2062
  • Kandurex
    Boldog új évet!
  • hykao #1490
    Megnézted a BOOM mod-ot?
  • hykao #1489
    Az X-men-ből...
  • hykao #1488
    Wolwerine, azaz Rozsomák.
  • Adam5
    "Több ször" lol külön irtam
  • Adam5
    Hykao:
    Több ször fel akartam már tenni a kérdést csak mindig el felejtettem. Mit ábrázol a logod? Mert nekem elsőre egy Japán Anime rajzfimből egy figura jut eszembe.
  • HuAn82
    Ha két ilyen " izé közé beírom, hogy csoda az nem feltétlenül tőled van idézve. Másrészt azt a célt is szolgálja ez az " khm...izé, hogy a közé beírt szó nemigazán azt jelenti, amit olvasol hanem pl: az ellentetjét. Vagyis itt a "csoda"=sz@r,0,hulladék,emberiség ellen elkövetett rémtett ,stb...

De ha ez megnyugtat csodáról még nem beszéltél a játékkal kapcsolatban, de az ódát már "nagyon" várom(juk)! (csak poén, nem mellre szívni)
  • hykao #1484
    Tudsz olyan beírást idézni, amikor a Terminator játékkal kapcsolatban csodáról beszéltem???
  • HuAn82
    összevág
  • HuAn82
    Jah!
  • HuAn82
    Rendben a "csoda" a terminator. A 64kb + hétköznapi! "Bárki" öszevág otthon egy ilyet.
  • Adam5
    ülnöm=ülni
  • Adam5
    Boldog karácsonyt, és Boldog új évet!
    Sorry hogy a karácsonnyal ilyen későn de Közép fül gyulladásom volt most meg halló járat gyulladás és
    nem igazán volt kedvem a fájdalom miatt a gép elé ülnöm.
  • hykao #1478
    Na megnéztem a két 64kb-s stuffot.

Nem rossz, nem rossz, de az ömlengésetek alapján (Kandúr, és HuAn) valami átütő csodára számítottam.

A csoda azonban elmaradt.

Sokkal nagyobbakat csodálkoztam jó tíz éve (vagy mégtöbb???), amikor ez a téma (scene party-k miegymás) aranykorát élte...
    ...úgy látszik ez kimaradt az életetekből (lehet, hogy a korotok miatt)

Haj, azok a C64-es, Amigás, később PC-s demók aztán tényleg nagyot ütöttek (némelyik) abban az időben...

Emékszem a PC-re készített munkák közül sok csak Gravis-on szólalt meg, mert sokkal jobb volt mint a SoundBlaster - akkor még igencsak - zajos termékei...

Emlékeim szerint készült nem egy Terminátoros, Windows-os paródia szerű magyar alkotás is...mintha lett volna valami olyan is, amiben Bill Gecc volt a Terminátor...
  • Kandurex
    Meg is látszik a játékon...
  • hykao #1474
    Terminátor Fan-oknak kötelező LINK
  • HuAn82
  • Kandurex
    Hemzseg:

Ezek közül a bizseg, HEMZSEG és a zsizseg változatlan tövû az ÉrtSz. szerint, múlt idõ egyes harmadik személyük tehát: bizsegett, hemzsegett, zsizsegett. A nyüzsög és a pizseg harmadik személyében az értelmezõ szótár két változatot vesz fel: nyüzsgött ~ nyüzsögött, pizsgett ~ pizsegett. A VégSz. csak a nyüzsgött és pizsgett alakokat vette át. A pezseg igét a vizsgált személyben mindkét szótár hangzóhiányosnak veszi: pezsgett.

Bocs, Hykao, majd leestem a székről amikor megláttam ezt a szót
  • HuAn82
    Azért ha lenne egy verseny, hogy ki mit tud kihozni egy adott témából (pl.terminator game) 8-10 hónap alatt, lenne egy tippem a befutóra.
  • hykao #1469
    Majd megnézem, amit beszúrtál a KREED topicba.
  • Kandurex
  • HuAn82
    jah...bocs! (ez is ritka tőlem)
  • hykao #1466
    "Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is ők csinálták volna"...erre írtam, ne hemzsegj már annyit...
  • HuAn82
    Egyszer csak észre veszi.
  • Kandurex
    ember itt 64kb -ról van szó!!!!
  • hykao #1463
    Egyébként megnéztem, és a BLOOM mod rámegy a demóra is gond nélkül, ahogy gondoltam...
  • hykao #1462
    Azért ne feledkezzünk már meg arról, hogy a KREED-et sem 8-10 hónap alatt dobják ám össze...
  • HuAn82
  • Kandurex
    Inkább rímes :D
  • HuAn82
    szóismétlés: volna
  • HuAn82
    "79MB adatot 6.5 kB-ba (zene, textúra, 3d adat) beletolt a pofa." Azért ez nem semmi!

Hmmm...megjelent. Az meglehet. Az biztos, hogy tudnának egy-két dolgot mutatni a orosz, vagy ukrán programozók magyar "kollégáiknak". Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is ők csinálták volna.
  • hykao #1457
    Meg valami MOHAA Frontline is.
    Mindegyik dobozos, boltban kapható!!!
    Áruk kb. 2-3e FT.
  • hykao #1456
    Állítólag a Ruszkiknál, meg Ukrajnában már megjelent!
    Mondjuk ott már a Doom3, meg a Half Life 2 is...
  • HuAn82
    Csatlakozom! Elképesztő amit a Kreed fő programozója művelt!
  • hykao #1454
    Aha, patch mondjuk sosem árt...
  • Tibre
    e-mailbe kérdeztem fejlesztőktől
  • hykao #1452
    Ezt amúgy, honnan tudod?
  • Kandurex
    Hé, ha jár itt egy fejlesztő, kuslantson már be a KREED topicba :) van mit tanulni :))))))))