Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amúgy a mod szerintem gond nélkül rámegy a demóra is, de majd mindjárt kipróbálom.
Ja, egyébként, ha érdekel valakit, letölthetõ a WWW.T3WARS.DE rajongói oldalról.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ekkora "fejlõdést"! 
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Single Mod nehezen hihetõ, hogy lesz (talán majd a fejlesztõk által a kiegészítõben), az kicsit bonyolultabb munka lenne, mint a robbanások, meg a füstcsík megbuherálása, vagy a menü zene + háttérkép kicserélése...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Így elsõ körben:
-módosított menü háttérkép (a topic bannerén látható jobb oldali Schwarzi kép dominál)
-módosított menü zene (az eredeti Terminátor téma kissé sziruposabb változata)
-nem látszik a játékosok karaktere fölött a név
-módosított effektek: pl. nagyobb robbanások (HK-t néztem), ill. RPG lövedék füstcsík
majd bedobok képeket is késõbb.
Egyébként - most legalábbis - van egy szerverük, csak mod-olt játékosoknak.

Mindjárt belekukkantok, aztán írok róla bõvebben...
Ezt a szervert (CYBORGS_WAR) egy UK beli srác (CYBORG) indította, otthonról, nem dedikálva.
Általában hozzá szoktam belépni.
Egyébként már több magyarral is találkoztam.
...dolgozott a jézuska...
az én 384-es dsl-emmel ez rossznak számít???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Más játékoknál(nálam eddig CS,ut2k3,W3) nem gyári szerver volt.
Egyébként azt hittem, hogy lesznek "gyári" szerverek is.
Más játékoknál is így van?
Mi az a "Camelot" (ebben az esetben)?
2.Kalóz verziónál pedig Join Internet , szerver list és gyönyörûen ír mindent.(map,ping,size,h/t,mode).
Legyen egy kis pozitívum is. A 10 éves öcsémnek nagyon tetszik a játék.

Ez van a dobozon, tehát csak javasolják!
Egyébként, ahogy már írtam nálam elindul egy 800-as cerka,128mb ram,Gforce2MX-en.
nézem a redszer követelményt pentium4! (2000mhz rá volt irva
de ebbe nem vagy biztos)azt hittem ott esek össze LOL
Bírom, amikor a legtöbb frag-ért megszerzem Schwarzi-t, és az új játékosok rácsodálkoznak a karakterre.
Csak, NINCS MAGYAR, állandóan amcsikkal, csigaevõkkel, macskaevõkkel meg fritz-ekkel kell játszanom.
Csak ne a single player-t választ, hanem a multi-n belül a create game-t.
Itt állíts be mindent ahogy tetszik: gépi ellenfelek száma, erõssége, erõviszonyok.
Válaszd a mission módot, vagy a TDM-et, ha úgy tetszik.
Ezután ne internetes indítást csinálj, hanem helyit.
És máris úgy játszhatod az egyjátékos módot, ahogy - beállítás szerint - tetszik.