5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
PSY28 #2275 Van townportal, lvl 0 spell szal barki hasznalhatja. Soxor visza kell menni a varosba, valamint ha kilepsz es ujra inditod akkor is a varosban indulsz. Vannak nagyobb teleporterek, erdemes azokig eljutni es ott menteni, hogy kesobb onnan folytathasd a jatekot. Elore szolok a jatek bugos, amit a jatek ment azt erdemes kulon attenni valahova, mert neha beszarik questeknel es ha ramentesz kezdheted elorol a jatekot. Tobb embernek ez elofordult lvl 13 kornyeken.(es kesob is) -
vass17 #2274 de hogy lehet egyszerűen a városba jutni?
van vhol teleport vagy hasonló? -
PSY28 #2273 vass17 van boltos foszer, annak add el. Nem attol fugg mit kell fejleszteni hogy milyen fajjal mesz hanem mi akarsz lenni. Fajter, nyilas, combatmage vagy nature mage. -
PSY28 #2272 Maj hónap keresek valami CM-nek valót is -
vass17 #2271 tudom hogy ez hülye kérdés, de hol lehet eladni a tárgyakat? (még csak ma tettem fel a game-t)
és mit érdemes az elfeknek fejleszteni?
-
MacrosTheBlack #2270 Időt. Amíg load gamelsz. :) -
MacrosTheBlack #2269 Nemjó, combatban kéne ilyen. :) -
MacrosTheBlack #2268 Menj tovább a fővezér után, majd az egyik barlangban egyszercsak lesz ilyen szertartás. -
#2267 Vagy a pontosztogatonal ahogy mar irtak, vagy hosszan nyomj ra egerrel a powerre . -
#2266 A lesser firebolt sebzese 1 bizonyos intelligence utan nem fejlodik tovabb, a sima fireboltnal ez az intelligencehatar kesobb van. -
PSY28 #2265 Nem lesznek uj petek, veteran es elit ugyanaz csak erosebb szornyek jobb cuccok -
olos123 #2264 Veteran vagy Elit fokozaton lesznek új petek???? -
#2263 Mirror vagy rampage? -
PSY28 #2262 Hat kb eleg lassan lovik el viszont ha ellovi akkor az cumis. Es ha 1x eldol allandoan beszijja a kov spellt is es nehez felkelteni hogy futni is tudjon. -
#2261 Ok, thx.
Szóval a karika olyan, mint a meteor a d2-ben... -
PSY28 #2260 3-an vannak. Amikor spelle karika jelenik meg alattad, ekkor space rogton, sprint ki a korokbol, aztan huss neki megint. Van amikor valami sugarat lo. Akkor azt a harcos vagy kibirja vagy szopi, akkor is space el a sugar utjabol aztan utes megint. En most eliten kb 20 percet szaladgaltam, baromi bunalmas de mast nemtudok ... -
#2259 Namost egy kicsit rápihenek.
Elakadtam, vagyis nem akadtam el, csak nem tudok továbbmenni.
ACt 3, feljöttem a bányából, és találkoztam a dark vizard-al.
Namost hókuszpókuszolt egyet és a két mágus úgy meghalt, hogy kapásból csak a sírkő volt a fejük felett. Aztán a barbár meg az illyász hát nemtom.....
Egyszer próbáltam eddig, de meglepődtem... És vannak ott vagy 4-5-en.
Valami jó tipp??? -
#2258 Az majd később fejlődik tovább a lesser nem. -
#2257 Hűbazmeg! -
#2256 Az miért van, hogy a lesser fireboltom ugyanakkorát sebez, mint a sima firebolt? A lesser az 1. a fireolt meg 2 van a jobb felső sarkában. -
kisbarbar #2255 Hi. Az "ancient Azunite symbols" -t hol találom meg? ACTII-be a Chapter 6-hoz kell. -
#2254 Van az a szellemes kuldi, amikor meg kell hallgatni kel'ash vagy milyen szertartast hogy megtanuld a dark oment, azt hol lehet hallgatni? Voltam a bazisukon, de a fonokkel osszevesztem az aegisen es mindenki ellenseges lett. Tovabbmentem volt egy szoba ahol vmifele szertartast vegeztek, nem tamadtam mondom varok, de nekemjottek. Nyugtassatok meg hogy nem basztam el ezt a kuldit:). -
#2253 Igen nől, a peted szintje mindig azonos a karaktered szintjevel. Az etetessel csak bónuszokat kapsz. -
Gabrielle #2252 Bocsi ez a LOL :)))) -
Gabrielle #2251 LOL :) -
Gabrielle #2250 Hali!
Tudja valaki, hogyha a petem kifejlődött, nő még majd a sebzése? -
PSY28 #2249 AZTAROHADT mit talatam :)
-
#2248 Bemész a pontosztogatós ablakba, megfogod azt ami kell, és ráhúzod arra ami nem kell. -
PSY28 #2247 Van egy olyan gond hogy a csavomnak 5 powerje van de nem tudom bevaltani oket mivel csak 4-et mutat. Ilyankor mivan ??? -
Chipii #2246 Valami tuti ötlet a zöld genya előcsalására? 3szor jött összesen (az előző játékban 11szer volt), és nincs tőle kavicsom, pedig nagyon kellene. Már csomó rare cuccot dobáltak moncok, mégse jön. -
#2245 Ne halj meg es nem lesz problemad ezzel. -
olos123 #2244 És második meg harmadik nehézségen mit vsztünk el ha meghalunk? -
#2243 nemtom, nalunk az egvilagon semmi problema nem volt a multival, nemtom mieza fekete kepernyo para, de gyanus, hogy ezt par lama hozta be a koztudatba, mer en eddig barkivel probaltam ki, hogy megy-e neten, mindenkivel 1.re mukodott :D -
Chipii #2242 mimic: kétkezes harcos durván sebzésre gyúrva (ac nem szükséges:), 15% körüli health steal. Elemental rageval level40 körül a 20000es mimic pár sec, hp végig maxon... -
#2241 ja sry, 2200 hsz, inkabb kihagyom -
PSY28 #2240 Az a baj a multiban hogy ha inditasz lan jatekot sok embernak valamiert csak fekete kepernyo jon be. Anelkul hogy barkihez is csatlakozna. Elosozt ezt kellene megoldani valahogy. Ha ez megy akkor van ra progi, amivel lehet neten lant emulalni. -
flipi #2239 ha valaki tudja hogyan lehet peertopeerben multizni tortel akkor az legyszi irjon mar... :) -
PSY28 #2238 Hmm elit mimic megintcsak meglovi harcost az szepen lefekszik, meglovi masikat az is lefekszik kozben gyogyuitjak oket es igy felvaltva ugralnak lefel. kozben a tobbi meg lelovoldozi. -
#2237 Ehh... -
PSY28 #2236 Kalrathiaban ki kell nyirni a spell arust 1 kuldetes kapcsan. Nemtom hogy rosszu csianlok vlamit vagy mivan de 1-et spellet es a harcosomnak maradt 100 hp-ja kb, kovetkezonel eldolt aztan jott 1 varazslo az egybol eldolt, aztan vegul sikerult megoldani hogy egyszer az egyik marcos pihent aztan a masik, es ekozben a 2 NM gyogyitotta oket. Eleg viccesvolt, pedig azt irta hogy csak lvl 80, mint en...