5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2115 ismerem, végigvittem mindet, kivéve az első kiegjét. -
jihad #2114 Ha ismernéd a diablot, ez nem lenne újdonság. Legalább nem a főellenfélnél reloadolgat mindenki. -
jihad #2113 Nem szokott. -
jihad #2112 Manával már jól állok. :) -
#2111 Hát óriási ez a mentési rendszer, mindíg az elejéről, nagyszerű, miért nem volt jó úgy ahogy az egyben volt, igaz néha hibás volt a mentés de legalább nem kellett 10 percig azzal szórakozni hogy visszaérjek oda ahol abbahagytam, na mindegy, ha meghalok és respawnol akkor a cuccaim odavesznek? -
Curtis #2110 Nekem pl. még soha nem fagyott le, de tudom, hogy ez téged nem vígasztal. Ha sok ember panaszkodik majd emiatt, gondolom fognak javítást kiadni rá. -
Mihail #2109 na rájöttetek már h mi baja ds2-nek? miért szokott kifagyni? -
#2108 te minden mellék küldetést megcsináltál?? -
#2107 Act 3 eleje (tán második v. harmadik főküldi.) -
#2106 ha nekem szólt akkor ok!!!!egyébként carlos-t kérdeztem!!!! -
#2105 közepe fele -
#2104 te hol jársz már?? -
#2103 nekem is nagyon az!!!! -
Dant0r #2102 Pedig én már leírtam 1x biztosan hogy hogyan lehet ott átjutni :P
Amúgy act 2-ben, ha Finala csatlakozik a partihoz, és lementetek azon a liften, aminek a kapcsolóját csak ő tudja megjavítani, na majd akkor lehet ott átjutni. -
#2101 Nekem nagyon az -
#2100 Relativ. -
#2099 nagyon hosszú a snow brook?? -
#2098 nincs -
#2097 snowbrook-ban van valami város ugye?? -
#2096 Az bazi nagy.
És az egy csak van vagy 4 kijárata. -
#2095 a szúnyogokat én is el viselem csak kicsit unalamasak,csak a Snowbrook-i barlangokat rühellem nagyon,amiatt hogy 30 fele tucc menni és a végén azt se tudod hol vagy!!pl. ma is bementem egybe és már kezdtem azt hinni hogy az életbe nem jutok ki!!!! -
Curtis #2094 Hi,
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a boltosok milyen szisztéma szerint cserélik a készletet? Aman'lu-ban a fegyveres csaj állandóan ugyan azokat a cuccokat nyomja az orrom alá immáron 2 napja. -
#2093 #2066 ?
Vagy nem ezt kérdezed most? -
#2092 de nem számít, megyek tovább -
#2091 úgy, hogy azért írtam, mert nem találom :\ -
#2090 A barlanggal énis így voltam.
Én szerettem a szúnyogokat.
Ijjászom shockwave-je lefelezett 4-5 állatkát, a többi elintézte a harcos. -
#2089 hi all!!!csak szerintem nagyon utálatos a Snowbrook az a havas hegyes helyszín vagy mások is utálják???Annyi ge*i szúnyog van vagy mi a fa**om meg rengeteg mindenkit kell lemészárolni hogy már kezdem unni, na meg azok a barlangok végeláthatatlanok!!Mások is vannak vele így?? -
#2088 szerintetek boldogulni fogok hosszutávon ezzel a felállással:
warrior (dual wield - főhősöm) - warrior (two-handed) - ranged - nature magic (heal - ice)
vagy inkább a twohandedeset cseréljem shieldesre hogy legyen tank, vagy alapból váltsam le? én mindenképp maradnék a 2fegyós hősömnél -
#2087 Tudja valaki hol ér véget a demo??? -
jihad #2086 Mondjuk azt jó lenne tudni hogy ha bevállalok pár fájter szintet, vagy nécsört, akkor cm-ben annyival kevesebb lehetek-e vagy sem. -
jihad #2085 Valahol olvastam ilyet. Ha kipróbáltam volna, nem 30-nál járnék. :) -
GarET #2084 Ezt komyolyan kérded? -
PSY28 #2083 biztos ?? kiprobaltad ? mert az 1-ben nem volt limit szentem -
jihad #2082 100 a max. -
#2081 Konfig? -
#2080 Már válaszoltak rá!
Hogy olvasol? -
#2079 Szép napot!
1. Szerintem méltó lett régi nagy híréhez ez a játék, nagyon klafa!
2. Néha csinál olyat, hogy kiírja játék közben, hogy Geathering Exeptions(bocs ha nem helyes az írás) akkor vár 2-3 percet és hibával kilép! Miért? Van erre megoldás? -
#2078 ha vki ebben tudna segíteni, azt megköszönném, hogy hol találom azt a cuccost, amivel meg kell ütni.. thx, ha leírná nekem :) -
Arachnotron #2077 Részben itt is be lehet fegyver-spell kmbókat beállítani: a ctrl+F7..F10 gombokkal elmented a spelleket, és F7...F10 gombokkal előhívod ( de a hotkeyeknél átkonfigolhatod). -
Arachnotron #2076 Az act 2-ben kell felfogadnod Fianat (vagy mi a neve). Az ő speciális küldetése a Morden tornyok felégetése II, ha ővele mész oda, akkor tudod csak kinyitni . (ez is olyan küldi, mint pl az elf ijász ürge gombás küldije, scak ö vele lehet a helyet aktiválni).