Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
normális...

Hello,

Az Act I végén járok, de még nem találkoztam felszedhetõ Combat Mágussal. Normális ez? Thx.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

Köszi

A 3. városban, a kocsmában lesz ez a fickó, csak menj oda hozzá és beszélj vele
Engem az a küldi érdekelne, amelyikben "K.vmi, a Bölcset" kell megkeresni. Azt mondja, beszéljek Euirlan lakosaival, de senki nem mond semmit... vmi tippet tudtok adni?

DummyBoy
Utánna cigi sör és alvás? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Errõl tudnál kicsit bõvebbet? Megvan a csaj, és utána..?
Zsolo007
#1147-re valaki tud valamit?

Ja, nem is annyira a varázsbot érdekel, mert dual-wield-es harcos vagyok, hanem az, hogy teljesítsem a küldetést. Köszi az infót, így már menni fog; megnézem a világtérképet is, bár eligazodni eddig nem nagyon sikerült rajta 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Nah, megnéztem; a Lost Valley of the Azunites-ban a teleporttól egy kicsit kelet felé kell menni, míg egy kis beugróhoz nem jutunk. Ott a földön van egy színes szõnyeg, az egiyk falon meg egy kapcsoló, az aktiválja a liftet. Ezzel lejutunk az elf romok közé, ahonnan titkosajtók nyitogatása és lépcsõkön való lerohangálás és ugribugri pókok lecsapása után eljutunk az elf börtönbe, ahová az az õrült mágus van bezárva; még nemtom, hogyan kell kinyitni, de majd kiderül.

@Dant0r: köszi a segítséget, megyek, lecsekkolom a szirteket.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Komolyan csak kérdezni kellett, egybõl megtaláltam 😛

Héj, az a snowbrooki katona hun van?😊

De, be lehet, majd act 2-ben ha Finala-t és a mellékküldetését felvetted.

Carlos
Nem lehet, hogy meg kell kerülni?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Esetleg tudnál nyomni shotot róla?
(Megállsz ahol van, majd J és ott a map.)

Þór vígi þessi rúnar

Itt nem tudja senki be lehet-e jutni a fal mögé (ha jól emlékszem a 2. teleport a város után)
Akkor próbáld meg megkeresni a világtérkép alapján õket.
Egyébként 3db varázsobt darabot, amiket összerakva megkapod azt (nem mentem vele sokra, de jónak néz ki)
Az elsõ az cliffs of azunite-nél lévõ barlangokban található (ez a csapos😄)
a második az act2-es jungleben fent északra
a harmadik pedig majd snowbrook mittoménhol (jeges cucc)

Carlos
Nekem rémlik.
Bár a kapcsoló nem.

Þór vígi þessi rúnar

Abszolútnem rémlik semmi 😄

Semmilyen csappal nem találkoztam... na jó, a sörcsapon kívül itt lent a kocsmában 😛

Carlos
Remélem Reaper utánnanéz most mingyárt!
Amúgy mit kell összegyüjteni?

Þór vígi þessi rúnar

Nem jut eszembe konkrétabban, de havas táj rémlik...
Carlos
Rémlik.
Sose vágtam, hogy a csapokat minek kellett megnyitni.
De hol is van ez?

Þór vígi þessi rúnar

Azt tudom, de a térképen jelölve van az is és a listában benne van mind3. Egyébként eszembe jutott, hogy az egyik darab ott van, ahol be kellett menni egy barlangba, majd egy felfelé menõ lépcsõn 3-4 kis sárkányszerûség meg egy nagydarab szörny várt és volt két eltekerhetõ csap, amit megnyitva víz jött a két falrészbõl és a lépcsõn volt rajta a kapcsoló (volt is errõl kép itt a fórumban), innen kilépve pedig egy chant shrine volt. Remélem rémlik 😊
Carlos
Infókat majd nyomathatsz.

Þór vígi þessi rúnar

Zsolo007
Ilyen nekem is volt...

Carlos
Bug:

Þór vígi þessi rúnar

Hmm, most, hogy így gondolkoztam, mintha az Azunite Desert-ben lett vonla az elsõ Reliquary. Mindjárt le is csekkolom.

De mindenkinek, aki ezt a küldit végig akaarja nyomni: beszélni kell a holtak nyelvét, továbbá meg kell szerezni magát a küldit egy nõtõl Aman'lu-ban. Már nemtom, hogy hívják, de az íjász csaj mellett lakik, vmi egykori történész házában.

Az elsõre nem emlékszem; a második a Nortern Vakló (vagy mi 😛 miért nem tudnak értelmes neveket adni?) Erdõ északi csüskében; le kell emnni, lesz egy ilyen ugribugri minibossz, utána meg egy lift lefelé.

Hááát, az tuti, hoy nincs olyan teleport-hely, hogy Elven Reliquary...

Carlos
Na látod, én még ezt sem tudtam.
Az elsõ kettõ hol van?

Þór vígi þessi rúnar

Ilyen õsi fegyverraktár-szerûség. Csak egy-egy láda van egy-egy teremben, amit egy-egy szellem õriz. És 3 Reliquary van elszórtan. A ládákban meg vmi õsi varázsbot részei vannak.

..Ha rányomsz a portálra, akkor ki lehet keresni a listából. Nem értem miért azt írtam 😄
Ha a portál közelébe mész, ott meg lehet keresni. Én is így találtam meg, nem is olyan rég, de nem jut eszembe merre van...
Carlos
Mi is az az Elven Reliquary?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nincs harag.
De komolyan mondom. Mielõtt kérdeznél (soxor egymás után ugyanazt) nézd meg a keresõben. Ha nem találod, akkor kérdezz!
Ezt itt így szokás. NAggyából.

Þór vígi þessi rúnar

Emlékszik valaki rá, hogy merre van az elsõ Elven Reliquary? Tudom, hogy valahol a föld alatt, de hogy melyik régióban... <#wilting> A másodikaz már feljegyeztem, a harmadikat meg egyelõre keresem, de jó lenne majd visszatalálni az elsõhöz is, hiszen az egyik mellékküldi kapcsolódik ezekhez.

Carlos
Énis véletlen találtam meg. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Patch-hez:
"Hálózatos patch jelent meg hozzá, amely néhány Gamespy bugot orvosol. A DS2 szegmentált fájlmentési rendszere most már alkalmazkodik a Gamespy fájlmérethez. Vaulting protocolt beállították úgy, hogy kompenzálja a kapcsolat megszakadásakor elveszõ party állásmentést."

HARWIRED

Þór vígi þessi rúnar

SNAKE01
bocsi Carlos!!feleslegesen kérdeztem mert a választ te már egyszer megattad!!

LOL!
A földön van elszórva, elõbb-utóbb megtalálod mind a 4-et (de az is lehet, hogy az 1ik árusnál is van belõle)
Az Elven Shirne küldit az elsõ város (a Dryad-oké, faxom tudja megjegyezni ezt a sok nevet 😛) pet shopja felett lakó öreglány adja. Én is tök véletlenül találtam rá, de látom, mások észre sem vették 😄

Carlos
1, Nyughass már.
2, Olvass vissza, keresõ legalul.

Þór vígi þessi rúnar

SNAKE01
Valaki tudja hogy mi az a: nettle cluster :és azt hol találom?????

Carlos
Istenem de szánalmas ez a legyen a party-ban az x, y, hogy meg tudd csinálni a questet.
Ilyen egy szar ötletet. Lõném agyon azt a designert aki kitalálta.

Þór vígi þessi rúnar

másnak meg megnézni nem elsz ekdve 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SNAKE01
ezt naggyából én is értem de azért köszi!!de mi az a nettle cluster és hol találom aztat??

Zsolo007
Van egy melléküldi amit a 3. városban kapok meg valami fél óriás buzogányát kéne megtalálni, megszereztem a kõtáblát, aszerint a cucc egy barlangban van valahol a Lost Valley of the Azunites-ben, nah hát én körberohntam azt a részt 2x legalább, de nem találtam semmilyen cave-et ahol ilyesmi lenne, megcsinálta valaki ezt a questet? Ha igen help pls!