5849
  • shaba23 #2550
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/10417959051125073236.jpg]1024x768 17"[/URL]
  • vizmagus
    Mármint az emberek nekem kicsik! Ezzel mi lesz mert az első részben nagy volt (alig látom az embereimet ez később nagy lesz vagy nem?)
  • shaba23 #2548
    17"
  • olos123
    mármint hány colos, mert szerintem egy 15 vagy 17 coloson nem olvasható. De lehet csak nekem ilyen
  • olos123
    mekkora a monitorod?
  • shaba23 #2545
    én 1024x768-ben vagyok, de normális O_o
  • olos123
    mindenki 800*600 zal jatszik szerintem mert annál nagyobban a betűk sem olvashatóak
  • shaba23 #2543
    zoomolj:)
  • vizmagus
    1024*768 nal kicsi minden az első résznél nem ez volt. Mit rontottam el?
  • olos123
    Úgyérted túl nagyon van a felbontásod? Akkor állítsd át az Optionsban
  • shaba23 #2540
    jó, akkor az az infó kellene nekem, hogy ha együtt akarok másokkal játszani (mindegy milyen formában) akkor milyen progi kell hozzá?
  • PSY28
    Mihez ? hogy elindicsad a lan gamet ??? nemkell semmit. Ha neten akarod nyomni akkor kell progi. Csak mint parszor mar volt rola szo azza volt a gond hogy a hostnak csak fekete kepernyo jon be.
  • vizmagus
    Seggitsetek nekem!!!!!!!!!Hogyan lehet a játékoban nagy embereket behozni. Mint az első részben! Mert most nekem olyan mint a Ice wind DAle. Segitsen valaki.
  • shaba23 #2537
    ööö....ha a netet kilövöd hogy játszol hálóban?
  • shaba23 #2536
    ööö...én az alapokkal sem vagyok tisztában...le kell hozzá szedni vmi peccset/krekket/modot?
  • PSY28
    Ugy hogy elinditottam, ugy hogy netet kilottem, langam, start, kivalaszottam party mode, vlasztottam csavokat, beallitottam hogy csak 3 ember legyen, aztan go, es ment.
  • shaba23 #2534
    ezt most nem értem...ha műxik akkor miért nem tudod elmondani, hogy hogyan bírtad működésre?
  • olos123
    Tudtátok hogy a Northern Gilehyn Jungle-ban van egy Barlang amibe egy vízesésen lehet bejutni?A második Morden torony után van. Van benne egy jó cuccokkal megrakott láda, legalábbis nekem 2 szet cuccot dobott.
  • PSY28
    Nemtom, mondom hogy most valamiert elindult
  • shaba23 #2531
    írd már le, hogy kell LAN-ban nyomulni pls:)
  • PSY28
    mit csinalsz amanluban ha egyszer act3-ban vagy ????
  • PSY28
    Fenyes ajtoval mar tobb ember is jott de hogy az mi a bubanat azt nemtom. Mi volt az ucso dolog amit csianltal, marmint kuldetes?
  • Matt9HUN
    act3 4-es chapter-ben vagyok es elakadtam ott ahol atkene menni egy fenyes atjaron valami darek-be vagy dharken-be nem tudom pontosan a nevet.mit csinaljak hogy atengedjen?a felfedezo no azt mondta amanluba hogy northern reachest-be kell valamit csinalni.de az hol van???
  • PSY28
    Hmm vlamiert most mukodik nekem lan-ban, nem csak fekete kepernyo jon be. Erdekes elegge. Hogy most miert megy azt enmtom, nem csianltam semmit.
  • Tower Guard
    Na ez engem is érdekelne
  • Tower Guard
    Egy idő múlva elmegy azthiszem annál jobb cuccot dob minél több életet viszel le neki én mind a 4 hőssel nyomtam bele powerkete aztán körbevettem és püföltem,de persze elteleportált mint mindig
  • shaba23 #2524
    az hogy hogyan kell multizni, hol van leírva? visszaolvastamm de nem találtam a linket
  • olos123
    Ja és ez a "???" emberke ez egy idő után eltűnik ha ütögetjük? vagy mi lesz vele, meghal? Csak akkor dob valamit ha nagyot ütünk rá vagy ha sok kicsit akkor is.
  • Tower Guard
    Találkoztam ??? haverommal akkorákat bemostam neki hogy a puttonyából kiejtett 3 bladestaffot és egy rohadt jó páncélt csak sajnos cm-es
  • PSY28
    Furi de az elit arena konnyebb mint a veteran
  • shaba23 #2520
    ha jól értelmezem, akkor ahhoz, hogy tudjak a szellemekkel beszélni, meg kell találnom valami chant-et és meg kell tanulnom...most tartok a southern val'kesh forest (southern) teleportnál, de még semmi ilyesmivel nem találkoztam :( nyugtassatok meg, hogy még nem hagytam el
  • Atisz #2519
    A Diablo 2-nél nem nehéz jobbnak lenni :P
    A Warcraft 3-on szerintem a World of Warcraft-ot érted, ugye?
    A Guild Wars-t meg ne oltsd, előbb próbáld ki. Hidd el a legjobb pvp multiplayer játék jelenleg a piacon.
  • Hmuda
    Diablo1-nél jobb. GW-nél semmiképpen sem jobb. WC3-hoz meg annyi köze van mint bejglinek a húsvéti tojáshoz.
  • shaba23 #2517
    nemtom, hogy mi alapján tudod összehasonlítani a warcraft3mal
  • Zenszkij
    Erősítették, de a játék nélküled is el van, és sztem jobb mint a Diablo vagy a GWars, vagy a Warcraft 3.
  • Hmuda
    Hm, tényleg valami bug lehet. Mindjárt leszedem, pill.

Szerk: na most jó. Tényleg nemtom mitöl maradt fent. Néha előfordul sajna.
  • Atisz #2514
    Na ezt biztosan nem fogom kipróbálni. Már az első résztől is rosszul voltam. Ha a történeti vonalat picit erősítenék, talán még jó is lehetne.
  • PSY28
    Hmuda lenne 1 kerdesem, Figyelmeztetest lassan 2 hete kaptam es azt irtak 1 het mulva elevul a dolog de nagyon nem akar eltunni. Tucc segiteni ???
  • Hmuda
    Lehet véletlenül áldozatául esett az anti-Sanyi műveletnek. Annyit spamelt a gyerek, hogy lehet véletlen félrenyomtam.
  • PSY28
    Hat ez az Elit Valdis gyengebb volt mint a Veteran ...