Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2: amikor a legelsõ pajzsdarabkát kell mexerezni, és egy war3, acient of lore-re hajazó ütlegelõ fát kell kiteríteni..tippeket kérek, mert úgy lepüfölt..25.000Hp-jából 5.000-et vettem le..
Ez egy Chant.
Ezeket a J gombnál a tudod megnézni.
Valahol a quest item, map meg egyebek mellett vannak.
Þór vígi þessi rúnar
kerestem a forumban de nem találtam meg amit kérdezni akarok.
hol tudom megtalálni a scrol of the death et, én ugy probállok mindenhova benézni, de ezt valahogy mégse nagyon talállom
asszem jol irtam, tudtommal az a lényege, hogyha aktivállom egy ojan izén, ami a chantokra van, akkor tudok beszélni a lelkekkel
segitsetek légyszives
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Carlos act 3 hid ??

Act 3-ban, aki a hidat javítja az CM, ha jól emlékszem.
Þór vígi þessi rúnar
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Utánna csak a portálon mentem a faluba, semmit ss változtattam rajta.
Mongyuk azóta nem is játszottam a játékkal.
Þór vígi þessi rúnar
Jobb klikk a földön fekvõ alakon.
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
megoldható az, hogy full páncéban legyek?