Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Tudom hogy mit kéne megszereznem. Amanluban van egy ház, ott egy speckó amanlu virág. De a nõ nem adja ide, mert kéne neki mittoménmicsoda. Na, és oylat nem tudok szerezni, és fogalmam sincs hol lehet 😊
Abban bízok hogy a mai nappal (asszem) kijött hivatalosan, és hátha megoldják és dokumentálják ezt nekünk mások😊
D4v3: ezexerint a zöld felkiáltójelek szintfüggõ küldiket adnak. Bár lehet hogy nem a szintedtõl függ, hanem valami mástól.. (mondjuk hogy Deru a partydban legyen, mert vele dumált folyamatosan mikor megkaptam a küldit)
Az nálam is ezt nyomatja.
Aman'lu-ban is van egy, a kocsmában. Ne bízzak a félóriásokban.
Közben ott figyel a feje felett a felkiálltójel.
Ezekszerint ez vagy bug, vagy szintfüggõ quest. Bár elég nagy fasság szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
Esetleg az Aman'lu-s emlékrõl is tudsz valamit. Asszem az elsõ oldal 3-4 mellékküldetésében a csaj kér valamit ami emlékzteti. Na az hol van?
Þór vígi þessi rúnar
az nem nyíl, de még csak nem is íj <#wave>#wave>
War. War never changes.
Nos, az elsõ városban adják ezt a küldetést.
Azon a szigeten, ahol Taar-t felvetted, a pet-shopos szigetre vezetõ átjáró melletti házban adják. Ha kell, adok shotot.
És mégegy!
Act 1, melléküldetéseiben a második lapon a negyediket ki adja, mert az nekem is üres maradt, valmelyik spirit?
Þór vígi þessi rúnar
Csak nemtom, hogy hogy néz ki az onyx izé.
Þór vígi þessi rúnar
És a kilencedik körben hányas szintû monca jön?
Mert a 3-ikon 28-as jött (26-os vagyok most)
Þór vígi þessi rúnar
2. 9 körös
3. Ez késõbb mindenképp az utadba lesz, egy dungeonben, de én ezeket a nyersanyagos küldiket úgy csináltam meg, h megvettem õket a enchant eladótól, akinek zöld gyémánt a jele😛 Nem mindig volt nála minden, de többször megnéztem, és vmikor igen😊
1: Lelani Aman'Lu-ból kér valami emléket, mit és hol találom meg?
2: A kocsma alatt az arénában hány körig megy a viadal (5?) (3-nál járok)
3: Mi az az Onyx Fragment? (az összes többi kelléket megtaláltam a csajnak)
Þór vígi þessi rúnar
Lesz még egy ilyen, ahol hasonló van 28-as moncákkal. Az a sivatagban lesz.
Szóval, ha eléred a szörnyek szintjét, menny vissza és easy rider lesz!
Þór vígi þessi rúnar
most nem vagyok otthon, de valaki megnezhetne, hogy felberel 1 karit magas szinten, akire nincs szuksege, es csak 1 skillpontra ratesz mindent pontot (mivel szerintem 20 a max), aztan persze a karit le lehet passzolni az innbe. enis kivancsi vagyok, hogy van-e max, es ha van, mennyi.(bar gyanus, hogy van, kulonben ha csak psyhical ill. magic resistre teszunk, kozel halhatatlan karink lehet 😛)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

20mp alatt a sebzesbol amit okoz ujratoltodik es lohetem be ujra 😊

masolt jatekkal lehet neten jatszani?
A fokarim CM és van mellette egy NM +egy nyilas scorpion queen.de ez egy gyenge csapat es fel akarok venni egy tank os karit a dryad nal de nem talalok, azta feloriast meg el kuldtem es nem tom h hol van..
VKI HELP!<#help>#help>
Nálam a harcosomnál a hp és az armor a legfontosabb, mert tanknak használom...
A Natural Mage-em szépen lefagyizza az ellent, a petemmel egyetemben 😊, a nyilas meg kivégez mindenkit. Nálam tulajdonképp a nyilas az igazi gyilkos, bár tény hogy a többi sem elhanyagolható...
A natural mage ugye tud sebezeni (jóesetben fagyi spelleket használ az ember ami plusz pozitívum), ezenkívül tud gyógyítani, valamint tulajdonságokat tunkolni, és idézni is. Ezenkívül különleges képességei között van a sebezhetetlenné tétel, és több terülti megfagyasztó szpell, aura is....
A combat magerõl sajnos nincs túl sok infóm, az 1bõl tudok csak kiindulni:
Ott ugye megvoltak a nagyon erõs harci spelljei, de gyógyítani nem tudott, saját csapattárst tunkolni ugyancsak nem, inkább az ellen képességeit lehetettvele lenyomni, valamint amit idézett elég erõs volt....
Szerintem tulajdonságait tekintve ha nem a fõkarid mage akkor a natural mage jobb support kari....
#1033: Légyszi beszélj magyarul és ne rövidíts mert fingom sincs hogy mi az a CM meg NM, szal légyszi magyarázd meg, thx.
Macros:
1. Fire kevesebb mana, lighting durcabb
2. Van, lvl 3
3. nincs
4. summon lofasz, felejtos
Én az erdõlakó lánnyal kezdtem.
Azon belûl is íjjásszal.
Szerintem elég jól lehet haladni vele, csak vigyázni kell ne kerûjön közel hozzá senki.
Szerintem mindenki a kedvenc stílusának megfelelõ karival kezdjen.
De miután fel lehet szedni egy csomó NPC-t ezért ha rosszúl is választanál, azok kisegítenek.
De, oszlik a résztvevõk közt.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Amivel azért van is esély!!
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
1. Fire vagy lightning slspú spellekre érdemes rámozdulni? (Skilleket eszerint kell azután fejleszteni.)
2. Skilleknél van maximum (mint pl. a dio2-ben 20), vagy akár 100 pont is lehet rajtuk?
3. A necro spellekben van finger of death féle instant killes?
4. A summonokat tápoló skillekre érdemes pakolni, vagy inkább a fire / light spelleket tuningolókat nyomjam?
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Ennyi.