5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#2631 Az is jó lehet -
#2630 elite act3? Nem semmi -
#2629 Áhhh mind1:) Eddig eljutottál? -
Curtis #2628 -
#2627 nekem megvan a pajzs belole -
#2626 "looking like a fool" az azt jelenti mellesleg hogy bolondnak kinezni, nem masik bolondot figyelni.. -
#2625 ctrl + f - " mystery " , van belole faq, eleg bonyolult, de az a lenyeg hogy a 3 set cucc kell vmi secrethez, a ds2 secretjehez. Mint a "cow lvl" ha mar mindenki diablohoz hasonlit. Tehat nem oltari hulyeseg hanem egyszeruen azer van hogy ne tudd egybol. Mellesleg eleg komplikalt oda bejutni, mi meg sem probaltuk. A jatek mondjuk mar uninstalled mer veteran utan eluntuk, aztan csak szenvedtunk elite act3ig.. -
#2624 10% figyel másik bolondot -
#2623 Mysterious elég misztikus egyébként összesen 3 cucca van abból én még nagy örömömre megtaláltam a medálját ami nem ad semmit csak ezt írja ki szintén hogy VEX QUIT FROM -
#2622 Tudom hogy már volt de ezt muszály volt na... -
#2621 Ezt kár volt belerakni a játékba ki lehetett régen ilyen f*sz egy hős aki egy vödröt húz a fejére -
#2620 baj lenne -
#2619 dede...
csak felvetettem a dolgot, hogy mi lenne, ha nem lehetne továbbvinni a karaktert... -
#2618 k=n
-
#2617 Tudom tudom nem is azért mondtam hogy így legyek dehát azért vagyunk itt hogy megtudakoljuk a dolgokat nem? -
#2616 Ja, aztán k***a anyázol, mint én a 1 kiegjénél, hogy mif***ért nem vihetem tovább a karakteremet, a'la D2. -
#2615 Ez azért nem olyan logikus megcsinálhatták volna úgyis hogy eltünik csak az eljeén nem azt a szar daggert meg béna páncélt stb kapsz hanem egy sokkal sokkal keményebbet -
#2614 Jé, TÉK! -
#2613 Az INNkeepert az INNben talalod, penz fejeben tudod novelni a csapatod letszamat. Elkuldeni embert a character screennel (inventory spells specialities) bal felul tudsz. -
#2612 Mihail, probalj meg visszatolteni 1 regebbi mentest, vagy probalj meg elfutni aztan vissza vagy vmi hasonlo, nalam ien bug nem volt. -
#2611 Megegyeztünk!
Köszi!
De szerintem a szellemeset megcsinálom. Márha könnyen rálelek a 7-re...
Ha nem, akkor nem... -
Mihail #2610 amikor az erdőből kellene átfutnia a hídon de nem csínál semmit basszameg, most jól rábasztam.. -
FoToS #2609 Sziasztok egy kis help nemtudom növelni a csapatot illetvehogy lehet kirugni ember vagy felvenni mert azt magyarázza beszéljek valami innerkeeperrel hoo talalom? -
#2608 A prophet 3x fut el azon az allatkan ha jol emlexem, utana amikor egy videoban bezarja a 2 barlang bejaratat akkor kell vele megkuzdened. Nem tudom melyiknel jarsz.. -
Mihail #2607 a va'kesh forestben vagyok, és amikor odaérek a vakesh prophethez nem fut el, hiába küzdök vele nem lehet sebezni az arany csillag pedig nem tűnik el(vagyis a program nem észleli h a csillaghoz oda értem) most csínáljak ez egy végzetes bug? kész ennyi baszhatom a mentésemet? -
#2606 Carlos sztem ne nagyon szenvedj mellekkuldikkel, 1-2 kivetelevel ami skillt ad a tobbit normon nem erdemes megcsinalni mer veteranon sokkal jobb cumokat kapsz ;] -
#2605 Még nem.
Előbb pár mellékküldit megcsinálok még. Nem mindet, csak amihez kedvem szottyan.
Plö a szellemek. 7 db van összesen amit meg kell találnom...
SA oysterjei és tag-jei után ez semmi lesz! -
#2604 Egyetértek! -
#2603 Szerintem logikus hogy nem tunik el.. gondolod hogy kezzel fogod pufolni a lvl40 szornyek 12k hpjat? -
#2602 Te már biztos kipróbáltad veteranon.Akkor megmarad a hősöknek minden cuccuk? -
#2601 Háááát...már nagyon nem is tudom.Régen nem vettem rá nagy figyelmet,az volt a baj nem tudtam hogy ilyen bónusz ellenség.Azthiszem még az act1 chapter 5 körül de nem vennék rá mérget -
#2600 Nézzétek meg, hogy a játékban mit csinál az F8-F9-F10-F11-F12...
Asszem páran valami ilyesmit kerestek. -
pzs #2599 Köszönöm szépen a helpet látszik , hogy az én versiomnak nincs kézikönyve :)))
-
#2598 Par commentel ezelott mar volt rola szo, ctrl+f "magyaros". -
#2597 Mit tudtok a játék magyarosításárol? -
#2596 Masik, Az oke hogy van fast es normal recharge, de vajon a "slow" es a "long" recharge kozott mi a kulonbseg? Kedves keszito elaludt a gep elott es nem jutott eszebe a masik szo? -
#2595 Az egyetlen pet amit esetleg erdemes hasznalni az a Lap Dragon, azt is csak a spellje miatt ami lvl60 korul mar 70% power recharge ratet ad, ami ugy nezett ki hogy nyomtam Dual Wieldbol 1 powert es mire vegeztem nyomhattam ujra. -
#2594 4-től teljesen parázok....thx.... -
#2593 Ha átléptél az utolsó portálon, akkor csak kilépsz a főmenübe, bemész a singleplayerbe, kiválasztod az adott karaktert, next és kiválasztod a következő fokozatot. -
pzs #2592 Sziasztok
A köv lenne a kérdésem:
végigtoltam , az act 3 is , de semmi nem történt , nem lehet erősebb fokozaton végigjátszani vagy valami ezekkel a karikkal vagy csak akkor van vége teljesen ha az összes mellékküldetést is megcsináltam ?
thx előre
is