Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A csillag jelöli a feladat helyét, de ott már nincs a varázsló, akivel beszéltem.
Ha elindulok máshová, akkor a nyíl mindig erre a helyre mutat. A városban már mindent megcsináltam.
Van még szörny, akit / amit ki kell nyírni, vagy mi a franc?
Az Act II-bõl már csak a város elhagyása van hátra, de az a fránya csillag még ott van...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy most hétvégén nem voltam itthon, és nem, lenne kedvem átolvasni a majd 300 hsz-t...
Þór vígi þessi rúnar
*UP : Plz erre is válaszoljon valaki: A Lesser Plasma globes scroll az tûzmágia ? mert a neve "plazma" de tûzgolyókat lövöldözök a scrollból..
honnan tudom (majd..) hogy death magicet használok? koponya van a scroll ikonjában? thx.
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
elakadtam😄 help. ja és még 1 kérdés (tapasztaltabb játékosok elönyben!)
A Lesser Plasma globes scroll az tûzmágia ? mert a neve "plazma" de tûzgolyókat lövöldözök a scrollból..
honnan tudom (majd..) hogy death magicet használok? koponya van a scroll ikonjában? thx.
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Az ACT I-ben valahol a Kitharya barlangoknál van egy lift amit csak õ tud megjavítani, ez valami másodlagos Quest vagy mi?
Arinth's Legendary Staff questben hol a 2. darab?