5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
jihad #1875 Asszem az alsó sor a jeges druidánál. -
jihad #1874 Nálam azért nem jött elő, mert megvártam (volna) míg agyonverik, nem akartam segíteni neki. :D -
#1873 Ha akarok jegelni, akkor mire tápoljak?
Elsődlegesen heal-er lenne, de attól tartok, hogy akkor elfelejt a nagy jegelés közben gyógyítani. -
jihad #1872 Sztem arra gondol hogy csak healre mész, jegelni nem akarsz vele. -
PSY28 #1871 Zotya te is beszittad a bugot :) ha nem mentetted el harc elott akkor kezdheted elorol legalabbis ahogy en tudom :( -
#1870 Aztán mitő lett ennyire nagy a damage?
Mivel lőtted? -
jihad #1869 Ezt mivel? Meg gondolom nem lvl 1-en. :) -
jihad #1868 Neked más stílus jött be, nálam a vazsi a főszereplő, a többiek csak azért vannak hogy tankoljanak neki, mellékállásban persze sebezhetnek is, de bármikor feláldozhatóak ha a mágusomnak úgy kell. :)
Az embers nekem nem jött be, sima firebolt is sebez annyit, de 1 összegben, nem megy mellé a fele ha elmozdul kicsit az ellenfél. A jolt meg lightning alapú, túl kicsi a min dmg-je, meg nem is vagyok lightos sorci, bónuszt se nagyon kapok rá. Ami most bevált (act2 chapter4-ben tartok), az a firebolt gyorstüzelőnek, és a pattogós tűzgolyó (3 db-os szett) lassú, de kemény csávók ellen. Meg a harcos is kaszál rendesen 2 karddal (amíg él, hehe), a pet inkább csak mazsolázik, az ő dolga a téblábolás mások előtt. Eddig ebvált a dolog, ha valahol behalt az egész csapat, ott elég volt a taktikán változtatni. Ha esetleg később ez nem lenne elég, akkor persze beveszek egy druidát, de jelenleg nem érzem hiányát, és csak reménykedek hogy mindig sikerül megoldani plussz emberek nélkül. :) -
PSY28 #1867 ottrepula ottrepula :)
-
#1866 itten el vagyok akadozva, hova menjek, kihez? azt írja, hogy save the old man, de kitől, nincs ellenfél... -
#1865 Hogy csak heal-elni akarok, vagy hogy lecseréltem a ice elementalt a szexi hangúra? -
#1864 Mire gondolsz a hülyeségnél? -
#1863 rakjal manacostcsokkentore kb 5ot, rakjal healingerositore 20at, maradekot meg a nature dmg+healing erositore, rakjal be autocastra 1 healt + a spellekhez is, es menj azzal.. bar amilyen eros ice magicek vannak, sztem hulyeseget csinalsz hosszutavon, de ez egyeni velemeny -
#1862 Kedves Dant0r.
Lenne egy kérdésem.
Felvettem a nagyon szexi hangú Taar-t 34-es szintű.
Van 32 pont amit elszórhatok.
Nekem elsősorban heal-elésre kellene, de arra nagyon. A többit elvégzi a kétkardos barbár meg a CM.
Mire szórjak? Nekem az sem baj, ha nem támad, csak healeljen mindig.
Azt hogy lehet megoldani?
Ha támad (akármilyen támadóvarázslattal) akkor közben heal-el is, vagy ne is rakjak támadót, csak a heal-t? (alap, hogy autocast)
Viszonylag sürgős lenne a válasz. (mennék játszani, de nem akarom elk***ni a NM-emet.)
Előre is köszi a választ! -
Dant0r #1861 Nálam úgy néz ki hogy harcos beront és gyilkol,
az íjász hátulról osztja a sebzést, meg átmegy a nyila az embereken, és shockwave-vel kicsit stunol is,
a nature mage, ha kell gyógyít, ha nem olyan 700-ig sebző, mozgástgátló vazsival nyomja, vagy pedig simán icebolttal fagyasztgat (az is sebez ~500-ig),
valamint a combat magem helyzettől (resist) függően vagy Embers-sel (4db kis tűzizé, darabja 150-200), vagy Jolt-tal (ez csak 400-körül sebez, de gyorsan) öl igen hatékonyan.
Szóval nálam az a kérdés hogy ki öli le a szörnyeket hamarabb, és igazából nincs győztes... :) -
jihad #1860 Én időnként csinálok a mentésről is biztonsági másolatot, így nem kell parázni (nagyon). Persze ha csata után jócucc hullásnál fagy ki az gáz. :) -
jihad #1859 Mi a gáz? -
#1858 Hát ez elég gáz.... -
PSY28 #1857 en minel ritkabban mentek nehogy megint valahol beszarjon es az elmentett allas is mar szar aztan kezdhetem tegnap estetol elorol... -
jihad #1856 Remélem lesz vmelyik patchben spell hotkey, mondjuk lehetne az 1...4 a spellek, alt+1...4 meg a powerek, nem kéne állandóan pauseolni ha valamit akarok, tökre megakasztja a játékot. De legalább van pause, így is lehet nézni. :) -
jihad #1855 Nem árt minden megmozdulás előtt ctrl+s-ezni amúgy se. Nekem lazán rebootolt a gép harc közben. :) -
jihad #1854 Az, de pont arra akartam felhívni a figyelmet. Nem mindegy hogy valaki sutyiban csinálja vagy kiáll a Kossuth térre hogy ide nézzen mindenki. -
jihad #1853 Én kivágom ha haszontalan, meg kell dolgoznia a partiért. :D -
jihad #1852 Nemtom, nekem eddig nem hiányzott a healer. Arra is csak ügyelni kell, ne kószáljon el, ne legyen a tűzvonalban, ha az hal elsőnek, akkor tökmind1 hogy van-e. :)
Így néz ki nálam egy csata általában. Harcos pihenget, werewolf pet (másfélszer annyi hp-ja van mint a harcosomnak 40-es meg 20-as élet gyűrűkkel teleaggatva) tartja a frontot, a mágusom meg arat. Bár fejlődni nem ő fejlődik a leggyorsabban, hanem a harcos, mert az 2 karddal többet üt darabszámra mint ahányat castol a vazsi, az xp meg azután jön. Még jó hogy a pet utánam kapja a fejlődést, nem harcra, mert az elég keveset szól bele a dolgokba, viszont feltart mindenkit. -
jihad #1851 Megnyomod a J gombot (journal), 41-es lecke: "Your pet will get more powerful, as your party increases in level, but they don't earn experience" :) -
jihad #1850 A nyakláncs csak akkor kerül le ha megcsináltál az őrnek 1 küldetést. -
#1849 Valahogy nemtom eldönteni, hogy ezek a macerás mellékküldik baromi jók-e, mert nem lehet könnyen megcsinálni őket, vagy ultraszarok, mert ACT 3-ból kell mászkálni vissza.
Meg nem ám: Menny a Snowbrook Footsteps (példa csak) északi barlangjába, hanem 'Áááá nem igazán tudom mit keresek, csak azt tudom, hogy minden fehér és hideg.'
Meg a jó k***a anyád. -
#1848 oda kell a nemtomki botja, act2 quest (mikor 3fajta cuccot kell talalni, majd visszavinni a combat magenek) -
#1847 Jó a tárgydobás mi (nem volt boci):
Ez volt a legjobb tárgy amit a lelani-tól kaptam:
És az íjjászom válraszerelhetős 'ballisztája':
-
#1846 Ezzel vigyázzatok:
Faluban ESC / ALT+TAB / SG górumon tevékenykedés, legalább 5 perc / ALT+TAB vissza a játékba / Resume Game / Transporter használata egy másik faluba.
Nálam 2-ből 2-szer fagyott ugyanazzel a kombinációval.
Úgyhogy lehet, hogy csak lokális a probléma, de legyetek óvatosak! -
#1845 -
#1844 Egyetértek. Lásd: #1841 -
#1843 Fasság! -
#1842 Még nekem sem. -
#1841 Egyetértek!
Torrent nálam álltalában jóval lassabban jön.
200 Ft, és megvan 3-4 órán belül a játék.
És persze ezután még szedhetek másikat is egy napig. -
PSY28 #1840 Talakoztatok a Vai"kesh prison-el amiben valami szorny van auraval korbevonva es racs is van. Nem sikerult kinyitni. -
#1839 Persze. Már az Act 3-ban vagyok, pár mellékküldi kész belőle, meg megcsináltam az Act 1 méltán népszerű cuccolós küldijét, nem is dobott szart, mingyárt shotolok. -
#1838 Ráhúzod a tárgyat a képére.
Amit jónak látsz. -
#1837 szóval hogy tudok enni adni a petnek? és mit eszik a skorpió? -
#1836 Thx. Csekkolom!