5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#1995 vagy kilép-visszalép
(uccsó save...) -
GrimReaper78 #1994 Akkor a te letöltésed a hibás. Én is onnan szedtem le, és hibátlanul működik. -
jihad #1993 Hmm, ezek a power dolgok nem is rosszak. Már azon gondolkoztam beveszek 1 gyógyítót nekró bossz ellen, aztán brutál attackal egyből széjjelverte a harcosom. NM ma se lesz. :) -
#1992 torrent....okos ember nem fizet ingyen cuccért... -
vizmagus #1991 Honnan van nektek meg a wanadoon kivűl mert ott a harmadik cd nem megy hibás! Segitsen valaki! -
steweee #1990 köszi szépen -
#1989 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html
-
#1988 Ha meghalsz az összes cuccod ott marad ahol meghaltál, ugyanúgy mint a diablóban vissza kell menend felkapni aztán mehet a móka :) -
#1987 Van valahol vegigjatszas?
Magyar kellene, de angol is megteszi :)
Tud valaki linket adni? -
#1986 journal olyan szepen leir mindent, miert nem lehet elolvasni? egyebkent teleport mellett keresgelj a varosban -
steweee #1985 ha meghalok akkor örökre elvesznek a fegyverek páncélok a karakterekről vagy vissza lehet vhogy szerezni őket? -
#1984 Hail! Azt szeretném megtudni, hogy meddig tart a demo? -
#1983 Ezüst csillag, de csak ha a közelébe érsz. -
#1982 Csillag jelzi végülis.. -
#1981 azt szeretném kérdezni hogy a másodlagos küldetést semmiféleképpen nem mutatja a térkép vagy nyíl vagy valami?? -
#1980 Act 3 eleje.
Normál szinten. -
#1979 ööö...nemtom...valami jeges cucc és 4 csillag az ikon :)
bocs, de már kiléptem:) -
#1978 Hol tartaszz? -
#1977 Milyen támadóvarázslattal nyomod a NM-et? -
#1976 nekem autocast-ban simán gyógyít lesser nourish és lesser heal van berakva most a 2 slotba
chapter1 8. questjében valami lost azunite artifact-et kell megkeresnem. megvan a map, de nekem valahogy az nem mond semmit :( -
#1975 Mik vannak.
Abban van. De nem heal-el ha mondom! -
#1974 Az optionsban az irányításnál van olyan hogy wait arra állíts be egy billentyűt -
#1973 hy!Volt 3 emberem mind 13-mas szintű most felevettem egy 3-mas nyilast és azt szeretnémfejleszetni!! De ha a többiek ott vannak akkor mire az lő azok leszedik az ellent! Nem lehet valahogy szétválasztani a csapatot mert akkoro mennék egy ideig egy barbárral meg a nyilassal had fejlődjön és ha már kifejlődött akkor mennék ismét mind a néggyel!!
THX! -
MacrosTheBlack #1972 Van a vazsikönyvben 2 autocast slot, abba rakd a healt! -
MacrosTheBlack #1971 Szoktatok direkt mf-es cuccokban rohangálni mint a dioban, vagy legfontosabb a lényeges tulajdonságok, aztán ha van rajta mf, akkor van, ha nincs, akkor nincs? Brutál szinteken mennyire életképes az a felállás hogy max mf, és (szinte) semmi +élet, +skill, +akármi? -
MacrosTheBlack #1970 Nemtom, még nem socketeltem, de valahol ezt írták. De ha nem is socketelhető, akkor is legendary, aminek valszeg ugyanúgy van valami alap szintkövetelménye, mint a diabloban az exceptional és elite cuccoknak. Itt a "legendary" márkanevet fizeted meg szinttel. :) -
#1969 hat ha autocaston van, akkor biza gyogyit a lelkem. :P -
#1968 én már uninstalláltam
(csak Carlosnak szólt) -
#1967 Amúgy elegem van a játékból.
T***m kivan, hogy a rühes NM nem képes gyógyítani.
Lövöldözi a fehér spermáit, közben meghal mindenki körülötte.
Agyam elszáll.
Elegem van. Most rápihenek kicsit.
Megyek Max-ezni inkább. -
#1966 Thx, bro! -
#1965 Énis szeretem a sok mondatvégi írásjelet.
Az egy olyan snassz... -
#1964 honnan lehet letölteni? -
PSY28 #1963 csuhaj elolvastam ezt a Mysterious Mystery FAQ de mire ezt valaki megtalalja hat juj. Raadasul ok is irjak hogy meg kozelt sincs vege, szal meg senki enm tudja hol is van az igazi kincs :) -
#1962 illetve nem 87 felkialtojelet irni 1 kommentbe :D -
#1961 hanem segítessz ha tudsz!!!!
[mindenkinek ilyennek kéne lennie] -
#1960 köszi mindent te egy igazán frankó srác vagy!!!te nem támadsz le mindenkit egyből!! -
#1959 nem -
#1958 kérdés: :D amiket elköltöttem skilleket, vaahogy ujralehet pakolni? mert warriornal 2h re és dualwieldre is raktam, mostmár beláttam hülyeség.. szal? -
#1957 Galéria
kép -
#1956 esetleg ha befejezned