Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az 1-2-3-4 engem is zavar, ez van, meg hogy nincs több fegyverslot..., viszont a partymanagement hiánya engem személy szerint nem izgat nem szeretem a nagy aprtikal szarakodást, msot 4-3 emberem és egy pet van de már ezis sok 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DonnieBrasco
Codec-eknek ehhez semmi köze nincs, azt csináld amit már hárman is mondtunk, és minden OK lesz...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Automatikus támadás egy faszság, fegyverváltásban igazad van de ez nem nagy dolog, a társak nem rohangálnak a sûrûbe csak ha ugy van beállítva. pl. van hold gomb is stb.. Nekem csak a droppokal van bajom 😊

Mike at home
hat szvsz a DS DS volt a Diablo meg Diablo
ez meg itt ilyen katyvasz
amikor lattam tegnap ejjel, hogy lehet tapolni, akkor ment el a kedvem az egesztol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
meg ugyanmar amikor ranktamadnak, akkor ugyan mar ne alljon mindenii ott mint a faszent

a magaui reszt egyertelmeuen erosietettek, a harc azonban felejtheto

es ne kelljen mar mindent klikkelgetessel elerni, az 1-2-re ratettek olayt amit fel evben egyszer tudsz hasznalni, aheleyett hogy a fegyver magia valtasokra hasznalhatnad

es mibol allt volna meg egy fegyverslot, talan belehaltak volna a kedves programozok?

es az agressziv vagyok, vedekezek, nem ugralok valtast miert kellett kiszedni? az is tul sok heleyet foglalt volna? most van egy agressziv vagyok (elmaszkalok) vedekezek (elmaszkalok, de visszajovok) es a C gomb (allok bamban es nem csinalok semmit)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

r-el vissza lehet hivni társakat és tudod állitani hogy elkolbászoljanak vagy csak azt támadják amit te támadsz 8ez asszem a mozgásra is vonatkozik akkor jobban melleted maradnak)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kinek mi a kényelmesebb...

böröczk
köszi, most inkább leszedem az összes kodekcsomagot, az a biztos.
ez van, ha az ember tört játékkal játszik : - D <#szomoru2>

Kumiho #2179

és tedd hozzá hogy nagy esélyel már õkis lopták valahonnan 😛

Akkor had keseritselek el, a DS sosem akart mas stilusu jatek lenni mint a Diablo.
SNAKE01
csá!! ez mire való?:Val'kesh Figurine

Mike at home
arrol nem beszelve, hogy ne kelljen mar klikkelgetni, ne kelljen mar fegyvervaltaskor mindenkit atoltoztetni, es igen a tarsak ne rohanjanak bele a surujebe halalmegveto batorsaggal
nem azt mondom, hogy mindenkinek meg kell felelni egy jatek keszitesekor, de ami jo volt a DS-ben azt miert kell elbaszni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem jon elo
es hadd sirjak mar, akkor amikor nekem tetszik
sot, nem tetszik az sem, hogy ujra tele van szornyekkel az a terulet, ahol mar egyszer jartam
ez igy nem DS
ha Diablozni akarok, akkor meg Diablozom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nekem is ez volt a bajom, és mikor kitöröltem õket tényleg elindult a játék.

War. War never changes.

DonnieBrasco
A következõ a probléma: a binkw32.dll file létezik nálad a Windowsod rendszerkönyvtárában is. Töröld ki onnan, és futni fog a játék (azaz van még egyéb .dll is, a DS2 játékkönyvtárban, ha azok is (régebbi verzióik) szerepelnek a Win system könyvtárban, akkor azokat is ki kell utóbbi helyrõl törölni. Nekem ugyanez volt, és mûködik.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Stotoo
Megvan a game de meg nemprobaltam ki. Van benne multi? Illetve ha van akkor milyen? olyan mint az 1ben vagy csak coop mód van?

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Hunter of Deer
Hy! Miért van az hogy nem tudok enchantolni beteszem a cuccost és nem lehet beletenni semmit!! Csak a sárga cuccokat lehet envhentolni mert nekem azt sem engedi pedig van már gyémántom meg egy csomó minden!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

HI. Find the Dryad exile colony. küldetést hogy tudom megcsinálni???
j0nNyKa
milyen shop ? nyomjal tabot es mindent megtalalsz, egyebkent mindent fele bolt kozepen talalhato... 4 tagra valo novelest a kocsmaban tudsz csinalni 500, majd 1500 arany fejeben

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok. A Shop az holvan a Town of Eirulan-ban , és hogy lehet hogy 4en lehessenek a party-ba?
Carlos
Hadd ne mondjam a véleményem a Gyûrûk Uráról... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Zsolo007
LoL optionsban jártál már? Fel lehet cserélni az egérgombokat...én jobbal megyek ballal ütök sokkal kényelmesebb 😊

Nemtudom mit zavar titeket a partiformációk és üldözéstávolságok állításának lehetõsége......

Az 1ben ezekre azért volt szükség mert automatán támadtak/védekeztek...ehhez szükséges a fent említett dologok beállítása...
Ebben manuálisan kell csinálni (keresztezték diablóval), és ez így sokkal jobb mert nem alszok el egy-egy csata alatt...

De akinek ez nem tetszik az kapcsolja be az automata támadást/védekezést és akkor olyan lesz mint az 1 (azt persze nemtudom, hogy azok a partiállítási lehetõségek elõjönnek e, de logikus lenne...). Szal nem sírni kell hanem megoldást keresni...

Zsolo007
Hát senki sem láttta itt a Gyûrûk Ura film második részét? Az Uruk-Hai orkoknak van ilyen sisakjuk 😊 (azthittem egyszerû feladat)

j0nNyKa
torold ezt a filet a system32, vagy system mappabol (amelyikben megtalalhato), es muxeni fog

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nem hát 😊 Én a 8-ast megpróbáltam 3x harmadjára kicsit késöbb, de a fõboss túlélte épphogy 😄 Majd nemsoká.. Jó ez a fejtörõs puzzle rész 😊

steweee oda van irva a neve ala zarojelbe ha enchantolhato. Berakod a targyat es megjelenik hogy hany slot van benne jobbra a kis ablakba. Abba kell pakolni a reagenseket.
Bladesz hol tartasz ? 😄
böröczk
nem értem.
most akkor kell neki az a binkw32.dll? mert letölttem hozzá a codeccsomagot is, külön ezt a dll fájlt.
vagy jobb lenne leszedni az egészet?
mert így sem indul.

Kumiho #2179

honnan tudom hogy egy cucc enchaltolható?

a reagensek tulajdonságait hogy lehet kihasználni? elég ha csak az inventoryban van?

ok tx s kb miko:?😊
Bladesz az majd a jatek folyaman 1 foellenseg utan lesz teleport es az visz oda.
Dunga visza kell menni a varosba (townportal) es leszedetni a nyakarbol azt a vackot. Eloszot a bortonor csajszival kell beszelni, aztan az atkud mashoz.
hol van amanlu:?
Muhaha ez az arena nem is rosz leptem 2 szintet 😊 viszint a 7-esnel majdnem ottmaradtam a tobbi viszont konnyebb volt.
dunga
*Elõzõhöz a kép helye http://motyo.atw.hu/ds.jpg

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Helo! Itt elakadtam -eléggé az eleje....

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

böröczk
letölttem bink and smacker-t , de úgy sem ment <#szomoru2>
mindjárt utánanézek google-n.

Kumiho #2179

Act2 6-os küldijét megtalálta már valaki? Ha igen kinél kell felvenni?

Korábban volt már errõl szó, ha jól emlékszem. Keress rá google-n a kérdéses .dll fájlra, vagy még jobb: töltsd le a bink lejátszót, az megoldja a parádat.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

böröczk

eme hibacsodát kapom, amikor készülök indítani a játékot. mi vele a gond? ha valaki tudna segíteni, megköszönném.

Kumiho #2179

Dark Omen küldit csináld meg azután tudsz beszélni velük. De ráérsz még a 3. actban is van pár szellem.

Beszélsz aman'lu-ban a csapossal ott ahol az embereket tudod a partyba felvenni. Majd lemész ott a mögötte levõ liftel, itt ha helyesen beszéltél a szoba végén levõ gyerek kinyitja a rejtek ajtot és letudsz menni.

Nagyon lol, a 3. szint után a petem az irta ki hogy nem etethetem tovább mig nem éri el a 39 -es szintet looool, most 37 😊

honnan tudom hogy egy cucc enchaltolható?

és a szellemekkel való beszélgetésre ki és hol fog megtanítani? az elsõ várus vmi elurdian. nem ott van, ugye? akkor késõbb vissza lehet menni azokba a barlangokba?

Jah meg irja mit mibe lehet betenni.

Hol a turoban van az arena ?? en nem talaltam meg 😞
Megoltem azt a kis rohadek lopkodosat es eldobott 1 misteryous stonet amire van vanami irva. Nemtom mi a francra jo, ha valaki rajon szoljon!!
De csak enchatolható cuccott tudsz vele csinálni, ha már mágikus akkor nem megy.

Amugy én is a 8. körnél fejeztem be az arénát 1 napja, akkor lecsaptak mint a sz*r-t ,mondjuk én magam szeretek menni max petekkel.

Amugy a pet spellek csak a "magasabb szintû" peteknél vannak, azaz a második városban találhatóktól kezdve (Najad, Lap Dragon, Necrolichid), én is elküldtem a max dire wolfomat meg az ice elit az inn-be, most meg egy lap dragont nevelgetek.

légyszi mer mer ez kéne😊
valaki válasz😊:?
na rájöttem magamtól a chantokra, csak most néztem meg a válaszokat. hát nem örülök hogy ilyen lett és nem csak menübõl kell kiválasztani hogy mit is szeretnék, bár poénnak poén ahogy megjelenik a partytagok felett a kis buborék és elkántálják a mágikus szavakat!

amire nem jöttem rá hogy hogyan kell egy tárgyat enchantolni. tehát azért tök hülye nem vagyok, ott kezdem hogy a blacksmithes sátorban van a bûvölõ.ráklikkelve megjelenik a panelja, a bal felsõ sarokban van az enchant slot, a bal oldalára a bûvölni kívánt tárgyat berakom, a jobb oldalára meg a reagens kellene, de bármit húzogatom, klikkelgetek nem rakja a slotba. légyszi help!

egyébként a reagensek tulajdonságait hogy lehet kihasználni? elég ha csak az inventoryban van?

hol van amanlu meg az eljén van egy kõfal amin nemtudunk átjutni azt hogy kell:?😛