Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb 😉
Carlos
Kérdés:
Van egy mace amit meg kellene keresnem. A Lost Valley of the Azunites-ben van egy barlangban.
Itt ennyi infót találtam KERESÉS(!!!!!) után:

"Na tegnap nagy nehezen fel leltem!! 😄 Abban a barlangban van amelyiben a tükrökkel kellet szórakózni!!! Ahol van az a szétnyítható híd ott van elõtte egy kõfal és a kõfalon van egy kapcsoló!!! na ha azt megnyomod akkor aktiválja a hídat!!"

Melyik az a barlang, mert átnéztem már egész lost valley-t, de nem lett meg. Emléxem a barlangra, hogy melyik az, csak nem vágom hol van.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akik folyton sírnak, hogy bugba szaladtak, vagy elcseszõdött a save-jük, azoknak itt a megoldás:

<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

4
Gabesz amd64
akkor most magyarul!kösszi!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

j0nNyKa
Dungeon Siege 2 (c) Microsoft

08/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: smartE
4 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Gabesz amd64
hány cd? vagy talán DVD?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Hi,

Finala-n kívül lesz még felvehetõ CM?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

j0nNyKa
a heal, a csere tokeletes otlet

És arra is válaszoltam (CM-nek semmiféle gyógyítása nincs is, meg ice spellje se).
Carlos
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

Most kicsit felhúztam magam, épp a dark wizardoknál...
eccerûen nem bírok 1-2 karakternél többet életben tartani, mert nyomják alám a varázslatokat és nincs idõm kifutni :-\
no mindegy, így is sikerült, bár azért jobb lett volna ha mindenki él szépen.

ja, viszont egyszer behaltam teljesen, elég érdekes volt:
harcosom maradt egyedül életben, van neki lvl5 nature magicja is, viszont heal varázslata nem. na gondoltam felmegyek a városba venni. lemegyek a lifttel, portált varázsolom, amikor megjelenik a fejem fölött egy sárga gömb.
felhúzok városba, mennék a bótos ember felé, erre fullra kinyíródok.
omgwtfrotflmfao 😄

Carlos
CM? Én NM kérdeztem. Amúgy mindegy is.
Na, asszem megyek vissza játszani.
Nyomatok akkor egy heales jeges NM-t.

Þór vígi þessi rúnar

Ja.
Zotya123
szóval ez 1 bug, és ott a farönköknél kellene átmennem, de mivel nem megyek át, így buktam 😊

Passz, combat mágus nem gyógyít. 😊
Berakhatod autohealre a csávót, de mellé adj neki jeges skilleket, aztán ha kell fagyizni is tudsz vele. Hasznos dolog lehet az is, mégha nem is használom.
Huhh nem tudom pontosan mi a skill neve, de az egyik csak a gyógyítást nyomja.
Ha autocast-ba beraktad, és mellette kiválasztottál egy támadóskillt attól függetlenül, ha kell, gyógyítani fog. Persze csak akkor ha range-n belül van, és van elég manája (nekem igazából sosem fogy el, bár azt a buffot használom ami 20% mana regent ad)

Carlos
Melyik a legjobb spell amit használni kell egy jeges gyógyítós NM-nél?
Hogy hívják õket? (level 34)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis csak utólag avatkoztam közbe.

Þór vígi þessi rúnar

Asszem az alsó sor a jeges druidánál.
Nálam azért nem jött elõ, mert megvártam (volna) míg agyonverik, nem akartam segíteni neki. 😄
Carlos
Ha akarok jegelni, akkor mire tápoljak?
Elsõdlegesen heal-er lenne, de attól tartok, hogy akkor elfelejt a nagy jegelés közben gyógyítani.

Þór vígi þessi rúnar

Sztem arra gondol hogy csak healre mész, jegelni nem akarsz vele.
Zotya te is beszittad a bugot 😊 ha nem mentetted el harc elott akkor kezdheted elorol legalabbis ahogy en tudom 😞
Carlos
Aztán mitõ lett ennyire nagy a damage?
Mivel lõtted?

Þór vígi þessi rúnar

Ezt mivel? Meg gondolom nem lvl 1-en. 😊
Neked más stílus jött be, nálam a vazsi a fõszereplõ, a többiek csak azért vannak hogy tankoljanak neki, mellékállásban persze sebezhetnek is, de bármikor feláldozhatóak ha a mágusomnak úgy kell. 😊

Az embers nekem nem jött be, sima firebolt is sebez annyit, de 1 összegben, nem megy mellé a fele ha elmozdul kicsit az ellenfél. A jolt meg lightning alapú, túl kicsi a min dmg-je, meg nem is vagyok lightos sorci, bónuszt se nagyon kapok rá. Ami most bevált (act2 chapter4-ben tartok), az a firebolt gyorstüzelõnek, és a pattogós tûzgolyó (3 db-os szett) lassú, de kemény csávók ellen. Meg a harcos is kaszál rendesen 2 karddal (amíg él, hehe), a pet inkább csak mazsolázik, az õ dolga a téblábolás mások elõtt. Eddig ebvált a dolog, ha valahol behalt az egész csapat, ott elég volt a taktikán változtatni. Ha esetleg késõbb ez nem lenne elég, akkor persze beveszek egy druidát, de jelenleg nem érzem hiányát, és csak reménykedek hogy mindig sikerül megoldani plussz emberek nélkül. 😊
ottrepula ottrepula 😊
Zotya123
itten el vagyok akadozva, hova menjek, kihez? azt írja, hogy save the old man, de kitõl, nincs ellenfél...

Carlos
Hogy csak heal-elni akarok, vagy hogy lecseréltem a ice elementalt a szexi hangúra?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mire gondolsz a hülyeségnél?

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
rakjal manacostcsokkentore kb 5ot, rakjal healingerositore 20at, maradekot meg a nature dmg+healing erositore, rakjal be autocastra 1 healt + a spellekhez is, es menj azzal.. bar amilyen eros ice magicek vannak, sztem hulyeseget csinalsz hosszutavon, de ez egyeni velemeny

Carlos
Kedves Dant0r.
Lenne egy kérdésem.
Felvettem a nagyon szexi hangú Taar-t 34-es szintû.
Van 32 pont amit elszórhatok.
Nekem elsõsorban heal-elésre kellene, de arra nagyon. A többit elvégzi a kétkardos barbár meg a CM.
Mire szórjak? Nekem az sem baj, ha nem támad, csak healeljen mindig.
Azt hogy lehet megoldani?
Ha támad (akármilyen támadóvarázslattal) akkor közben heal-el is, vagy ne is rakjak támadót, csak a heal-t? (alap, hogy autocast)
Viszonylag sürgõs lenne a válasz. (mennék játszani, de nem akarom elk***ni a NM-emet.)

Elõre is köszi a választ!

Þór vígi þessi rúnar

Nálam úgy néz ki hogy harcos beront és gyilkol,
az íjász hátulról osztja a sebzést, meg átmegy a nyila az embereken, és shockwave-vel kicsit stunol is,
a nature mage, ha kell gyógyít, ha nem olyan 700-ig sebzõ, mozgástgátló vazsival nyomja, vagy pedig simán icebolttal fagyasztgat (az is sebez ~500-ig),
valamint a combat magem helyzettõl (resist) függõen vagy Embers-sel (4db kis tûzizé, darabja 150-200), vagy Jolt-tal (ez csak 400-körül sebez, de gyorsan) öl igen hatékonyan.

Szóval nálam az a kérdés hogy ki öli le a szörnyeket hamarabb, és igazából nincs gyõztes... 😊

Én idõnként csinálok a mentésrõl is biztonsági másolatot, így nem kell parázni (nagyon). Persze ha csata után jócucc hullásnál fagy ki az gáz. 😊
Mi a gáz?
Zsolo007
Hát ez elég gáz....

en minel ritkabban mentek nehogy megint valahol beszarjon es az elmentett allas is mar szar aztan kezdhetem tegnap estetol elorol...
Remélem lesz vmelyik patchben spell hotkey, mondjuk lehetne az 1...4 a spellek, alt+1...4 meg a powerek, nem kéne állandóan pauseolni ha valamit akarok, tökre megakasztja a játékot. De legalább van pause, így is lehet nézni. 😊
Nem árt minden megmozdulás elõtt ctrl+s-ezni amúgy se. Nekem lazán rebootolt a gép harc közben. 😊
Az, de pont arra akartam felhívni a figyelmet. Nem mindegy hogy valaki sutyiban csinálja vagy kiáll a Kossuth térre hogy ide nézzen mindenki.
Én kivágom ha haszontalan, meg kell dolgoznia a partiért. 😄
Nemtom, nekem eddig nem hiányzott a healer. Arra is csak ügyelni kell, ne kószáljon el, ne legyen a tûzvonalban, ha az hal elsõnek, akkor tökmind1 hogy van-e. 😊

Így néz ki nálam egy csata általában. Harcos pihenget, werewolf pet (másfélszer annyi hp-ja van mint a harcosomnak 40-es meg 20-as élet gyûrûkkel teleaggatva) tartja a frontot, a mágusom meg arat. Bár fejlõdni nem õ fejlõdik a leggyorsabban, hanem a harcos, mert az 2 karddal többet üt darabszámra mint ahányat castol a vazsi, az xp meg azután jön. Még jó hogy a pet utánam kapja a fejlõdést, nem harcra, mert az elég keveset szól bele a dolgokba, viszont feltart mindenkit.
Megnyomod a J gombot (journal), 41-es lecke: "Your pet will get more powerful, as your party increases in level, but they don't earn experience" 😊
A nyakláncs csak akkor kerül le ha megcsináltál az õrnek 1 küldetést.
Carlos
Valahogy nemtom eldönteni, hogy ezek a macerás mellékküldik baromi jók-e, mert nem lehet könnyen megcsinálni õket, vagy ultraszarok, mert ACT 3-ból kell mászkálni vissza.
Meg nem ám: Menny a Snowbrook Footsteps (példa csak) északi barlangjába, hanem 'Áááá nem igazán tudom mit keresek, csak azt tudom, hogy minden fehér és hideg.'
Meg a jó k***a anyád.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
oda kell a nemtomki botja, act2 quest (mikor 3fajta cuccot kell talalni, majd visszavinni a combat magenek)

Carlos
Jó a tárgydobás mi (nem volt boci):

Ez volt a legjobb tárgy amit a lelani-tól kaptam:

És az íjjászom válraszerelhetõs 'ballisztája':

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel vigyázzatok:
Faluban ESC / ALT+TAB / SG górumon tevékenykedés, legalább 5 perc / ALT+TAB vissza a játékba / Resume Game / Transporter használata egy másik faluba.

Nálam 2-bõl 2-szer fagyott ugyanazzel a kombinációval.
Úgyhogy lehet, hogy csak lokális a probléma, de legyetek óvatosak!

Þór vígi þessi rúnar