Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Act I végén járok, de még nem találkoztam felszedhetõ Combat Mágussal. Normális ez? Thx.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
@Dant0r: köszi a segítséget, megyek, lecsekkolom a szirteket.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
(Megállsz ahol van, majd J és ott a map.)
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként 3db varázsobt darabot, amiket összerakva megkapod azt (nem mentem vele sokra, de jónak néz ki)
a második az act2-es jungleben fent északra
a harmadik pedig majd snowbrook mittoménhol (jeges cucc)
Semmilyen csappal nem találkoztam... na jó, a sörcsapon kívül itt lent a kocsmában 😛
Sose vágtam, hogy a csapokat minek kellett megnyitni.
De hol is van ez?
Þór vígi þessi rúnar
De mindenkinek, aki ezt a küldit végig akaarja nyomni: beszélni kell a holtak nyelvét, továbbá meg kell szerezni magát a küldit egy nõtõl Aman'lu-ban. Már nemtom, hogy hívják, de az íjász csaj mellett lakik, vmi egykori történész házában.
De komolyan mondom. Mielõtt kérdeznél (soxor egymás után ugyanazt) nézd meg a keresõben. Ha nem találod, akkor kérdezz!
Ezt itt így szokás. NAggyából.
Þór vígi þessi rúnar
"Hálózatos patch jelent meg hozzá, amely néhány Gamespy bugot orvosol. A DS2 szegmentált fájlmentési rendszere most már alkalmazkodik a Gamespy fájlmérethez. Vaulting protocolt beállították úgy, hogy kompenzálja a kapcsolat megszakadásakor elveszõ party állásmentést."
HARWIRED
Þór vígi þessi rúnar
Ilyen egy szar ötletet. Lõném agyon azt a designert aki kitalálta.
Þór vígi þessi rúnar
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
harcos páncél
harcos amulett
harcos gyûrû 1
harcos gyûrû 2
harcos pajzs
harcos skilljei
nyilas tartalék íj (ez jobb vagy a következõ szerintetek?)
nyilas íj (extra neon effekttel 😊 )
nyilas skilljei