5849
  • PSY28
    Akkor MOST menj vissza :)
  • Lyan Kyj
    Én lehet, h találtam egy megoldást, de még nem ellenőriztem:
    Nos, már a vége fele, az ork táborban lehet kapni egy mellékküldit, amit egy kultúrált ork ad, akinek 3 lovasjószága is van..nos, ha teljesíted a küldit, akkor azt mutatja, h áttörik a falat ott, ahol álltak...elötte még elmondja, h a Gweylin dzsungelba mennek.......sztem, ha ezek után visszamennél oda, akkor lehet, h ők arra vannak, és már kitörték a falat...de ez csak tipp..
  • PSY28
    Valahogy ugy mukodik a dolog hogy a szorny hp-ja egyenlo az erte jaro xp-vel. Mivel eleinte 10 hp-ja van 1 szornynek lassan jon az xp. Ha lvl 70-en bemos a CM 1 szornynek sebez rajta 100-at az olyan mintha a legelejen 10 szornyet leutne 1 utessel, szal jon a szint mint atom.
  • PSY28
    Max szint 90 vagy 100 ha jol sejtem ezen belul lehetsz 90 fajter/90ranger/90cm/90nm csak sok ido osszehozni(legalabbis enb igy kepzelem)
    Max szint az osszesen gyujtott xp-bol all ossze, vagy itt miben merik a dolgot.
  • MacrosTheBlack
    És a max szint miből áll össze, a fent kiírt lvl akárhány mágusból, vagy a cm + nm + ranged + fighter összegéből?
  • PSY28
    Zotya erre szentem meg senki sem jott ra (vagy csak en nem ) mert ezt mar sokan kerdeztek.
  • PSY28
    Marcos itt nem ugyanaz a fighter skill es a lvl. Ha magas szinten beleutsz 4-et 1 szornybe es addig lvl 0 fighter volt mint pl az en NM-em akkor kb 10 szintet lep rogton.
    steweeee nekem a harcosom meg eleteben nem volt komaban, szal valamit rosszul csinalhatsz :) azert vana harcos hogy elore menjen es ot kezdjek el utni es ne akarjanak kozel jonni a magusokhoz mert azok kb 3 utest birnak ki. NM azert van hogy gyogyitson. Kesobb szart sem er 100-200 hp gyogyitas, es a hp potion sem, mert baromi lassan megy fel a hp. Sokat pedig CSAK a NM tud. Igy multiclass lesz a csavoidbol es a harcos nem lesz annyira jo harcos (oke nem szamit sokat az a par nyilazas de kesobb szarlesz) egyszerubb ha mindenki azt csinalja mihez ert!
  • Zotya123
    és itt hogy jutok át, amúgy nem értem merre mondod, sajnos :\ sarok
  • MacrosTheBlack
    Felesleges mindenkit másodállású gyógyítónak nevelni, elég 1 NM.
  • Dant0r
    Hak'u dagger kell hozzá- a northern teleporttól ha mész, akkor egy hídon kell átmenni északra, és ott lesz asszem. Na azt felrakod, beleütsz egyet, aztán már lehet is ölni :)
  • MacrosTheBlack
    Az hogy van hogy egy lvl 12 csóka 12 cm + 3 fájter + 4 naturál? Nem lvl 19 kéne lennie?
  • Carlos
    Ilyet én még nem láttam.
  • Zotya123
    hejhó, az a kérdésem, hogy leöltem hak-u vagy mi főmuftit :) és van egy szellem szerű szörny 1 barlangban, amit spec fegyverrel lehet megölni, én cm vagyok, meg tudom, vagy mivel tudom leölni azt? legyozhetetlen
  • steweee
    harcos nyilazik míg odaérnek hozzá aztán üt.nature mage támadóvarázszsal sebez míg odaérnek aztán gyógyít.battle mage alapból sebez de ha az ütős karit ájultra verik átmegy gyógyításba majd vissza.a nyilas nyilazik, igazad van, de ált a rangereimnek mind van egy alapszintő)lvl5) nature magic skillje is ha vki ájult akkor ő is gyógyít

összefoglalva, amíg nem érnek közel a szörnyek mindenki távolsági fegyverrel/varázzsal sebzi őket, mikor közel értek mindenki a kasztjának megfelelő cselekedetet végzi, ha meg vkit lecsapnak akkor mehet az összgyógyítás hogy talpra álljon és be tudjon nyomni egy heal potiont

hát csak ennyi a bajom vele, ne feledkezz meg róla hogy én (is) végigvittem az egyet és a kiegészítőket párszor,és ott így működött a dolog
  • Carlos
    köszönöm.
    csekkelem majd!
  • PSY28
    Legelejen eleg vilagosan elmondtak a gyengebb idegzetuek kedveert hogy NE CSINALJ MULTICLASST MERT AZ SZAR !!!!
  • Hmuda
    Jelenleg lesser heal néven fut nálam, mivel csak első szintű a tekercs, szóval gondolom a kettes a síma heal. Árusoknál nagyon valószinű, hogy lesz (a jele egy kis fekete szív, amiből négy fekete vonal vezet lefelé).
  • PSY28
    steweee alapbol nwn-ben is szar volt csak hekkel lehetet jol latni, majd ehez is kijon valami es akkor orulhetsz :) Azt sem ertem mit akartok valtogatni fegyvert meg spellt. Harcos ut nyilas lo, cm sebez, nm sebez+neha gyogyit mindezt automatikusan. Nemertem mit akarok allitgatni ????? Harcos ne kezdjen el nyilazni mert nemtud, a nyilas se usson, mert nemtud. Mi itt a gond ??? Mar csak azt kellene beallitani hogy ne kelljen kijelolni embert hanem ugymond az egesz party-t iranyitod es akkor tenyleg csak 1 egergombot kellene nyomogatni semmi mast ....
  • Carlos
    Thx, bro!
  • Carlos
    Valaki egy shotot legalább az instant heal spell-ről!!!
    Lécci...
  • Hmuda
    Jah, pár pill, pont most indítottam el.
  • böröczk
    na, én is felvettem Taart, bevállt nagyon ^^
  • tigeroo
    szép a szukám? :D (staff teccik a legjobban)
  • Carlos
    ok. majd megnéznéd nekem, ha a játékban jársz?
  • Hmuda
    Nemtom, asszem símán Heal. Bele van írva a leírásban, hogy instan vagy csak egy idő alatt gyógyít.
  • Carlos
    Mi a neve az instant heal spell-nek?????
    Nekem csak ilyen lesser heal vackom van.
  • MacrosTheBlack
    Divine intervention és kész. ;)
  • steweee
    a nézőpontokban leginkább az zavar hogy nem lehet eléggé "mélyre" menni. a nwn-ben a camera hack-el fsp nézetben is lehetett nyomulni, állati volt
  • MacrosTheBlack
    Ha azelőtt levágod hogy megszólalna, nem kell gyógyítani. :) Nálam egy boss úgy néz ki hogy brutalizálja a harcos, majd ráüvölt a vérfarkas, és lehet takarítani az aprónépet.
  • Hmuda
    Érdekes, nekem Taar minden zokszó nélkül olyan szinten nyomja a gyógyítást, hogy nincs időm meghalni (csak az extrém helyzetekben á la Mimic vagy sárkány). Beraktam egy síma healt (instant heal, felskillezve elég szépen nyomja) és valami speckót is ami szintén instant, csak még emellett ugrál is a partitagok között, szóval nagyjából mindenki felgyógyul tőle. Ha ilyen lámulós "overtime" gyógyításokkal bénázol akkor ne várj tőle túl sokat.
  • Carlos
    ok, majd beállítgatom.
    Deha bosszolok, akkor se gyógyít, pedig talán akkor kellene igazán... :)
  • MacrosTheBlack
    Mirror módban mindenki ugyanazt csinálja. Ezért kell váltogatni. A mirror csak bossokra kell, minden másra hátrányos. Klikkelsz egyet a vazsinak hova lövöldözzön, aztán a harcosok is eldobják a kardot, és rohannak oda. Gyógyítani meg pláne nem fognak emellett. :)

Lemaradás ellen használj hotkeyt! Érdemes beállítani a Party waitre is egyet, az is jól jön időnként. Volt hogy amíg rohant a csapt előre lekapták a mágust a nekró ellenfelek, na akkor party wait, harcos berohan, mindenki ráugrik, aztán jöhet a mágus, már le se szarják. :)
  • Carlos
    Nekem is jobban "átjött" az egy atmoszférája.
    Ez van! :)
  • steweee
    én nem sírtam miatta. jó volt úgy ahogy volt. ami viszont borzasztó hogy a grafika ROSSZABB LETT ! mert hogy a kezelést a panaszok miatt változtatták az egy dolog, de nem a poligonszám határozza meg hogy mennyire jó a grafika. míg az egyben egységes egésznek láttam a karaktereket és a felszerelésüket, addig itt erőltetnem kell a szememet, és a csatákban a sok effekt miatt már alig látok vmit egyáltalán. nem mondon pl a fejlesztett villámlás elég durván néz ki, gondolom más varázslatok is, de soxor a kevesebb a több, ez itt is igaz
  • Carlos
    Ehhh...
    Fasza.
    Akkor azért nem heal-elt.
    Viszont. Rampage-ben a drága kis healerem úgy lemaradt, hogy győztem megkeresni.
    Valahol lecövekelt én meg csak 3 perccel később vettem észre, hogy hol a negyedik...
  • MacrosTheBlack
    Mirrorban ne is várd hogy önállóan gondolkodjon valamelyik csapattag. Azt csak rampageben.
  • Zsolo007
    LOL....az első résznél meg az volt a sírás tárgya hogy túl egyszerű az irányítás, elalszik fölötte az ember, semmi fílingje a csatáknak.....

mit gondoltok miért keresztezték a D2-vel???
  • Carlos
    Jaja...
    Énsem értem hogy miért nem volt jó nekik a régi irányítás.
    Most mindenki azt sziggya.
    Legalább lenne egy classic kapcsoló.
    Amúgy az AI-val nekem is gondjaim vannak, Heal-elésnél.
  • steweee
    hát nem tudom, felraktam újra kíváncsiságból az első részt, és az nekem sokkal jobban bejön grafikailag. igaz nincsenek benne kombók, de a harc irányítása egyszerűbb és jobb, mert a kettőben a főszörnyeknél semmit sem látok a csatákból, a kombókat kell irányítganti meg váltogatni az emberkék között mert nem isznak automatikusan heal vagy mana potiont meg nincsenek úgy fegyverkonfigok mint az első részben amikor be lehetett lőni a négy fegyverslotból hogy éppen totális lerohanás, vagy távoli tüzérség, vagy harcosok támadnak varázslók gyógyítják őket fegyverkombinációra. itt nincs és nagyon zavaró. a skilleknek hogy ha magas az értékük a kombót fejleszti az jó, csak hát a bőség zavara
  • Carlos
    800x600x32-en tolom a gémet és nagyon swap-pel (töltöget, kerregteti a vinyót).
    Nyáron elszállta az egyik memóriám, úgyhogy most 256-ra vagyok szorulva.