Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyjátékos üzemmódban a tapasztalatokat hogy osztja szét a gép? Ha többen vagyunk, akkor mindenki megkapja (a teljeset) vagy szétosztja?

Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy van-e értelme egy karakterrel menni, gyorsabban fejlõdik-e így, mint cspatban?
Zsolo007
Jösztök multizni?
Hamchi név: DS2 HUN Party
kód: ds2hun

Carlos
Ezeket nézegesd meg a rendszeredben:
Kevéske táp (sok cucc a gépben, kicsi tápon)
Elszaródott memória (saját tapasztalat)
Túlmelegedés
Driverek

Þór vígi þessi rúnar

Wanted
Hi!
Ha valakinek megvan a 2.cd rld-ds2b.r03 file-ja, megköszönném, ha feltenné valahova.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

DonnieBrasco
Végre beüzemeltem. Hááát...😞 elég primkó kis hent egyelõre, de még nem ítélkezem 😊 sajnos nem sok újat láttam az elsõ részhez képest eddig.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mayday
Koszonom a velemenyeiteket!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
De, csak nem DS2-t 😉

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Uberlama
Szevasztok volna egy kérdésem, a játék megy szépen, jo minden , de bizonyos idõ után (értsd max 10-15 perc) rebootol a gép játék közben >.< fogalmam nincs miért lehet nem nagyon volt ilyen problémám még semmi játékkal és ez msot nem kicsit idegesít. 2ghz proci, 1g ram, sok hely a vinyon stb, szoval nem tudom mi lehet az oka. Volt vkinek hasonló gondja és hogyan oldotta meg ha volt ?
Olyat ne irjatok hogy nyálazzak át kb 900 postot mert az kicsit azért kellemetlen lenne, az elég ha kb post számot tudtok hol merült fel.
köszi

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

j0nNyKa
egyebkent erdekes, hogy multiban hawerral az egyet vegigvittuk vagy 3-3-3x (mind3 kampanyt), nem tudom, hogy ezt kepes lennek-e 3x vegigtolni... singleben mar 2.jara sincs kedvem elkezdeni, majd lanon meg vegigtoljuk 1x.. aztan meglatjuk.. pedig ez tenyleg izgalmasabb, mint az 1

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
azabaj ma este itt alszik a baratno nevu eloleny, es nem igazan lenne jo jatszani 😛

Úgy mondanám, hogy nem-unalmas hent😊
Jó küldik vannak, ésszerû jutalmakkal (nem csak a vakszerencsére van bízva, mint mondjuk a d2-ben, hogy tudsz-e ölni), a fejlõdés rendszere is pöpecül van megoldva, és tök jól néz ki az egész mozgás közben ahogy gyilkolászol😊
Nekem az 1 nem tetszett az egyhangúsága miatt (mondjuk ezután tuti végigviszem, hogy a történettel tisztában legyek), de ez fényévekkel jobb.
Szerintem. 😊

Nekem jobban tetszik mint az 1, de nagyobb gép kell hozzá sajnos. (meglepõ módon)
A grafika sztem nagyon szép, de tény, hogy nem egy Baldur's Gate szerepjáték szempontjából. Azért kicsit komolyabb szvsz mint az elsõ rész.

War. War never changes.

Mayday
Valaki meseljen mar, milyen lett a game?
Javult valamit a jatek, vagy ugyanolyan egyhangu, unalmas hent, mint az elso resz, csak jobb grafikaval?

Hm ma este egy jóóó kis lvl1-tõl party? Ha 4-en összejönnénk az pazar lenne😊
És akkor mindenki mehetne külön kaszttal. na?

j0nNyKa
igen, ugyanis akarmilyen portforwardot is csinalsz, router mogul nem lehet hostolni.. ez van.. ha nincs routere a hostnak, egybol megy

Hali!
Nalatok egybol ment siman? Lobbyban mi latjuk egymast, de ha hostol vmelyikunk nem latni a servert, nalatok nem volt ilyen problema?

Zsolo007
Aug 19? Én nem látom sehol sem ezt a dátumot....Honnan veszed?
Én szeptember 30ról tudok...

Olyan 10tõl ráérnétek egy multira? Megint csinálnék szervert és végre ki is próbálhatnánk 😛

Hivatalos megjelenés: aug. 19. Nálunk.
Par hozzaszolassal odebb leirtam pontosan, lapozz picit lentebb. Ha meg mindig nem tiszta akkor leirom reszletesebben.
Asszem az majd útbaesik....én is sokáig kerestem....egy barlangban lesz, de próbálj meg mindent felfedezni a barlangokban, mert egy elágazás egyik ágán kell továbbmenni, a másikon ott lesz õ...szal el ne kerüld...

Hi,

Még egy kérdés: Hol van a Kithraya Hive? Valami skorpiót kéne elintézni, de nem találom. Kösz!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Csak akkor jelenik meg a szörny és a kard, ha felveszed a küldetést, asszem..addig csak egy üres oltár meg egy üres barlang fogad....

Carlos
És nem kötelezõ kinyirni, de én megöltem.
Amúgy a tûzlabdát nem szerette nagyon...

Þór vígi þessi rúnar

Igen, nincs is ott, amíg nem beszélsz Taar barátnõjével a Great Hallnál, a jobb oldali sátorban...õ mondja, h létezik egy legenda egy hatalmas, szörnyû, nagy fogú szörnyrõl meg egy mágikus tõrrõl..a poén az benne, h a félelmetes szörny egy picike kis mitugrász lény, akinek csomó élete van...

Ez nem óriásgyík, hanem egy kicsi és kék köd van körülötte 😊

Hümm, érdekes, nekem nem volt se óriásgyík, se speckó tõr a rituális táborban (már amennyire az utóbbira emlékszem).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Köszi!

j0nNyKa
na, kiprobaltuk, megy neten, remelem holnap osszejon valami ertelmes party, es tudunk jatszani 1et

Van a jungle legészakibb részén egy rituális tábor...ott van egy speckó tõr, azt kell lenyúlni....csak azzal lehet ütni...addig a másik karivál gyógyíts, ha tud...

Carlos
Visszavehetnél magadból!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm, bro!

Þór vígi þessi rúnar

Hi,

Bementem valami csontokkal borított barlangba és szembe jött egy Garganturax (valami gyíkféle). Majdnem 4000 HP-je volt és nem tudtam megsebezni. Hogy kell lenyomni? Thx.

Eastern G. Jungle

Gabesz amdx2
hát beteg vagy...menj aludni fazsláma: nem zs hanem sz.te mindent fordítva írsz?

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

inkább mongyuk azt hogy az a fazsláma aki értlemetlen kérdést tesz fel, pl te, de hagylak inkább látom magas ezt neked felfogni, jo8...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

összes varázslkatot megnézted? lehet nem vettél emg oylat amit õk hazsnáltak? vagy lehet tényleg skilpontokat pl specifikusan a tüzmágiához igazgatták

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gabesz amdx2
mmi az az nc?<#fejvakaras>

Gabesz amdx2
olvass viszz azt megtudod mert itt nem válasolnak egyes f@szlámák

nc....

Carlos
Egy kérdés!
Én vagyok nyomi, vagy télleg elcsesztem valamit. A Combat Mage-em, 20 körül csak 150-200 körül sebez.
Itt lent azt írtátok, hogy 300 körül is lehet. Ez egy tûzmágus lesz, a elsõ kettõn 8-8 poont van, és a manakapacitáson kilenc asszem.

NAGYON FONTOS KÉRDÉS!
Melyik portálon kell lemenni ahhoz a kovácshoz, akinek a barlangban kell visszaszerezni a cuccait? (amit korán kap meg a játékos)

Þór vígi þessi rúnar

Gabesz amdx2
na jóvan ne huzzá fel Tééé,látom normálisan nem lehet kérdezni semmit tõled.Na mindegy azé kösz a választ!

Tetris13: Pls, ird le h a progi segitsegevel pontosan hogyan is ertetek el h servert lattatok es tudtatok is ra csatlakozni, köszi.

nem kell 300at viszaolvasni hanem kb 5-t és kb 2es iq-val rájön az ember hogy mi a ehylzet..., de ugytünik ez tulhaladja a képességeid te szegény elfoglalt.. :/

de emberek mi a server:?P
Gabesz amdx2
háát.😊

de most mit akdsz ki ezen...Én csak nem akarok visszaolvasni 300 hozászólást...így megtudtam egybõl.De ha meg nem írom ide hogy nem akarok visszaolvasni,hanem csak azt hogy kiadták-e?akkor egyõl lehurogják az embert!
hát köszönöm szépen!

ha nem votl reboot azért pont a nickek-be kötött bele ez a csoda? jesszus..., ezt sose fogom emgérteni hogy siekrült összehozni 😄DDD

aham, és forumba irni van idõd? nc...

j0nNyKa
istenem nyomjad mar a rebootot, ugyanarra a szerverre visszadob.

ok mingyá cska felrakom newra
de mi a server meg a code:?
j0nNyKa
most rebootoltam, es most mentem fel, es beengedett, miert ertetlenkedsz ?