Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sokan harcoltak vele hidd el😊
Dynamic
Tényleg furcsán adogatja a játék a tárgyakat, mint ahogy pár napja írt is róla valaki.Gyakori, hogy mondjuk az act2 legelején szerzek pár fegyvert/páncélt, de még az act3 elején is azzal rohangálok, mert csak rosszabbakat találok még a fõmonsztáknál is.A Snowbrook Havenben legyõzött sárkánynál is olyan kula fegyverek voltak, hogy otthagytam õket a picsába(illetve vittem eladni), mert az enyéim jobbak voltak.Meg ilyen 30-as szintû gyûrûk +10 manával, meg +10healthel...ugyan már!
Zsolo007
Amúgy megfigyeltétek hogy a vízeséseknél az esõ rész ugyanaz az effekt ami az 1ben volt? csak a "sima" vízfelületek kaptak shadert...

Attólmég komolytalan, fõleg ilyen táp sebzéssel. 😊
Nem is értem miért nem lapáttal / ásóval harcoltak a középkorban, f***nak ide kard...
Zsolo007
Már az elsõ részben is volt lapát...rögtön az elején..sõt vasvilla is volt 😄

Végignyomtam az 1. részt, nem kell a szövegelés.
Hmuda
Hihetetlen, hogy ennyi idõ alatt nem tudtad lenyomni a J gomdbot és elolvasni a küldetés célját. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rezsofiz
Köszönöm.

sazl : c

McFrost
Valaki segítene?#1643!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Carlos
Ok.
Nemtom...
Csak úgy mondtam!

Þór vígi þessi rúnar

Nyugodtan fogd fel annak (mi másnak?)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Carlos
Nem mintha bill bácsi irná a hibaüzeneteket. (Microsoft csak kiadó, nem fejlesztõ jelen esetben)
Amúgy mókának fogom fel a mondatot.

Þór vígi þessi rúnar

Hi,

A crack nem véletlenül van "mellékelve". A játék néhány napi játszadozás után egyszerûen nem fog tovább engedni (figyelmeztetõ üzenet kíséretében), a mentés pedig nem kompatibilis a tört verzióval. De azért nyugodtan told crack nélkül, kíváncsi vagyok milyen üzenetet kapsz Bill bácsitól. <#vigyor>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Carlos
Vödörrel a fejeden full jó lenne.
Én összeraktam volna szetbe:
Vödör a fejre, ásó, gumicsizma, meg valami munkáskesztyû!
Mekkora lenne...

Þór vígi þessi rúnar

Zsolo007
Én is akarok multizni! <#rinya>

j0nNyKa
bow

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
ha ennyire durvan toltad az 1. reszt, akkor nem tartanad komolytalannak az asot, ami egyebkent nem lapat.

Nem ismered a kínai bölcsességet: ha pókra akarsz vadászni, melyik a jobb fegyver? A kard vagy a lapát?😊)
thx a tippet, müködött😊, igaz egy kemény csatát újra kellett nyomni, de legalább nem az elejétöl kell újrakezdeni. Más, akinek nettle cluster kell az elején, az enchant-os kereskedönél lehet venni.
Lapát mint fegyver? Ez a game ennyire komolytalan? 😊
j0nNyKa

bigfoot
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

bigfoot
[/url][/img]

Szóval 1 kérdés! leszedtem énis netrõl mondom kipróbálom mit tud! Feltettem a peccset miután ügyesen elfelejtettem crackelni és láss csodát úgy is megy! most akkor minek hozzá crack? Mert van hozzá de akkor minek?
<#wow1>

O jeah baby !!
Tul sok volt a potionom 😊
arra (azok is reagentek amugy csak ha azok kellenek ugye questként a csajnak...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shaba23
ööö...nekem egyébként nem reagentek kellenek, hanem 4 db nettle cluster...erre gondoltál?
nm

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

shaba23
kösz
Elit fokozat egyenlore nem tunik neheznek hogy lvl 70-et irtak en meg csak 64 voltam.
késöbb lesz mód,a bigyokat is majd kséöbb fogod ezrével találni

shaba23
még az eleje felé, mikor a nyakamon a pórázzal rohangálok, a kovács küldene könyvet olvasni, de nem tudok bejutni a great hall-ba, erre késõbb lesz mód?
a másik (ugyan így secondary quest) az enchanternek kéne 4 bigyót szereznem, csak nem tudom honnan...a kovács ha vissza,egyek elmondja hová kell mennem, de az enchanter nem, õ csak enchantolni akar
McFrost
és ebben valaki #1643

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ja, én is nehezen vettem észre, ott a kapcsoló a peremén.
McFrost
elõttem valahol?

benyomizod a gombot, ami a képen balra van

McFrost
itt hogy jutok le a ládához?

Nem kötelezõ beszélni senkivel, csak érj el Kitrathia városába (act 3), és ott lesz a kocsmában a fószer. Én sem kérdeztem meg senkit Eurilanban -vagy hol-.

malefic
A save könyvtárban van egy .bak nevezd át,
hátha jó...

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

malefic
Esetleg az #1560-ra valaki?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

McFrost
a save file-t 1-2 naponta másold át valahova, s ha bexarik csak visszamásolod...

Hát ez szopás. A tököm aki ezt a k...a mentési rendszert kitalálta, ekkora egy tré munkát. Egy hétnyi játék után file corrupt-al tönkre tette az egész mentést, most ilyenkor mi a szart lehet csinálni, a játék újrakezdésén kívül? Ha már nem bízzák a játékosra, hogy hány helyre mentse az adott állást, legalább úgy oldanák meg, hogy automatikusan több helyre ment, ha az egyik megdöglik, akkor legyen egy korábbi pont és ne a start new game😞(((((
böröczk
amúgy nem tudom mi okból, de nekem mindig a mentéstõl folytatódik a játék, nem kerülök vissza a citybe, mint diablonál : - o

Kumiho #2179

McFrost
Valaki segítene?#1643!

már látom csak én alulrol szopktam ovlasni az üziket 😊

böröczk
oké, mert mostmár mindegy, ugyanis nem lesz vele gond <#taps>

Kumiho #2179

elég sok van