5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2550 [URL=http://www.sg.hu/galeria/10417959051125073236.jpg]1024x768 17"[/URL] -
vizmagus #2549 Mármint az emberek nekem kicsik! Ezzel mi lesz mert az első részben nagy volt (alig látom az embereimet ez később nagy lesz vagy nem?) -
#2548 17" -
olos123 #2547 mármint hány colos, mert szerintem egy 15 vagy 17 coloson nem olvasható. De lehet csak nekem ilyen -
olos123 #2546 mekkora a monitorod? -
#2545 én 1024x768-ben vagyok, de normális O_o -
olos123 #2544 mindenki 800*600 zal jatszik szerintem mert annál nagyobban a betűk sem olvashatóak
-
#2543 zoomolj:) -
vizmagus #2542 1024*768 nal kicsi minden az első résznél nem ez volt. Mit rontottam el? -
olos123 #2541 Úgyérted túl nagyon van a felbontásod? Akkor állítsd át az Optionsban -
#2540 jó, akkor az az infó kellene nekem, hogy ha együtt akarok másokkal játszani (mindegy milyen formában) akkor milyen progi kell hozzá? -
PSY28 #2539 Mihez ? hogy elindicsad a lan gamet ??? nemkell semmit. Ha neten akarod nyomni akkor kell progi. Csak mint parszor mar volt rola szo azza volt a gond hogy a hostnak csak fekete kepernyo jon be. -
vizmagus #2538 Seggitsetek nekem!!!!!!!!!Hogyan lehet a játékoban nagy embereket behozni. Mint az első részben! Mert most nekem olyan mint a Ice wind DAle. Segitsen valaki. -
#2537 ööö....ha a netet kilövöd hogy játszol hálóban? -
#2536 ööö...én az alapokkal sem vagyok tisztában...le kell hozzá szedni vmi peccset/krekket/modot? -
PSY28 #2535 Ugy hogy elinditottam, ugy hogy netet kilottem, langam, start, kivalaszottam party mode, vlasztottam csavokat, beallitottam hogy csak 3 ember legyen, aztan go, es ment. -
#2534 ezt most nem értem...ha műxik akkor miért nem tudod elmondani, hogy hogyan bírtad működésre? -
olos123 #2533 Tudtátok hogy a Northern Gilehyn Jungle-ban van egy Barlang amibe egy vízesésen lehet bejutni?A második Morden torony után van. Van benne egy jó cuccokkal megrakott láda, legalábbis nekem 2 szet cuccot dobott. -
PSY28 #2532 Nemtom, mondom hogy most valamiert elindult -
#2531 írd már le, hogy kell LAN-ban nyomulni pls:) -
PSY28 #2530 mit csinalsz amanluban ha egyszer act3-ban vagy ???? -
PSY28 #2529 Fenyes ajtoval mar tobb ember is jott de hogy az mi a bubanat azt nemtom. Mi volt az ucso dolog amit csianltal, marmint kuldetes? -
Matt9HUN #2528 act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van??? -
PSY28 #2527 Hmm vlamiert most mukodik nekem lan-ban, nem csak fekete kepernyo jon be. Erdekes elegge. Hogy most miert megy azt enmtom, nem csianltam semmit. -
#2526 Na ez engem is érdekelne -
#2525 Egy idő múlva elmegy azthiszem annál jobb cuccot dob minél több életet viszel le neki én mind a 4 hőssel nyomtam bele powerkete aztán körbevettem és püföltem,de persze elteleportált mint mindig -
#2524 az hogy hogyan kell multizni, hol van leírva? visszaolvastamm de nem találtam a linket -
olos123 #2523 Ja és ez a "???" emberke ez egy idő után eltűnik ha ütögetjük? vagy mi lesz vele, meghal? Csak akkor dob valamit ha nagyot ütünk rá vagy ha sok kicsit akkor is. -
#2522 Találkoztam ??? haverommal akkorákat bemostam neki hogy a puttonyából kiejtett 3 bladestaffot és egy rohadt jó páncélt csak sajnos cm-es -
PSY28 #2521 Furi de az elit arena konnyebb mint a veteran -
#2520 ha jól értelmezem, akkor ahhoz, hogy tudjak a szellemekkel beszélni, meg kell találnom valami chant-et és meg kell tanulnom...most tartok a southern val'kesh forest (southern) teleportnál, de még semmi ilyesmivel nem találkoztam :( nyugtassatok meg, hogy még nem hagytam el -
#2519 A Diablo 2-nél nem nehéz jobbnak lenni :P
A Warcraft 3-on szerintem a World of Warcraft-ot érted, ugye?
A Guild Wars-t meg ne oltsd, előbb próbáld ki. Hidd el a legjobb pvp multiplayer játék jelenleg a piacon. -
#2518 Diablo1-nél jobb. GW-nél semmiképpen sem jobb. WC3-hoz meg annyi köze van mint bejglinek a húsvéti tojáshoz. -
#2517 nemtom, hogy mi alapján tudod összehasonlítani a warcraft3mal -
Zenszkij #2516 Erősítették, de a játék nélküled is el van, és sztem jobb mint a Diablo vagy a GWars, vagy a Warcraft 3. -
#2515 Hm, tényleg valami bug lehet. Mindjárt leszedem, pill.
Szerk: na most jó. Tényleg nemtom mitöl maradt fent. Néha előfordul sajna. -
#2514 Na ezt biztosan nem fogom kipróbálni. Már az első résztől is rosszul voltam. Ha a történeti vonalat picit erősítenék, talán még jó is lehetne. -
PSY28 #2513 Hmuda lenne 1 kerdesem, Figyelmeztetest lassan 2 hete kaptam es azt irtak 1 het mulva elevul a dolog de nagyon nem akar eltunni. Tucc segiteni ??? -
#2512 Lehet véletlenül áldozatául esett az anti-Sanyi műveletnek. Annyit spamelt a gyerek, hogy lehet véletlen félrenyomtam. -
PSY28 #2511 Hat ez az Elit Valdis gyengebb volt mint a Veteran ...