Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
ne idegesíts 😊
kocka! 😊
jaa, akkor üsd le még vagy 2szer igy.)
Csinálhatod azt is, hogy powerrel ütöd a szemet, illetve mielõtt odacsalod, beleütsz a szembe párat, hogy amikor valdis odamegy, akkor már csak 1-2 ütés kelljen. Ha van nature mágusod, akkor azzal érdemes sérthetetlenséget csinálni, amikor valdis támad, azzal akár a szem elé is beállhatsz.
shaba23
de hiába ütöttem, ha eltalálta valdist, akkor felborult, de ugyan úgy 90k hp maradt
Csald a szemek elé, és azokat üsd. A templom elején meg van egy oszlop, ami ad sérthetetlenséget, ha nagyon halódsz.
shaba23
tévedtem, összesen 17 quatal minion van valdis mellett
shaba23
azt hiszem én leszek az elsõ aki nem öli meg...akár mit csinálok, az egész party 1 ütés...mire lõ az a szar szem, már rég fekszik a csapat. most meg ráadásnak van négy szellem is valdis mellett...
shaba23
Valdissal mit kell csinálni? még csak meg sem sebeztem 😞
Persze hogy tûz.
Nem az erõvel lehet a legtöbb sebzést elérni, hanem sebzésnövelõ cuccokkal. Ezért is jóval kevesebb az erõm, viszont csomó cuccom +min max weapon sebzéseket ad, amelyek mindkét fegyverhez hozzáadódnak. Emellett két fegyvernél érdemesebb nem elementál jellegû sebzést rakni a fegyverre, mert azt nem növeli a dual wield, csak a normál sebzést (valószínûleg kétkezesnél is ez a helyzet). Meg inkább lemondtam az acrõl, hogy több sebzés legyen. Pl a kesztyût még a veterán elején találtam, csak 29 ac, viszont 28 erõ, +33 max damage, 11 health steal, 6% power recharge. Ha nem lenne az 500as páncél, akkor nem sok acm lenne😊 A két fegyver kraftolt, eliten már elég szép kraftanyagok vannak.
Csak egy kis critnoveles meg az immuncurse. Ami nem latszik a shoton az a dodge (nem maxolva, de majdnem😊, plusz health steal befigyel erõsen, szóval azonnal visszagyógyul bármilyen sérülést, ezért armorra nem is nagyon gyúrtam, sebzésorientált a kari😊 Powerek meg durvák, a wave tömeg ellen, az elemental rage meg fõmonc ellen. 50000es mimic 6 sec.) És nagyon hamar visszatöltõdnek, szinte folyamatosan lehetne tolni õket, de akkor nagyon unalmas lenne😊
Hat lol amivel Valdist kell kinyirni azt a harcosom majdnem kibirja. Kicsit kell csak gyogyitani es talpon is marad ... Ez mekkra szar 😛
Az en harcosom igy nez ki
Most van rajtad valami chant vagy mi a bubanat ???
thx

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Engem inkabb a dmg erdekelne!!!
tigeroo
wow annyi deffel ki sebez meg?😄
tigeroo
ott csak játszani kell! színes kockákat kell rakosgatni a megfelelõ színes "üregekbe"
Adok én is egy shotot😊

Keresd meg a titkos helyet😊 És amit a végén találsz, vidd vissza a mágus csajszinak.
vki meg tudná mondani, hogy mit kell ebben a küldetésben csinálni: secrets of the elven shrine? (az érdekelne , hogy hol találom)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Finger of death. 😉
IMYke2.0.0.0
A bokrait lõdd szét - nem tud tápolni. Aztán rohangálj körbe, mint pók a falon, használj cold varázslatot, hogy kicsit lelassuljon, a partnered meg adagolja neki a tüzet, vagy a villámot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
jah igen: még 1x megkérdezem😄 a lesser plasma globes az "tûz"-nek számít?
2: amikor a legelsõ pajzsdarabkát kell mexerezni, és egy war3, acient of lore-re hajazó ütlegelõ fát kell kiteríteni..tippeket kérek, mert úgy lepüfölt..25.000Hp-jából 5.000-et vettem le..
tigeroo
ott voltam vagy fél órája😄 nah amikor az act II-ben ilyen lencséket forgatol utána beszélni kell egy csajjal. õ felajánlja magát..jah és CM!😊
Carlos
Télleg!
Skillekrõl egy képet!
(Combat Mage offkósz!)

Þór vígi þessi rúnar

Jaja, Finala CM.
Látom komoly szinten nyomod már, ott milyen spellek vannak? (Én is lightos mágussal kísérletezem.) Csak lightra gyurmázol, vagy kimaxoltál mellé valamelyik másik ágat (fire / necro) is? Nyomjál már vmi képet a skilljedirõl. 😊
Carlos
Nemnem, ez nem scroll!
Ez egy Chant.
Ezeket a J gombnál a tudod megnézni.
Valahol a quest item, map meg egyebek mellett vannak.

Þór vígi þessi rúnar

erx13
hellotok!
kerestem a forumban de nem találtam meg amit kérdezni akarok.
hol tudom megtalálni a scrol of the death et, én ugy probállok mindenhova benézni, de ezt valahogy mégse nagyon talállom
asszem jol irtam, tudtommal az a lényege, hogyha aktivállom egy ojan izén, ami a chantokra van, akkor tudok beszélni a lelkekkel
segitsetek légyszives

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Az NM-nek megjobb az armorja es valami baromi lassu spellel 4700-a max dmg-je.
Carlos
Szééép...Aranyos az armor és a max damage!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
janem.
act 2 híd...

Þór vígi þessi rúnar

Megsem, hanem a Master soul lance spell, a Master jolt kevesebbet sebez, csak 1700-at viszont a skillbol adodo-t szentem utana adja hozza mert villammal megis tobbet sebez!
Ez a legszarabb spellel, lightning joltal.
Carlos act 3 hid ??
Carlos
A vége felé, asszem lesz majd egy.
Act 3-ban, aki a hidat javítja az CM, ha jól emlékszem.

Þór vígi þessi rúnar

nem tudjátok hogy hol találok olyan társat aki CM-re van gyúrva???

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

SNAKE01
pedig emlékeim szerint úgy kell!!!!!

SNAKE01
mit ír hova kell menned???

Carlos
Igy nézett ki mikor megöltem a fõboss-t.
Utánna csak a portálon mentem a faluba, semmit ss változtattam rajta.
Mongyuk azóta nem is játszottam a játékkal.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én már tettem be.
De akkor mingyárt linkelem meginn.

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
aki végigvitte a játékot nem rakna be egy képet a CM-jérõl?😄
shaba23
tök jó volt...az elsõ wizardnál meghalt 3 emberem, a maradék 3at a harcosom faragta le...3x35k hp +a rohadt shieldek😊
malefic
Resurrect spell -> varázskönyv (Resurrect az aktív)
Jobb klikk a földön fekvõ alakon.

Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)

Beteszem,de nem csinál vele semmit nem tudom rányomni a manusomra.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

shaba23
megjött a lift, de nem tudok felszálni rá, mert egy mob kinyír egy lehellettel...
megoldható az, hogy full páncéban legyek?
shaba23
ha meghalok a 4 dark wizardnál, akkor hogy lehet visszajutni? fönt van a lift
IMYke2.0.0.0
Na de a listában nincs az a város, ahová mennem kellene - emlékeim szerint.
De mindjárt megnézem, újra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.