664
suxx
  • Checkerboy
    És az szerinted modot fogja érdekelni , h te jobbos vagy balos (vagy közepes :P) vagy amikor adja a büntit politikáért??

,,LOL Ezekről beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól..."
    Ilyen mondatot nem olvastam, ha olvastam volna úgy reagálok.

Saját érdekedben járok , te fogsz kapni büntit aztán majd sírhatsz otthon.Te ezt nem akarod felfogni.Rákened másra ??Naés ő is kap te is kapsz és lőn BODODDSÁG.
  • DJ BP
    a többire meg nem válaszolsz. Szelektív vagy, mint a politikusok...
  • DJ BP
    ,,LOL Ezekről beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól..."

sztem ezzel függetlenségemet kinyílvánítottam. Mellesleg, aki azt állítja, hogy a miniszterelnök adott utasítást a rendőröknek, a jobbik.netre, meg a HirTV-re hagyatkozva, az nem keveri be a politikát? Ne legyünk álszentek, egyértelmű a politizálás ténye...

meg a #238, na az mi?

• 89
    Ez "jó" hozzáállás-->"vegyenek be nyugtatót" NO COMMENT
    Nem emlékszem, hogy ezt hangoztatták volna, a saját véleményüket nyilvánították ki.
  • Templar75
    Csak egy észrevétel: minden digitális "nyers" kép tartalmaz egy "hitelesítő kódot". Bármilyen utólagos képfeldolgozási eljárás során a "hitelesítő kód" eltünik a képfájlból (átméretezésnél, tömörítésnél is). Szóval ha létezik "eredeti" akkor lehet menni az ügyészségre feljelentést tenni.
  • Airbus A380
    "Akkor sem fogom megérteni, hogy hogy lehet egy földön fekvő embert szétrugdosni, papot megverni, babakocsival hazaigyekvő családok közé könnygázgránátot lőni, gumilővedékkel kilőni a másik szemét...A másik oldal dobott követ (nem volt lövöldözés, nem volt gyilkosság)..ennyi.. de erre muszály volt így válaszolni?
    © seaman
    " 1 minek ment arra a család m babakocsival... épeszű ember ha rendőr sorfalat lát húzza ja belit elfelé.

2 szerinted mégis mivel oszlassanak? kis vizipisztolyokkal?
  • Airbus A380
    "Csakhogy meg kéne vizsgálni az okokat is...mi váltotta ki az elégedetlenséget? Miből lett elegük az embereknek?" VEGYENEK BE NYUGTATÓT.... az a ciki hogy még hangoztatják is hogy az egész ország nevébe cselekszenek...... oda mentek mind a tízegynéhány millió magyarállampolgárhoz és megérdezték hogy eggyetért e?!

A rendőr fikázásodhoz inkábbmár nem is szólok semmit
  • Checkerboy
    Többiek egyáltalán nem politizáltak .Remélem feltűnt neked , h EGYEDÜL te kezdted el a pártokat névszerint szídni/dícsérni ami már politikának számít (szerintem)de ha nem így lenne akkor sajnálom , én csak meg akartalak védeni a büntitől...
  • Agent087
    köszi
  • Braveheart
    Nézd meg vmelyik rendőrszakközép iskola honlapját, pl az Adyligetiét, de a tisztis felvételit jobban vágom mivel én is átestem rajta. Fizika, pszichológiai, egészségügyi vizsgálaton kell átesned, plusz büntetlen előélet, érettségi és egy-két apróság van még.
  • Braveheart
    Vmelyik katonai vagy rendőrboltot ajánlom, a Mammuth 2-es mögötti egyik kis utcában is van egy, meg az oktogon környékén is. Lehet kérnek flekót érte. Mire kell? Bemutatóra az üvegszálas a jobb. Tavaly vettem 6 rongyért, egész jó, könnyű, nem cseszi szét a kezed, ütni is lehet vele.
  • DJ BP
    mi a bajod? többiek nem politizáltak? hát az egész erről szól. Amelyik párt szidja a rendőröket, azon hívei szintén. És fordítva is így van...
  • Agent087
    illetve ha van erről valami írás akkor azt is szívesen elolvasom
    köszike
  • Agent087
    Csak mint érdeklődő kérdezem mik a követelmények ha valaki egy mezei rendőr akar lenni? Képzettség/fizikai oldalról nézve (már ha van).
  • Checkerboy
    Ez hogy kapcsolódik a rendőrökhöz?
  • Pr0
    Helló, Sziasztok!

Megtudná nekem mondani valaki, hogy hol lehet Budapesten normális tonfát venni kb 6000Ft-ért? Nem teljes műanyagot!

Előre is köszönöm... Pr0
  • EMEncore
  • Checkerboy
    Átmész politikába , gyorsan hagyd abba te érdekedben.
  • DJ BP
    ,,Mert csak a jobboldal törődik a határontúli magyarsággal?"

Ugyanmár ne légy ilyen naiv. A hatalom, a pénz az érdeke mindenkinek. Különben is, Mikola pajtás élőben elhangzott mondatára nem emlékszel?
    ,,Ha megnyerjük a választást, és magyar állampolgárságot és szavazati jogot adunk a határontúliaknak, 20 évre minden el lesz intézve ebben az országban." (az eleje nem pontosan így volt) És ott tapsikolt erre a mondatra mindenki...
    Éljen a szabad Magyarország, éljen a 4 évente tartott demokratikus választás, hát 20 évig a Fidesz lesz, nem? LOL Ezekről beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól...
  • Grenzjager
    az ex-brfk goré fiát, a Kökényesit ne hagyd ki belőle
  • Braveheart
    Érdekes, én is gyakran kifejtem a véleményem itt, 5 év alatt mégse kaptam büntipontot.
    Majd reggel beírok pár sort az eheti Zsaru Magazinból, van benne egy érdekes cikk a zavargásokról.
  • Fenrir
    Életkor: 14 alatt
  • EMEncore

• 89
    ???
  • HyperGames
    FUCK COPS!!! HIP-HOP CRIME IN DA CITY!!! GRAFF 4EVER!!!
  • Checkerboy
    Teljesen átmentünk politikába :/

#329 : Bocsi , de a rendőrséget a kormány "irányítja".Persze , h mindenki a kormányra keni.Namegpersze nem lenne ekkora felhajtás ha nem jöttek volna ki azok a felvételek.Az emberek azért vannak felháborodva mert az amit mond igaz.Tudjátok ki ,de nem akarok tovább folytatni mert végén még politikáért mindenki büntit kap.
  • fradista91
    :D
    Köszi.
    Viszont, és jó szórakozást.
  • jefferson83
    Jó vicc, hallottam már :)) Na most megyek tévézni, nektek szép estét.
  • jefferson83
    Úgy fogalmaznék, hogy egyik fél sem volt angyal. Mtv székháznál a rendőrök nem csináltak semmit. Az jó volt? Nem.
  • fradista91
    Igaz, a rendőrök.
    Matektanárom bedobott egy viccet:

Bécsben van egy kirakatvásár, és épp a mai napon kiállítanak 3 emberi agyat, hogy a mai orvostudomány fejlettségére nézve, ezt beültessék egy másik ember agya helyett.

Az első Einstein agya - 10 dollárér árverezik. A második egy matektanár agya, ez 1000 dollárt ér, a harmadik pedig egy rendőré, amit 10 ezer dollárért próbálnak elsózni.

Betért egy Úr a boltba, majd kérdi a tulajt:
    - Elnézést, hogy hogy a világ egyik legokosabb emberének az agya a legolcsóbb, és egy átlag rendőré a legdrágább?!
    - Uram, ez egy bolt. A kevésbé használt dolgok érnek többet :P

Bocs az offért, de ezt szerettem volna megosztani veletek :ASDasdasd
    És bocsha nem jó a vicc :D Nekem tetszik :)
    Akinek nem inge,nem veszi magára :D
  • 89
    akkor részben bocs a feltételezésemért. A rendőrökről... ma még nem volt semmi "atrocitás" a tüntetők részéről, talán okt 23-án sem kellett volna így fellépniük a rendőröknek és nem lett volna semmilyen komolyabb következmény
  • jefferson83
  • jefferson83
    Nagyjából ezt. Nem hinném, hogy ha a törődést pénzben mérnénk akkor sokal jobban jönne ki a jobboldal. Szavakkal ki lehet állni valaki mellett, de az édes kevés. Hozzáteszem az állampolgárság mellett szavaztam. De elkanyarodtunk az eredeti témától. Ez már politikai kérdés amit itt nem lehet megvitatni. Maradjunk a rendőröknél.
  • fradista91
    Én az utóbbi időkben a kelleténél jobban beleválytam magam a politikába, szerencsére (szerintem) még időben rádöbbentem hogy azokra az emberekre ott fent nem igazán lehet építeni, és miattuk nem szabad hogy az ember elveszítse a józan eszét.

A fiatal értelmiség egy részére lehet remélem majd építeni, és ahogy ma szüleink nyugdíjasok lesznek, úgy ezen politikai nagyhatalmak vezetői, párttagjai is cserélődni fognak... Bízok, remélek, hiszek.
  • jefferson83
  • jefferson83
    Éngem a politika úgy istenigazábol nem foglalkoztat, és politika miatt senkire nem fogok rossz szemmel nézni, ha egyébként normális :) Nekem volt egy elméletem, ezért 2002-ben a fideszre szavaztam. Mára már bánom, azóta nem voltam szavazni,de az elméletem beigazolódott :)
  • fradista91
    Szerintem nem ezt értette ez alatt. Ha mégis akkor énbocs, tévedek :D
    Amúgy a Fideszhez annyit, hogy örülök hogy valaki kezdeményezett ilyen szavazást, csak az a gond hogy nem mérték fel ennek körülményeit, mik lehetnek a következményei. Amúgy a cél az becsületes volt.
  • ChevyG #347
    mindenki rendörnek születik, csak van aki tovább tanul:D
  • fradista91
    Én sem azért írtam álljunk meg egy szóra. Csak megjegyeztem, hogy manapság a hülyébb embereknél erre kell fordítani...
  • 89
    A politikai célt arra érted, hogy a Fidesz használta volna fel őket egy erős szavazóbázisnak? Hogyha igen akkor azt gondolod, hogy minden határontúli magyar a Fideszre szavazott volna? De miért is? Mert csak a jobboldal törődik a határontúli magyarsággal?
    Hogyha nem ezt értetted volna ez alatt, akkor bocs