Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amugy át lehet sokmindent állitani ds1 stylera 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Meg kell keresned egy Rainbow trinkel nevü reagens-et.
Én a fûszeresnél vettem.
Egy sárga pötty és valami fehér pikkelyes izé van mögötte.
Þór vígi þessi rúnar
(oldalnézetes késobálós szörnyölõs.)
Þór vígi þessi rúnar
nem tetszik az sem, hogy nem maszkalhatsz terkepen
de a legjobban az zavar, hogy a partitagok nem maradnak nyugton
regen lehettt valasztani mit csinaljanak, mot van ket mod aztan jolvan
masik ami zavar, hogy mig regen funkciogombokhoz volt kotheto, hogy a parti eppen milyen fegyvereket hasznaljon, itt ilyen nincs
pl.: ketten kardoztak, ketten varazsoltak, de egy gombnyomasra mindenki mondjuk nyliazni tudott, itt meg egyesevel valtogassam at a fegyvereket mindenkinel
hat felejtsek el

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
UI.: én legjobban a multi világot hiányolom, az az 1et nagyon feldobta
vannak jopofa ujitasok, de szarabb lett a kezeles
pl. nincsenek fegyver slotok
nincs olyan csapatiranyitas mint az 1-ben
idegesit a jobb gombbal klikkeles
Aki megondja, hogy honnan lopták a készítõk ezt a sisakot az nagy jutalmat kap! 😊
Kellemes pajzs
Mellesleg legyûrtem Valdist, érdekes fordulat van a végén, el is kezdtem veteran módban 😊
Ha mondjuk egy power 10 skill-t akar, és neked 9 van, +2 valamilyen tárgyból (11 skillpont egy skillen (9 osztott, 2pálcából, gyürübõl, etc)), akkor sem upgrade-eli a power-t.
Ehhez újabb gratulációmat fejezem ki a tesztereknek.
Szóval, ha valaminek upgradelõdnie kellett volna, akkor szedd le a skill-t adó cuccaidat és nézd meg, mennyi pontot kell tenni még a skillre.
Þór vígi þessi rúnar
Levezetésként nyomk egy kis gesztenyepürét meg nézem a meccset.
8-ik aréna küldetés jön majd. 😊
Elég szar dolgok voltak a ládákban, egyet tudtam csak használni, egy set gyürüt, ami már megvolt, de legalább már kettõ van az illyászon belõle... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Steweee: ott állj a szimbólumra, majd rakd a kezedbe a fegyvert, majd nyomd magadra a chantot amit kér.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Most akartam felvenni EVA-t erre benyögi, hogy majdha csampion leszek meg minden, akkor majd növelhetem a létszámot 5-re. Gratula...
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként fekvõ faszival mit lehet csinálni? És a gombakörökkel?
regeanst nemtudom
1, Rahvan's Curse (Act 2, uccsó elõtti mellékküldi): Return Chmp. Rahvan's Soulstone. Kinek kellene vinnem? Hol találom a tagot aki adta a küldit?
2, Tywlis' Broken Staff (Act 2, elsõ mellékküldi): Milyen reagens kellene megtalálnom? Mi a neve, naggyából hogy néz ki???
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Þór vígi þessi rúnar
Álltalában a környéken van az a kör alakú izé, amibe a megfelelõ színût kell tenni.
Þór vígi þessi rúnar
THX
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Cuccba max 16 kocka lehet es ha 16 ugyanolyat belepakolsz akkor lesz ennyi kepessege.
mert mondja hogy beszéljek valakivel a maximumról!!
mert asszem már csak a nature magicessel lehet tán továbbmenni egy ajtónál nekem meg egy barbárom van 9-es szintû akit felvettem meg egy csaj akivel az elejétõl viszem az meg nyilas 9-es szintû!!
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Amugy én csak két zárt ajtót találtam eddig a 3. eltünt 😄
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
THX!
Hacsak ez az Eva nem tud valami olyat, ami jó lesz a tûzmágusnõmnek!
Megyek játszani!
Þór vígi þessi rúnar
Komolyan mondom megbolondulok ettõl a legyen ez, legyen az a csapatodban.
Még véletlen se dönthetem el, hogy milyen partim legyen.
Szánalmas.
Ez amúgy fõ küldetésszál?
Þór vígi þessi rúnar