664
suxx
-
#424 ott szerintem nem volt rendőri túlkapás, másnaptól kezdődött az egyenruhások bosszúhadjárata. -
Filem0n #423 Latom, Te még mindig itt myomulsz (szanalmas). Minek fikazod a "magyar nepet"? Te talan nem kozenk tartozol? -
DJ BP #422 ne játszd magad, fradi? rémlik? és egyértelműen fradi keménymag is volt kinn többször -
DJ BP #421 el vagy tévedve amíg valaki békés nemtört zúz addig mondhat bármit stb,
B*zmeg, MTV székháznál kezdődött a balhé, ott is a rendőrök kezdték??? -
#420 van civilizált viselkedés és van törvény az a rendőrre többszörösen vonatkozna mert hiszen neki kéne betartania, ha nem ezt teszi akkor megérdemli hogy felkoncolják és előbb utóbb fel is fogják őket mert a történelem csak ismétli magát mindig, igazából az a csoda hogy eddig nem halt meg senki. -
#419 Egyébként ellett mondva egymilliószor hogy a rendőr ott nem tudja kiválasztani a tömegből hogy melyik akarja épp megölni és melyik nem.
Aki ilyen helyen tüntetget a következményeket is vállalja......
nehéz felfognod mi?
-
#418 Normális vagy??????????
-
#417 el vagy tévedve amíg valaki békés nemtört zúz addig mondhat bármit stb, ha a paraszt rendőrök a gyujtogatókat verték voln ameg stb nem lenne semmi gond, csakhogy ugye a gyujtogató valszeg vissza is üt, mennyivel egyszerűbb a békés embereket összeverni, de nem baj lesz még igazság és felkötik őke túgyis előbb utóbb ahogy megérdemlik, mert ez már csak így megy mióta a világ létezik pár balf@sz keménykedik de előb butóbb elsodorja őke t atömeg és így van ez jól. -
#416 Valahogy nem izgat ha tüntetni van esze akkor vállaja is a következményeket.
Ez máshol is így van csak a magyar nép eddigcsak naggyából a fradimeccseken látott effélét. a magyar egyszerűen nincs ehez hozzászokva. -
#415 az már a te problémád, mert a békés tüntető is bekattanhat ha állat rendőröket lát. -
#414 Kia a jó f..t érdekel a tüntető?!!!! Balhézni indultak.
a szerencsétlen rendőr valahogy jobban izgat mint a kedves tüntető -
#413 Nekem van annyí eszem kapásból hogy ilyen izékre nem megyek. ott kezdődik a dolog. -
#412 + a vidéki rendőr erre nincs rendesen kiképezve, nincs rendes felszerelése stb. -
#411 + a vidéki rendőr erre nincs rendesen kiképezve, nincs rendes felszerelése stb. -
#410 "...összesen 396 rendőr sérült meg, 44-en súlyosan."
Tüntetők meg nem sérültek meg ugye?
"19 nap távol a családtól"
Itt van az amit mondok!(Köszi , h bemásoltad ezt , engem erősítesz ezzel.)
A vidéki rendőrnek már tele van a hócipője , h Pesten kell lennie távol a családjától.Megoldás rendőr szempontjából?Szétverem a tömeget=Holnap nem lesz tüntetés.Logikus igaz?
-
#409 Az IQ szintemnek ehhez aztán végkép semmi köze.Szerinted elég agresszivek voltak a rendőrök.Szerintem túlságosan is.Egyébként is a tüntetők nem tudtak elmenni onnan mert a rendőrök körülvették őket.Ha te is ottlettél volna akkor amikor mondják , h menjenek el akkor merre mész?Elindulsz bátran a rendőrök felé akik ott készülnek a verekedésre?Egyedüli út az Astoria felé volt ahol tudjuk mi történt.
A tájékozottságnak semmi köze nincs az IQhoz.A hibás fikázásnak pedig van.Neked mekkora az IQ szinted?Vagy te inkább úgy írod , h iku? -
#408 "meccseken macskaköveket dobálnak? ez melyik sport? :D" a békeszerető fradisták előszeretettel szoktak mecss után ilyet csinálni. -
#407 index.hu.
" 19 nap távol a családtól
A válaszoló Petrétei József elmondta, 2006. november 5-ig 27 730 rendőr látott el készenléti szolgálatot. Az állomány összesen 1 millió négyszázezer órát töltött el otthonaitól, családjától távol, rossz körülmények között. A miniszter szerint a megyei szervektől átszervezettek átlagosan 14 napot töltöttek a fővárosban, a rendőrök átlagosan 19 napot töltöttek távol családjaiktól. Beszámolt arról, hogy összesen 396 rendőr sérült meg, 44-en súlyosan.
„Úgy tűnik, az ellenzékiek részéről nincs sajnálat a kővel, vasgolyóval, Molotov-koktéllal megdobált rendőrökkel szemben” – reagált Fogarasiné.
"
Azért jó lenned ha ezen is elgondokodnának a kedves rendőr gyalázók -
#406 "Értelmetlen,aki az ilyen vandálokat még rendőröknek tartja." az IQ szinted mennyí?
2?
Szerintem éppen elég agreasszivek voltak a rendőrök . -
#405 "ott lehettek a Kossuth téren hetekig, szanaszét volt minden, már büdös is volt, nem beszélve az összegyűjtött fegyverekről..."
Vajon a Kossuth téri lakosok is annyíra boldogok voltak? Szerintem nekik is joguk van a normális életre és nem a külömböző ordibálásokat halgatni hetekig. -
#404 meccseken macskaköveket dobálnak? ez melyik sport? :D -
#403 "El kell tudni fogadni, szabályok vannak, amiket be kell tartartani"
:D Erről egy érdekes "kis" füllentés jutott eszembe, de ez már részemről is nagyon átmenne politikába
Inkább csak beszúrok egy videót, mi folyik erkölcsösebb országokban
-
#402 Nem ettől van diktatúra -.- ÁÁÁÁ mind1 ezt nem beszélhetjük itt meg.Az a gáz , h PONT TE nem akarod belátni azokat a pontokat amikben nincs igazad.Átmenne politikába ha elmagyaráznám. -
DJ BP #401 de minek fegyver? A békés tüntetők, akik véleményt nyilvánítanak, minek akarnak erőszakot?
Mindig demokráciáztok. De képzeljétek el, ez olyan, mintha mész autóval 160-nal, eléd áll a rendőr kiinteni, de te elmész mellette, nem állsz meg, hát demokrácia van nem? El kell tudni fogadni, szabályok vannak, amiket be kell tartartani. Ettől már diktatúra van? -
#400 Erre csak annyi: Ha a rendőröknek nem lenne fegyverük ők is macskakövekkel dobálózlának. -
DJ BP #399 Néhány rendőr túlkapása nem mentesíti azokat, akik hetek óta művelik a rongáló tevékenységet. Ha nincs balhé, nincs túlkapás. Az MTV-nél meg az volt a baj, hogy nem voltak elég rámenősek, akkor azért szidták őket. De ezt már el is felejti mindenki ugye. Csak a szemét mocskos rendőr, aki provokálásképpen kiássa a macskaköveket, és a ,,tüntetők" kezébe adja. Akinek ugye muszály azt eldobnia, mert ugye a meccsen ezt szokta meg, már feltétlen reflexxé alakult. ugyanilyen LOL ez az egész... -
#398 Voltál kint? -
#397 "...értelmetlen, aki az ilyen vandálokat még tüntetőnek tartja..."
Értelmetlen,aki az ilyen vandálokat még rendőröknek tartja. -
DJ BP #396 mellesleg akik törnek zúznak, ria-ria hungáriával, annyi agyuk sincs, hogy felfogják mi van körülöttük, nemhogy véleményük legyen...
Lezárom a témát, értelmetlen, aki az ilyen vandálokat még tüntetőnek tartja... -
DJ BP #395 ott lehettek a Kossuth téren hetekig, szanaszét volt minden, már büdös is volt, nem beszélve az összegyűjtött fegyverekről... -
DJ BP #394 meg MTV székház, rendőrautók feklgyújtása, kövek dobálása, kirakatok bezúzása... Ünnepségen bekiabálás, 56-osok lekommunistázása... Menj a francba ezzel a szabad véleményeddel. -
#393 ? -
#392 Szabad gyülekezés joga, szabad vélemény nyílvánítás joga azt hiszem ezek is a "demokrácia" részei -
DJ BP #391 ,,A negyedikei békés, összecsapásmentes felvonulás is azt bizonyítja, hogy a rohamrendőrök megjelenése és beavatkozása volt a hiba 23-án."
Ezt fordítva ugyanúgy mondhatnánk...
-
DJ BP #390 csak annyit mondok, 3x mindig elhangzott az a mondat, hogy távozzon mindenki, mert oszlatás lesz... A kikerült hangfelvételekről ne is beszéljünk... Innentől kezdve aki ott van, magára vessen -
#389 A 238-asomban hol a politika? Én csak megkérdeztem, hogy egy olyan is tudja, aki már 2 hónapja nem ült le a TV elé, vagy nem olvasott újságot, esetleg nem hallgatott rádiót :) -
#388 ne légy türelmetlen :) -
#387 törölt hozzászólás -
DJ BP #386 ,,LOL Ezekről beszélek, ugyanúgy gusztustalan, nem különb a jobbos a balostól..."
Ilyen mondatot nem olvastam, ha olvastam volna úgy reagálok.
Pedig #366 -
DJ BP #385 leszállsz rólam? :DD Nem kaptam, befejeztem, úgyhogy maradjon is így :)