5849
  • jihad
    Pont a firen van +50% bónuszom, mert fire ágra gyúrtam, és így sebez kevesebbet mint a lightning. :)
  • jihad
    Meg mintha a lightning spelleket gyorsabban lövöldözné. A lightning mondjuk ugyanoolyan lassú mint a fireball, de a jolt az határozottan gyorsabb mint a firebolt (igaz kisebbet sebez, de viszont 100% hit, és átmegy a falon). Hát nemtom, lehet lightos mágust kezdek, hacsak nem lesznek jobb fire spellek.
  • jazzy
    Ezenkivul a cast speedben is lehetnek kulonbsegek
  • jazzy
    En ugy tudom hogy a lesser lightning csak 1 embert sebez maxon, utana egyre gyengul. Nincs esetleg tobb skillpontod a lightningon mint a firen?
  • jihad
    Elvileg a lightning is, csak az 1 vonalban. Jó, a fireball meg körbe sebez, de elég kis területen, és ott is keveset, ez így elég tré.
  • jazzy
    a fireball robban, teruletre sebez, ezer sebez kevesebbet.
  • jihad
    Lesser light lvl24, lesser fireball lvl34, mind2 159 mana, de a light minimum dmgje a fireball max dmgje felett van. Ez lol.
  • jihad
    Lvl 34, megkaptam a lesser fireballt, de csalódtam benne, kevesebbet sebez (majdnem fele) mint a lesser lightning (manat ugyanannyit fogyaszt), pedig eddig a fire spellek mindig többet sebeztek a lightnál. Most akkor hogy van ez, a fire vagy a light sebez jobban? Mert ha még kevesebbet is sebez, akkor semmi érv nem szól mellette, még bele is akad minden terepakadályba, a light meg nem.
  • jazzy
    Hozzatennem hogy a "level" az magyarul szintet jelent, ergo a "level szint" az azt jelenti hogy nincs agyad
  • j0nNyKa
    ne szoljon mar ilyen kerdesekrol a ds2 topic.. es akkor a normalis kerdesek tunjenek el, mer bela a gatrol tudni akarja hogy nehez-e, ahol jar ?! ... legyunk mar oszintek, ez milyen kerdes, hogy NEHEZ-E AHOL JAROK, vagy hogy NEHEZEBB-E A NEHEZ SZINT MINT A NORMAL? ...
  • SNAKE01
    jaja szerintem is!!!!de hát tudod vannak akik azt hiszik hogy övék a topic és bele kötnek mindekibe!!!!!
  • Curtis
    Már bocs, de miért ne kérdezhetne rá? Ez tudtommal a DS2 topic, nem?
  • Matt9HUN
    hi!a 4-es chapter a banya kuldetes.van valami fenyes atjaro.nem jelzi a terkepen se csak ha mar odaig elrtel.beszeltel az explorer novel amanluban es azt mondta,hogy valami northern reachest-be keressem a stone fragmenteket valami ilyesmi.nagyvonalakban ird mar le,hogy csinaltad meg ha emlekszel.kosz
  • Chipii
    *röhög
  • j0nNyKa
    ha vegigtolod, atmesz.. istenem, ne kerdezz mar ra mindenre
  • SNAKE01
    40-es level szintnél érdemes átlépnem más nehézségi szintre??van valami ujdonság???sokkkal nehezebb mint az alap szint???
  • SNAKE01
    hi carlos!!!most tartok act3 -4 küldetésnél amikor le kell mennem a bányába!!!az nagyon nehéz rész???
  • Carlos
    A set-ek nagyon gyengék.
    Nincsenek belőve nagyon.
    Úgyhogy nekem van úgy, hogy egy 3 féle set tárgy van egy karakteren. Úgy jobb statokat ad, mintha a full set össze lenne gyűjtve.
    Mondjuk a dióba se használtam őket nagyon.
  • Curtis
    Hi,

Szerintetek Lorethal Set-jét érdemes összehozni? Sokkal jobb Unique cuccokat találok már.
  • Carlos
    Nosza.
    Aztán majd share!
  • gergod
    megyek is
  • Carlos
    Hol élsz?
    Még zsír friss a játék!
    Még végigjátszás sincs hozzá. Nemhot itemlista.
    Még a spellek, skill, powerek leírásai sincsenek meg!
    De ha valakit ismersz a GAS-nal akkor elkérheted tőle!
  • gergod
    Van olyan oldal, mint anno a diablohoz volt a www.diabloii.net? Ahol össze van foglalva milyen set cuccok vannak, mik a tulajdonságaik, milyen fegyverek vannak stb...?
  • Carlos
    Őőőő...én ma nyomtam le az act3 3-7 küldiket, de nem vágom miről beszélsz.
  • Matt9HUN
    act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van???
  • Carlos
    Az volt...
    De legalább nem bug... :)
    Most már valami hegyre kell felmászni, a legtetejére.
    Ott belül van egy portal, most ott hagytam abba.
    GYorsan legyilkoltam a Aman'lu aréna bajnokot. Elég jó cuccok estek.
  • PSY28
    Vannak roszabbak is ilyen szinten
  • jihad
    De ha még adna cserébe 1000 manát, de nem. :)
  • j0nNyKa
    -100 hp... ez 1es szintert is karcsu :D
  • jihad
    Ez elég karcsú 78-as szintért.
  • jihad
    Ez a kriptás pálya, itt járok én is. Le kell menni a szellemes barlangba (előtte a 4 hullamaszkot összeszedni), aztán a túloldalon feljönni.
  • PSY28
    Nekem az összebarmolni jobban hangzik
  • j0nNyKa
    bájolni talan
  • olos123
    Hogy mondanátok magyarul azt hogy Enchant??????? A szótárban az van hogy babonázni de az valahogy nem hangzik jól :)
  • PSY28
    Megtanulsz repulni vagy masik uton mesz, es liftet hasznalsz a barlangbol
  • olos123
    Le kell menned egy alagútba, ahol az öregember áll, de ahhoz hogy beengedjen össze kell kűjteni neki pár halotti maszkot a közeli katakombákból
  • dunga
    Ave, itt mit kell csinálni, hogy átjussak a túloldalra?

• jazzy
    Ha a Feldwyres kuldit megcsinaltad, Aman'lu kovacshoz kell menni az adja a jutalmat.
  • Hmuda
    Fölös. Olyan fegyverekkel machinálj, amikkel olyan extrákat kapsz amikkel a varázslatokat tudod jobban kihasználni (extra mana, hasonlók).
  • olos123
    OK kösz! Ja és azkívül, hogy tudom használni a nagyobb színtű fegyvereket, van értelme mondjuk NM-nek meeele-re is fejleszteni pár pontot? Tehát kap ezért némi bónuszt vagy valamit?