Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
Amcsi eladási lista augusztus vége:

1. Dungeon Siege 2 - Microsoft
2. Battlefield 2 CD Edition - Electronic Arts
3. World Of Warcraft - Vivendi Universal
4. Guild Wars - NCsoft
5. The Sims 2 - Electronic Arts
6. Roller Coaster Tycoon 3 - Atari
7. Half-Life 2 - Vivendi Universal
8. The Sims 2 University - Electronic Arts
9. Madden NFL 2006 - Electronic Arts
10. Warcraft III Battle Chest - Vivendi Universal
11. Rome: Total War - Activision
12. The Sims Deluxe - Electronic Arts
13. Zoo Tycoon 2 - Microsoft
14. Flight Simulator 2004: A Century Of Flight - Microsoft
15. Sim City 4 Deluxe - Electronic Arts
16. Empire Earth 2 - Vivendi Universal
17. Stronghold 2 - 2K Games
18. Roller Coaster Tycoon 3: Soaked - Atari
19. Sid Meier's Pirates!: Live the Life - Atari
20. Diablo Battle Chest - Vivendi Universal
Nincsenek, mármint nem úgy mint ds1be, hogy használhatóak voltak, esetleg elvétve mókából 1-2 darab, de nem használhatóak. Ill van egy sirásó kapa ami durva fegyver, de az nem cyberes😊
Hi,

Két kérdés:
1: Azokat a tárgyakat, amiket nem lehet eladni (Haku tõr, Arinth's Staff...stb.) ezeket el lehet dobni, miután a hozzájuk tartozó küldetést befejeztem?
2: Hol bukkan fel ez a ??? nevezetû fickó? Már az ACT III Chapter 6-ban vagyok és sehol semmi, pedig már szeretnék néhány jó cuccot látni. <#vigyor3>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

A szokásos. Ágyú, lézerfegyver, és hasonló abszolut nem fantasyba való szarok.
mad mind
SPOILER ON!
Én ott Eli's bucket, Borgrim Thull -- The Demons Visage, Sarah's Mug of Frothing Goodness és Spirit of Bolivar nevû tárgyakat találtam, meg sok egyebet, de ezek Unique cuccok.

Spoiler Off!

Tudja valaki, hogy mi az Act 3 utolsóelõtti másodlagos küldetése?

Ez miért is spoiler?

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Tower Guard
na megyek pótolni(huhh)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

jazzy
Szerintem azt kapod a mysterious helyrol..
Tower Guard
Milyen szájberpunk fegyverek?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Jajne, itt is vannak ilyen szájberpunk fegyverek? Az 1. részbõl is azt kellett volna kihagyni...
Tower Guard
Most azon leszek hogy megcsináljak minden mellékküldetést és csak aztán fogok bele a veteránba

Tower Guard
szerintem nem függ semmitõl nálam összevisszajött valamikor egymásután 3-szor is

valami ötlet hogy milyen gyakran jön? függ-e valamitõl?
Tower Guard
És pontosan hol van az a titkos hely?

Tower Guard
sapka medál pajzs de pajzsot még nem találtam😞

A mysterious sethez még el kell kapnod a zöld genyát is, szóval nem csak sebezgetni, hanem totál leverni. Meghalni akkor se hal meg, de dob egy követ, az kell, hogy eljuss a titkos helyre.

Én napokig hiába kerestem veteránon (pedig elsõ végigjátszásnal 15ször találkoztam vele), amikor meg végre összefutottam vele, megindult mint a nyúl az ellenkezõ irányba... Végül amanlu aréna 10. ládájánál kaptam el - ott nem nagyon tudott hova futni, ráeresztettem az összes poweremet (direkt ezért felvettem a többi karaktert is, addig szólóztam), egy pillanat alatt megpurcant😊 Na ezek után két óra alatt kb még kétszer összefutottam vele, egyszer amikor a harcosommal egyedül is végigszaladtam az utolsó pályán, ahol addig partival mentem zöldkeresés végett, illetve a mystic hely legvégén is meg akarta dézsmálni az egyik ládát😊
Tower Guard
Én is egy ilyen páncélt használtam hozzá<#smile>Whisper-t nem találtam meg

http://img372.exs.cx/img372/4452/gremalgun1lq.png
Mysterious Set topik

ez egy elég nagy pálya sok idióta rejtvénnyel és bossokkal ahogy olvasom.

ez kell 😊, ahogy olvasom ez még az éppeszûbbek küzöl van.
saját és a te krdésedre a válasz: a harmadika a Lore of Aranna küldi, amiben 20 könyvrt kell összeszedni a könyvtárosnak a 3. városban.

Vol. 1 - Snowbrook Haven Living Quarters
Vol. 2 - Vai'Kesh Sanctuary, a short way from its southern exit.
Vol. 3 - In Aman'lu from Alar'ithil
Vol. 4 - In Aman'lu at Altorn Hall
Vol. 5 - In Aman'lu at Twylis's House
Vol. 6 - Eastern Greilyn Jungle, where you meet Vix
Vol. 7 - Windstone fortress, in the Western Gatehouse
Vol. 8 - Temple of Xeria
Vol. 9 - Temple of Xeria
Vol. 10 - In Aman'lu from Eolanda
Vol. 11 - In Aman'lu next to Eolanda
Vol. 12 - In Aman'lu Magic Shop
Vol. 13 - In Aman'lu Inn
Vol. 14 - In Aman'lu near Eolanda
Vol. 15 - In Aman'lu Magic Shop
Vol. 16 - In Kalrathia at north east side of town
Vol. 17 - *Ruins beneath Mushroom Circle in East Greilyn Jungle
Vol. 18 - *Ruins beneath Mushroom Circle in South Vai'lutra Forest
Vol. 19 - *Ruins beneath Mushroom Circle in South Garden of Ancients
Vol. 20 - *Ruins beneath Mushroom Circle in Ruins of okaym

2. noszogatásra kiadja a mysteriuous book-ot, ami a harmadik item. ehhez kell még a néha feltünõ tolvajtól a portál kõ, nekem az még nincs meg. 😞 ez elvisz egy titkos pályára, ahol elég nagy meglepetések (és tuning) vár.
zsirfecske
vki írta, hogy milyen gáz már, hogy a complete set-ek nem adnak kiemelkedõ bónuszt. na hát ezt érinti kicsit az alábbi számolgatás, tudom elég szélsõséges példa, ugyanis 2 azonos set item + dual wield kell hozzá:

Night's Shadow Set (5 pieces)

- SPOILER -

két fegyver tartozik hozzá:

-Phantom Razor (Falchion)
26-44 Damage
+14 Str
7-12 Ice Damage
+2 to Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity
8% Health Steal

-Whisper (Dirk)
21-48 Damage
+12 Max Damage
+25% Damage
4-7 Death Damage
+5% to Dodge Melee Attacks

és a bónuszok:

-4 Pieces: 5% Health Steal, +10% Change to Dodge Melee Attacks, +1 to
Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity, +30% to Find
Magical Items, +8 Melee Damage, +4 Armor
-5 Pieces: 7% Health Steal, +12% Change to Dodge Melee Attacks, +2 to
Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity, +40% to Find
Magical Items, +14 Melee Damage, +6 Armor

na most a falchion+dirk helyett két falchiont használva a a "complete set bonus" elvesztése esetén is jobban járunk. összességében:

+1 to Critical Strike, Dual Wield, and Alacrity
+14 Str
+6% Health Steal
+sokkal jobban néz ki sztem a két falchion

-7% to Dodge Melee Attacks
-10% to Find Magical Items
-6 Melee Damage
-2 Armor

árán, ha jól összegeztem (pl. a falchion nagyobb átlag + enchanted sebzését egyenlõnek vettem a dirk +12 max sebzésével).
ez sztem már csak a +health steal miatt is megéri...

oké, ez már kicsit addikt dolog, de hát kipottyant két helyen is ugyanaz az item, nekem meg megtetszett a dolog. na gyorsan bocsánatot is kérek a hosszú post-ért. hali <#wink>

shaba23
már mindegy mert idõközben átmentem a köv fokozatra😊 igaz, ki van zárva, hogy elölrõl kezdjem
A második városban mondja a varázsló, és az egyik küldetésben találod meg. A chant egy olvasótábla szerüség, amin egy tekercs van, amit magához vesz a csapat, és egy un. Incarnation Shrine nevû dologban lehet aktiválni. Elõször Unknown minõsítéssel van, az elsõ aktiválás után derül ki hogy mi az.
A másik: a városokban a nekromanta a holttesteket idézi meg, a felszereléssel együtt. Ez akkor jó, ha kihalt az egész csapat.
A második városban mondja a varázsló, és az egyik küldetésben találod meg. A chant egy olvasótábla szerüség, amin egy tekercs van, amit magához vesz a csapat, és egy un. Incarnation Shrine nevû dologban lehet aktiválni. Elõször Unknown minõsítéssel van, az elsõ aktiválás után derül ki hogy mi az.
A másik: a városokban a nekromanta a holttesteket idézi meg, a felszereléssel együtt. Ez akkor jó, ha kihalt az egész csapat.
A mysterius setnek mi az utolsó tagja? megvan a mysterius bucket is a mysterius token. a set kirakásával elérhatõ vmi titkos szint v mi?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

jazzy
Single player, kivalasztod a karit es felajanlja hogy veteranon menj.
jazzy
Shaba a 10. ajto a 9. mogott van.
jazzy
Snake legyel olyan kedves es ne 23 irasjelet tegyel mer eleg idegesito tud lenni. jo ? KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
shaba23
nem pályára, hanem nehézségi szintre 😊
shaba23
láma kérdés, de hogy megyek át a következõ pályára?
shaba23
végére már 150 körül volt a magic find-em😊 a warriorom 2 kardja adott 70et😊
shaba23
a 10. kulcs hol nyit ajtót? levertem a mobot, azt írta megtaláltam a titkos szobát, kaptam egy aranykulcsot is, de fönt csak 9 nyitott szoba van és ajtó sincs 😞
segítség plz, a Lore of Aranna küldibe a 2. könyv hiányzik. mi ennek a neve, illetve hol található? gondolom valahol a legelején, de hátha valakinek beugrik... már csak ez kell ahhoz hogy meglegyen a mysterious set. a nyamvadék kis tolvaj eddig egyetlen egyszer jött elõ, pedig mindjárt a fõellenség elen megyek!
egyébként íjászt indítottam, borzasztó gyenge végig. kipróbáltam a varászlókat is, de most a fõkari mellé három harcost tettem be, van nekik egy-egy alap heal betéve autocastra. eredmény: végsõ terminátorok, mindenkit legyalulnak se perc alatt (még a 3 varázsló sem volt különösebb gond 40es szinten), ha kapnak egy kis sebzést, szempillantás alatt visszagyõgyítják megukat. hogy erre nem jöttem rá korábban?! pont a végére lesz a legkönyebb a game... 😊
Carlos
Aman'lu kocsmájába bemész. Beszélsz a kocsmárossal a pult mögött.
Mögötte van egy ajtó és egy szoba, abban egy lift. Lemész, dumálsz a csákóval, kinyitja a lejáratot, dumálsz a manussal az arena szélén, megveszed a zsetont, berakod és kezdõdik. Aztán megint veszel egyet egészen a 10-ig.
Kulcsokat kapsz, melyek a teremben lévõ ajtókat nyitják.
Jóságok vannak benne, rakj fel magadra jó sok MF-es cuccot mielõtt kinyitogatod!

Þór vígi þessi rúnar

SNAKE01
Amanlu- ban hol van a bajnokság vagy mi??És hogy tudom elkezdeni??

SNAKE01
vagyis megöltedd a VALDIS-t!!!!!!

SNAKE01
hi!!!!!bocs de csak most néztem meg az üzenetet,de úgylátom már megoldottad a problémát!!!!!!!

shaba23
nekem a warrior csapta agyon õket egyesével😊 lényeg, hogy ha megjelenik a nagy pajzsos izé ami sebez téged messzirõl, azt üsd szét..és a varázslatok kezdõ köreibõl mindíg menj ki
shaba23
amanluban a 10. bajnok megölése után kaptam egy kulcsot, de nem találok ajtót O_o
Lest4t
a helyzet az h van egy archerem, egy CMem meg egy elementalom, és fogalmam sincs hogy nyírhatnám ki a dark wizardokat... egy tapasztaltabb player tippjeit várom 😊

Azt mondja, figyelj meg egy szeánszot, ahol ezt kántálják, nem kell beszélni közben senkivel.
erx13
ok, de zt nem véletlenül a varázslo nõ adja? mert állitolag õ tudja, hogy hogy kell a holtakkal beszélni és ad egy questet hogy deritsem ki, hogy hogy gyilkolták meg az egyik szellemet, de azért, hogy a szellemel tudjak beszélni kellene a chant...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

shaba23
act2 városában kapsz majd questet...ha az megvan akkor megkapod a chant-et, és mehetsz vissza a szellemekhez
shaba23
nemtom mi alapján, nekem asszem mindig 4et dobott
erx13
azt tudom hogy az chant, de hol a fenébe tudom megtalálni? nem igy aa menükön belül gondolom, hanem a játékbe melyik térképen, vagy mihez közel?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

zsirfecske
"???" egyébként mi alapján dobál? csak ha megütöd vagy mi? nem tudtam eddig eldönteni, ugyanis mindig ütöm. tulajdonképpen mindent ütök 😊

shaba23
legutóbb 20 másik mob közt kezdett nekem ugrálni...alig vettem észre😊

valdis meghalt...még1x meg kellett lõni, hogy letörjem a harcikedvét...a végén mekkora poén volt az uccsó lövés😊
egyébként ha nincs tank, nem tudtam volna megcsinálni...mindenki feküdt, az meg csak ütötte...ha lement pár hp, az vissza is töltõdött...ha valaki felkelt, akkor elsüttettem vele vmi powert, aztán feküdtek is vissza...harcos rulez😊
tigeroo
nekem is 1x jelent meg Azunai egyik barlangjában.. nekem is 5-öt dobott, 1/5 életét le is vittem neki😄
Na végre ACT I.-ben az Azunite Desertben megjelent nekem a "???" és dobott 5 rare cuccot 😊 Most találkoztam vele elõször 😊 Azt hittem valami hatalmas nagy szörny lesz de ez megbocsájtható neki 😊

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

shaba23
sehogy nem sikerül odacsalni...a szemmel csak a levegõbe puffogtatok😊 viszont már csak 4 minion van😊