Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
namármost ez nem történt meg, mert próbáltam úgy is (tûzfal mellett), aztán feladtam 15mp várakozás után. lehet, hogy egyáltalán nem kellett volna törnöm a játékot?
áhh, ezekkel már próbálkoztam, letöröltem a codekcsomagokat (ace és rad),
kikapcsoltam a tûzfalat, töröltem a binkw32.dll-eket, semmi változás, go blank és hibaüzenet.
Kumiho #2179
(most meg ne kérdezd, mi az a bájolás, vagy hol és hogyan kell csinálni 😛)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Amúgy tedd fel a játékot, crackeld, codec pakkokat leszed, tûzfal kikapcs. Elindit.
Aztán várj és reménykedj. Nekem másfél percet, de valamikor két percet is kell várnom, hogy bejöjjön a fõmenü.
(introk elõtt)
Þór vígi þessi rúnar
mi lenne, ha reinstallnám, feltenném a 2.1-es patcht és próbálnám indítani tûzfal kikapcsolása után? <#wow2>#wow2>
Kumiho #2179
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Vagy tûzfal kikapcs.
Segitsen valaki!
Nem tudom elindítani a játékot.
Miután lemegy a Gas powered logo, nincs kép csak hang, mintha tûz égne!
Segitsetek!!
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aztán törölj mindent. Persze csak saját felelõsségre!
Þór vígi þessi rúnar
megvolt, kitöröltem a systemeset, benthagytam a másikat a ds2 system mappájában, de még mindig ugyanazt írja ki <#wilting>#wilting>
telepítsem újra a játékot?
elõször még megpróbálkozom a tûzfallal...
Kumiho #2179
DB
A ti kung-futok nem erős!
anyám
DB
A ti kung-futok nem erős!
a mentés meg engem is idegel de ezt egyrészt szvsz megint diablobol koppintották másrészt meg anyi igazság van benen hogy ha nem igy van a mentés már szinte cheatel ér fel mert minden necces helyzet elött mentesz és ha nem megy és laodolsz még csak el se kéne jutnod odáig megint, igy az ember jobban meggondolja mitcsinál 😄
sovány vigasz tudom de szvsz valami ilyesmi járhatott készitõk fejében 😊
kitöröltem mindkét rohat binkw32.dll-t és így sem indul...<#falbav>#falbav><#help>#help>
lehet, hogy rossz a törésem is? már tényleg nem tudok mire gondolni. tûzfallal aligha van összefüggésben
Kumiho #2179
es tele van a kornyek szornyekkel, tiszta Diablo
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A masik idegesito dolog a mentes a DS2-nel, vajon miert nem lehetett megcsinalni, hogy rendesen lehessen menteni a jatekban ?
Mentek egyet, mert dologom van es elkellett mennem.
Visszajovok betoltom a jatekot es erre mifogad ?
Bent vagyok a varosban egy teleportnal.
Hat LOAL.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kumiho #2179
Sokkal tobbet vartam tole, ez elment volna meg 2000-2001-ben de manapsag mar nemigazan.
Grafikailag egy kozepest ha meger, nagyon eros tulzassal, mert tavoli nezetbol jobban hasonlit egy pacara, mint barmi masra (A karakter letrehozasa kepernyorol vagy a karakter elonezetrol jobb ha nem beszelunk, mert DOSos jatekoknal szebbeket lattam) es a DS1 hibaibol nem tanultak a keszitok szinte semmit.
Anno mindenki felhivta a figyelemt a keszitoknek, hogy az nem jo, hogy a varazskonyv cserejenel egyesevel kell a varazslatokat lecsereln.
Persze megigertek nem igy lesz a 2. reszben, erre mit latok semmi nem valtozott.
A targyak random dobasa nevetseges.
Magas szinten lol targyakat kap az ember.
Vissza is megyek Spellforcezni, mert bar az nem ilyen Hack&Slash, de legalabb magasan jobb szinvonalat kepvisel, mint ez a jatek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
most meg mindenki varazsol, a brutalbela is, es ha kozel ernek, akkor pause, kattintassal fegyvervaltogatas
ijj felejtos
de ez meg hagyjan, de amikor bementem egy dungeon-ben ahol jartam es megint tele volt 😞
na mondom ilyen nincs
igazabol azert bant a dolog, mert a DS-t szerettem
nalam voltak is annyian anno