Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttad a Max Payne 2-höz készített Terminator Mod-ot?
-Terminator Payne skin
-Terminator menü zene
-Terminator b-time zene
-Terminator vér-sebzés
A következõ verzióra ígéri a készítõ:
-Mona T-x skin
-új csontváz-terminátor ellenfél-skin
Egyébként egyre több olyan szerver van, ahol egész normális ping mellett lehet játszani, és nem csak 3-4 mókussal.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
War. War never changes.
na ne menjetek oda!
be jott egy ablak hogy you are a idiot ez dobalta magat a monitoron kozben enekelte is hogy you are a idiot es a virus irtom is 2szer 3szor be jott utana meg 3x 4x ujra inditottam hogy menjen a gep de sztem most is van rajta valami ebbol a sz@r bol
de ha kivancsiak vagytok: 7wrz.warez.hu
de csak saját felelõségre és én nagyon nem ajánlom!
Szerencsére nem sok dolog van lefixálva:
-egérgörgõ: fegyverváltás
-pozícióváltás: 1-8
-öngyilkosság: Del
-eredménytábla: Tab
-parancsosztás: F1
-küldetés info: I
-fegyverek 1-5
Amúgy, ha én csinálok szervert, nekem sem megy 60 fölé...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mostanában egyre több francia és német van.
A németeknél valószínûleg németül jelent meg, mert egyre több SPIELERNAME...xy nevû mókus van.
Most nyomtam egy menetet 96 körüli ping-gel, kb 10-en voltunk a szerveren, és az én adsl-em csak 384-es.
Amugy logikus a dontesuk (kiado), mert manapsag tenyleg a jatekok netes resze a mervado, foleg egy Battlefield siker utan. De akkor, jobban meg kellett volna csinalni, mert igy kicsit szornyu es bukta szagu (kulfoldi ertekelesekben, 60% korul kapott!!!).
Ez a net-es, egymast apritos mizeria, itt a forumban is tisztan latszik sajnos. Ahogy megjelenik egy jatek, aminek az elsodleges funkcioja a jol kidolgozott, atgondolt Single, az elso hozzaszolasok ilyenek:
- Honnan tudom leszednni? (Szuksegszeru😄)
- Van-e magyaritas?
- Van-e tort, Magyar szerver hentelni?
Egyszeruen nevetseges! Es sajnos, ha ez a tendencia (barmilyen jatek, azonnal net-es hentelesi vagy), akkor egyre tobb, ezt kiaknazo hulladek fog keszulni, mert ebben latjak a bevetelt😞(

Ami miatt olyan amilyen, az a grafika, animacio, AI, palyaepites stb.
Egy ilyen "egy palya es egymast henteljuk" stilushoz, sokkal igenyesebben kidolgozott es atgondoltabb palyak kellenenek.
Akik ilyen jatekstilust akarnak, es Terminator fanatikusok, azok fogjanak ossze, mentsek ki ebbol a menthetot, es keszitsenek egy Battlefield Terminator MOD-ot😄DDDDDDD
Õszintén semmi! Terminator fanatikusként többet vártam tõle!
Mi nem tetszett a játékban?
0 story, ronda grafika és animáció, nálam az EAX nem müködött bár szerintem másnál sem (fórum), kevés szerver (azon is magas ping 512-es ADSL-el).
Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?
Elsõsorban a történetre (talán ha egy könyv élménye átültethetõ lenne a játékba). Szebb grafika és animáció.
Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?
Ráírni a dobozára,hogy idõ és talán pénz hiányában "gyorsan" készûlt a minõség rovására. Ezzel együtt az árcsökkentést is javasolnám.
Szerinted milyen játék nem készült még?
Mostanában JÓ TERMINATOR játék! :-(
Mi hiányzik a mostani játékokból?
Sokszor a tehetség...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Úgy szoktalak látni, hogy beszáll-kiszáll.
Amúgy valakinek sikerült már csatlakozni a warezes példányosok közül?
Aki meg lopja a nickem az rohadjon meg 😄
Amúgy tegnap az egyiken volt egy ATTILLA, meg egy ATILA, rákérdeztem az egyiknél, és kiderült, hogy nem magyar, hanem Egyesült Királyság beli.
War. War never changes.
Mi tetszett a játékban?
Terminator feeling
Mi nem tetszett a játékban?
A többi.
Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?
Single.
Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?
Single.
Szerinted milyen játék nem készült még?
Már nincs új a nap alatt.
Mi hiányzik a mostani játékokból?
A jól felépített single.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A Clevers eltökélt szándéka, hogy az elkészített játékaink az adott idõ- és költségkeretek mellett a legjobb minõségûek legyenek. Ehhez kérjük segítségeteket és ötleteiteket.
Amennyiben az alábbi kérdõívet kitöltve elküldöd, úgy egyrészt segítesz nekünk, hogy a mission pack kiadása esetén az jobban megfeleljen a játékosok elvárásainak, másrészt egy T3: WoTM CD-t és egy Clevers látogatást nyerhetsz."
A kérdõívet megtaláljátok a linkre kattintva.
Menjed oda ahol a játék színvonala van!

nyeh
Ha eltaláltam enyém az új géped!
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! WRÁÁÁÁÁÁ!!!! Elszabadultak az indulatok, sötét fellegek gyülekeznek, vértõl mocskos kardok csapnak össze, izzó villámok csapdosnak, hurrikán tépi a fákat a távolban, dühös kegyetlen tekintetek néznek egymásra....indul a FLLLÉÉÉÉÉMMMMM!!!!!!"
Hajrá!
Maximálisan elégedett vagyok a masinával!
viszont kénytelen vagyok holnap megint felmenni nyíregyházára videókariért. 😞
Szal, holnap -holnap után tuti ott vagyok másolgatni 😊