2062
-
#1491 Boldog új évet! -
#1490 Megnézted a BOOM mod-ot? -
#1489 Az X-men-ből... -
#1488 Wolwerine, azaz Rozsomák. -
#1487 "Több ször" lol külön irtam -
#1486 Hykao:
Több ször fel akartam már tenni a kérdést csak mindig el felejtettem. Mit ábrázol a logod? Mert nekem elsőre egy Japán Anime rajzfimből egy figura jut eszembe. -
#1485 Ha két ilyen " izé közé beírom, hogy csoda az nem feltétlenül tőled van idézve. Másrészt azt a célt is szolgálja ez az " khm...izé, hogy a közé beírt szó nemigazán azt jelenti, amit olvasol hanem pl: az ellentetjét. Vagyis itt a "csoda"=sz@r,0,hulladék,emberiség ellen elkövetett rémtett ,stb...
De ha ez megnyugtat csodáról még nem beszéltél a játékkal kapcsolatban, de az ódát már "nagyon" várom(juk)! (csak poén, nem mellre szívni) -
#1484 Tudsz olyan beírást idézni, amikor a Terminator játékkal kapcsolatban csodáról beszéltem??? -
#1483 összevág -
#1482 Jah! -
#1481 Rendben a "csoda" a terminator. A 64kb + hétköznapi! "Bárki" öszevág otthon egy ilyet. -
#1480 ülnöm=ülni -
#1479 Boldog karácsonyt, és Boldog új évet!
Sorry hogy a karácsonnyal ilyen későn de Közép fül gyulladásom volt most meg halló járat gyulladás és
nem igazán volt kedvem a fájdalom miatt a gép elé ülnöm.
-
#1478 Na megnéztem a két 64kb-s stuffot.
Nem rossz, nem rossz, de az ömlengésetek alapján (Kandúr, és HuAn) valami átütő csodára számítottam.
A csoda azonban elmaradt.
Sokkal nagyobbakat csodálkoztam jó tíz éve (vagy mégtöbb???), amikor ez a téma (scene party-k miegymás) aranykorát élte...
...úgy látszik ez kimaradt az életetekből (lehet, hogy a korotok miatt)
Haj, azok a C64-es, Amigás, később PC-s demók aztán tényleg nagyot ütöttek (némelyik) abban az időben...
Emékszem a PC-re készített munkák közül sok csak Gravis-on szólalt meg, mert sokkal jobb volt mint a SoundBlaster - akkor még igencsak - zajos termékei...
Emlékeim szerint készült nem egy Terminátoros, Windows-os paródia szerű magyar alkotás is...mintha lett volna valami olyan is, amiben Bill Gecc volt a Terminátor... -
#1477 -
#1476 Meg is látszik a játékon... -
#1474 Terminátor Fan-oknak kötelező LINK -
#1473 -
#1472 -
#1471 Hemzseg:
Ezek közül a bizseg, HEMZSEG és a zsizseg változatlan tövû az ÉrtSz. szerint, múlt idõ egyes harmadik személyük tehát: bizsegett, hemzsegett, zsizsegett. A nyüzsög és a pizseg harmadik személyében az értelmezõ szótár két változatot vesz fel: nyüzsgött ~ nyüzsögött, pizsgett ~ pizsegett. A VégSz. csak a nyüzsgött és pizsgett alakokat vette át. A pezseg igét a vizsgált személyben mindkét szótár hangzóhiányosnak veszi: pezsgett.
Bocs, Hykao, majd leestem a székről amikor megláttam ezt a szót -
#1470 Azért ha lenne egy verseny, hogy ki mit tud kihozni egy adott témából (pl.terminator game) 8-10 hónap alatt, lenne egy tippem a befutóra. -
#1469 Majd megnézem, amit beszúrtál a KREED topicba. -
#1468 -
#1467 jah...bocs! (ez is ritka tőlem) -
#1466 "Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is ők csinálták volna"...erre írtam, ne hemzsegj már annyit... -
#1465 Egyszer csak észre veszi. -
#1464 ember itt 64kb -ról van szó!!!! -
#1463 Egyébként megnéztem, és a BLOOM mod rámegy a demóra is gond nélkül, ahogy gondoltam... -
#1462 Azért ne feledkezzünk már meg arról, hogy a KREED-et sem 8-10 hónap alatt dobják ám össze... -
#1461 -
#1460 Inkább rímes :D -
#1459 szóismétlés: volna -
#1458 "79MB adatot 6.5 kB-ba (zene, textúra, 3d adat) beletolt a pofa." Azért ez nem semmi!
Hmmm...megjelent. Az meglehet. Az biztos, hogy tudnának egy-két dolgot mutatni a orosz, vagy ukrán programozók magyar "kollégáiknak". Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is ők csinálták volna.
-
#1457 Meg valami MOHAA Frontline is.
Mindegyik dobozos, boltban kapható!!!
Áruk kb. 2-3e FT. -
#1456 Állítólag a Ruszkiknál, meg Ukrajnában már megjelent!
Mondjuk ott már a Doom3, meg a Half Life 2 is... -
#1455 Csatlakozom! Elképesztő amit a Kreed fő programozója művelt! -
#1454 Aha, patch mondjuk sosem árt... -
#1453 e-mailbe kérdeztem fejlesztőktől -
#1452 Ezt amúgy, honnan tudod? -
#1451 Hé, ha jár itt egy fejlesztő, kuslantson már be a KREED topicba :) van mit tanulni :))))))))