Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de ha lehet csak én nem jöttem rá légyszi írja le vki hogyan kell
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
(Az ActII-t még nem kezdtem el felderíteni, ha ott van, akkor csak annyit mondjatok.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
CM 300-400at sebez egyenes menten mindenkin, igaz egyorsan el tud ajulni de a NM gyorsan talpra allitja es irthat tovabb 😛
May the force serve you well!
Egyébként érdemes gyûjtögetni a reagenteket? Lassan tele vagyok csak ilyenekkel.
+ azon gondolkodom érdemes e más classból pár skillre rááldozni.
Egy kis segítséget kérnék.
A szellemekkel hogy lehet beszélni?
Aman'lu-ban már megcsináltam a mage néni küldetését, de nem tudok továbbra sem beszélni a szellemekkel.
Elõre is köszi a válaszokat.
Van íjjász nyuszi + félóriás Tank ... ezek mellé gondolkodom, de ez a pet dolog tetszik nagyon ...
Holnap reggelre eldöntöm, hazamegyek melóból, bár valszeg fagyipet lesz 😊
Nehezebb lesz a játék, az lehet, de ha nem tetszik majd elkezdem megint 😊
De ez a te dolgod.
Kérdésedre válaszolva: Igen mage-k mellé éredemes fagyi petet berakni.(bár tény hogy nemtudom, hogy a többi petnek milyen tulajdonságai vannak...)
1, Combat Mage (Fire) ez én vagyok
2, Icy (Ice Elemental fully upgraded pet)
3, Ijjász izé
4, tank half-giant kétkezes harcos
Þór vígi þessi rúnar
Mint mondtam, nagyon az elején vagyok még, de pont most gondolkodtam hogy 4 fõsre növelem a brigádot, csak nem tudom mi lenne jobb ... a fagyipet vagy a dryad faluból a natural mage csajszi ...
-Hmm, ugye a fagyi lövés 😊 kellemes 120-150-es szebzés 😊
-van ugye az aktiválhtaó képesség ami nem más mint 3 (vagy négy) méteres körben minden ellent megfagyaszt és kellemes módon sebzi is õket 15 mp-ig....
-Ezeken kívül pedig még kapott egy aurát, ami kellemes mértékben növeli a mana regenerálódást, valamint fagyi sebzést ad 😉
-és egy képesség kocka (asszem a második) üres maradt...
Jó kis pet, nem bántam meg..
A mage témához kapcsolódva:
Nekem fagyi natural mage-em van, 25 asszem a lövésenkénti mana, cserébe 100+ -okat sebez (de nem vok benne biztos, holnap reggel rakok majd be képeket), és a manám csak akkor tud elfogyni, ha gyógyítgatni kell a csapatot, de ez ritkán fordul elõ 😊
Majd ha jön a szabadnap, akkor majd csak sikerül elé komolyabban lecsüccsenni 😊
Olyan nagy para elölrõl kezdeni?
Vagy nálad a játékok strigulára mennek?
Þór vígi þessi rúnar
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A megoldásra azért kiváncsi vagyok 😊
Be tudnád linkelni?
Þór vígi þessi rúnar
Az lehet.
Én tûzmágus vagyok az olyan 20-22 mana/shot.
Þór vígi þessi rúnar
Semmi enchant, vagy ilyesmi. Ez így esett. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Viszont van egy olyan ijj, ami tetszene Neked, ha ezt kiszúrtad!
Mindjárt belinkelem.
Þór vígi þessi rúnar
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Elég gyenge pálcája van, de eddig még nem találtam jobbat (cserébe eddig még sose fogytam ki a manából).
Þór vígi þessi rúnar