5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2155 van angol vegigjatszas, de meg azis foghijas, sztem folosleges belekezdened, ugyis mindent leir a journal -
#2154 Ember.
Én az Ice Elementalt is lecseréltem, mert nagyon kevés dolgot tudott. -
olos123 #2153 Szeritnetek mi a jobb, ha több pet vagy ha több ember vana csapatban? -
#2152 Hömmmm...ezt nem is tudtam. Akkor azért baztatnak állandóan! -
olos123 #2151 Hello midenki!
Úgy döntöttem hogy írok egy végigjátszást a játékhoz, mert nagyon jó a játék, meg látom hogy sokmindenki elakad benne és hogy jó lenne egy végigjátszás. Mondjuk még én magam sem vittem végig, de most járok az ACT 3 1. fejezetnél és egy 39-es NM-el megyek. Majd néha kell egy kis seítség, főleg a Másodlagos küldiknél mert nem mindegyiket találom én sem. Ha majd már valami használható változat kész lesz belőle, akkor felteszem valahova hogy letölthessétek.
-
olos123 #2150 . -
#2149 azert ot tamadjak, mert atkozol, vedd ki tole az atkot, csak tamadj, es nem ot fogjak bantani -
#2148 le van irva a questben az osszes, legkonnyebben ugy talalod meg oket, hogy az adott helyre teleportalsz, nyomsz 1 tabot, megekeresed, hol van ilyen chantolohely, es ott lesz a ghost is.. -
#2147 nem nott a survi skill...
szitu a kov:
piros bokorba bekuldesz valakit, akinek van survival skillje, es esnek belole healing potionok(erosseguk a survi skill erossegetol fugg)
kek bokorba natural bond skilles csoka, es mana potion esik, ugyanugy mint piros-healing -
Jozsó #2146 Hm. Érdekes volt ez a szellemes küldetés. Az szuper, hogy most már tudok beszélni a szellemekkel, de ki emléxik már arra a 30 helyre ahol idáig előfordultak?
Nálam egyébként idáig az volt a stratégia, hogy elől a közelharcos, hátulról pedig a ranged, combat, natura mage. Sajnos úgy néz ki, hogy erre a Finala nevű CM-ra nagyon haraxanak a szörnyek, mert lazán kikerülik elől a közelharcosomat, és azonnal ájultra verik a csajt (mást nem nagyon bántanak, de rá dühösek).
Tudja vki, hogy hol látom, hogy aktuálisan hol vagyok? Az ok, hogy mikor belépek egy adott területre kiírja, de azért néha jól jönne, ha utólag is meg tudnám nézni. -
#2145 Thx, nem volt túl sok időm a gamere, így inkább játszottam, mint a leírásokat nézegettem, de akkor rászánom az időt.
Még egy utolsó, mikor kijöttem a dzsungelbe volt egy csóka beszélt vmi gyógyító bokrokról, na az nem teljesen tiszta, meg mikor a mögötte lévő fénylő bozótosba belegázoltam, akkor volt ilyen apró csilingelés meg hogy a survival vagy melyik skill nőt, ez pontosan most mi is? -
#2144 Le van irva journalba tokeletesen.
Be lehet allitani, options a baratod. Valtani fegyverek kozt nem lehet. Tapolas szinten journal, enchant cimszo alatt megtalalsz mindent. -
#2143 További kérdések, mire jó a rampage/mirror mód?
Ebben nem lehet beállítani, hogy a társam ne támadjon csak védekezzen ill. akkor lőjön ha megtámadják? Meg ha jól emlékszem az 1-ben volt olyan, hogy lehetett a távolsági és a közelharci fegyver között 1 gombnyomással váltani, na ezt már nincs vagy én nem találom. Találtam vmi kis izét amivel elvileg a távolsági fegyvert lehet tápolni, nade hogyan? -
#2142 Azért a boxerért ölni tudnék...
Salyog a szívem érte! -
#2141 par cucc szinten from hawer:
cucc 1
cucc 2
cucc 3
cucc 4 -
#2140 Jókora pálcája van a középsőn... :) -
#2139 Hawer harcosa 3 kulonbozo szexi pozban.. MARMINT 3 kulonbozo fegyverrel
harcos 1
harcos 2
harcos 3 -
#2138 igen, csak mire erre en pl rajottem, addigra 3 skillem volt maxon / karakter -
jihad #2137 Dehogynem, csak nem kell kimaxolni, inkább többmindenre rakni. 15 és 20 között szinte semmi előrelépés nincs, itt megspórolsz vagy 5 pontot, költöd másra. Én is gondolkozok később a fire után fejlesztek lightra vagy nekróra is. -
#2136 Szintén! -
#2135 varom szeretettel :D -
#2134 Azért vannak nem szívbajos cégek, akik kiaggyák a 300 megás pecseket! -
#2133 pedig fogjak, kulfoldi forumok ettol hangosak, ertheto modon.. sok-sok dolgot kell kijavitaniuk, es nagyobbacska dolgokat, amik peccsbe nem igazan fernek bele, szoval valoszinu ma-holnap befejezzuk az elit fokozatot is, es majd csak a kiegnel veszem elo ujra... -
#2132 Ehhh...
De azért szerintem ez Feature-nek elég szánalmas egy dióhoz szokottnak.
Be kellett volna lőni a skilleket, nem pedig ilyen gagyin lekorlátozni.
De tökönszűrom magam, ha egy kiegészítővel ezt a 'Feature'-t eltörlik (mert volt idejük optimalizálni a skilleket).
Ergo régi karakter használhatatlan, mert gyengítették a skill-t, a'la D2. -
#2131 ez teny, viszont a dodgen, survin epp nem volt 20, szoval csak a criticalt adja foloslegesen(egyebkent nem bug, viszont kibaszottul nagyonnagyon idegesito)
igaz a dologhoz hozzatartozik, hogy eliten mar olyan overpowered cuccok vannak, hogy irrealis ertekeket lehetne elerni bizonyos skillekben(pl 100% allresist, stb) -
#2130 Persze.
Nem is kell rákattintanod a halottra (akit nyilván őriznek azok a moncák, akik kinyirtak) hanem elég a közelébe menni (egy képernyőnyire elég, már rád is ugrik a cumó)
szvsz szerintem ez jó ötlet -
#2129 Banyek.
De mivel 20 fölé nem megy a skill (bug? feature?) ezért sok értelme nincs a sok grátisz skill-nek. -
#2128 hát ez az én is, de marha unalmas, na mindegy csak visszaszokok erre is, ja igen a cuccok megmaradnak a földön ha meghalok és respawnolok? -
#2127 Neeeem...
Ládanyitogatás, aki szembejön legyilkolászás van benne.
Esetleg egy kis inventory rendezés és bámészkodás szintlépés miatt! -
#2126 ez a cumo viszont ut-ver -
jihad #2125 De abban már benne van a ládanyitogatás meg tp a városba. :) -
#2124 Néha lehet 5 is! -
#2123 Alap.
Mindig is így csináltam énis.
Diónál is! -
#2122 nem mindig, viszont ahogy az elotted szolo nagyon okosan szolott vala, 2 teleport kozott van kb 3 perc, ha csak futsz elore -
#2121 Nálam csak akkor fagy, ha (demár leírtam régebben). -
#2120 Ááááá... -
#2119 na jó de ez nem mindig kivitelezhető, akármi közbejöhet. -
jihad #2118 Nem mintha 2 teleport közt hatalmas lenne a távolság. :) -
#2117 Így van én így játszom... -
#2116 nem sirni kell, rajonni a megoldasra, akkor hagyd abba a jatekot, ha epp elertel 1 uj teleportot...