Rendõrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert a múltkor nem, 23-án??

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Manapság kapásból semmit nem szabad feltételezni pro és kontra sem. Jól körül kell járni a témát.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ott igenis jelen voltak olyan emberek akik csak a balhét keresték, és mindenáron törni zúzni szerettek volna.

23.án az emberek többsége megemlékezni szeretett volna.
A másik része tüntetni az éppen (sajnos még) regnáló (hazug) kormány ellen.
Biztos hogy voltak fentebb említett emberekhez hasonló egyének, viszont számuk elenyészõ lehetett.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Utólag könnyen beszél az ember, várható volt félmilliós tömeg, nem jött, mert a családos emberek féltették gyerekeiket, és saját testi épségüket az ilyen "rendõri" intézkedésektõl.

Ron Ragm
KHM(mtvszékház)KHM

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lentebb leírtam a véleményemet a médiáról...
A média azon csámcsog amin szeretne csámcsogni. Azon nem fog mely nem egyezik elveikkel.

Símaszk? Szerintem természetes hogy a könnygáz és egyéb ellen felvegyenek símaszkot, elõvigyázatosságból.

,,a rendõrökrõl minden rosszat képes vagy elhinni, de a rongálókról semmit"

Miféle minden rosszra gondolsz? Csak annak hiszek amit a saját szememmel látok. Ebben az esetben a képek valódiságát nem tudom bizonyítani, viszont feltételezem.

Rongálók? :D
Ki tört be (nem egy) étterem ablakot?

Emberek örüljünk annak, hogy ma eddig nem történt semmi és remélem így is marad.

De még mindig nem magyaráztad meg nekem, hogy mi is az a csõcselék, ÁVH=Államvédelmi Hatóság, és ez 23-án tökéletesen igaz volt a rendõrségre

Tudod-e mit csinált az igazi ÁVH? Ahhoz képest ez még mindig a hét törpe...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ne feledjük a Fidesz fáklyásfelvonulását nem fogják biztosítani rendõrök, ott elképzelhetõ a 3-4százezres (akár félmilliós) tömeg is.

Félmilliós, na ne röhögtess :DDD

Tudom, hogy ott van fent. Mondjuk ha a hazai netes média több portálján is megtalálod akkor elgondolkodtató lenne. Egy ilyen sztorira kapna a média. Ha meg valami külföldi neves elsõsorban újságportálok is hírt adnak róla, akkor megtaláltad amit kerestél :)

A Jobbik.net portálon találhatók ugyanis ezen képek.
Valószínûleg több igazságot ír az oldal mint az index.hu, vagy akár az origo.

Na menj a francba. A jobbik a jobboldal igazsága maximum...

te milyen naiv vagy, szted már nem ezen csámcsogna régen a média? ha ilyen fegyver komolyan lett volna.
Ez a röhej, a rendõrökrõl minden rosszat képes vagy elhinni, de a rongálókról semmit.
Õk szent forradalmárok? Most is, miért vannak símaszkban?

Ron Ragm
Inkább úgy mondanám, hogy ugyanannyira elfogult, mint az index vagy az origo.

Igen ezt helyesbíteni kell.

,,56-ban kik harcoltak Magyarország szabadságáért?"

Attól függ mit veszünk hiteles forrásnak.
A Jobbik.net portálon találhatók ugyanis ezen képek.
Valószínûleg több igazságot ír az oldal mint az index.hu, vagy akár az origo.

,,56-ban kik vívták ki Magyarország szabadságát?"

Na akkor ülj vissza a padba kisfiam... Milyen szabadságot kaptunk szted?

én nélkül :)

Tájékozódj, én 2 perc alatt fusd át a netet és 1 hiteles forrást sem fogsz találni.

Az egyik 56-os emberke fogalmazta meg, hogy 56-ban az akkori fiatalok védték Budapest utcáit, most meg a mai fiatalok szedik szét. Nagy különbség.

<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship>

Az alapprobléma az volt, hogy állítólag azzal a fegyverrel amivel a könnygázt lõtték (fajta volt) lehet ilyen puskagránátokat is lõni (az egyikkel).

A képek nagy valószínûséggel a tank elfoglalása után keletkeztek. Így végképp nem értem minek adnak ilyet rendõr kezébe.

Szerintem meg nem.
Elég csak az árnyékot figyelni...

Tankhoz is brutál lenne?

War. War never changes.

Checkerboy
Mind1ik kamu kép.Látni :)

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Kamu a kép szvsz.

páncéltörõ fegyver, ami abszolúte nincs rendszeresítve a rendõrségnek, és tömegoszlatáshoz is brutal....

Nincs mit.

Köszi.

Photoshop :)

Erre kiváncsi lennék, hogy micsoda (nem értek a fegyverekhez).

Véleményem szerint bõven 90%- ék felett volt az a szám aki igen is megérdemelte a verést, a többieket meg mélységesen sajnálom. Én gondoltam, hogy ez lesz és nem is mentem ki, talán nekik is így kellett volna tenniük.

Az egyik 56-os emberke fogalmazta meg, hogy 56-ban az akkori fiatalok védték Budapest utcáit, most meg a mai fiatalok szedik szét. Nagy különbség.

Checkerboy
"... mert verhetik illetve üvöltözhetnek tök nyugodtan mert nekik szabad"
Na ez félreérthetõ <#idiota><#idiota> Kijavítom:

"...mert verhetnek illetve üvöltözhetnek az emberekkel tök nyugodtan mert nekik szabad."

Remélem így már nem lesz félreértés :D:D:D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Checkerboy
Azért azt ne felejtsük el , h a rendõrök is emberek.Akik ugyanígy lehetnek "vandálok" mint a tüntetõk.Ezt nem általánosba mondtam csak van néhány kivétel akik tényleg azért szeretnek rendõrök lenni mert verhetik illetve üvöltözhetnek tök nyugodtan mert nekik szabad.Mégyegyszer:NEM MINDENKI mert tudom , h sok rendõr(tanonc ;) ) van az SG-n és azok akkor kegyetlenül letámadnak.

Rendõrök ellen nem lehet semmit csinálni mert van rajtuk egy sisak stb és nem látod a fejét, nincs rajta ilyen szám ami mostanában nagy botrány volt és ezért teljesen elérhetetlenek.

Szóval rendõrök is emberek ezért õk is lehetne baromi idegesek amit aztán szépen ki is engednek akárkin.Most szegény papot is jól megverték , mind1 nem ez a téma.Ahogy most páran mondják ,h húú azok a futballhuligánok (szép magyarosan xD) meg háááá hóóó ...Az ilyen ember is lehet rendõr és ugyanazt csinálhatja mint a huligán csak éppen törvényesen (vagy nem de ennek okát már leírtam)

Megint: Rendõrök és rendõrtanoncok ;) NEM általánosban mondtam hanem néhány kivételre.Szal nem szeretnék pár privátüzit kapni , h MIABAJODARENDÕRÖKKEL stb...Senki ne vegye magára.
Aki mégis megtette attól szeretnék bocsánatot kérni.

Trade
Megfogadtam hogy soha tobbe nem olvasok indexet.

Trade
Amikor kitort a forradalom akkor az oroszok csekely szamban voltak jelen!nov 4. utan jottek be csostul.
Mindenki az oroszok elleni felkeleskent fogja fel '56-ot.
Ez csak reszben igaz.Valojaban a padlaslesopro hazug kormany ellen indult a Forradalom

Ez tényleg ilyen vicces dolog?!
Az a helyzet hogy mikor ezek a képek készültek már rég "visszafoglalták" a tankot.

42nd Intruder
A tanklopás is durva volt, biztos felkészültek arra, ha nem áll meg ki kell lõni :DDDD

89
hát ez már elég durva

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

A páncéltörõ ugye nem rendvédelmi eszköz?
...

Érdekes képek, kiváncsian várom Gergényi pajtás reakcióját...

89
akkor is megvolt a belsõ ellenség, sokan gubbasztottak otthonaikban megvárva a "felmentõ" szovjet hadsereget

89

Ron Ragm
Ennek az egésznek rohadtul semmi köze 56-hoz, akkor egy idegen ország ellen mentek az emberek, most csak magunkat rágjuk.

89
http://www.youtube.com/watch?v=gD7JeNima50&mode=related&search=

A végén a külföldiek verése is érdekes, õk is biztos köveket dobáltak "szerencsétlen" rendõrökre

89

42nd Intruder
A média tényleg szar, de akkor is, most gondolkozz: mint szemtanú írta az újságíró (vagy mi) a cikket, az, hogy nemért dolgokhoz és atomnagy baromságot ír egy dolog, de azt le tudja írni, hogy nem jogszerûtlenül ütötték meg a papot és nem úgy, ahogy az elrinyálta a hírtv-nek vagy kinek.

89
56-ban kik vívták ki Magyarország szabadságát? Ha jól tudom ott is inkább a fiatalság volt az aki küzdött.. Akkor egy hazug, megszálló, idegen rendszer ellen küzdöttek. De sajnos mára még megmaradt a hazug jelzõ...

<#eljen> Egyetértek. A média képes elferdíteni dolgokat, és utána már hiába jön a kiigazítás... Ahogy említetted, a szolnoki vizit után is nagy visszhangja lett az MTV által bemutatott felvételeknek...

A Nép nagy része úgy kommentálta: ,,Ááá már megint a Fradisták..."
(Ennyi elég is, hogy a lakosság szemében ismét veszélyesnek titulálják a Fradi-tábort.)

Utána hiába igyekszünk harcolni az igazunkért, az már csak egy ORTT elmarasztalásban nyilvánul meg, amit talán egy éjszakai sporthiradóban (sem) említenek meg.

A lényeg, hogy ismét balhéztunk...

A szamurájkardos esetrõl nem hallottam... Sajnos szinte képtelenség utánajárni a fontosabb történéseknek... Viszont azt tudja az átlagember hogy gyõzike mikor volt kórházban... Csapon is ez folyik ki...

Szánalmas média.