Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Jah, itt dorombol 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82
Kész van már az új gép?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Nyugi BAROM!(Na most személyeskedem)

"Ez a topic nem errõl kéne, hogy szóljon."

Hanem a K1-rõl mi?!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex

hykao
Nézz a logómra! Szerinted ideges vagyok???
Kandurex
😊

hykao
Grrrr...
Kandurex
Mi van Hykao, kiborult a bili? Nyugi csöpi, béke.

Kandurex
Bazz, nem vagyok itt 1 napot (új winszar telepítés vagy 4X 😞(, és már is mekkora flém megy...ííííííííí....beszállhatok?

Na? Na?

hykao
Nem hivatkozom én semmire te BAROM!
Leszarom a személyeskedõ hozzászólásaidat!!!
Ne fárassz a faszságaiddal!!!
Te állandóan másról hemzsegsz!
Ha szerinted egy játék megvásárlása befektetés, akkor te beteg vagy.

Azért vettem meg, mert a demó alapján megtetszett.
Nekem a full is tetszik, pedig nem vagyok egy nagy multi-õrült.
Ugyan csak 384-es adsl-em van, mégis sokszor 100 alatti a pingem.

Ha szerinted szar, akkor ne játszál vele!
Játssz a teknõcössel, vagy térj vissza a hobbijaidhoz.
Az összes hozzászólásod kb. ugyanarról szól megfûszerezve egy kis személyeskedéssel! Unatkozol???
Ez a topic nem errõl kéne, hogy szóljon.

Ha pedig személyeskedésre vágysz, vagy szócsatákra, akkor menj a gumiszobába bazzeg.
HuAn82
Én csak azt látom,hogy megvetted ezt a nagy betûs sz@rt és szerintem ezért véded! Ha pedig valaki kritizálja a félisten befektetésedet akkor általában félreértésekre hivatkozol. NINCS mit félre érteni azon,hogy lehúzták és egy 0.
Ez olyan jó mint a BF?! Majdnem,vagy olyan "szép" mint az Unreal 2?! Ja persze szeretnék. LOL!

Szerver(ek):
NO_HIGH_PING_! ping:420
BLADE ping:160

512-es ADSL-em van.

Ezt a "tömegnyomort" ami a szervereket illeti!

hykao
Nem a két játékot hasonlítottam össze, hanem az "újságírók" és a játékosok véleményének különbözõségét.

Kár, hogy sok megjegyzésemhez plusz magyarázó hozzászólásokat kell tennem.
Ennyire érthetetlen lennék?
Tibre
Sajnos a kiegészítõtõl úgyszintén nem lehet sokat várni,pár új map,új kaszt esetleg új fegyver aztán ennyi.Single-rõl meg nem érdemes álmodozni szvsz.Ez meg siralmas,hogy összesen 1-2 szervere van a játéknak sõt van amikor egy sincs.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Törölt felhasználó
Ja, felmerült itt az elõbb viszonyítási alapként a Tini Nindzsa Híró Turtlesz, hát kipróbáltam a demót! Stílusában 100% ig azt nyújtja amit várthat tõle az egyeri játékos. Látványos képregénystílus, jó hangok, mint régen a Fighting Force, Double Dragon stb. Ha a T3 ilyen lenne, az is kapott volna 6 pontot.
Törölt felhasználó
Miért, a játékosoknak tetszik? Nem úgy látom, hogy hatalmas rajongótábora lenne, még magyarországon se. Én is játékos vagyok szerintem is szar.
Másik játékhoz hasonlítani semmi értelme, ha egyszer szar, akkor az se fogja megmenteni, hogy van nála rosszabb is.
hykao
Én csak azt tudom, hogy a DE2 jelenlegi állapotában közel sem 8.0
Egyszerûen pofátlanság 3 év fejlesztés után az Unreal2 motorjával ilyet prezentálni (bazzeg az a HARRIER felejthetetlen)!!!
Az egyéb ordenáré hibákról már nem is beszélve.

Mostmár értem, hogy miért csak márciusban jelenik meg európában, addigra talán sikerül közel befejezniük.
Tibre
relatív,egy játékot,ha jóra értékelnek,akkor azt az olvasók könnyebben lehúzhatják mint azt a játékot,amit az újságíró eleve 2-re értékelt.

hykao
Aki írta, nyilván a beállításokig már nem jutott el...
Nemrég ezt olvastam:
"As a robot, your viewscreen is bathed in an annoying red glow that makes it difficult to see. There's no way to shut this gimmick off. Perhaps the developers thought that forcing you to see through rose-colored lenses might fool you into thinking Terminator 3 isn't a horrible game.
"
Érdekes, én ki tudtam kapcsolni az options menüben...

War. War never changes.

hykao
Nem ez a táblázat lényege...
hykao
Érdekes, hogy maguk a játékosok mennyire másként gondolkodnak, mint az újságírók...
Tibre
Akárhogy is nézem az 5.1-es értékelés is szar, most komolyan egy 50%-ra értékelt játékot ki fog megnézni,maximum a terminator fanok?

Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok ilyenkor mit éreznek a játék fejlesztõi, amikor meglátják az értékelést: Terrible.

10 bõl 2-t kapni az valami iszonyatos szégyen! Azt az egy pontot azért kapta mert elindult.

Én azt az egyet is levonnám, mert emiatt nem lett egy jó Terminátoros játék.
Sajnálom Clevers.
hykao
Engem meg a tininindzsateknõcök nem érdekelnek, de kurvára!

Örülök, hogy téged viszont igen...
...valamint annak is, hogy ismét sikerült megértened a lényegét a beírásomnak.
hykao
Már mi? ...és kinek?
HuAn82
De ez a Terminator! A Deus Ex 2 meg k*rv@ra nem érdekel!

Ú b****a meg ez ÍRTÓ NAGY égés!!!

War. War never changes.

hykao
De a Deus Ex 2-t is.

Na ne hülyéskedjünk már...
hykao
Bazzeg a szóközök kimaradtak...
szóval:

HuAn82
Teenage Mutant Ninja Turtles 6.3

Még a harci teknõsök is lenyomják! Ez is érdekes! Kowabunga!!

hykao
Érdekes:

GAMESPOT ÉRTÉKELÉS: OLVASÓI ÉRTÉKELÉS:
DEUS EX 2: 8.0 5.9
T3WotM: 2.0 5.1
zoli80
bammeg,ez meg mi volt?miért szorakozott vajon,siman lenyomhatta volna.hmmm...
na erröl ennyit!bocs az offért!

hykao
és mégis a japán nyert!
zoli80
mi a fászt táncolgat?

zoli80
de kurva izgalmas ez a sport,sefo vagy hogy hivjak állati!a kedvencem,csak lenyomja a girnyó japcsit.

hykao
Jó, hogy írtad, már nézem is! Most megy a második küzdelem.
Mr.Grent
az új detonátor és a gef4 nemigazán kompatibilis.

https://grentmedia.hu

HuAn82
aham...

HuAn82
thx

zoli80
nagyon könnyen,pl kettö van nyitva és.......
talán kibirjátok.

Adam5
jó az új logod

HuAn82
Arra mindig kiváncsi voltam,hogy lehet véletlenül rossz topicba írni?! Most is elég fáradt vagyok de azért tudom hova írok.

Vagy talán mégse?

zoli80
bocsi,nem ide szántam!

zoli80
MA LESZ K1,SOK ZSIRFEKÁVAL MEG BRUTALITÁSSAL!!!!!!!!!!RTL KLUB 22.XX,NEM VÁGOM PONTOSAN.

hykao
Ebben legalább nincs szögletes, origami HARRIER!!!
HuAn82

Kandurex
Na?? Bót? Vegyük meg az eredetit...na?...lesz egy szép dobdozunk, mer' jó játékunk az biztos nem...

HuAn82
"nem baj, legalább a doboza szép! 😊" Jujjj!! Ez jó volt!

Törölt felhasználó
Ahányszor csak ránézek erre a topicra, mindig a tiéd az utolsó hozzászólás 😊 Te aztán mindent megteszel a topic fennmaradásáért, kár, hogy a játék nem érdemli meg 😞(( nem baj, legalább a doboza szép! 😊
hykao
Rakd fel a legújabb Detonator-t.