Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk

hát nem tudom, mit csináltam, de miután viszatettem mindkét movie fájlt, újraindítottam a gamet, megy minden : - D
nem ragadtam a templomban, ment tovább átvezetõ animációval <#vigyor2>
már elõre imádom ezt a játékot, egyedül a kattintgatás zavar(diabloban ez jóval egyszerûbb, csak húzom a kurzort, de végülis elhanyagolható), és nem tudom egyesek mit problémáznak a grafikával, én örülök, hogy nem szaggat, fut tökéletesen, jó, hogy nem rendelkezik brutális gépigénnyel a játék.

Kumiho #2179

böröczk

mondjuk nem értem, miért nem hajlandó átvinni mozi nélkül a következõ "pályára".
ezek szerint továbbra is foglalkozhatok azzal a binkw32.dll hibával, csak már állatira unom <#sniffles> inkább játszanék...

Kumiho #2179

NeoMaN
Nekem úgyemléxem akkor rángattak a muvik, amikor túl volt húzva a VGA ill. nagyon melegedett a gép. Esetleg egy fastwrite off a biosban....
Már régen volt....

McFrost
Lehet hogy már sokszor volt , de a játék elején(még a demot tesztelem), a fák tetején lévõ faluban a néni ül a széken, kérdõ jel van felette, beszédbe elegyedek vele, megnyílik nála is egy inventori ablak , be kellene oda raknom valamit, de mit? S utána?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

böröczk
sok mozi van a játékban?
mert lehet, hogy végsõ megoldásként le kellene szednem valami mentés szerkesztõt, ami kétlem, hogy már lenne DS2-höz.

Kumiho #2179

böröczk
már ezzel is próbálkoztam, nem is egyszer.
sõt, már külföldi fórumokon is utánanéztem. új ötletem pedig nekem sincs : - S

Kumiho #2179

malefic
Próbáld meg ezt feltelepíteni...
The RAD Video Tools

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

böröczk
de volt fent, azokat leszedtem, semmit nem változtatott, sõt rákerestem binkw-re ami volt , töröltem.

Kumiho #2179

malefic
Mind a kettõ elég nagy,
ugyhogy ezek szerint kellenek a játékhoz.
Nincs fenn valamilyen codec pack?

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

böröczk
rakjam vissza a movies 2-õt? gondolom az elsõt azt a játék indításakor játsza le, de a kettõt még visszatehetem.

Kumiho #2179

szal szentem az egesz jatekot rakd ujra mer ez vicces 😊
böröczk
malefic
Akkor mégsem jó az a movies törlés...
Ott egy videonak kell következnie,
amit nem játszik le, mert törölted.

nem látom a szerverét, pedig ugy csináltuk ahogy le volt irva😞

thx, még csak most tesztelem az 1ik haverommal

böröczk
<#wilting><#wilting><#wilting>
ez remek, ugyanis már két karakterrel is megcsináltam : - D
próbálkozzam egy harmadikkal is? X - D

Kumiho #2179

Stotoo
az bug, elvileg ott elajulsz es a driad varosban ebredsz fel 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Stotoo
irjak hogy lepj be lanba utanna lepj be hamacsiba, nyomjatok? esetleg csatlakozhatnek ?😛

böröczk
hát behalás már a legelején elakadni.
vagy csak bug?
szóval még a játék kezdésekor, amikor eljutok valami templomba (tunelen keresztül), amit valami õriz, akkor az összes karakter harcképtelenné válik, az inventorym kiürül, elveszik a varázserõt, fegyvert, ruhát, miegyebet, és az aegis of life-ot (ami a templomban van) pedig nem tudom felvenni.
az kint álldogáló szörnyet puszta kézzel nagy nehezen leverem, de azután se történik semmi
<#confused> <#help>

Kumiho #2179

Zsolo007
Akkor meg csak áll a lobbyban és semmi sem történik...

az miért van, ha belépek hamachiba, akkor lanba nem tud belépni, de ha nem vagyok benn hamachian akkor betud :/

Stotoo
Tamari merre talalhato ?😊

Stotoo
és ha nem te vagy a szerver?😛

Zsolo007
Nem kell azt letitani... mindenkinek faszául megy tiltogatás nélkül is...

Elvileg nekem is menne...nálam a gond ottvan, hogy amikor indítanám a gémet (én vok a szerver) akkor csak fekete képernyõt kapok....semmi töltés..

Stotoo
hogyhogy? letiltottad a halokarid ds inditasa elott?

Zsolo007
Már rég ismerjük, sokan játszanak is ezzelk a módszerrel..egyeseknek sajnos így sem megy 😞 (pl nekem)

Zsolo007
Miután felgyújottad a tornyokat tudsz venni..

Stotoo
A varosba keresd meg a pet shopot, megtudod venni egybol sztem. Talaltam egy kis infot hogy hogyan lehet neten jatszani nem eredeti kulcsal:
http://thepiratebay.org/details.php?id=3371472
Ha vkinek van kedve hoza az szoljon nekem!

böröczk
úgy értem, NEM merültem bele.
az elsõ petet mikor lehet megvenni? : - D

Kumiho #2179

böröczk
kibróbáltam a játkot, még merültem bele túlzottan, de már így is állatira tetszik!
és ilyenkor nem azzal foglalkozok, hogy mennyiben, mennyire hasonlít a Diablo 2höz, mert mit számít ez, ha úgyanannyira élvezhetõ, sõt? szóval így elsõ nekifutásra tetszik, csak még nem volt rá túlzottan idõm, még csak a templomig jutottam el a legelején : - D próbának elég volt

Kumiho #2179

Carlos
Ezt nem tudtam, sorry!

Þór vígi þessi rúnar

DrGreen
A 2.1-es patch-et próbáltam. Még csak nem is látta a mentésemet. A régi exe visszamásolása segített.

DonnieBrasco
Nemtom mi ez a kepeim.dox.hu, de még véletlenül sem nyit meg egyetlen képet se róla.. nem lehetnek inkább az SG galériát használni? 😊 úgy csodálnám a képeket... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Zsolo007
De van olvastam külföldi fórumokon hogy a patch felrakása után nem ismeri meg az eredeti save-et....

Carlos
Ilyen jellegû pecs nincsen.
Crackelted a játékot?
(Mint a Diablo-ban, ebben is a városban kezdesz betöltés után!)

Þór vígi þessi rúnar

DrGreen
Hmm. Valaki felrakta már a peccset? Sírnom kell, mert az eddigi állást nem akarja visszatölteni. 😞
Szomorúság...

Carlos
Pedig lezsíroztam Chris-sel, hogy ma jelenjen meg.
Asszem segbe kell, hogy rúgjam!

Þór vígi þessi rúnar

Act2 6-os küldijét kitõl lehet felvenni?

j0nNyKa
hat korbe tamad, es 2k-t sebez, tehat nem kell lebecsulni a szamar pusztito erejet, kosz ! <#crazya>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Gondolom... villámló paták meg dögvészes szájszag/harapás a fegyvere, mi? 😄D

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

j0nNyKa
ugy nem talalkoztam vele, hogy nem fogadtam fel te esz, johogy tudom, hogy hogy lehet megszerezni..

A déli kijáraton kell kimenni a dryad városból, és egy hídon, majd barlangon át, majd egy bunyó, aztán jön a dire wolf. Elõtte persze dumálni kell a pet shop boysal, aki a küldetést adja.
j0nNyKa
dire wolffal meg nem talalkoztam, csak szamarunk volt hawerral, na az eros 😄

Combat mágusnak fire / necro/ light a keményabb? Melyikre érdemes rámozdulni, vagy egyforma erõs mind3?
Oks, vágom. Dire wolf? 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

j0nNyKa
-valamit :\

j0nNyKa
alap tamadasa 100-200 korul sebez, manat elegge zabalja, ezen kivul a powerje az inferno, ami eleg szepen sebez veteranon is, mint emlitettem, es gyorsan toltodik, 2. varazslata nincs, a passziv kepessege meg valami elhanyagolhato valamit

Zsolo007
Nah ja kéne egy táblázat ahol le vannak írva a képességek...

Zsolo007
Honnan veszed? Én szept 2-ról tudok....

Na, ez az, hogy a többi pet képességérõl nem is tudok! Lap dragon-t meg még csak nem is láttam 😛

Tûzelementál pl. mit tud?