Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt kedvem átteni õket jpg-be 😊
Te DAVE miota feltalatak a jpg-t azota nem raknak bmp-t a netre ...
McFrost
Leírnátok mien a gém? Diablo+Sacred stílusú?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bocs, orvosnál voltam, mostantól mehet a csere. nekem is van 1-2 cuccom ami jó lehet, bár nem hiszem hogy lvl5x-en is használhatóak 😊

Hát igen... Finala kell a partyba hozzá, meg az õ mellékküldetése😊 Vmék petet ki kell rúgnod, ha oda be akarsz menni, sajna 😞

Ittnem tudom, hogy ide, hogy lehet bemenni
Itt meg két kép a karakteremrõl, ha érdekel valakit: egy kettõ
Hmm, most látom csak külföldi fórumban levõ képeket nézegetve, hogy nincs is Finala-nak questje :o
Ami nekem hiányzik az valami Elven Srhrine küldetés. Ezt hogy lehet megszerezni?
😄 Hivatalosan MA jelent meg, de ugye vannak más lehetõségek is....😛

Nem, kb. 1 hete fent van a game neten..
Hehe, kijött az elsõpatch
McFrost
Tehát akkor az eddig itt leírtak, képek a demoból vannak?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ez a Finalas quest még mindig nem megy 😞( Nagy kár..
Egyébként van egy hely act1ben, ami egy portál mellett van, de fal van mindenhol és nem lehet rámenni arra az útra. Valami megoldás erre? (mindjárt töltök fel képet róla)
Ma jelent meg hivatalosan
McFrost
Hail! Lehet h ostobaságot kérdezek: ti a demoval jáccotok vagy már megjelent a gém?

hol volt a token?

May the force serve you well!

nekem megvan a sisak eleg marhasag ez a misteryus set😛
arra van amerra az orult magus kerressel titkos ajtokat

May the force serve you well!

Hello,

Valaki meg tudná nézni, hogy a mi a neve a következõ Chank-oknak?: 3. oldalon a legalsó és a 4. oldalon az elsõ és a harmadik. Ezeket sehol sem találom. Kösz!

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

megoldottam, koszi 😊
Ki lehet tenni valakit rövid idõre a kocsmába
Nah a kocsmás tényleg ment úgy, ahogy mondtátok.
Egyébként rájöttem, hogy Amanluban a kocsmában akkor kapod meg az ülõ fickó questjét, ha Lothra a partyban van.
Igen, Taar mindenképp kell oda, mert a barátnõje az.
A levágott emberfejet meg sztem Aman'lu déli kapuja után élõ emberkéhez kell vinni, aki vmi bátorítást kér a harchoz...

Na, az is meglehet. Ki kell próbálni, csak nálam már nincs hely a partiban, és senkit nem akarok kirúgni 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Act1-ben van az a quest, amihhez Finala -t kell elhozni hogy javitson meg egy liftet... Lementunk azon a liften, ladabol kivettuk a terveket, miszerint 4 rejtett torony van meg valamerre. Namost en egyiket sem talalom.
Valaki valami tippet plz
Egyébként meg lehet, hogy ott kell legyen Taar is, az elf természetmágus csaj, akit a Great Hall-ban lehetett felvenni. Vele beszélgetett sokat a csajszi, aki adta a küldetést.

Az 1-re reflektálva: vki felvetette, hogy talán szintfüggõ az a küldi. Nem tudom, így van-e, de elõbb beszélni kell egy csajjal a dryad városban. Vmi A-val kezdõdõ neve van, nem tudom, mi....

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Gondolom vinni kell a Hak'u Ceremonial Blade-et, csak akkor jelenik meg (nekem megjelent).

Nem karakterfüggõ, beszélj vele. Kérdezni fog a hõstetteidrõl, ha végig nem-mel válaszolsz, akkor elõáll azzal, hogy lenne egy megpróbáltatás a számodra. Nekem legalábbis így jött elõ.

Lenne 1-2 kérdésem
1. Azok, akik már megcsinálták act1ben azt a küldetést, mikor egy csontokkal teli barlangban kellett vmit legyõzni, meg tudnátok mondani, hogy ki volt akkor a partytokban, mert nekem csak sima partyval (hõsöm meg két elementál) nem jelenik meg semmi
2. Ez a kocsmai küldetés mikor jön elõ?? Hiába beszélek vele, nem történkik semmi.. Lehet, hogy ez is karakterfüggõ??
Bakker, ti mennyit játszotok, hogy már ilyen magas szintûek vagytok? 😛

Én is nyomatom rendesen, de még csak 24. szintû a partim....

j0nNyKa
DS2 HUN Party / ds2hun

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
de persze, gyere fel hamachira es megdumaljuk

Öhm... a ládádba látom ott a maszk és a dagger mellett "a" cipõt.. majd vmikor nem lehetne tradelni? ^^

j0nNyKa
tenyleg, valaki gyujtotte mar ki ezt a mysterious setet ? vagy tud valaki errol barmit ?

j0nNyKa
Nah mutiba par cucc:

mysterious set item
assasin set item
icemage staff
nature amu
ranger armor
[url="http://kepeim.dox.hu/ds/cucc_6.jpg"]fighter ring/URL]
combat armor

j0nNyKa
nem, en a powerre gondoltam, tehat hulyeseget irtam, a skillekre a valaszt nem tudom

Ez biztos így van? Nálam mintha már lett volna olyan, hogy nyomogattam a "H"-t, aztán levertek mindenkit, csak egy maradt talpon. Elfutottam, megnyitom az inventory-t, erre a csókának nem volt gyógyitala, gondoltam, ezért nem gyógyult.

Ha újrakezdem a játékot meglévõ karival, az elején mindig ellopják a cuccomat (dryad tábor)? Lvl 0 cuccoknál még nem gáz, de valami komolynál már igen. Minden játéknál a 0-ról kezdeni a gyûjtögetést nem nyerõ.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Vagy ha van nála vmi lever, akkor azt fegyver helyére berakni, és úgy ráklikkelni a meghibásodott liftre? Mint ahogy anno az õrtornyokat kellett felgyújtani.

Mindehogy próbáltam 😞((
Próbáltad úgy, hogy Finala az irányított karakter?

lvl 3? Elõbb linkelt vki lvl 15-ös skill képet, nem lvl 30 lenne?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Ezzel a cucc cserélgetõs dologgal én is megszenvedek. A játékbabát, amit kaptál oda lehet adni a Fall-nál lévõ csajnak, aki majd ad vmi cuccot érte. Aztán talán Amanluban lehet kapni speckó vizet, amit el lehet vinni a sivatagi embernek, aki ad helyette húst, amit meg a kocsmában levõ faszinak lehet odaadni, aki meg egy szobrot ad, amit majd a Snowbrook-i katonának lehet odaadni. Õ pedig egy karóra tûzött fejet fog odaadni. Na itt tartok én 😊
Másnál nem jött elõ az a bug(?), hogy Finala-t felvéve nem lehet lemenni a csak általa megjavítható leverrel? Nekem egyszerûen nem megy.. 😞
Nem tudom, én jobban szeretem, ha nem a játék terelget engem, hanem fordítva: én terelgetem a saját karakterem útját, úgy, ahogy nekem jól esik.

Carlos
Naja...
Ebben egyetértek.
Csak azért mégis...Ez minden csak nem felhasználóbarát!

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem a játék annyiban fog "segíteni", hogy ha felveszed azt a bizonyos valamit, akkor kapsz egy kis üzi a naplódba, hogy ez talán jó lenne annak az arcnak.

Nem értek egyet abban, hogy bugos lenne a küldetésrendszer; tessék gondolkozni, arra való a fejed!

Gyûjts 4 db nettle cluster-t, és add oda õket Lumillának, a bûbájosnak...

Vazze, angol szótár?!! Szükséged lesz rá, ha játszani akarsz, és nem 2 percenként vmi alapvetõt kérdezni.

Aman'lu-ban beszélgess el a kocsmárossal; amúgy az aréna a pult mögötti helyiségbõl nyílik, a pincében van, de valószínûleg csak akkor mehetsz le, ha dumáltál a csapossal.

SNAKE01
Hi!!Ez mit jelent???:
Lumilla's Salve:
Collect Four Nettle Clusters and give them to enchantress Lumilla!!!

j0nNyKa
igen vannak partymember fuggo questek, de azokat alapbol a partymemberek kapjak, tehat ennel a csajnak-mitkell-vinninel tuti nem ez a szitu

Holvan ez az arena ?? en nem talalkoztam vele 😞
Carlos
Ja, énis a virágnál vagyok, de semmi. Egy másik tag meg valami vizet tartogat, hogy nekemaggya, ha:
"ha hozol nekem valamit, akkor a tiéd. Magam sem tudom mit keresek"
Hát szo***jon már le! Asse tuggya mit akar, de találjam meg. Aztán menjek oda minden percben, ha találok valami gazt a jungelben segget nyalni.

Nem stimmel valami ezzel a játékkal.
Vagy bugos, vagy a crack szaraxik, de baromira nem értem ezeket a dolgokat benne.

Ez viszont elég lámer megoldás lenne! (party member függõ quest)

Þór vígi þessi rúnar