5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
PSY28 #2035 Carlos ebbol en 1 kukkot sem ertettem de biztos -
#2034 Nálam 800-ban swap-pel mint barom.
Nyáron ugye befüstölt az egyik memkokszom. -
PSY28 #2033 Nalam viszont iszonyat lassu a jatek 1280x1024-ben kb 10-15 fps, viszont a kotor 2 hasitott mint a szel ... -
#2032 Nálam valamiért a gyógyítás nem megy.
Mirror-ban harcolok, azért talán?
Csak lövöldözi a jégszarjait, de közben meg ölik mellette a tűzmágust és b***ik gyógyítani. -
PSY28 #2031 A legvegen a lovegtornyoknak 0 az armorja, azon a harcosom 39k-t sebzett :)
Atkozas kicsit felesleges, mert mire ellovi a spellt meghalnak a lenyek, inkabb lojjon mint atkozzon. Gyogyitas eleg hasznos, mert nekem ha elfexik valaki az kov pillanatban mar tapaszkodik is fel. Ha kozeljonnek belovok 1 fagyipower es mindegyik jegkockaban varja a halalat. Persze csak ha tul kozel jonnek. Viszont neha volt olyan bug, hogy a jegkockaba fagyott mukso ugy sprintelt utanam hogy csak lestem :))) -
Curtis #2030
"... és akkor a Mágus lesújtott..."
-
#2029 Ismerős érzés. Ugyanígy vagyok énis ezzel most. -
#2028 Hivatalos gépigény (minimál)
* Microsoft® Windows® XP SP1 or newer
* PC with 1.0 GHz equivalent or higher processor
* 256 MB of system RAM
* 4 GB available hard disk space
* Quad speed or faster CD-ROM drive
* ATI Radeon™ series 7000 or better/Nvidia® Geforce series/Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 82915
* Sound card, speakers or headphones required for audio
* Microsoft Mouse or compatible pointing device
* Broadband Internet access or LAN for online play -
#2027 ja, inkább memóriaigényes, ha lehet ilyet mondani. -
#2026 Í hát egész jól fut a gyengébb gépeken is:)
A KOTOR 1-2 nekem jobban szaggatott ilyen grafikai beállításoknál. De a Dungeon Siege 2-ben a környezet sokkal szebb! (Főleg a dzsungel)
de azért jó ha van minimum 500mb ramod!
(512mb ram, 1500mh, ATi R. 9000 << ilyenem van)
-
#2025 nem tudom ki hogy van vele, de én egyedül a skillezgetsét hiányolom a játékból, mint diablo2nél. van olyan, hogy egy-két ütéssel kinyúvasztanak, hiába rohanok arrébb, mert egy egész csorda rámveti magát ^^
hiába van egy nature magic-es parti, cs*szik gyógyítani, vagy csak nem elég gyorsan
néha eléggé felidegel, aztán kilépek ^^ -
MacrosTheBlack #2024 Dekkold le a csapatot, rohanj be a harcossal, és miután mindenki ráugrott, akkor hozd be a mágust hogy irtson. De ennél egyszerűbb ha vársz egy kicsit míg rámozdulnak a mágusra, hátrálsz egyet, majd tűz. Az ellenfelek csak addig mennek ahol eredetileg volt a mágus, ott megint gondolkodniuk kell hogy felfogják már nem ott van, és utána másszanak. Közben meg beszopnak pár lövést, aztán persze megint hátrál és lő a mágus... Egyedül a lövöldözős ellenfelek gázosak, közelharcban el se érik őt.
Van vmi leírás arról melyik pet mit tud? Mindegyiknek van vmi speckója ha eléri a maturet, erről (is) kéne vmi infó.
Az átkok nekem se jöttek be, mikor megláttam az egyiken hogy kemény 6%-kal csökkenti az ellenfél találatait, akkor csak azt kérdeztem magamban hogy erre még manát is pazaroljak? :) -
#2023 milyen gép kell a gémnek? -
#2022 hm, úgylátszik Taaral jobban jártam mint Deruval..Az ice boltja valami 40-50 körül sebzi a lvl 10-es lényeket, heal automatán + az én combat magem fire bolt + 34%-al
operál + heal neki is auton. A harcos meg jó golyófogónak (vagy inkább üté..na mind1) elől:) -
#2021 Naja...
Észrevettem már énis, hogy ottvan a barbár és úgy eljönek mellette mint a szar. Az meg csak rohangál utánnuk.
Úgyhogy szerinte az AI a leggyengébbel kezdi.
Ez stratégiai szempontból jól van, csak a játékélményt rontja piszkosul.
Szerintem Normal szinten nem kellene hagyni, hogy a játékost támadják a moncák ilyen vehemenciával.
Szóval ez is azt bizonyítja, hogy gyenge volt (ha volt egyáltalán) a GamePlay teszt! -
#2020 atkokkal az a baj, hogy ami ertelmesebb, az jo lenne ugyan, viszont mindenki a cmet uti, es 10 mpnkent fekszik.. szoval felejtsd el az atkozast -
Gabrielle #2019 Sziasztok!
Felrakta már valaki a 2.1-es patch-t?
Ha igen mondja meg légyszi, kell-e hozzá másik crack?
Változik tőle valami komoly?
Előre is köszi. -
steweee #2018 érdemes cm-el az átkokra fejleszteni? nekem vhogy gyengének tűnnek, legalábbis hatástalanos a kisebb lényekkel szemben mert azok úgyis pár másodperc alatt kifekszenek, a nagyokat meg gyengítés helyett érdemesebb sebezni, nem? -
#2017 Nem kell rögtön fura dolgokra gondolni. Ha innkeeper, akkor irány az inn. :-) -
#2016 ok a mondatot értettem csak azthittem hogy az inkeeper valamilyen misztikus személy..de azért kössz:) -
#2015 Szótár:
Talk: beszélni
Innkeeper: fogadós
Increase: növelni
Max. party size: max party méret
Ergó: beszélj a fogadóssal, hogy megnöveld a max party méretet
NM tud gyógyítani és buffolni a partitagokat, a CM meg inkább támad. -
#2014 sziasztok!
Act I Chapter 4-ben járok.. (tegnap kezdtem, szerintem elég hamar bele lehet rázódni) Egy Dryad-ot indítottam (Lvl 8 Hedge Wizard)
Namármost ha petet akarok venni, vagy bevenni egy íjászcsajt a csapatomba mindig ezt írja ki: "talk to inkeeper to increase max. party size"
valaki helyreigazítana?:D
Jah és mire érdemes rágyúrni, a nature vagy a combat magicre? -
#2013 Elakadtam ittsajnos az öreg szövege nem olvasható, de aki járt már itt tudja mi a teendő.
Szóval tud valaki segíteni? Mi a teendő? -
#2012 Csak a megszokás tudod :))) -
#2011 Koszi szepen! -
Thanatos #2010 kevered a dioban, itt nem nightmare-nek hivják nem? :P -
jihad #2009 Hát nem a játék elején az biztos. :) Nekem is pont 30-as a csipetcsapat, és ilyen "good" cuccok esnek. -
Curtis #2008 Hi,
Lenne néhány kérdésem: Az ACT II közepén járok és 30-as szintű a csapatom.
1: Mikortól számíthatok Exceptional és Legendary tárgyakra?
2: Ékszerekből is van Legendary minőségű 4x4 sockettel?
Thx. -
jihad #2007 Nemtom itt meddig mennek a spellek, ds1-ben lvl 108 a legnagyobb, ha pár szintet mellérak, nem fogja a tápos spelleket használni. -
jihad #2006 Dire wolf emanationja 60% damage reflected. Nem rossz. :) Többi pet mit tud? -
#2005 Szerintem sem! -
#2004 Fura, mert énis halok normálon az Act3 elején... -
#2003 hpt vagy cuccokkal, vagy masik modszer, hogy meeleben fejlodj lvl 1-re, es pakolj a hpnovelo skillre 5-10 pontot(sztem nem eri meg)
Amanlu a 2. act varosa, messze van -
#2002 Tárgyakból lehet a legjobban.
Vagy csapkodj párat egy pálcával, hogy elért a meele első szintjét és akkor van egy skill amire gyúrhatsz! (%-osan növeli a max hp-dat!) -
#2001 erdekes, hogy veteranon voltak problemak, nehany osszeeses elofordult, namost elite act3ban jarok, es meg --nem esett ossze 1 karakterem sem, sot csoda, ha felenel lentebb latok hpt-- .. undorito, mindemellett a porgos jatekmenetrol elhiresult dsben 1 alapszorny 10-15 mp, mig meghal... most akkor hogy is van ez ? -
#2000 ha nem teccik valami akkor kapd be a faxom!!!!
[csak viccelt!!!] -
#1999 hi bro!![ha szabad ilyet mondani!!]nagyon frankó infót adtál most már faxán tudok enchantolni!!!most azt szeretném kérdezni hogy van-e valami módszer amivel faxán lehet növelni a health-ot!!!!!! -
Pityesz #1998 Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit lécci!
Battle mágus vagyok, hogy lehet a HP-t feltúrbózni?
1Act-nál tartok 3. Küldetés Aman'lu hol van?
4. Leanne-t sehol nem találom, merre lehet?
10. mythril detto!
11. Hogy lehet a kriptába bejutni?
9. küldit hol lehet felvenni!
Előre is Köszi!
Sziasztok!
-
#1997 Én ez utóbbival operálok...normálon 1x fordult elő hogy mindenkit megöltek, mégpedig act3ban történt ez, avalahol a valdis felé vezető úton....De ott is csak azért öltek meg mindenkit mert figyelmtelen voltam, és nem vonultam vissza időben...
Nighthmaren járok már ACt2-ben eddig egyetlen egyszer sem öltek meg (sőt közelében sem voltam) -
#1996 vagy nem hal meg minden bokorban