Rendőrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, én is gyakran kifejtem a véleményem itt, 5 év alatt mégse kaptam büntipontot. <#integet2>
Majd reggel beírok pár sort az eheti Zsaru Magazinból, van benne egy érdekes cikk a zavargásokról.

War. War never changes.

Fenrir
Életkor: 14 alatt

A halál csupán a kezdet...

<#lama>
<#kocsog><#gunyos1>

89
???

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

HyperGames
FUCK COPS!!! HIP-HOP CRIME IN DA CITY!!! GRAFF 4EVER!!!<#banplz>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Checkerboy
Teljesen átmentünk politikába :/

#329 : Bocsi , de a rendõrséget a kormány "irányítja".Persze , h mindenki a kormányra keni.Namegpersze nem lenne ekkora felhajtás ha nem jöttek volna ki azok a felvételek.Az emberek azért vannak felháborodva mert az amit mond igaz.Tudjátok ki ,de nem akarok tovább folytatni mert végén még politikáért mindenki büntit kap.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

😄
Köszi.
Viszont, és jó szórakozást.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Jó vicc, hallottam már 😊) Na most megyek tévézni, nektek szép estét. <#integet2>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Úgy fogalmaznék, hogy egyik fél sem volt angyal. Mtv székháznál a rendõrök nem csináltak semmit. Az jó volt? Nem.

Igaz, a rendõrök.
Matektanárom bedobott egy viccet:

Bécsben van egy kirakatvásár, és épp a mai napon kiállítanak 3 emberi agyat, hogy a mai orvostudomány fejlettségére nézve, ezt beültessék egy másik ember agya helyett.

Az elsõ Einstein agya - 10 dollárér árverezik. A második egy matektanár agya, ez 1000 dollárt ér, a harmadik pedig egy rendõré, amit 10 ezer dollárért próbálnak elsózni.

Betért egy Úr a boltba, majd kérdi a tulajt:
- Elnézést, hogy hogy a világ egyik legokosabb emberének az agya a legolcsóbb, és egy átlag rendõré a legdrágább?!
- Uram, ez egy bolt. A kevésbé használt dolgok érnek többet 😛

Bocs az offért, de ezt szerettem volna megosztani veletek :ASDasdasd
És bocsha nem jó a vicc 😄 Nekem tetszik 😊
Akinek nem inge,nem veszi magára 😄

89
akkor részben bocs a feltételezésemért. A rendõrökrõl... ma még nem volt semmi "atrocitás" a tüntetõk részérõl, talán okt 23-án sem kellett volna így fellépniük a rendõröknek és nem lett volna semmilyen komolyabb következmény

<#eljen>

Nagyjából ezt. Nem hinném, hogy ha a törõdést pénzben mérnénk akkor sokal jobban jönne ki a jobboldal. Szavakkal ki lehet állni valaki mellett, de az édes kevés. Hozzáteszem az állampolgárság mellett szavaztam. De elkanyarodtunk az eredeti témától. Ez már politikai kérdés amit itt nem lehet megvitatni. Maradjunk a rendõröknél.

Én az utóbbi idõkben a kelleténél jobban beleválytam magam a politikába, szerencsére (szerintem) még idõben rádöbbentem hogy azokra az emberekre ott fent nem igazán lehet építeni, és miattuk nem szabad hogy az ember elveszítse a józan eszét.

A fiatal értelmiség egy részére lehet remélem majd építeni, és ahogy ma szüleink nyugdíjasok lesznek, úgy ezen politikai nagyhatalmak vezetõi, párttagjai is cserélõdni fognak... Bízok, remélek, hiszek.

<#vigyor1>

Éngem a politika úgy istenigazábol nem foglalkoztat, és politika miatt senkire nem fogok rossz szemmel nézni, ha egyébként normális 😊 Nekem volt egy elméletem, ezért 2002-ben a fideszre szavaztam. Mára már bánom, azóta nem voltam szavazni,de az elméletem beigazolódott 😊

Szerintem nem ezt értette ez alatt. Ha mégis akkor énbocs, tévedek 😄
Amúgy a Fideszhez annyit, hogy örülök hogy valaki kezdeményezett ilyen szavazást, csak az a gond hogy nem mérték fel ennek körülményeit, mik lehetnek a következményei. Amúgy a cél az becsületes volt.

ChevyG
mindenki rendörnek születik, csak van aki tovább tanul😄
Én sem azért írtam álljunk meg egy szóra. Csak megjegyeztem, hogy manapság a hülyébb embereknél erre kell fordítani...

89
A politikai célt arra érted, hogy a Fidesz használta volna fel õket egy erõs szavazóbázisnak? Hogyha igen akkor azt gondolod, hogy minden határontúli magyar a Fideszre szavazott volna? De miért is? Mert csak a jobboldal törõdik a határontúli magyarsággal?
Hogyha nem ezt értetted volna ez alatt, akkor bocs

Ehhez annyit hozzáfûznék, hogy én nem lenézésbõl írtam. Nehogy félreértse valaki.

😄
Jó látni hogy azoknak akiknek az volt a céljuk hogy egymás ellen fordítsanak minket, nem teljesen sikerült elérniük céljukat 😊

Annyit még hogy egyetértek, politikia célra használták fel azt a szavazást (is).

Aláírom igazad van, hogy néhány napra szabad volt és az csodálatos volt, de aztán jöttek az évek.

Igazad van. Az emberek itt morognak egymással azért, hogy vagy az egyik 150-nek vagy a másik 150-nek legyen jó. Mi meg maradunk magunknak. Én azt mondom nem érdemes. A határon túli magyarságot is csak egy politikai cél elérésére szerették volna felhasználni. Hozzáteszem, hogy azon kevés szavazások egyike volt ez amelyiken megjelentem 😊

Nyers fordításban igen, de lényegében akkor mondják ha valami vicceset,röhejeset olvasnak 😊

(mára már használják lenézõen is, hogy pl. te egy lol ember vagy)

89
De attól még, hogy csak néhány napra is, de akkor is szabad volt Magyarország, vagy legalább úgy érezhettek az emberek, hogy most már végre szabadok. Nem tudhatták, hogy mi lesz azután...

89
áhh, kössz
Laughing Out Loudly, õõõ, hangosan nevetni? vagy vmi ilyesmi?

Az azt jelenti, hogy még ennél is jobban utánna kell nézned 56 következményeinek. Elhiszem, hogy elhangzott a mondat a rádióban, de ez nem volt egyenlõ a valósággal. Itt az internet nyugodtan nézz utánna 56 következményeinek. Én nem tudom elmagyarázni egy hozzászólásban az egészet. Ha találok egy jó honlapot majd belinkelem.

www.rovidites.hu 😊

Én szeretném befejezni a vitát. Ugyanis nagyon rossz látni hogy ketté szakadt szó szerint az ország. Ez valakiknek az érdekében állt. Valaki a monitor mögött ülve röhög rajtunk, hogy magyar létünkre szinte ellenségként vitatkozunk egymással. Ne értsetek félre, természetesen kell az ellentét, nincs tökéletes ország, viszont ez már kicsit túl sok.

Komolyan aggódok amiatt, hogy gyermekeink milyen világban fognak felnõni. Mert nincs Magyarok közti összefogás. Az Ország annyi mindent átélt már, mindig Össze tudtak fogni az emberek. Ma már egy hülyének elhiszi az ország fele hogy rossz az ha határontúli magyarok állampolgárságot kaphatnak. És természetes hogy ilyenkor a magyar ember nem ebben akérdésben foglal állást, hanem abban hogy melyik párt melyik választ támogatja. (2004. december 5.)

Mindenesetre, ezekután is fogok iskolába járni, tanulni, késõbb dolgozni, és igyekszem a tõlem telhetõ legtöbbet adni az Országnak, mert számomra (is) szívügy a Haza, a Nemzet sorsa. Mindenkinek további szép estét.

Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország! Kitartás!

ui: bízom a szebb jövõben, de nem ezekkel az emberekkel képzelem el, akik ma ott vannak fennt

89
ez mit jelent? lol?

Lol, jól van.

89
Inkább te ülj vissza a padba kisfiam:

"Éljen a szabad, demokratikus, független Magyarország!"

------------------------------------------------------------------------
(Elhangzott 1956. október 30-án 14 óra 30 perckor a rádióban. Megjelent: Igazság, 1956. október 31.)

November elsején pedig Magyarország kilépett a Varsói szerzõdésbõl, és így kinyílvánították Magyarország függetlenségét.

#328, sztem én objektív vagyok, átélt élményekre hagyatkozom, nem csak ilyen jobbiknak, meg tv2-nekn hiszek...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hogy?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de errõl az MSZP tehet? Errõl beszéltem, én lesz*rom. Az a rendõr, aki ilyen, büntessék meg. De ne kenje az egészet mindenki a kormányra, mert ez baromság!

mellesleg engem mostmár nem érdekelsz, nem vagy objektív. 2002-ben 11 éves voltál, amikor Orbán bukott. Te nem tudod, hogy a katolikus gimnáziumomban mit kaptam mindenkitõl, csak azért mert másik oldali ember vagyok. Az iskolába beszivárog a poltika. Kinek köszönhetõ? Ugyanannak, aki az elmúlt 4 évben folyamatosan hergelte és megosztotta népet (puskaporszag a levegõben, együtt mozduljunk, stb. mondatok, meg a dobálások állami ünnepségen). Bármit mondasz, ez nálad is politikáról szól. Szóval te nekem nem fogod beadni, hogy miért igaz mindaz, amit a jobbik.net, meg a HirTV állít, mert neked nem fogom a büdös életben sem elhinni. Sokat láttam már, hogy észrevegyem, sok feszültség ebben az országban egy jobboldali kisember miatt van, többek között ez a balhé is az õ hatalomvágyának köszönhetõ. A másik feszültséget meg az MSZP tremtette a kiszivárgott felvétellel, hibásak õk is, de számomra sokkal több rossz kedvet okozott már a másik oldal. Ez ,,hazugság" töredéke.
Szóval befejeztem, bocs a sok pol-ért a többiektõl...

Checkerboy
Csatlakoznom kell Fradistához...
A rendõrök 80%-a alig várja , h kimenjen és verekedjen.
Miért is?
A vidéki rendõrt felhívják pestre , ott kell várnia , haza akar menni családjához , inkább fórumozna otthon :p , stb.
Ilyenkor TE is és ÉN is mint rendõr tiszta idegek lennénk és szétvernénk a tömeget merthogy HA LEÁLL VÉGRE A TÜNTETÉS AKKOR MINDENKI MEHET HAZA (fórumozni😛).Rendõr tudja mit kell csinálni:Szétverem a tömeget , h holnap ne jöjjön vissza.Kész.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

,,Meg ki mondta? Elmondták, hogy találtak. Tényeket közöltek. Ennyire fáj az igazság?"

Nekem? Egyáltalán nem. Csak az a gond, ahogy közölték a tényeket.

Nyilvánosságra került hangfelvételek. A lap alja felé linkekben. Az összeset még én sem hallgattam meg.

Ezt meg honnan vetted?... Leírtam már 3xor, mégegyszer megteszem, nem ismersz, innentõl fogva nincs értelme jellemezned olyan dolgokkal amelyek nem igazak rám.

Most visszavághatnék, hogy te pedig mindent elhiszel a médiának, annak amédiának amely kimosta az agyát az országnak (tv2, rtlklub) Tisztelet a kivételnek!

Igen pontosan, ezért van a fórum, hogy megosszuk egymás gondolatait és ezeken vitatkozzunk. Ha én tévednék akkor elismerem.

Ott sem halt meg senki, nem használták. Mégis a média úgy állítja be mintha másnap lemészárolták volna a családosan sátorozó emberek a készenlétiseket...

Mert te most nem ezt csinálod a rendõrökkel...
Meg ki mondta? Elmondták, hogy találtak. Tényeket közöltek. Ennyire fáj az igazság?

de minden más fotó, szó nélkül elhiszed, bármilyen marhaság is legyen, a lényeg, hogy te csak azt hiszed el, ami neked jó...

Nem használták, viszont ugyanez elmondható a lefoglalt Kossuth téri "vandálok" eszközeirõl.

Ott sem halt meg senki, nem is használták. Mégis a média úgy állítja be mintha másnap lemészárolták volna a családosan sátorozó emberek a készenlétiseket...

A komment szerkesztve lett, sry.

és ha van a háttérben valóságszaga (márpedig lehetett) akkor elítéljük.

Ez az ami nincs... Volt-e robbanás, használták-e a fegyvert, meghalt-e valaki?? Nem, innentõl kezdve...

Hallottam... Ezen hangfelvételek eredetisége is számomra erõsen kétséges. Errõl ennyit.

A másik része tüntetni az éppen (sajnos még) regnáló (hazug) kormány ellen.

Tegnap este néztél-e hhíradót? hangfelvételeket hallottad?

Azért van a Fórum, hogy az ilyen kétes képeket pl. megvitassuk, és ha van a háttérben valóságszaga (márpedig lehetett) akkor elítéljük.