Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Végre játszottam vele mert volt idöm!Nekem abból a szempontból nem jön be a game: - idöre megy,
átviszem a pályát nem adja be egyböl a következöt stb.De szerintem jó a kidolgozása csak engem ezek zavarnak!

Next PC upgrade: 2022

hykao
ok, megjött, és re ment
Na lecseréltem a Gef3Ti-met GefFX5600-ra, és sokkal jobb grafikán szaggatásmentesen fut. Talán most játszok vele egy ideig.

War. War never changes.

hykao
A freemail-esen 1.78mb szabad hely van, de persze csak 1mb-ot fogad egyszerre, a másikon nem tudom mennyi a szabad hely, de kipucoltam, ez 2mb-ot tud egyszerre fogadni (asszem).
hykao
Kipucoltam a gamehunterest
hykao
Melyikre küldted?

Mindjárt csinálok egy kis takarítást...
Adam5
Most legalább az amerikaiak egy része is érzik ezt a várakozó érzést(mert gondolom terminator gamet sokan varjak)
mint mi szoktuk.

Adam5
Eh
Amerikai game nel europaba jon be kesobb.
Magyar gamenel europaban terjed el utána megy amerikába LOL 😄,

hykao
Kicsit nézelõdtem az ATARI-nál, T3WotM ügyben.
Úgy tûnik Észak-amerikában még nem lehet kapni, Ausztráliában igen, Európában nem mindenhol, Németországban például tegnaptól kapható.
Adam5
vagy nézd meg a 558, 554, 533 as szolásomat

Adam5
Valószinuleg egy Terminator játék nagyobb népszerüséget kap mint egy Steel of Haste(ezzel nem azt mondom hogy az szar game) a vilagban egy felmérést végeztek volna az embereken hogy "mit akarnak Terminator gamet vagy egy Steel of Haste nevu autos programot?" sztem egyértelmu és ezert érte meg nekik ezt csinálni (az hogy mien lett az megint más
de sztem nem szar) vagy ird be a google keresõbe mind a 2õt és nézd a találatok számánál a külömb séget.

hykao
Nyomtam egy pár menetet különbözõ szervereken. Egész jók voltak, alacsony ping, lag sem nagyon volt (és botok sem szerencsére).
Skynet
Hát.....
A Cleversékben most nagyot csalódtam...Fogtál a Steel of Haste-et és emiatt a rakás szar miatt félredobták...
Már bocsánat,nem szar mert el lehet vele lenni,de az egész nem több egy terminatorskinekel,helyszínekkel megáldott battlefield1942....Ennyi..
Emiatt félredobtak egy olyan játékot ami nagy valószínüséggel az egyik legjobb kocsis game lett volna....
Gratulálok...
hykao
Nem azt írtam, hogy egyre, hanem, hogy egyel.
A névrõl fel fogod ismerni.
Adam5
És (ha nem gond) elmondod melyikre?

hykao
Na majd mindjárt betolakszom én is egyel...
HuAn82
Idõ: 20:06

Szerverek:

name: CRUSHEK hit:11/14 mode: TERM map: LAB size: S ping: 231

name:FOR_GIGA_DE hit:2/32 mode:TERM map: MILITARY size: M ping: 161

name:NO_MANS_LAND hit:13/32 mode: TDM map: MILITARY size: M ping: 201

Ez egy 512-es ADSL-el! Elég szar a ping és kevés a szerver.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Néhány új pálya+jármû és kész. De szvsz nem lett annyira rossz, mit ahogya azt egyesek mondják.

War. War never changes.

Gyerekek demo óta nem néztem ide... vki összefoglalná nekem milyen is lett a végleges verzsön?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

hykao
Na nyomok egy kis T3-at, mert a Deus Ex 2-bõl elegem van.
Bazzeg úgy szaggat, hogy ilyet én még nem láttam.

Na az az a játék amit szemtelenség volt így kiadni!!!
Tibre
jah végülis már menne minden,csak senki nem akar szervert indítani

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Nincs szerverprobléma, már megy!
HuAn82
Az gáz!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tibre
Sztem mondhatjuk,hogy sehogy.

HuAn82
Szerver probléma? Nyugaton,hogyan fogadták a játékot?

Tibre
Sajnos egyre inkább úgy tûnik,hogy ez a játék nem fog berobbani a köztudatba és kb úgy fog járni mint a global operations.Kár érte.

hykao
Na jó...
Kandurex
késõbb, suli, munka stb 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Kandurex, merre vagy? Gyere flémelni a Deus Ex 2-be, ott a te pártodon leszek!!!
hykao
Az az ATARI_1 nevû tényleg az ATARI-é lenne?

Mindenesetre nem volt lag-os, csak kár, hogy bot-okkal volt tele!
CarajoEsp
The Sims erre a legjobb példa.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Azért a csajokon, meg a kinek milyen gépe van, stb. témákon kívül a játékkal kapcsolatos érdemi kérdések is napirenden szoktak lenni!
hykao
Ezt a témát inkább hagyjuk, nem most indultak el az ilyen folyamatok, és sokáig tarthatna kielemezgetni, hogy ki, miben, mennyire hibás...

Eszembe jutott egy jó: "Amerikában még a levegõt is el lehetne adni, ha Star Trek felirat lenne rajta..." (már nem tudom, hogy ki, mikor, és hol mondta, de megragadt bennem...)
HuAn82
Az #1140-re reagáltam. Szekálás?Hmm... Szerverekrõl és a lehetséges bukásról a népszerûség miatt érdeklõdtem (jó lenne valakivel játszani is ha megveszem). Elég rossz vásár lenne ha vétel után tolhatnám egyedül itthon.

Tibre
Közbe fellöt az Atari is egy szervert,ha jól láttam,de még mindig siralmas a helyzet 😞.

HuAn82
Tehát akkor a Terminator névbe csomagolva minnél nagyobb mennyiségben adjunk el valamit?! Nem számít ha "állítólag" félkész, 0 történet,stb... hibák.(ezt mások írták) A jónép a hír (jól csengõ név) hallatán úgyis megveszi. Ezt én úgy hívom,hogy átverés! Akkor most erre legyünk büszkék?

Kandurex
Jóvanna 😊 Csak asszontam, hogy ha mi nem lennénk itt a flémmel, ez a topic már halott lenne. Nem hinném, hogy ebbõl már komolyabban bármi is lesz.

hykao
Azért, csak nem magamnak válaszolgatok! Különben meg félek a Deus Ex 2 - az elsõ rész után - nekem nagyobb csalódás lesz.
hykao
"a két dolog nem feltétlenül következik egymásból" írtam, amibõl megint két szót: "nem feltétlenül" mintha figyelmen kívül hagytál volna.

A lényeg: az olyan film, játék, bármi esetében amit egy közismert sztár név fémjelez, a fogadtatástól függõen általában nyereséges a móka.

Példa: Mátrix játék. Volt olyan újság, ahol 50%-ot kapott, mégis kurva sok fogyott belõle.
Kandurex
Eleget szekáltuk már ezt a gémet, hagyjuk hadd vesszen a topic temetõben, Hykao kivûl úgy se sokan szólnak hozzá...hmmm....nyergeljünk át a Deus Ex 2 flééémre 😄DD

HuAn82
Na ezt nem értem. Ha nem tetszik a nem warez vásárlóknak és az újságírók is lehúzzák, akkor miként fogyhat elég belõle?!

Bukta alatt én azt értem,ha egy játékból nem fogy elég ezért üzleti szempontból CSÕD. Másrészt pedig népszerûtlen a játékosok (potenciális vásárlók) körében. Az újságírókat mint befolyásoló tényezõt tekintem. Merõ hazafiságból (feltételezés) talán nem húznák le annyira mint valamely hasonló játékot és ezzel kis (ne adj Isten nagy) mértékben befolyásolhatják a potenciális vásárlót.

Tehát szerintem az eladási mennyiség és a népszerûség igen is függ egymástól. Pl: A szar filmre a kutya nem megy el moziba.

Ez a dolog,hogy ha elég fog fogyni belõle akkor leközelebb majd jobbat csinálunk elég hülyeség. Akkor most ezzel védekezhetne az összes játékfejlesztõ,film készítõ,autógyártó,stb... Bár eddig ilyennel még nem találkoztam. Negatív marketing fogás lenne.

hykao
indulhatnak (mármint a fejlesztõk)
hykao
Mit értessz bukta alatt?

Hogy kevés fog fogyni belõle, vagy hogy nem fog tetszeni a potenciális vásárló (nem warez) és újságíró közönségnek?
Mert ez a két dolog nem feltétlenül következik egymásból.

Ha elég fog fogyni belõle, akkor remélhetõleg a következõ projeknél jobb pozícióból indulhatnak.
hykao
Félreértettél, én a hozzászólások számára gondoltam: 1222 (Aranybulla), 1301 (Árpád-ház kihalása).
hykao
Hát szerintem, ezt õk nem biztos, hogy tudják.

Én viszont annyit elmondhatok, hogy amit a CD Galaxisban vettem, az EU kiadás (és gyártmány): DVD tok, angol nyelvû ismertetõvel. Angol, finn, svéd nyelvû kézikönyvvel.

Tehát (egyelõre legalábbis) nincs külön magyar kiadás.
HuAn82
Szerintetek hány százalék az esélye,hogy bukta lesz a játék?

Tibre
32-re

CarajoEsp
A Készítõkhöz lenne egy kérdésem méghozzá ,hogy külföldön Dobozban van-e vagy DVD tokban? Mert Mo-ban venném meg ,de ha Külföldön Dobozban van akkor megrendelem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

hykao
Ezt most a #1131-re írtad?
Tibre
Az a gáz,hogy sztem már rég aranyra került,sõt már megis jelenet csak nem foglalkozik vele senki.