Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
mosz=most

Adam5
wow cool!
azt hiszem mosz azonnal be szerzem a max payne2-ot!
honnan tom letolteni a modot?

hykao
Adam5:

Láttad a Max Payne 2-höz készített Terminator Mod-ot?

-Terminator Payne skin
-Terminator menü zene
-Terminator b-time zene
-Terminator vér-sebzés

A következõ verzióra ígéri a készítõ:
-Mona T-x skin
-új csontváz-terminátor ellenfél-skin
hykao
Azért örülnék, ha egyszer olyanvalaki is véleményezné a játékot, aki a teljes verzió multi részével is nyomul.

Egyébként egyre több olyan szerver van, ahol egész normális ping mellett lehet játszani, és nem csak 3-4 mókussal.
hykao
Ja, és multira ne igen számíts ezekkel a cd kulcsokkal...
Blasta
Ez a gém elég sux lett. További no comment. És ez persze magánvélemény...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Pl: #1285-ös beírás, de ez volt kb. a 4. ilyen lista...
Próbálj egy scant az Ad-aware-el.

War. War never changes.

Adam5
ismeritek a 7wrz-t?
na ne menjetek oda!
be jott egy ablak hogy you are a idiot ez dobalta magat a monitoron kozben enekelte is hogy you are a idiot es a virus irtom is 2szer 3szor be jott utana meg 3x 4x ujra inditottam hogy menjen a gep de sztem most is van rajta valami ebbol a sz@r bol
de ha kivancsiak vagytok: 7wrz.warez.hu
de csak saját felelõségre és én nagyon nem ajánlom!

hykao
Bizonyára a bázisfoglalósdira gondolt...
Tibre
lol nincs is benne ctf

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Egyjátékos küldetésekre gondolsz?
A multiban van küldetésorientált mód.
hykao
Így már értem, hogy miért gond ez neked.
hykao
Amúgy szerintem pont "kézre állnak" ezek a billentyûk.
hykao
Igen ez érdekes.
Szerencsére nem sok dolog van lefixálva:
-egérgörgõ: fegyverváltás
-pozícióváltás: 1-8
-öngyilkosság: Del
-eredménytábla: Tab
-parancsosztás: F1
-küldetés info: I
-fegyverek 1-5
hykao
Hah, de az biztos nem egy othonról indított dsl szerver...
Amúgy, ha én csinálok szervert, nekem sem megy 60 fölé...
HuAn82
Pl:UT2K3-ban még rossz esetben sem megy 60 fölé. Errõl ennyit...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Érdekes más játékkal semmi probléma! 96-os pingre meg nem lennék olyan büszke.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Nekem amúgy a legnagyobb bánatom, hogy szinte egyáltalán nem találkozom magyarral egyik szerveren sem.
Mostanában egyre több francia és német van.
A németeknél valószínûleg németül jelent meg, mert egyre több SPIELERNAME...xy nevû mókus van.
hykao
Az, hogy egy szerveren magas a pinged 512-es adsl-el, elsõsorban nem a játékon múlik.
Most nyomtam egy menetet 96 körüli ping-gel, kb 10-en voltunk a szerveren, és az én adsl-em csak 384-es.
fm
pontosan milyen játékokra gondolsz,amiben a multi a mérvadó? sztem több a single-re kiélezett cucc+mellé egy jó multi,ha a single sem rossz..vagy nem?

Alexease
Nekem is, foleg, hogy mintha igertek is volna valamit...
Amugy logikus a dontesuk (kiado), mert manapsag tenyleg a jatekok netes resze a mervado, foleg egy Battlefield siker utan. De akkor, jobban meg kellett volna csinalni, mert igy kicsit szornyu es bukta szagu (kulfoldi ertekelesekben, 60% korul kapott!!!).

Ez a net-es, egymast apritos mizeria, itt a forumban is tisztan latszik sajnos. Ahogy megjelenik egy jatek, aminek az elsodleges funkcioja a jol kidolgozott, atgondolt Single, az elso hozzaszolasok ilyenek:
- Honnan tudom leszednni? (Szuksegszeru😄)
- Van-e magyaritas?
- Van-e tort, Magyar szerver hentelni?

Egyszeruen nevetseges! Es sajnos, ha ez a tendencia (barmilyen jatek, azonnal net-es hentelesi vagy), akkor egyre tobb, ezt kiaknazo hulladek fog keszulni, mert ebben latjak a bevetelt😞(
HuAn82
Nekem nagyon hiányzik az igazi single!

Alexease
Az hogy nincs tortenete, "igazi" single, azzal nem lenne gond, mert pl. ott a Battlefield - amirol ezt mintaztak 😄 -es az eleg jo, es rengetegen hasznaljak.
Ami miatt olyan amilyen, az a grafika, animacio, AI, palyaepites stb.
Egy ilyen "egy palya es egymast henteljuk" stilushoz, sokkal igenyesebben kidolgozott es atgondoltabb palyak kellenenek.

Akik ilyen jatekstilust akarnak, es Terminator fanatikusok, azok fogjanak ossze, mentsek ki ebbol a menthetot, es keszitsenek egy Battlefield Terminator MOD-ot😄DDDDDDD
HuAn82
Mi tetszett a játékban?
Õszintén semmi! Terminator fanatikusként többet vártam tõle!

Mi nem tetszett a játékban?
0 story, ronda grafika és animáció, nálam az EAX nem müködött bár szerintem másnál sem (fórum), kevés szerver (azon is magas ping 512-es ADSL-el).

Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?
Elsõsorban a történetre (talán ha egy könyv élménye átültethetõ lenne a játékba). Szebb grafika és animáció.

Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?
Ráírni a dobozára,hogy idõ és talán pénz hiányában "gyorsan" készûlt a minõség rovására. Ezzel együtt az árcsökkentést is javasolnám.

Szerinted milyen játék nem készült még?
Mostanában JÓ TERMINATOR játék! :-(

Mi hiányzik a mostani játékokból?
Sokszor a tehetség...

Tibre
Valószínüleg hamar lemegy az ára a játéknak láttam már mediamarktban 9e-ért is szóval akkor majd,ha lemegy 4-5e ft-ra akkor megvenném csak kérdés érdemes e?Mert addigra lehet,hogy már senki nem fog játszani vele

hykao
Akkor mégiscsak te vagy az.
Úgy szoktalak látni, hogy beszáll-kiszáll.

Amúgy valakinek sikerült már csatlakozni a warezes példányosok közül?
Tibre
engem biztos nem,én általában csak megpróbálok felcsatlakozni vmelyikre,hátha no cdkeyes,de ilyet még csak egyszer találtam 😞
Aki meg lopja a nickem az rohadjon meg 😄

hykao
Tibre, téged szoktalak látni a szervereken?

Amúgy tegnap az egyiken volt egy ATTILLA, meg egy ATILA, rákérdeztem az egyiknél, és kiderült, hogy nem magyar, hanem Egyesült Királyság beli.
Tibre
a válasz szvsz nem,legalábbis,ha a kieg-re gondolok

fm
végülis,mint minden játékban. a lényeg hogy kitudnak-e belõle többet hozni mint:"...nyomd meg ezt, robbantsd fel azt, csórd el a dzsippet, majd jön egy autós-üldözõs pálya, védd meg az anyámkínja-százados-mesterkommandós kisasszonyt..."

Emberek! Gondoljatok bele, milyen lenne a singlepylaer mód a játék mostani állapotában! Menj el ide, menj el oda, nyomd meg ezt, robbantsd fel azt, csórd el a dzsippet, majd jön egy autós-üldözõs pálya, védd meg az anyámkínja-százados-mesterkommandós kisasszonyt, és végül de nem utolsósorban ölj meg 6472 T900-ast, néha jön egy Infiltrator is, aki sunyiban kinyírja az egész osztagod, mivel midnenki azt hitte hogy õ az utolsó túlélõ egy HK-légitámadás után... Jó lenne ez Nektek? Szvsz az egész játékot újra kéne írni. Magyarán olyan lenne a single, mint a multi botokkal, csak nem az a feladat, hogy foglald a bázisokat...

War. War never changes.

Alexease
Nincs single. Pontosabban, tortenet szerinti nincs. Olyan, mint a Battlefield 1942, vagyis a Bot-tokkal lehet csatazgatni egy-egy palyan. Detto mint ha multizna az ember, csak AI ellen (akik igen csak benak;( ).
hykao
Azért nagyon nem erõltetted meg magad!
Kandurex
Kitöltöttem: 😊)

Mi tetszett a játékban?

Terminator feeling

Mi nem tetszett a játékban?

A többi.

Mire fektetnél nagyobb hangsúlyt a játékban?

Single.

Milyen egyéb ötleteid vannak a játékkal kapcsolatban?

Single.

Szerinted milyen játék nem készült még?

Már nincs új a nap alatt.

Mi hiányzik a mostani játékokból?

A jól felépített single.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
A PC Dome oldalán olvasható a Clever's felhívása:

"A Clevers eltökélt szándéka, hogy az elkészített játékaink az adott idõ- és költségkeretek mellett a legjobb minõségûek legyenek. Ehhez kérjük segítségeteket és ötleteiteket.
Amennyiben az alábbi kérdõívet kitöltve elküldöd, úgy egyrészt segítesz nekünk, hogy a mission pack kiadása esetén az jobban megfeleljen a játékosok elvárásainak, másrészt egy T3: WoTM CD-t és egy Clevers látogatást nyerhetsz."

A kérdõívet megtaláljátok a linkre kattintva.
Törölt felhasználó
Elírtam.
hykao
Menjed?
Törölt felhasználó
Miért nem hagytad elsüllyedni a topicot?
Menjed oda ahol a játék színvonala van!
hykao
Inkább a túl-kúra.
Kandurex
hja, nem ide akart menni :

Kandurex
Nééd'má elkapták a szádámot...

nyeh

Kandurex

HuAn82
Öööö Spellforce? Ha eltaláltam enyém az új géped!

Kandurex
Copy-paste magamtól 😄

"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! WRÁÁÁÁÁÁ!!!! Elszabadultak az indulatok, sötét fellegek gyülekeznek, vértõl mocskos kardok csapnak össze, izzó villámok csapdosnak, hurrikán tépi a fákat a távolban, dühös kegyetlen tekintetek néznek egymásra....indul a FLLLÉÉÉÉÉMMMMM!!!!!!"

HuAn82
Á látom most tör fel belõled a kultúra! Hajrá!

hykao
Természetesen nem a tegnap esti K1-rõl pofázok...
Tibre
Ez mondjuk igaz,hogy ebbe a topicba több az off téma mint,amennyi üzenet jött a játékkal kapcsolatban 😊

Kandurex
Csak Lacika nem hozta még azt a KURVA KIBASZOTT RÜHES VIDEÓKÁRTYÁT, most a Gef3 prüccög benne😞

Maximálisan elégedett vagyok a masinával!

viszont kénytelen vagyok holnap megint felmenni nyíregyházára videókariért. 😞

Szal, holnap -holnap után tuti ott vagyok másolgatni 😊

hykao
Igen, amiben anyád volt a fõszereplõ, a Tarzannal, meg a Cinóberrel karöltve!!!