5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
jihad #2356 Pont a firen van +50% bónuszom, mert fire ágra gyúrtam, és így sebez kevesebbet mint a lightning. :) -
jihad #2355 Meg mintha a lightning spelleket gyorsabban lövöldözné. A lightning mondjuk ugyanoolyan lassú mint a fireball, de a jolt az határozottan gyorsabb mint a firebolt (igaz kisebbet sebez, de viszont 100% hit, és átmegy a falon). Hát nemtom, lehet lightos mágust kezdek, hacsak nem lesznek jobb fire spellek. -
#2354 Ezenkivul a cast speedben is lehetnek kulonbsegek
-
#2353 En ugy tudom hogy a lesser lightning csak 1 embert sebez maxon, utana egyre gyengul. Nincs esetleg tobb skillpontod a lightningon mint a firen? -
jihad #2352 Elvileg a lightning is, csak az 1 vonalban. Jó, a fireball meg körbe sebez, de elég kis területen, és ott is keveset, ez így elég tré. -
#2351 a fireball robban, teruletre sebez, ezer sebez kevesebbet. -
jihad #2350 Lesser light lvl24, lesser fireball lvl34, mind2 159 mana, de a light minimum dmgje a fireball max dmgje felett van. Ez lol. -
jihad #2349 Lvl 34, megkaptam a lesser fireballt, de csalódtam benne, kevesebbet sebez (majdnem fele) mint a lesser lightning (manat ugyanannyit fogyaszt), pedig eddig a fire spellek mindig többet sebeztek a lightnál. Most akkor hogy van ez, a fire vagy a light sebez jobban? Mert ha még kevesebbet is sebez, akkor semmi érv nem szól mellette, még bele is akad minden terepakadályba, a light meg nem. -
#2348 Hozzatennem hogy a "level" az magyarul szintet jelent, ergo a "level szint" az azt jelenti hogy nincs agyad -
#2347 ne szoljon mar ilyen kerdesekrol a ds2 topic.. es akkor a normalis kerdesek tunjenek el, mer bela a gatrol tudni akarja hogy nehez-e, ahol jar ?! ... legyunk mar oszintek, ez milyen kerdes, hogy NEHEZ-E AHOL JAROK, vagy hogy NEHEZEBB-E A NEHEZ SZINT MINT A NORMAL? ... -
#2346 jaja szerintem is!!!!de hát tudod vannak akik azt hiszik hogy övék a topic és bele kötnek mindekibe!!!!! -
Curtis #2345 Már bocs, de miért ne kérdezhetne rá? Ez tudtommal a DS2 topic, nem? -
Matt9HUN #2344 hi!a 4-es chapter a banya kuldetes.van valami fenyes atjaro.nem jelzi a terkepen se csak ha mar odaig elrtel.beszeltel az explorer novel amanluban es azt mondta,hogy valami northern reachest-be keressem a stone fragmenteket valami ilyesmi.nagyvonalakban ird mar le,hogy csinaltad meg ha emlekszel.kosz -
Chipii #2343 *röhög -
#2342 ha vegigtolod, atmesz.. istenem, ne kerdezz mar ra mindenre -
#2341 40-es level szintnél érdemes átlépnem más nehézségi szintre??van valami ujdonság???sokkkal nehezebb mint az alap szint??? -
#2340 hi carlos!!!most tartok act3 -4 küldetésnél amikor le kell mennem a bányába!!!az nagyon nehéz rész??? -
#2339 A set-ek nagyon gyengék.
Nincsenek belőve nagyon.
Úgyhogy nekem van úgy, hogy egy 3 féle set tárgy van egy karakteren. Úgy jobb statokat ad, mintha a full set össze lenne gyűjtve.
Mondjuk a dióba se használtam őket nagyon. -
Curtis #2338 Hi,
Szerintetek Lorethal Set-jét érdemes összehozni? Sokkal jobb Unique cuccokat találok már. -
#2337 Nosza.
Aztán majd share!
-
#2336 megyek is -
#2335 Hol élsz?
Még zsír friss a játék!
Még végigjátszás sincs hozzá. Nemhot itemlista.
Még a spellek, skill, powerek leírásai sincsenek meg!
De ha valakit ismersz a GAS-nal akkor elkérheted tőle! -
#2334 Van olyan oldal, mint anno a diablohoz volt a www.diabloii.net? Ahol össze van foglalva milyen set cuccok vannak, mik a tulajdonságaik, milyen fegyverek vannak stb...? -
#2333 Őőőő...én ma nyomtam le az act3 3-7 küldiket, de nem vágom miről beszélsz. -
Matt9HUN #2332 act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van??? -
#2331 Az volt...
De legalább nem bug... :)
Most már valami hegyre kell felmászni, a legtetejére.
Ott belül van egy portal, most ott hagytam abba.
GYorsan legyilkoltam a Aman'lu aréna bajnokot. Elég jó cuccok estek. -
PSY28 #2330 Vannak roszabbak is ilyen szinten -
jihad #2329 De ha még adna cserébe 1000 manát, de nem. :) -
#2328 -100 hp... ez 1es szintert is karcsu :D -
jihad #2327 Ez elég karcsú 78-as szintért. -
jihad #2326 Ez a kriptás pálya, itt járok én is. Le kell menni a szellemes barlangba (előtte a 4 hullamaszkot összeszedni), aztán a túloldalon feljönni. -
PSY28 #2325 Nekem az összebarmolni jobban hangzik -
#2324 bájolni talan -
olos123 #2323 Hogy mondanátok magyarul azt hogy Enchant??????? A szótárban az van hogy babonázni de az valahogy nem hangzik jól :) -
PSY28 #2322 Megtanulsz repulni vagy masik uton mesz, es liftet hasznalsz a barlangbol -
olos123 #2321 Le kell menned egy alagútba, ahol az öregember áll, de ahhoz hogy beengedjen össze kell kűjteni neki pár halotti maszkot a közeli katakombákból -
#2320 Ave, itt mit kell csinálni, hogy átjussak a túloldalra?
-
#2319 Ha a Feldwyres kuldit megcsinaltad, Aman'lu kovacshoz kell menni az adja a jutalmat. -
#2318 Fölös. Olyan fegyverekkel machinálj, amikkel olyan extrákat kapsz amikkel a varázslatokat tudod jobban kihasználni (extra mana, hasonlók). -
olos123 #2317 OK kösz! Ja és azkívül, hogy tudom használni a nagyobb színtű fegyvereket, van értelme mondjuk NM-nek meeele-re is fejleszteni pár pontot? Tehát kap ezért némi bónuszt vagy valamit?