Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek megy a multi? Ha hostolok sötétség fogad
Tegnap tettem fel a winfost
Vki vmi ötlet?
Zsolo007
Nem mondod? Már egy ideje tudom hogy valami nagyon nem jó...de a rendszert újra nem rakome gy gémért....amúgy is jövõhéten kapok új gépet 😄

Zsoles valami nem jó nálad haverrel most probáltuk is routere van és így is jü😛
SNAKE01
Hi!!!!!!Valaki nem tudja miért van az hogyha kicsit izmosabb ellenfelek jönnek akkor pillanat alatt kinyírnak a geci-ek!!!!!hogyha kikerülném õket a másik emberem meg akármit csinálok a hülye oda rohan azt készen is van!!!!!!valaki valamit??

Supported Video Cards
ATI Radeon® series (7000 or better)
Radeon 7000/VE series (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required)
• 7200, 7500
• 8500, All-In-Wonder 8500
• 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
• X300, X600, X800
Nvidia® Quadro™ series
• Quadro, Quadro2, Quadro4
Nvidia® Geforce series
• GeForce 256
• GeForce2
• GeForce3, 3 Ti
• GeForce4, 4Ti, MX 420, 440
• GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
• GeForce 6600, 6800
S3
• Delta Chrome
Intel® Extreme Graphics (requires 2.0 GHz equivalent or higher processor required)
• 82845, 82865, 82915

War. War never changes.

Zsolo007
Hát én ferladtam, hostolásnál fekete képernyõ...
Joinolásnál meg még annyi se csak ottmarad a lobbyban.....ez egy nagy fos, maradok singlenél..

Hehe 😄 VIckes...csak ugy érdeklõdöm hogy egyáltalán megfoge moccanni ill. mennyire is tenné...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Mike
Carlos, pls, írj már pár sort a játékról az 1-es fényében
HTX

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
Ilyen karakterosztály nincs is...
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Radeon 7500ös karival megy?

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Wanted a file felment
minek tiitlogatsz le midnen szir szart, nem kell semmitse letiltani nem? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hol vannak a városok? Már vagy 1 egész napja játszom, de csak a kezdõ dryad városban voltam. Nincs vhol egy jó térkép?

War. War never changes.

Zsolo007
Nemigaz a tököm tele van a gémmel, újraraktam letiltottam minden szir-szart mégis baszik elindulni a multi...arra gyanakszom, hogy a videót nem indítja be, de nem értem miért nem hiszen singleben simán lejátssza....

Ja meg a skillek , ha jol melexem az nemvolt az 1-ben.
Mike haaat tulsokban nem fejlodott szentem, talan spellbol is kevesebb van, viszont jobbak a cuccok, sok mellekkuldetesvan, nem csak mesz es hent (najo csak mesz es hent) de, soxor kell az egesz mappon visszamenni. Nehol meg gondolkozni is kell kulonfele kapcsolokat jo sorrendben nyomogatni n stuff.
Act I vége felé járnék a hidránál és nemtom leölni😊 Lvl22-esek a karijaim, gondolom az elég hozzá. Van vmi trükkje a dolognak? Az egyik fej mindig gyógyít, de ha azt akarom leverni a másik 2 kinyír.

TSW: Tunderke

kb 15 perc mulva fent lesz a http://psy28.uw.hu/rld-ds2b.r03 a file
Sziasztok! Haverral neten próbáljuk kenni, azzal a hamachival, és nálunk is az a gáz, hogy ahogy kreál egyikönk eltûnik a lobbiból de nem jelenik meg a játék. Igaz, mindketten router mögött vagyunk, viszont mindkettõnknél aktivizálva van a dmz a saját gépeinkre, így gyakorlatilag mindenhol aktívak avgyunk. Lehet hogy így is ez a baj? (minden más játék megy simán neten)
Mike
üdv!

vki aki játszott már az 1-vel is, foglalja össze röviden mik a különbségek, miben fejlõdött a játék, mert screenshotok alapjána graf nem igazán

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Okés, eddig minden titkos szoba megvolt, a ka pcsolókat is egész hamar kiszúrom, de ezt a bizonyos liftet nem tudtam aktiválni... a fene gondolta, hogy a lépcsõn van a kapcsolója 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Carlos
Sasolj a kis kék pöttyökre, mert azok álltalában rejtett kapcsolól a titkos szobákhoz. Ott szoktak lenni jó cuccok.
Bár nem mindig. Random persze.

Þór vígi þessi rúnar

Hmm, jó tudni, ezt eddig nem vettem észre... bár a tájolót én nem is nagyon használom, csak a fõküldik irányát figyelem rajta.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Carlos
Én mindig szétnézek ha látok kék pöttyöt a kis térképen.
Álltalában azok rejtik a jóságokat!

Þór vígi þessi rúnar

Nekem sajna már csak az .iso-k vannak meg, a .rar-ok nem.

Próbáld meg DC-n vagy torrenten.

Zsolo007
© tetris13 tegnap 21:00 | Privát | Válasz | #780
Sikerult interneten osszejonnunk 3an jatszani.
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-en.exe
Ezt mindenki rakja fel, valaki hostol hamachiban, a tobbiek racsatlakoznak.
Aki a dungeon sieget hostolja az ne legyen router mogott, illetve mindenki minden tuzfalat kapcsoljon ki, aki router mogott van az 1-20000ig a portokat forwardolja a gepere. Kb ennyi.

Jo jatekot \😊

Wanted
Senki sem tud segíteni a rld-ds2b.r03 file-al kapcsolatban?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Aschil
Hogyan és hol lehet multizni?

.:asChil:.

Zsolo007
Igen? akkor valaki akinek rendesen megy kreáljn má' szervert mert nálam gáz van..

háh érdekes nekünk tegnap ment😊
Zsolo007
Naszóval az a helyzet, hogy nem megy a multi továbbra sem, bent a lan lobby-ban látjuke egymást, kreálok szervert, tûzfal nincs, mikor rányomom a start gombra semmi sem történik, csak bejön egy feket képernyõ, a többieknek meg azt írja, hogy waiting for host....ha valaki tud megoldást...

Amanluban vagy hol a csaj aki megjavitja a hidat (veteranon) combat mage, ha meg kell valakinek olyan.
Zsolo007
MIé nem jön senki???? Mindenki dolgozik? 😞((

Zsolo007
Thantossal elkezdtünk multizni...

Zsolo007
MIndenki single-t nyom senki sem akar velem multizni? <#rinya><#rinya><#rinya>

Aki akarna multizni vegyen fel MSNen: zsolo007 kukac freemail.hu

Zsolo007
MSNetek van? Ott meg lehetne beszélni a multi részleteit!

Királyság, én is visszamegyek akkor! Hol is van ez pontosan? 😛

Zsolo007
nah jösztök multizni??

Gyertek hamachira!!!

#891-ben tudnivalók

Amúgy a #600-ban kérdeztem hogy azt a rohadt liftet hogy lehet mûködésbe hozni. Nos, jelentem, rájöttem!!! =D
A gomb, amit meg kell nyomni, a lépcsõn található 😊

Egy kérdés azoknak, akik multiban is tolták már: más a kampány, mint egyjátékos módban?

A héten egyik nap én is benne lennék egy kis multizásban, elsõ szinttõl.

Hümm, akkor biztosan szintfüggõ lesz... érdekes.

Lehet hogy szintfüggõ? Mert én sem kaptam meg azt a küldetést anno, kérdeztem is itt a fórumon hogy melyik az a secondary quest.. most 32-n visszamenve megadta😊

Az az érdekes, hogy amikor beszélni próbálok azzal a csajjal ott a Great Hall melletti kis kunyhóban, mindig csak azt írjak i, hogy vigyázzak magamra a dzsungelben, noha ott a feje felett a felkiáltójel; a megbízást mégsem kapom meg. Na mindegy, akkor ez egy bug.

Egyjátékos módban a TP-t egyenlõ mértékben osztja szét a partitagok között; tehát ha kevesebben vagytok, gyorsabb a fejlõdés, gondolom.

Zsolo007
Hát az érdekes, elvileg akkor fejlõdik ha üt...

Ez a szerver most megy ???
Lan-ra kattintva latjatok?? mert en nem 😞
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez csak multiban van így? Mert singlében a harcosom akkor is szintet lép ha csak "van"

Zsolo007
Ha nem hát nem, írjátok meg hogy ikortól érnétek rá...

Zsolo007
Itt nincs hagyományos értelemben vett XP

Minél több ellent ütsz egy karival annál jobban fejlõdik, az ütésért kapsz XPt...

Tehát minél többen vagytok annál több felé oszlik az "XP", mivel többen ütik/lövik a szörnyeket...