Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy van-e értelme egy karakterrel menni, gyorsabban fejlõdik-e így, mint cspatban?
Kevéske táp (sok cucc a gépben, kicsi tápon)
Elszaródott memória (saját tapasztalat)
Túlmelegedés
Driverek
Þór vígi þessi rúnar
Ha valakinek megvan a 2.cd rld-ds2b.r03 file-ja, megköszönném, ha feltenné valahova.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
DB
A ti kung-futok nem erős!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyat ne irjatok hogy nyálazzak át kb 900 postot mert az kicsit azért kellemetlen lenne, az elég ha kb post számot tudtok hol merült fel.
köszi
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jó küldik vannak, ésszerû jutalmakkal (nem csak a vakszerencsére van bízva, mint mondjuk a d2-ben, hogy tudsz-e ölni), a fejlõdés rendszere is pöpecül van megoldva, és tök jól néz ki az egész mozgás közben ahogy gyilkolászol😊
Nekem az 1 nem tetszett az egyhangúsága miatt (mondjuk ezután tuti végigviszem, hogy a történettel tisztában legyek), de ez fényévekkel jobb.
Szerintem. 😊
A grafika sztem nagyon szép, de tény, hogy nem egy Baldur's Gate szerepjáték szempontjából. Azért kicsit komolyabb szvsz mint az elsõ rész.
War. War never changes.
Javult valamit a jatek, vagy ugyanolyan egyhangu, unalmas hent, mint az elso resz, csak jobb grafikaval?
És akkor mindenki mehetne külön kaszttal. na?
Nalatok egybol ment siman? Lobbyban mi latjuk egymast, de ha hostol vmelyikunk nem latni a servert, nalatok nem volt ilyen problema?
Én szeptember 30ról tudok...
Olyan 10tõl ráérnétek egy multira? Megint csinálnék szervert és végre ki is próbálhatnánk 😛
Még egy kérdés: Hol van a Kithraya Hive? Valami skorpiót kéne elintézni, de nem találom. Kösz!
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Amúgy a tûzlabdát nem szerette nagyon...
Þór vígi þessi rúnar
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Bementem valami csontokkal borított barlangba és szembe jött egy Garganturax (valami gyíkféle). Majdnem 4000 HP-je volt és nem tudtam megsebezni. Hogy kell lenyomni? Thx.
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én vagyok nyomi, vagy télleg elcsesztem valamit. A Combat Mage-em, 20 körül csak 150-200 körül sebez.
Itt lent azt írtátok, hogy 300 körül is lehet. Ez egy tûzmágus lesz, a elsõ kettõn 8-8 poont van, és a manakapacitáson kilenc asszem.
NAGYON FONTOS KÉRDÉS!
Melyik portálon kell lemenni ahhoz a kovácshoz, akinek a barlangban kell visszaszerezni a cuccait? (amit korán kap meg a játékos)
Þór vígi þessi rúnar
de most mit akdsz ki ezen...Én csak nem akarok visszaolvasni 300 hozászólást...így megtudtam egybõl.De ha meg nem írom ide hogy nem akarok visszaolvasni,hanem csak azt hogy kiadták-e?akkor egyõl lehurogják az embert!
hát köszönöm szépen!
de mi a server meg a code:?