Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
de, ha nem crackelem, elvileg ki kellene írnia, hogy tegyem be a cd-t, nem?
namármost ez nem történt meg, mert próbáltam úgy is (tûzfal mellett), aztán feladtam 15mp várakozás után. lehet, hogy egyáltalán nem kellett volna törnöm a játékot?

áhh, ezekkel már próbálkoztam, letöröltem a codekcsomagokat (ace és rad),
kikapcsoltam a tûzfalat, töröltem a binkw32.dll-eket, semmi változás, go blank és hibaüzenet.

Kumiho #2179

Bakker, neked mindig ilyen kérdéseid vannak?! OLVASS!!!!!! A Vai'kesh Figurine az egy reagent, bájoláshoz használható.

(most meg ne kérdezd, mi az a bájolás, vagy hol és hogyan kell csinálni 😛)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Carlos
Semmi, mert a 2.1-es patch az hálós játékban javítja a save szinkront vagymifenét.
Amúgy tedd fel a játékot, crackeld, codec pakkokat leszed, tûzfal kikapcs. Elindit.
Aztán várj és reménykedj. Nekem másfél percet, de valamikor két percet is kell várnom, hogy bejöjjön a fõmenü.
(introk elõtt)

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
na várj, szóval amíg nem crackeltem a játékot, és próbáltam indítani, kijött a game logója (mintha már töltene), de nem írt ki semmi olyasmit, hogy tegyem be az egyes cd-t. Miután törtem, és próbáltam indítani , jött a dll hiba.
mi lenne, ha reinstallnám, feltenném a 2.1-es patcht és próbálnám indítani tûzfal kikapcsolása után? <#wow2>

Kumiho #2179

SNAKE01
hi all!!ez mire való?:Val'kesh Figurine,valami szobor szerû amit a Haku- vagy mi a nevük azoknak a kis ugráló figuráknak azoknál találtam nem is egyet!!!

SNAKE01
hi all!!ez mire való?:Val'kesh Figurine,valami szobor szerû amit a Haku- vagy mi a nevük azoknak a kis ugráló figuráknak!!!

rezsofiz
Pont ezért tettem fel a kérdésemet, hogy feleslegesen ne kelljen letöltenem a játékot.

sazl : c

Elég, ha megnézed az intro mozit.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Jaja, elõször én is paráztam, hogy még alt-tabozni sem tudtam, meg hogy bejött a hang, gondoltam "na hello, ennyi volt, megfagytunk", aztán mégsem. Szerencsére!

Carlos
Akkor nem csak nálam dekkol 1-1.5 percet a töltés... 😊

Þór vígi þessi rúnar

PupákZoliag
Hm kipróbálnám a játékot viszont nem tudom hogy szükséges e elõbb végigjátszanom az elsõ részt, olyan értelemben hogy kapcsolódik e a 2. rész története akármilyen formában az elsõéhez.

Kb. várj, aztán majd bejön a fõmenü is úgy 1 perc után.

Vagy tûzfal kikapcs.

Nonoo nezz vissza a forumban
Carlos
Google a Te barátod!
2 hozzászólásnál azért talán nem így kellene kezdeni.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!!!

Segitsen valaki!
Nem tudom elindítani a játékot.
Miután lemegy a Gas powered logo, nincs kép csak hang, mintha tûz égne!

Segitsetek!!

<#conf><#conf><#conf>

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Hi all ! Plz rakjatok ide screenshotokat a gamerõl ! Thx !

nem értitek látom, nem a rusholásról van szo de mind1... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Carlos
Egy játékhoz idõ kell.
Aki rássolni akar, az itt melléfogott.

Þór vígi þessi rúnar

ne nekem ird hanem jakuza-nak..., amugy abban igaza van hogy ez nem mindig megoldható..., nem mindenki idõmilliomos 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Carlos
Na, szerintem keress rá a C-n a *binkw* -re és a registry-ben is. Ott simán binkw.
Aztán törölj mindent. Persze csak saját felelõsségre!

Þór vígi þessi rúnar

böröczk

megvolt, kitöröltem a systemeset, benthagytam a másikat a ds2 system mappájában, de még mindig ugyanazt írja ki <#wilting>
telepítsem újra a játékot?
elõször még megpróbálkozom a tûzfallal...

Kumiho #2179

DonnieBrasco
Nagyjából egyetértek. Ez egy elavult játék, és sajnos a viszonylag változatos küldetések ellenére, a játékmenet miatt nagyon hamar unalmassá is válik. De ha éppen "tápolós-gyakós" kedvemben vagyok tök jó 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
AHHGGGRRR legközelebb ne csak olvass, de ÉRTELMEZZ is! NEM KELL MINDKÉT .dll-t kitörölni, csak a Windows system könyvtárban levõt!

anyám

DB

A ti kung-futok nem erős!

A mentés-parát tök egyszerûen meg lehet oldani: olyankor ments, amikor valamelyik teleport közelében vagy, és akkor a városból egybõl vissza tudsz oda jutni, seperc alatt. Ennyi. A teleportok meg igazán sûrûn vannak elszórva.

az lehet de attól mgé ha a stylus nem jön be akkor se fogok azzal jáccani 😊
a mentés meg engem is idegel de ezt egyrészt szvsz megint diablobol koppintották másrészt meg anyi igazság van benen hogy ha nem igy van a mentés már szinte cheatel ér fel mert minden necces helyzet elött mentesz és ha nem megy és laodolsz még csak el se kéne jutnod odáig megint, igy az ember jobban meggondolja mitcsinál 😄
sovány vigasz tudom de szvsz valami ilyesmi járhatott készitõk fejében 😊

Kb. van egy Hotkeys opció 😛

Ha az a bajod, hogy nem indul el a játék, vagy mondjuk speciel a video, akkor pontosan, hogy a TÛZFAL a hibás. Tessék letiltani, kikapcsolni.

gream. és merre menyjek "elöre"?
Kb. úgy, hogy mész elõre, aztán egyszercsak belebotlasz...

böröczk

kitöröltem mindkét rohat binkw32.dll-t és így sem indul...<#falbav><#help>
lehet, hogy rossz a törésem is? már tényleg nem tudok mire gondolni. tûzfallal aligha van összefüggésben

Kumiho #2179

Mike at home
ja
es tele van a kornyek szornyekkel, tiszta Diablo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ott hol? vegigneztem az egeszet, de bill. kiosztas allitgatasat nem talaltam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Valaki irja le hogy hol tudom megcsinálni a ACT1-be a Chapter5nél az elsö-t. PLZZZZZZZZZZZZZZZZzz
[Jakuza]
Hat te tudod mivel jatszol, de velemenyem szerint meg csak egy konyvben sem lehet a ket jatekot emliteni, nem hogy egy lapon.
A masik idegesito dolog a mentes a DS2-nel, vajon miert nem lehetett megcsinalni, hogy rendesen lehessen menteni a jatekban ?
Mentek egyet, mert dologom van es elkellett mennem.
Visszajovok betoltom a jatekot es erre mifogad ?
Bent vagyok a varosban egy teleportnal.
Hat LOAL.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

opsönz
lehet hogy votl attol még hogy én nem tapasztaltam nemtom

a varázslatátpakolás tényleg kruva idegesitõ, mongyuk spellforce engem eleve nem izgat annyira nagyon nem csipem az iylen rpg -rts kombókat :/

hát jah van benne valami mongyuk engem ez annyira nem izgat emrt én ds1et se nagyon csiptem különösebben 😊

Mike at home
hol? en ilyet nem talaltam eddig

Mike at home
felteszem ujra es megnezem, mert lehet h csak az emlekek szepultek meg az evek alatt

böröczk
nah, kettõ binkw32.dll volt, kitöröltem mindkettõt, újratelepítem a játékot ,és lássuk mi lesz.

Kumiho #2179

[Jakuza]
Hat egyet kell ertenek veled, szamomra ez egy nagy csalodas.
Sokkal tobbet vartam tole, ez elment volna meg 2000-2001-ben de manapsag mar nemigazan.
Grafikailag egy kozepest ha meger, nagyon eros tulzassal, mert tavoli nezetbol jobban hasonlit egy pacara, mint barmi masra (A karakter letrehozasa kepernyorol vagy a karakter elonezetrol jobb ha nem beszelunk, mert DOSos jatekoknal szebbeket lattam) es a DS1 hibaibol nem tanultak a keszitok szinte semmit.
Anno mindenki felhivta a figyelemt a keszitoknek, hogy az nem jo, hogy a varazskonyv cserejenel egyesevel kell a varazslatokat lecsereln.
Persze megigertek nem igy lesz a 2. reszben, erre mit latok semmi nem valtozott.
A targyak random dobasa nevetseges.
Magas szinten lol targyakat kap az ember.
Vissza is megyek Spellforcezni, mert bar az nem ilyen Hack&Slash, de legalabb magasan jobb szinvonalat kepvisel, mint ez a jatek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mike at home
sajnos nekem nagy, mert en elozoben ugy jatszottam, hogy ijjasz, es csak ha kellett, akkor volt kozelharc

most meg mindenki varazsol, a brutalbela is, es ha kozel ernek, akkor pause, kattintassal fegyvervaltogatas
ijj felejtos

de ez meg hagyjan, de amikor bementem egy dungeon-ben ahol jartam es megint tele volt 😞
na mondom ilyen nincs
igazabol azert bant a dolog, mert a DS-t szerettem

Jah, a nevezetes 6-os küldi valakinek megvan? Hol kell felvenni?

Egyebkent at lehet konfiguralni a bill kiosztast, nem kell sirni a default miatt ha neked nem tetszik.
ilyen volt ds1be? nem emléxem mert 2. városig elértem asszem és onnantol gyk csak mutliba nyomtam 😊

jah nem is jáccotam csak multiban 😊

Sok patchre lesz még szukseg az tény. Nem árt itt ott finomitani. Viszont maga az egesz "pálya" (világnak azert nem nevezném) sokkal komlexebb mint az 1, es ez jot tett neki szvsz.
Mike at home
mennyi is lehetett a DS-ben osszesen? 8? ha jol emlekszem
nalam voltak is annyian anno

Mike at home
egy kardos csapattag ne tamadjon senkit sem, amig mogotte allok tavolrol vkit lonek, de ha odaer akkor igen