."
A kérdőívet megtaláljátok a linkre kattintva. -
#1357 Elírtam. -
Menjed? -
#1354 Miért nem hagytad elsüllyedni a topicot? 
Menjed oda ahol a játék színvonala van!
-
Inkább a túl-kúra. -
hja, nem ide akart menni : -
Nééd'má elkapták a szádámot...
nyeh
-
-
Öööö Spellforce?
Ha eltaláltam enyém az új géped!
-
Copy-paste magamtól :D
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! WRÁÁÁÁÁÁ!!!! Elszabadultak az indulatok, sötét fellegek gyülekeznek, vértől mocskos kardok csapnak össze, izzó villámok csapdosnak, hurrikán tépi a fákat a távolban, dühös kegyetlen tekintetek néznek egymásra....indul a FLLLÉÉÉÉÉMMMMM!!!!!!"
-
Á látom most tör fel belőled a kultúra!
Hajrá!
-
Természetesen nem a tegnap esti K1-ről pofázok... -
Ez mondjuk igaz,hogy ebbe a topicba több az off téma mint,amennyi üzenet jött a játékkal kapcsolatban :) -
Csak Lacika nem hozta még azt a KURVA KIBASZOTT RÜHES VIDEÓKÁRTYÁT, most a Gef3 prüccög benne:(
Maximálisan elégedett vagyok a masinával!
viszont kénytelen vagyok holnap megint felmenni nyíregyházára videókariért. :(
Szal, holnap -holnap után tuti ott vagyok másolgatni :) -
Igen, amiben anyád volt a főszereplő, a Tarzannal, meg a Cinóberrel karöltve!!! -
Jah, itt dorombol :) -
Kész van már az új gép? -
Nyugi BAROM!(Na most személyeskedem) 
"Ez a topic nem erről kéne, hogy szóljon."
Hanem a K1-ről mi?!
-

-
Nézz a logómra! Szerinted ideges vagyok??? -
:) -
Grrrr... -
Mi van Hykao, kiborult a bili? Nyugi csöpi, béke. -
Bazz, nem vagyok itt 1 napot (új winszar telepítés vagy 4X :((, és már is mekkora flém megy...ííííííííí....beszállhatok? 
Na? Na? -
Nem hivatkozom én semmire te BAROM!
Leszarom a személyeskedő hozzászólásaidat!!!
Ne fárassz a faszságaiddal!!!
Te állandóan másról hemzsegsz!
Ha szerinted egy játék megvásárlása befektetés, akkor te beteg vagy.
Azért vettem meg, mert a demó alapján megtetszett.
Nekem a full is tetszik, pedig nem vagyok egy nagy multi-őrült.
Ugyan csak 384-es adsl-em van, mégis sokszor 100 alatti a pingem.
Ha szerinted szar, akkor ne játszál vele!
Játssz a teknőcössel, vagy térj vissza a hobbijaidhoz.
Az összes hozzászólásod kb. ugyanarról szól megfűszerezve egy kis személyeskedéssel! Unatkozol???
Ez a topic nem erről kéne, hogy szóljon.
Ha pedig személyeskedésre vágysz, vagy szócsatákra, akkor menj a gumiszobába bazzeg. -
Én csak azt látom,hogy megvetted ezt a nagy betűs sz@rt és szerintem ezért véded! Ha pedig valaki kritizálja a félisten befektetésedet akkor általában félreértésekre hivatkozol. NINCS mit félre érteni azon,hogy lehúzták és egy 0.
Ez olyan jó mint a BF?! Majdnem,vagy olyan "szép" mint az Unreal 2?! Ja persze szeretnék. LOL!
Szerver(ek):
NO_HIGH_PING_! ping:420
BLADE ping:160
512-es ADSL-em van.
Ezt a "tömegnyomort" ami a szervereket illeti!
-
Nem a két játékot hasonlítottam össze, hanem az "újságírók" és a játékosok véleményének különbözőségét.
Kár, hogy sok megjegyzésemhez plusz magyarázó hozzászólásokat kell tennem.
Ennyire érthetetlen lennék? -
Sajnos a kiegészítőtől úgyszintén nem lehet sokat várni,pár új map,új kaszt esetleg új fegyver aztán ennyi.Single-ről meg nem érdemes álmodozni szvsz.Ez meg siralmas,hogy összesen 1-2 szervere van a játéknak sőt van amikor egy sincs. -
#1328 Ja, felmerült itt az előbb viszonyítási alapként a Tini Nindzsa Híró Turtlesz, hát kipróbáltam a demót! Stílusában 100% ig azt nyújtja amit várthat tőle az egyeri játékos. Látványos képregénystílus, jó hangok, mint régen a Fighting Force, Double Dragon stb. Ha a T3 ilyen lenne, az is kapott volna 6 pontot. -
#1327 Miért, a játékosoknak tetszik? Nem úgy látom, hogy hatalmas rajongótábora lenne, még magyarországon se. Én is játékos vagyok szerintem is szar.
Másik játékhoz hasonlítani semmi értelme, ha egyszer szar, akkor az se fogja megmenteni, hogy van nála rosszabb is. -
Én csak azt tudom, hogy a DE2 jelenlegi állapotában közel sem 8.0
Egyszerűen pofátlanság 3 év fejlesztés után az Unreal2 motorjával ilyet prezentálni (bazzeg az a HARRIER felejthetetlen)!!!
Az egyéb ordenáré hibákról már nem is beszélve.
Mostmár értem, hogy miért csak márciusban jelenik meg európában, addigra talán sikerül közel befejezniük. -
relatív,egy játékot,ha jóra értékelnek,akkor azt az olvasók könnyebben lehúzhatják mint azt a játékot,amit az újságíró eleve 2-re értékelt. -
Aki írta, nyilván a beállításokig már nem jutott el... -
Braveheart #1323 Nemrég ezt olvastam:
"As a robot, your viewscreen is bathed in an annoying red glow that makes it difficult to see. There's no way to shut this gimmick off. Perhaps the developers thought that forcing you to see through rose-colored lenses might fool you into thinking Terminator 3 isn't a horrible game.
"
Érdekes, én ki tudtam kapcsolni az options menüben... -
Nem ez a táblázat lényege...