5849
  • PSY28
    Meg sem latszik rajta, ahanyadik szintet kiir fent, nem a ranged vagy cm skilltol fugg hogy mennyit oszthatsz set
  • olos123
    Ha monduk vagyok 80-as Natural Magicban és a többi nulla. De kedvem támad combat magicelni egy kicsit és mondjuk nő 10 szintet a Combat Magic akkor a karakter szintje is sokat változik vagy meg se látszik rajta? És mennyi szkillpontot oszthatok el, amennyi a szintem vagy amennyi a CM NM Meele és Ranged szintem összesen?
  • PSY28
    De lehet, valami romot kell keresni es lemenni lepcson alagutba
  • PSY28
    ott lvl 60 a max ?? mert az eleg xar akkor
  • Mustang2005
    Elakadtam:

ACT 1 Chapter 4: Az Elven Shrinet megtaláltam,de a másik Az Elven Fountain hol van ??

A nyíl olyan irányba mutat amerre nem is lehet menni!
  • shaba23 #2310
    de miért nem az a quest, hogy xp nevő asszony, aki minden idejét a kocsmában tölti Eirulanban kéri, hogy mutass neki csótányfejet? mert akkor nem menne az idegeimre? :)
  • Stotoo
    Most jutottam el a dark wizardokig, siman lenyomtam oket, egyik emberem hpja se ment le a felenel lejjeb, pikkpakk kinyiffant :).
  • shaba23 #2308
    Blackhand szervernév US wowban
  • PSY28
    ahaba23 mi az a BH ??
  • PSY28
    Keresgelni kell :)
  • shaba23 #2305
    ok, akkor mégegy:) megyvan valami bogár queen-nek a feje, meg kellene mutatni valakinek az 1. városban...viszont sehol nincs ilyen quest csillagom :( igaz a kovácsmestert sem jelzi semmi
  • PSY28
    Hat a barlangban ahol megszerezted oket :P
  • shaba23 #2303
    van a quest, a feldwyr the blacksmit...még anno lvl14 körül vettem fel, de nem tudtam megcsinálni, mert tele volt a barlang 22es mobokkal...visszamentem, megvan mind2 cucc, és most le kellene adnom a kovácsnak, de lövésem sincs, hogy hol találkoztam vele :(
  • PSY28
    3x megolni a wizardokat jo uncsi lehetett :)
  • PSY28
    Ott a tron mellett all 1 foszer aki eddig is ott allt.
  • Carlos
    Milyen szobában?
    Mindegy, akkor viszont megnézegetem a szobákat.
  • PSY28
    LOL beszelj a foszerral aki ott all, az mondja hogy meghlalt , ottvan a szobaban. Bemesz a szobaba es a tobbit mar tudni fogod :D
  • Carlos
    Na, a faszom kivan. Most komolyan.
    Amikor elindulok kinyirni a dark wizardokat, akkor ottvan a faluban a kisköcsög.
    Amikor kinyirom az varázslókat és visszatérek eltűnik. Nem tudom leadni a questet.
    2x próbáltam, kétszer el van tűnve.
    Most mit csináljak?
    A mai mentésemet mindig visszateszem.
    Tehát elindulok kinyirni, ottvan a faluban a kisherceg. Kinyirom őket, visszamegyek, eltűnik.
  • Gabrielle
    Köszönöm!
  • PSY28
    jaja de nemhinnem hogy lvl 100 felett lenne itt a max mivel a skillpontokat nemtudod mire rakni es a veteranra 70-90 lvl-t irnak. 90 felett csak vegiggyalogolnal a palyan tul konnyen.
  • j0nNyKa
  • jazzy
    Ha fejlesztesz mas agakat is, lasd harcosnal pl nature magicet, az nem hulyeseg en pl mindenkinel felvittem naturet lvl25re hogy ne kelljen tekercsel szarakodni hanem alap resurrectelni tudjanak. Ugyanugy varazsloknal elvittem a meleet 12-re es rangedet 5re mer a melee resistes meg a nature resistes skillekre szukseg van. Ha azokat is fejleszted no a character level is az neked csak jo. Az 1-ben 150 volt a max lvl, itt sztem tuti tobb, tehat ezen nem kell aggodni..
  • jazzy
    A szamar minden ladat kinyit egy bizonyos tavolsagban, dark najad 200% healt regen, ice elemental 150% mana regen, lap dragon strengthet dexet es intelligencet ad a tobbire nem emlexem.
  • Stotoo
    a peteknek milyen auraja van? azt tudom hogy a dire wolfnak 60% damage reflected, de a tobbinek mi?
  • PSY28
    Volt mar aki megcsinaltam a Mysterious Mysteri kuldetest ?
  • Stotoo
    HAHA megjelent a kis teleportalos lopos , de kivertem belole meg a szuszt is :)
  • vass17
    kösz
  • Carlos
    My documents/my games/Dungeon siege 2
  • PSY28
    A my documents n settingben ott meg keress ra dungeon siege-re
  • Stotoo
    thx, az a szemet nem adott semmi jot :)
  • Stotoo
    en angol billt hasznalok magyar kiosztassal :)
  • vass17
    még egy kérdés:hol tárolja a mentéseket?
  • PSY28
    Ez a buzeráns magyar bill kikészít !
  • PSY28
    Valami felnzitott hid van vlahol ha arra jarsyzakkor jo, ott 1 lift azzal lemesz és ottvan. 2 lift visz ki a varosbol es 1 a varoson belul is van.
  • Hmuda
    Vízesésnél a hídon.
  • Stotoo
    Jo ez a ghostos kuldi, visszamentem act1be megkeresni ott is a szellemeket. Eleg jo cuccokat dobalnak, foleg seteseket igy most eleg erosek lettek a kariim :). nemtudja vki hogy a legelso varosban a varoson belul hol a szellem?
  • PSY28
    Meg az sose hal meg es mindig tud townportalt nyitni a hullaknak. Annal vana feltémaszto tekercs is. Jaj de 1x meghalt mikor a banyaban felrobbant mellette egy hordo. Na az elvitte
  • MacrosTheBlack
    Ezért nyitom mindig a harcossal, az csak tankolni kell úgyis, (szinte) tökmindegy milyen szintjei vannak. :)
  • Hmuda
    Tényleg, jó ötlet lett volna semleges spelleket is belerakni a játékba, amikhet nem kell előképzettség és semmit nem fejlesztenek. Ebbe lett volna jó a town portal vari is. Ha most egy nem NM kezi el használni a portalt, akkor lassan de felfejlődik a NM ág amire abszolút semmi szükség.
  • vass17
    kösz a segítséget