Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve annak megfelelõen kap a pet tulajdonságokat hogy mit etettétl vele...tehát ha pl varázslatokat etetsz velük akkor iszonyatos mértékben fog nõni az inteligencia...stb
Ezt próbáltad már?
Na mégeccer, tehát:
Teljesen újra install a game, save kimentve!
Másolom a savet vissza a helyére, és háááát, nem látja a mentett 20-as karimat a k...va annyát.
Szal egyenlõre míg nem segítetek újra kezdem.....
Tehát, mit tegyek, hogy lássa a mentett régi karimat?
THX: Zsolt
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Bár annyiból érdekes a dolog hogy itt nekem nem hozott fel dialógust így, csak egy rövid videó cut volt hogy ütik...szal ez egy bug lesz...
Az "x% Chance to find magic items" összeadódik a partiban, vagy mindenkire külön-külön vonatkozik? Tehát ha rajtam van ilyen cucc, akkor csak az általam megölt lények után kapom a bónuszt?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem akrnám újrakezdeni, de ha nincs más...
de ez a mentési remdszer szar, utálatos mint diablo 2 -ben!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hova ment a gém?
a demo az a teljes gém elejével megegyezik?
mert megrendeltem a gémet, s arra gondoltam , hogy e demoban elért mentést bemásolnám a gémbe, ne kelljen nullárol indulni...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
UI.: odaadnám ha menne nekem a multi... az én LVLem már túl nagy hozzá nem veszem hasznát, csak kíváncsiságból akarom összeszedni...
de ha nagyon akarod akkor nézz körbe torrent oldalakon...vagy a gamecopyworldön
Az uj patch-hez cracket honnan szedek?
Thx

Nagyon babán néz ki!
Ma újra feltettem a gamét, visszamásoltam mindent és nem találom a karimat!
Nagyon remélem nem veszett el...
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
Süti volt.
De a pincénen a 7-ik hullámmal egyszerûen nem bírok.
Már 3x kimurdelt a csapat.
Mind1, save visszatölt meg minden, csak idegesít. Asszem várok még vele...
Majd ha 40-es leszek, lezúzom õket a g***be.
Þór vígi þessi rúnar
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/