Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
Hykao: ja és ráadásul A fülem is be van gyulladva ezert sem mehettem el ithonról

Adam5
Hykao:miert mit néztem volna a azt a néger szinésznõt(nem jut eszembe a neve amikor apácolt? meg 13éves vagyok nem engednek el sehova egyedül..
Huan82:
kb annyi koze mint a K1(asszem ez a neve a bunyos musornak) nek
és a Tinininja teknõcöknek

Corv_[HUN]
visszanéztem, találtam, köszönöm

\"Mess with the best Die like the rest\"

Corv_[HUN]
üdv emberek nem tud vki egy cd-keyt a játékhoz
letöltöttem de nincs hozzá

\"Mess with the best Die like the rest\"

HuAn82
Ne haragudj, de ennek most mi köze van a játékhoz?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Hmmm....

Te szilveszterkor a géppuskalábút nézted?
Adam5
Néztétek a Viasat3-on a mûsórt? qrva jó volt ilyen tánc+ír zene álatti! feltétlenül be szerzek néhány számot!

" Feet of Flames
Eredeti cím: Feet of Flames

Mûfaj: Dokumentumfilm

Ország: Nagy Brittania

Készült: 1998

Rendezõ: David Mallet

A felvétel a londoni Hyde parkban készült 1998 júliusában: a világhírû Michael Flatley táncegyüttesének látványos mûsora, gyönyörû ír zenével kísérve.

Szereplõk: Michael Flatley (önmaga) m. fl"

Adam5
BUÉK!

HuAn82
BUÉK

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Köszönöm, BUÉK neked is, és mindenkinek!!!
Kandurex
Boldog új évet!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Megnézted a BOOM mod-ot?
hykao
Az X-men-bõl...
hykao
Wolwerine, azaz Rozsomák.
Adam5
"Több ször" lol külön irtam

Adam5
Hykao:
Több ször fel akartam már tenni a kérdést csak mindig el felejtettem. Mit ábrázol a logod? Mert nekem elsõre egy Japán Anime rajzfimbõl egy figura jut eszembe.

HuAn82
Ha két ilyen " izé közé beírom, hogy csoda az nem feltétlenül tõled van idézve. Másrészt azt a célt is szolgálja ez az " khm...izé, hogy a közé beírt szó nemigazán azt jelenti, amit olvasol hanem pl: az ellentetjét. Vagyis itt a "csoda"=sz@r,0,hulladék,emberiség ellen elkövetett rémtett ,stb...

De ha ez megnyugtat csodáról még nem beszéltél a játékkal kapcsolatban, de az ódát már "nagyon" várom(juk)! (csak poén, nem mellre szívni)

hykao
Tudsz olyan beírást idézni, amikor a Terminator játékkal kapcsolatban csodáról beszéltem???
HuAn82
összevág

HuAn82
Jah!

HuAn82
Rendben a "csoda" a terminator. A 64kb + hétköznapi! "Bárki" öszevág otthon egy ilyet.

Adam5
ülnöm=ülni

Adam5
Boldog karácsonyt, és Boldog új évet!
Sorry hogy a karácsonnyal ilyen késõn de Közép fül gyulladásom volt most meg halló járat gyulladás és
nem igazán volt kedvem a fájdalom miatt a gép elé ülnöm.

hykao
Na megnéztem a két 64kb-s stuffot.

Nem rossz, nem rossz, de az ömlengésetek alapján (Kandúr, és HuAn) valami átütõ csodára számítottam.

A csoda azonban elmaradt.

Sokkal nagyobbakat csodálkoztam jó tíz éve (vagy mégtöbb???), amikor ez a téma (scene party-k miegymás) aranykorát élte...
...úgy látszik ez kimaradt az életetekbõl (lehet, hogy a korotok miatt)

Haj, azok a C64-es, Amigás, késõbb PC-s demók aztán tényleg nagyot ütöttek (némelyik) abban az idõben...

Emékszem a PC-re készített munkák közül sok csak Gravis-on szólalt meg, mert sokkal jobb volt mint a SoundBlaster - akkor még igencsak - zajos termékei...

Emlékeim szerint készült nem egy Terminátoros, Windows-os paródia szerû magyar alkotás is...mintha lett volna valami olyan is, amiben Bill Gecc volt a Terminátor...
Törölt felhasználó
Kandurex
Meg is látszik a játékon...

hykao
Terminátor Fan-oknak kötelezõ LINK
HuAn82

Kandurex

Törölt felhasználó
Hemzseg:

Ezek közül a bizseg, HEMZSEG és a zsizseg változatlan tövû az ÉrtSz. szerint, múlt idõ egyes harmadik személyük tehát: bizsegett, hemzsegett, zsizsegett. A nyüzsög és a pizseg harmadik személyében az értelmezõ szótár két változatot vesz fel: nyüzsgött ~ nyüzsögött, pizsgett ~ pizsegett. A VégSz. csak a nyüzsgött és pizsgett alakokat vette át. A pezseg igét a vizsgált személyben mindkét szótár hangzóhiányosnak veszi: pezsgett.

Bocs, Hykao, majd leestem a székrõl amikor megláttam ezt a szót
HuAn82
Azért ha lenne egy verseny, hogy ki mit tud kihozni egy adott témából (pl.terminator game) 8-10 hónap alatt, lenne egy tippem a befutóra.

hykao
Majd megnézem, amit beszúrtál a KREED topicba.
Kandurex

HuAn82
jah...bocs! (ez is ritka tõlem)

hykao
"Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is õk csinálták volna"...erre írtam, ne hemzsegj már annyit...
HuAn82
Egyszer csak észre veszi.

Kandurex
ember itt 64kb -ról van szó!!!!

hykao
Egyébként megnéztem, és a BLOOM mod rámegy a demóra is gond nélkül, ahogy gondoltam...
hykao
Azért ne feledkezzünk már meg arról, hogy a KREED-et sem 8-10 hónap alatt dobják ám össze...
HuAn82

Kandurex
Inkább rímes 😄

HuAn82
szóismétlés: volna

HuAn82
"79MB adatot 6.5 kB-ba (zene, textúra, 3d adat) beletolt a pofa." Azért ez nem semmi!

Hmmm...megjelent. Az meglehet. Az biztos, hogy tudnának egy-két dolgot mutatni a orosz, vagy ukrán programozók magyar "kollégáiknak". Esküszöm (így utólag) jobban örültem volna, ha a Terminatort is õk csinálták volna.

hykao
Meg valami MOHAA Frontline is.
Mindegyik dobozos, boltban kapható!!!
Áruk kb. 2-3e FT.
hykao
Állítólag a Ruszkiknál, meg Ukrajnában már megjelent!
Mondjuk ott már a Doom3, meg a Half Life 2 is...
HuAn82
Csatlakozom! Elképesztõ amit a Kreed fõ programozója mûvelt!

hykao
Aha, patch mondjuk sosem árt...
Tibre
e-mailbe kérdeztem fejlesztõktõl

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

hykao
Ezt amúgy, honnan tudod?
Kandurex
Hé, ha jár itt egy fejlesztõ, kuslantson már be a KREED topicba 😊 van mit tanulni 😊)))))))