Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy mace amit meg kellene keresnem. A Lost Valley of the Azunites-ben van egy barlangban.
Itt ennyi infót találtam KERESÉS(!!!!!) után:
"Na tegnap nagy nehezen fel leltem!! 😄 Abban a barlangban van amelyiben a tükrökkel kellet szórakózni!!! Ahol van az a szétnyítható híd ott van elõtte egy kõfal és a kõfalon van egy kapcsoló!!! na ha azt megnyomod akkor aktiválja a hídat!!"
Melyik az a barlang, mert átnéztem már egész lost valley-t, de nem lett meg. Emléxem a barlangra, hogy melyik az, csak nem vágom hol van.
Þór vígi þessi rúnar
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
08/2005 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: smartE
4 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Finala-n kívül lesz még felvehetõ CM?
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
eccerûen nem bírok 1-2 karakternél többet életben tartani, mert nyomják alám a varázslatokat és nincs idõm kifutni :-\
no mindegy, így is sikerült, bár azért jobb lett volna ha mindenki él szépen.
ja, viszont egyszer behaltam teljesen, elég érdekes volt:
harcosom maradt egyedül életben, van neki lvl5 nature magicja is, viszont heal varázslata nem. na gondoltam felmegyek a városba venni. lemegyek a lifttel, portált varázsolom, amikor megjelenik a fejem fölött egy sárga gömb.
felhúzok városba, mennék a bótos ember felé, erre fullra kinyíródok.
omgwtfrotflmfao 😄
Na, asszem megyek vissza játszani.
Nyomatok akkor egy heales jeges NM-t.
Þór vígi þessi rúnar
Ha autocast-ba beraktad, és mellette kiválasztottál egy támadóskillt attól függetlenül, ha kell, gyógyítani fog. Persze csak akkor ha range-n belül van, és van elég manája (nekem igazából sosem fogy el, bár azt a buffot használom ami 20% mana regent ad)
Hogy hívják õket? (level 34)
Þór vígi þessi rúnar
Elsõdlegesen heal-er lenne, de attól tartok, hogy akkor elfelejt a nagy jegelés közben gyógyítani.
Þór vígi þessi rúnar
Az embers nekem nem jött be, sima firebolt is sebez annyit, de 1 összegben, nem megy mellé a fele ha elmozdul kicsit az ellenfél. A jolt meg lightning alapú, túl kicsi a min dmg-je, meg nem is vagyok lightos sorci, bónuszt se nagyon kapok rá. Ami most bevált (act2 chapter4-ben tartok), az a firebolt gyorstüzelõnek, és a pattogós tûzgolyó (3 db-os szett) lassú, de kemény csávók ellen. Meg a harcos is kaszál rendesen 2 karddal (amíg él, hehe), a pet inkább csak mazsolázik, az õ dolga a téblábolás mások elõtt. Eddig ebvált a dolog, ha valahol behalt az egész csapat, ott elég volt a taktikán változtatni. Ha esetleg késõbb ez nem lenne elég, akkor persze beveszek egy druidát, de jelenleg nem érzem hiányát, és csak reménykedek hogy mindig sikerül megoldani plussz emberek nélkül. 😊

Þór vígi þessi rúnar
Lenne egy kérdésem.
Felvettem a nagyon szexi hangú Taar-t 34-es szintû.
Van 32 pont amit elszórhatok.
Nekem elsõsorban heal-elésre kellene, de arra nagyon. A többit elvégzi a kétkardos barbár meg a CM.
Mire szórjak? Nekem az sem baj, ha nem támad, csak healeljen mindig.
Azt hogy lehet megoldani?
Ha támad (akármilyen támadóvarázslattal) akkor közben heal-el is, vagy ne is rakjak támadót, csak a heal-t? (alap, hogy autocast)
Viszonylag sürgõs lenne a válasz. (mennék játszani, de nem akarom elk***ni a NM-emet.)
Elõre is köszi a választ!
Þór vígi þessi rúnar
az íjász hátulról osztja a sebzést, meg átmegy a nyila az embereken, és shockwave-vel kicsit stunol is,
a nature mage, ha kell gyógyít, ha nem olyan 700-ig sebzõ, mozgástgátló vazsival nyomja, vagy pedig simán icebolttal fagyasztgat (az is sebez ~500-ig),
valamint a combat magem helyzettõl (resist) függõen vagy Embers-sel (4db kis tûzizé, darabja 150-200), vagy Jolt-tal (ez csak 400-körül sebez, de gyorsan) öl igen hatékonyan.
Szóval nálam az a kérdés hogy ki öli le a szörnyeket hamarabb, és igazából nincs gyõztes... 😊
Így néz ki nálam egy csata általában. Harcos pihenget, werewolf pet (másfélszer annyi hp-ja van mint a harcosomnak 40-es meg 20-as élet gyûrûkkel teleaggatva) tartja a frontot, a mágusom meg arat. Bár fejlõdni nem õ fejlõdik a leggyorsabban, hanem a harcos, mert az 2 karddal többet üt darabszámra mint ahányat castol a vazsi, az xp meg azután jön. Még jó hogy a pet utánam kapja a fejlõdést, nem harcra, mert az elég keveset szól bele a dolgokba, viszont feltart mindenkit.
Meg nem ám: Menny a Snowbrook Footsteps (példa csak) északi barlangjába, hanem 'Áááá nem igazán tudom mit keresek, csak azt tudom, hogy minden fehér és hideg.'
Meg a jó k***a anyád.
Þór vígi þessi rúnar
Ez volt a legjobb tárgy amit a lelani-tól kaptam:
És az íjjászom válraszerelhetõs 'ballisztája':
Þór vígi þessi rúnar
Faluban ESC / ALT+TAB / SG górumon tevékenykedés, legalább 5 perc / ALT+TAB vissza a játékba / Resume Game / Transporter használata egy másik faluba.
Nálam 2-bõl 2-szer fagyott ugyanazzel a kombinációval.
Úgyhogy lehet, hogy csak lokális a probléma, de legyetek óvatosak!
Þór vígi þessi rúnar