Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Dungeon Siege 2 - Microsoft
2. Battlefield 2 CD Edition - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Vivendi Universal
4. Guild Wars - NCsoft
5. The Sims 2 - Electronic Arts
6. Roller Coaster Tycoon 3 - Atari
7. Half-Life 2 - Vivendi Universal
8. The Sims 2 University - Electronic Arts
9. Madden NFL 2006 - Electronic Arts
10. Warcraft III Battle Chest - Vivendi Universal
11. Rome: Total War - Activision
12. The Sims Deluxe - Electronic Arts
13. Zoo Tycoon 2 - Microsoft
14. Flight Simulator 2004: A Century Of Flight - Microsoft
15. Sim City 4 Deluxe - Electronic Arts
16. Empire Earth 2 - Vivendi Universal
17. Stronghold 2 - 2K Games
18. Roller Coaster Tycoon 3: Soaked - Atari
19. Sid Meier's Pirates!: Live the Life - Atari
20. Diablo Battle Chest - Vivendi Universal
Két kérdés:
1: Azokat a tárgyakat, amiket nem lehet eladni (Haku tõr, Arinth's Staff...stb.) ezeket el lehet dobni, miután a hozzájuk tartozó küldetést befejeztem?
2: Hol bukkan fel ez a ??? nevezetû fickó? Már az ACT III Chapter 6-ban vagyok és sehol semmi, pedig már szeretnék néhány jó cuccot látni. <#vigyor3>#vigyor3>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Én ott Eli's bucket, Borgrim Thull -- The Demons Visage, Sarah's Mug of Frothing Goodness és Spirit of Bolivar nevû tárgyakat találtam, meg sok egyebet, de ezek Unique cuccok.
Spoiler Off!
Tudja valaki, hogy mi az Act 3 utolsóelõtti másodlagos küldetése?
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én napokig hiába kerestem veteránon (pedig elsõ végigjátszásnal 15ször találkoztam vele), amikor meg végre összefutottam vele, megindult mint a nyúl az ellenkezõ irányba... Végül amanlu aréna 10. ládájánál kaptam el - ott nem nagyon tudott hova futni, ráeresztettem az összes poweremet (direkt ezért felvettem a többi karaktert is, addig szólóztam), egy pillanat alatt megpurcant😊 Na ezek után két óra alatt kb még kétszer összefutottam vele, egyszer amikor a harcosommal egyedül is végigszaladtam az utolsó pályán, ahol addig partival mentem zöldkeresés végett, illetve a mystic hely legvégén is meg akarta dézsmálni az egyik ládát😊
ez egy elég nagy pálya sok idióta rejtvénnyel és bossokkal ahogy olvasom.
ez kell 😊, ahogy olvasom ez még az éppeszûbbek küzöl van.
Vol. 1 - Snowbrook Haven Living Quarters
Vol. 2 - Vai'Kesh Sanctuary, a short way from its southern exit.
Vol. 3 - In Aman'lu from Alar'ithil
Vol. 4 - In Aman'lu at Altorn Hall
Vol. 5 - In Aman'lu at Twylis's House
Vol. 6 - Eastern Greilyn Jungle, where you meet Vix
Vol. 7 - Windstone fortress, in the Western Gatehouse
Vol. 8 - Temple of Xeria
Vol. 9 - Temple of Xeria
Vol. 10 - In Aman'lu from Eolanda
Vol. 11 - In Aman'lu next to Eolanda
Vol. 12 - In Aman'lu Magic Shop
Vol. 13 - In Aman'lu Inn
Vol. 14 - In Aman'lu near Eolanda
Vol. 15 - In Aman'lu Magic Shop
Vol. 16 - In Kalrathia at north east side of town
Vol. 17 - *Ruins beneath Mushroom Circle in East Greilyn Jungle
Vol. 18 - *Ruins beneath Mushroom Circle in South Vai'lutra Forest
Vol. 19 - *Ruins beneath Mushroom Circle in South Garden of Ancients
Vol. 20 - *Ruins beneath Mushroom Circle in Ruins of okaym
2. noszogatásra kiadja a mysteriuous book-ot, ami a harmadik item. ehhez kell még a néha feltünõ tolvajtól a portál kõ, nekem az még nincs meg. 😞 ez elvisz egy titkos pályára, ahol elég nagy meglepetések (és tuning) vár.
Night's Shadow Set (5 pieces)
- SPOILER -
két fegyver tartozik hozzá:
-Phantom Razor (Falchion)
26-44 Damage
+14 Str
7-12 Ice Damage
+2 to Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity
8% Health Steal
-Whisper (Dirk)
21-48 Damage
+12 Max Damage
+25% Damage
4-7 Death Damage
+5% to Dodge Melee Attacks
és a bónuszok:
-4 Pieces: 5% Health Steal, +10% Change to Dodge Melee Attacks, +1 to
Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity, +30% to Find
Magical Items, +8 Melee Damage, +4 Armor
-5 Pieces: 7% Health Steal, +12% Change to Dodge Melee Attacks, +2 to
Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity, +40% to Find
Magical Items, +14 Melee Damage, +6 Armor
na most a falchion+dirk helyett két falchiont használva a a "complete set bonus" elvesztése esetén is jobban járunk. összességében:
+1 to Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity
+14 Str
+6% Health Steal
+sokkal jobban néz ki sztem a két falchion
-7% to Dodge Melee Attacks
-10% to Find Magical Items
-6 Melee Damage
-2 Armor
árán, ha jól összegeztem (pl. a falchion nagyobb átlag + enchanted sebzését egyenlõnek vettem a dirk +12 max sebzésével).
ez sztem már csak a +health steal miatt is megéri...
oké, ez már kicsit addikt dolog, de hát kipottyant két helyen is ugyanaz az item, nekem meg megtetszett a dolog. na gyorsan bocsánatot is kérek a hosszú post-ért. hali <#wink>#wink>
A másik: a városokban a nekromanta a holttesteket idézi meg, a felszereléssel együtt. Ez akkor jó, ha kihalt az egész csapat.
A másik: a városokban a nekromanta a holttesteket idézi meg, a felszereléssel együtt. Ez akkor jó, ha kihalt az egész csapat.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
egyébként íjászt indítottam, borzasztó gyenge végig. kipróbáltam a varászlókat is, de most a fõkari mellé három harcost tettem be, van nekik egy-egy alap heal betéve autocastra. eredmény: végsõ terminátorok, mindenkit legyalulnak se perc alatt (még a 3 varázsló sem volt különösebb gond 40es szinten), ha kapnak egy kis sebzést, szempillantás alatt visszagyõgyítják megukat. hogy erre nem jöttem rá korábban?! pont a végére lesz a legkönyebb a game... 😊
Mögötte van egy ajtó és egy szoba, abban egy lift. Lemész, dumálsz a csákóval, kinyitja a lejáratot, dumálsz a manussal az arena szélén, megveszed a zsetont, berakod és kezdõdik. Aztán megint veszel egyet egészen a 10-ig.
Kulcsokat kapsz, melyek a teremben lévõ ajtókat nyitják.
Jóságok vannak benne, rakj fel magadra jó sok MF-es cuccot mielõtt kinyitogatod!
Þór vígi þessi rúnar
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
valdis meghalt...még1x meg kellett lõni, hogy letörjem a harcikedvét...a végén mekkora poén volt az uccsó lövés😊
egyébként ha nincs tank, nem tudtam volna megcsinálni...mindenki feküdt, az meg csak ütötte...ha lement pár hp, az vissza is töltõdött...ha valaki felkelt, akkor elsüttettem vele vmi powert, aztán feküdtek is vissza...harcos rulez😊
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!