Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huan82:
kb annyi koze mint a K1(asszem ez a neve a bunyos musornak) nek
és a Tinininja teknõcöknek
letöltöttem de nincs hozzá

\"Mess with the best Die like the rest\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
" Feet of Flames
Eredeti cím: Feet of Flames
Mûfaj: Dokumentumfilm
Ország: Nagy Brittania
Készült: 1998
Rendezõ: David Mallet
A felvétel a londoni Hyde parkban készült 1998 júliusában: a világhírû Michael Flatley táncegyüttesének látványos mûsora, gyönyörû ír zenével kísérve.
Szereplõk: Michael Flatley (önmaga) m. fl"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Több ször fel akartam már tenni a kérdést csak mindig el felejtettem. Mit ábrázol a logod? Mert nekem elsõre egy Japán Anime rajzfimbõl egy figura jut eszembe.
, hogy a közé beírt szó nemigazán azt jelenti, amit olvasol hanem pl: az ellentetjét. Vagyis itt a "csoda"=sz@r,0,hulladék,emberiség ellen elkövetett rémtett
,stb...
De ha ez megnyugtat csodáról még nem beszéltél a játékkal kapcsolatban, de az ódát már "nagyon" várom(juk)!

(csak poén, nem mellre szívni
)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sorry hogy a karácsonnyal ilyen késõn de Közép fül gyulladásom volt most meg halló járat gyulladás és
nem igazán volt kedvem a fájdalom miatt a gép elé ülnöm.
Nem rossz, nem rossz, de az ömlengésetek alapján (Kandúr, és HuAn) valami átütõ csodára számítottam.
A csoda azonban elmaradt.
Sokkal nagyobbakat csodálkoztam jó tíz éve (vagy mégtöbb???), amikor ez a téma (scene party-k miegymás) aranykorát élte...
...úgy látszik ez kimaradt az életetekbõl (lehet, hogy a korotok miatt)
Haj, azok a C64-es, Amigás, késõbb PC-s demók aztán tényleg nagyot ütöttek (némelyik) abban az idõben...
Emékszem a PC-re készített munkák közül sok csak Gravis-on szólalt meg, mert sokkal jobb volt mint a SoundBlaster - akkor még igencsak - zajos termékei...
Emlékeim szerint készült nem egy Terminátoros, Windows-os paródia szerû magyar alkotás is...mintha lett volna valami olyan is, amiben Bill Gecc volt a Terminátor...

Ezek közül a bizseg, HEMZSEG és a zsizseg változatlan tövû az ÉrtSz. szerint, múlt idõ egyes harmadik személyük tehát: bizsegett, hemzsegett, zsizsegett. A nyüzsög és a pizseg harmadik személyében az értelmezõ szótár két változatot vesz fel: nyüzsgött ~ nyüzsögött, pizsgett ~ pizsegett. A VégSz. csak a nyüzsgött és pizsgett alakokat vette át. A pezseg igét a vizsgált személyben mindkét szótár hangzóhiányosnak veszi: pezsgett.
Bocs, Hykao, majd leestem a székrõl amikor megláttam ezt a szót

)\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hmmm...megjelent. Az meglehet. Az biztos, hogy tudnának egy-két dolgot mutatni a orosz, vagy ukrán programozók magyar "kollégáiknak". Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is õk csinálták volna.

Mondjuk ott már a Doom3, meg a Half Life 2 is...