Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tull képpen csak "ideiglenes" mert valamikor januar tajekan akarunk venni 5.1 hang falszettet na az lesz a cool!
HI ALL!! Nekem nincsenek texturáim, ez miért lehet, nemtudja valaki. Gef4.
https://grentmedia.hu
ja a hangfalakról annyit hogy régi bakelitlemezlejácohoz vannak a bakelitlemezlejátszó az erõsitõ a hangfalakhoz.
oh yeah!
kész van a "majdnem házi mozi" 😄
dvd lejatszó, fent a könyvespolcon két oldalt 30cm vagy 40cm
hangfalak, tv cool!
kész van a "majdnem házi mozi" 😄
dvd lejatszó, fent a könyvespolcon két oldalt 30cm vagy 40cm
hangfalak, tv cool!
serial: DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
PSN ID.: Beegabor
ahogy nézem itt és más forumokon pl gamestar
a demoval megvoltak elégedve a full al nem.
Hát én is õszintén be vallom azert engem is szivendöfött
ez a single dolog, de a kiegészito tartja bennem a reményt.
Ezzel nem azt mondom hogy gagyi a game, sztem jó de a single az single...
a demoval megvoltak elégedve a full al nem.
Hát én is õszintén be vallom azert engem is szivendöfött
ez a single dolog, de a kiegészito tartja bennem a reményt.
Ezzel nem azt mondom hogy gagyi a game, sztem jó de a single az single...
Pipáld be a Ragdoll-t az egyéb beállításoknál, és lesz elhalálozás animáció!
A Rise of the Machine egyelõre csak konzolon létezik, lehet, nem is lesz PC-s soha. (amúgy az NFOrce-on 1.8-ra értékelik a 10-bõl)
A Rise of the Machine egyelõre csak konzolon létezik, lehet, nem is lesz PC-s soha. (amúgy az NFOrce-on 1.8-ra értékelik a 10-bõl)
Elég gagyi ez a game igy egymagában, van valami köze a rise of machines-hez? Úgyértem hogy a Rom az lesz single-re kiélezve ez pedig inkább a multira?
mondjuk ezen lenne még mit fejleszteni, pl.: ha lelövök valakit akkor az egyszerûen csak eltünik, köddé válik vagy mitudomén.. grafika sem nagy valami és a fegyverek száma sem túl sok.
mondjuk ezen lenne még mit fejleszteni, pl.: ha lelövök valakit akkor az egyszerûen csak eltünik, köddé válik vagy mitudomén.. grafika sem nagy valami és a fegyverek száma sem túl sok.
Volt valami program amivel elbohóckodtam egy ideig. Már nem emlékszem a nevére. Én a magam részérõl vettem egy Xcard-ot a gépbe, ami egy hardveres mpeg dekóderkártya divx-xvid támogatással, asztali dvd minõségben nyomja ki az mpeg4-es cuccokat TV-re, a feliratokat is kirakja, szinte 0% processzorhasználat mellett.
Lehet játszani hálózat nélkül is. Csak úgy nem olyan jó.
A single player rész, amolyan multiplayer feeling-es, bot-ok oldalán-botok ellen nyomulsz, egy általad kiválasztott pályán.
A single player rész, amolyan multiplayer feeling-es, bot-ok oldalán-botok ellen nyomulsz, egy általad kiválasztott pályán.
csak azert mert a
"Operációs rendszerek, felhasználói programok"
forumban nem túl nagy a forgalom 😞
"Operációs rendszerek, felhasználói programok"
forumban nem túl nagy a forgalom 😞
"Nem. Nemigen foglalkozom ilyesmivel."
és aról nincs valami tipped hogy milyen progi van ami tud ugy avi bol svcd-t csinalni hogy 2cdsre csinálja?
és aról nincs valami tipped hogy milyen progi van ami tud ugy avi bol svcd-t csinalni hogy 2cdsre csinálja?
Szerintem ebben a hírben a konzolos Rise of the Machines és a PC-s War of the Machines keveredik.
Volt anno ezügyben egy kis keveredés.
Volt anno ezügyben egy kis keveredés.
Ugye milyen jól hangzik?
Na bezony ám...ma már minden játék halott, ha nincs hozzá SINGLE
Na bezony ám...ma már minden játék halott, ha nincs hozzá SINGLE
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"magyar Clever's Games fejlesztésében készülõ Terminator 3: War of the Machines is helyet kapott a london-i ECTS-en. Az egyjátékos rész a film eseményeit követi végig, a játékos Arnold Schwarzenegger szerepét kapja majd. A multiplayer részben pedig a Tech Com katonájaként vagy a SkyNet terminator-jaként kell küzdeni az adott pálya céljáért. Nyolc játszható kaszt lesz és egyszerre harmincketten küzdhetnek majd csapatuk céljáért. Rengetegféle helyszín lesz, romos városok, csataterek, a SkyNet vagy épp a Tech Com bázisa és más hasonlók. Fegyverzetünk a jelen és a közeljövõ fegyvereitõl, mint az M4A1, a Desert Eagle és az X-29 egészen a futurisztikus fegyverekig terjednek majd mint a plazmapuska és ágyú. Többféle jármûvet is találhatunk majd, melyek jó része az egyjátékos részben is használható lesz. Boltokba 2003 novemberében kerül a játék."
Pc dome on volt
figyu: "egyjátékos rész a film eseményeit követi végig, a játékos Arnold Schwarzenegger szerepét kapja majd."
hááááááát Khm, Khm nem egészen
http://pcdome.hu/game.php?id=1901&PHPSESSID=f9d6630bc8895801d8726b5e4d638762
Pc dome on volt
figyu: "egyjátékos rész a film eseményeit követi végig, a játékos Arnold Schwarzenegger szerepét kapja majd."
hááááááát Khm, Khm nem egészen
http://pcdome.hu/game.php?id=1901&PHPSESSID=f9d6630bc8895801d8726b5e4d638762
hát az az igazság hogy le szedtem valami
DVD2SVCD progit(nem tom ismered e) azt mondjak az a legjobb
és kéne még hozzá valami Cinema Craft Encoder de ezt nem találom 😞( egyépként ismered ezeket?
DVD2SVCD progit(nem tom ismered e) azt mondjak az a legjobb
és kéne még hozzá valami Cinema Craft Encoder de ezt nem találom 😞( egyépként ismered ezeket?
Ajánlom figyelmedbe az Operációs rendszerek, felhasználói programok fórumot!
Ez attól is függ, hogy milyen is az az avi. Gondolom divx-es, vagy xvid-es.
Elõször is vcd helyett, inkább svcd formátumot javaslok (asszem mpeg2), ez jobb tömörítésû, jobb képminõségû, és mindegyik DVD lejátszó (fõleg ha nemrég vetted) támogatja.
Mi a probléma? 2cd-es lesz az anyag és kész!
Amúgy, lassan hazánkba is beszivárognak az Xvid és DivX-es (mpeg4) formátumokat is támogató (sõt mi több még a feliratokat is) asztali DVD lejátszók.
A minap láttam egyet 40e Ft körüli áron. Yamada vagy mi a túró volt a neve. Csupa jót írtak róla beépített ac3 dek., és a többi, és a többi.
Elõször is vcd helyett, inkább svcd formátumot javaslok (asszem mpeg2), ez jobb tömörítésû, jobb képminõségû, és mindegyik DVD lejátszó (fõleg ha nemrég vetted) támogatja.
Mi a probléma? 2cd-es lesz az anyag és kész!
Amúgy, lassan hazánkba is beszivárognak az Xvid és DivX-es (mpeg4) formátumokat is támogató (sõt mi több még a feliratokat is) asztali DVD lejátszók.
A minap láttam egyet 40e Ft körüli áron. Yamada vagy mi a túró volt a neve. Csupa jót írtak róla beépített ac3 dek., és a többi, és a többi.
Hykao:
Nem tudom mennyire vagy jártas a Vcd filekokban
a lényeg volt egy 6mb-os avi file om át konvertáltam vcd re(mpg) és az eredmény egy 15mb mpg lett akkor kérdezném
ha egy 700mb-os avit akarok vcd re konvertálni akkor mire irjam ki az eredményt?
van ötleted?
(tul képpen az egész csak azert kell hogy tudjam nézni asztali dvd-n a filmet)
Nem tudom mennyire vagy jártas a Vcd filekokban
a lényeg volt egy 6mb-os avi file om át konvertáltam vcd re(mpg) és az eredmény egy 15mb mpg lett akkor kérdezném
ha egy 700mb-os avit akarok vcd re konvertálni akkor mire irjam ki az eredményt?
van ötleted?
(tul képpen az egész csak azert kell hogy tudjam nézni asztali dvd-n a filmet)
Állítólag (több online játékokkal foglalkozó magyar oldalon is olvastam) valamikor a jövõ év közepe tájékán megjelenik a játékhoz egy kiegészítõ.
Neked...de nekem mintha ma lett volna. Az ember minél idõsebb, annál gyorsabban röpül az idõ...

Emlékeztek amikor azt irtam hogy azt hittem a celeron jobb mint az amd és a pentium legjobb most nézem a régi szolásokat és eltünt, lehet hogy az sg végignézte és kiszedte vagy szólt valaki?(nem baj csak kérdezem)
Hi All! Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik e a Terminator 1 filmnek valamilyen újradigitalizált változata?, mert én úgy gondolom, hogy mai szemmel nézve kicsit illúzióromboló amikor Arniról, mármint a Terminátorról leég az "élõ szövet" és marad a "belsõ fémváz" akkor a robot mozgásának gyorsasága kb 5 fps-be kimerül, darabos. Ezt persze nem kritikakánt írom, csak szerintem ma már jobb lenne úgy megnézni a filmet, hogy ilyen dolgokat már nem lát benne az ember.
fúúú de nem tetszik a játék... hát ez elég gyengécske mit ne mondjak, nem is méltó a terminátor névre, már megbocsássatok akiknek bejön a game, azt hittem kicsivel jobb lesz... háááát, nem tudom, elég csalódott vagyok, mert nagy terminator fan vagyok, de most teljesen le vagyok törve

bazz mi a pöcs van? elkezdtem játszani a játékkal, vagy inkáább elkezdtem volna, de amikor az elején kiválasztom, hogy kivel akarok lenni, meg a csúzlikat, meg a gránátot, nem akar továbbmenni a játék, hiába nyomom a done-t... most én vagyok az alma, vagy mi a pöcs van

Neu!
Mail + csatolt fájl, sok próba után a céges mailcímre ment, remélem meg is érkezik.
A privát mailcímedre egyszerûen semmilyen mailt nem tudok küldeni, hibaüzenettel visszadob.
Mail + csatolt fájl, sok próba után a céges mailcímre ment, remélem meg is érkezik.
A privát mailcímedre egyszerûen semmilyen mailt nem tudok küldeni, hibaüzenettel visszadob.
kösz, isten vagy😊
"1. az ingyenes" valóban
"2. még nem tul elterjedt a full" Szvsz már nem fog berobbani a játék világba. Talán a karácsony még segít rajta valamennyit.
"2. még nem tul elterjedt a full" Szvsz már nem fog berobbani a játék világba. Talán a karácsony még segít rajta valamennyit.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17