Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
véletlenül uninstalláltam a játékot 😊
shaba23
ott írta, hogy 2x1
Olyan mf cuccot honnan szerkesztettél? Ez az az 1 kockás sárga zacsi?
42esek😊 szoval hamarosan
zsirfecske
hehe, akkor megnyugodtam 😊

tényleg, enchantolható legendary gyûrûk boltból mikor várhatók? lev41 vagyok kalrathia-ban act3 eleje felé és van vagy két tucat +15% MF-es prismatic cuccom amit nagyon be szeretnék már szerelni. persze ezek 1 magas 2 szélesek tehát kéne a 4x4 slot... köszi elõre

Tower Guard
Én 5 eternál ruhát találtam van 6 uo lorethal gyûrûm 4 nemtommilyen íj 4 lorethal fegyvere és még sorolhatnám <#vigyor>.........

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

shaba23
azt nem lehet megoldani, hogy az ember lanon játszik singlet <#wilting>, és néha partizik vkivel hogy cuccoljanak? vagy ez nem diablo?<#confused>
én megõrülök a set cuccoktól mindig 1 dabrab hiányzik vagy ha csak egy van 4-5 órát jáccok megunom a keresést és megetetem a lényemmel egybõl megvan a cucc 😞

shaba23
valaki írta, hogy elite fokozaton már olyan cuccok esnek, amiket érdemes belerakni enchantable cuccokba...fõleg azért, mivel így egyénre szabott lesz a stuff...azaz ha lifeleech weapon kell, akkor azt pakolod, nem kell várni mire esik😊 alacsony szinten szerintem az MF "charmokat" érdemes pakolgatni és ládanyitásnál ezt az MFBuffos cuccot felvenni...Ld. egy-egy megnyert arena után
Hi,

Még nem igazán esett szó az Enchantolásról. Használ valaki ilyet, vagy nem érdemes? A 'Legendary' cuccokba fér a legtöbb, de nem tudom, hogy van-e értelme ezekkel foglalkozni. Most kezdem el az Elite fokozatot, és kéne a hely a ládában, mert tele van kellékekkel. Használjam, vagy kidobjam? <#confused> Elsõsorban arra gondolok, hogy a Set cuccok úgyis jobbak és kidobálok mindent, de nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

jazzy
Ehhez a mondathoz tudni kell vmit ;]
shaba23
ezt elég hülyén fogalmaztam meg...szóval amikor bõvíteni akarsz, kiírja, hogy nem tudsz csak veteránon
shaba23
kiírja, hogy mikor, amikor bõvíteni akarsz
zsirfecske
kezdek megõrülni a set itemek miatt! tiszta szívatás, szarul potyog, mindig ismétlõdik...

van pl. 4db ugyanolyan nexus gyûrûm, 3 ugyanolyan shadow falchionom, 3 "dísztárcsám" stb. nektek nagyobb mákotok van?

Hunter of Deer
hy a csapatomat mikor tudom 5 tagúra bõvíteni??
Most az ACT II Chapter 3-nál járok!
csak mert fel akartam venni egy 22-es szintû combat magicest!!
THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

shaba23
van kapcsoló, a fal belsõ részén

milyen követ dob???
hi.tudjátok hogy hogy kell felhozni azokat a cuccokat amik így lent vannak (ládák)
és nincs kapcsoló. álltalába tornyokba vannak. elõre is kössz
A cuccok sose izgattak, csak a kõ kellett, amit akkor dob, ha teljesen levered😊
shaba23
nem tudom mit izgultok😊 semmi extrát nem dobott sosem (senki nem írt legalábbis róla) dob 4-5 olyat, amit úton-útfélen potyogtatnak a mobok
Na végre, nekem is megjelent! Egy görnyedt hátú manóra hasonlított, amit türkizkék szín vett körül. Nem támadott. Nekem úgy tûnt, hogy magától is dobál cuccokat, nem csak ütésre. Jópofa.

nekem a ??? már az act 1 elején megjelent amikor még szabad sem voltam

j0nNyKa
igen chaptert akart irni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nekem most 1szer jött elõ act2 végén, az elõzõ brigáddal meg már az act2 közepén is 3.szor bukkant fel.
Actból nem csak 3 van?
Srácok segitsetek hol van a 4 kõ a VII actban. Azunite Shrine!!!! A fa ami zõld és a sárga sem hiányzik. Légyszi segitsen valaki!!!!!!!
A krugok stimmelnek benne😊
http://us.imdb.com/title/tt0460780/
Ja hogy mi az lemaradt 😛
Lehet hogy csak a cime az de akkor is LOL <#wow1><#wow1><#wow1>
bocs, elnéztem 😊 Már fáradt vagyok :-D

Hi,

Valaki magyarázza már el nekem, hogyha van egy 43-as szintû CM-em, akkor mi a nyavalyáért nem tudom használni azt a spellt, amihez min. 43-as szint kell??!! Thx. 😊

jazzy
EN speciel mr ???-et 1x sem lattam elite act3ig, tehat nemigazan kapcsolodik semmi questhez, de mar tobbszor volt rola szo hogy randomra generalodik akarhova es semmihez nincs koze.
Hi,

Ez a '???' fickó kapcsolódik a Mark of the Assassin nevû questhez? Jelent meg úgy valakinek ez a ???, hogy már megcsinálta ezt a küldetést?

csak ez az egy nem volt meg, gondolom akor ez a legkönyebb
JA kösz má látom hogy igen
A déli úton az egyik teleport mellett szinte közvetlenül, el se lehet téveszteni. EZ SZÁMOMRA A MEGOLDÁS VAGY VALAMI MÁS<#nemtudom><#nemtudom>
A déli úton az egyik teleport mellett szinte közvetlenül, el se lehet téveszteni.
Na most már act2 elején a szigeten elkaptam a kis mocsok zöldet, ezzel legalább nem lesz több gondom😊

Sose értettem miért a nyilat nézik egyesek (fõleg, hogy a nyíl légvonalban mutatja a célt, az út meg lehet hogy kanyargósan megy). Ott a journal, leirja mi a küldi, azon az egy szem úton kell menni, ami van, el se lehet tévedni😊 (néha van egy nyúlfarknyi leágazás, azon ne tévedjen már el senki. Amúgy mi az a capter 4?😊
na de akkor én is kérdezek valaki meg tudja mondani hogy az amren küldetésben amikor gombákat kell keresni(nagy gombák egy kört alkotnak ) na a forestben az hol van??????????
vannak itt kérdések<#nevetes1><#nevetes1>
tigeroo
jeahh megcsináltam😄 igaz lotharnak 12HP-ja volt a végén (hp poiton meg elfogyott..mana is szal taar nem tudodd healezni)
Aki egy kicsit is tud angolul, annak jól jöhet ez a segítség:

Dungeon Siege 2 Game Guide (Gamespot)

catwoman
sziasztok segitség kellene nékem.
a capter 4-gyet most kaptam meg és nemtudom merre menjek mert a nyil össze vissza mutat. helpet elöreis köszönöm.

\"Javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam? \" \"A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne\"

Srácok segitsetek hol van a 4 kõ a VII actban. Azunite Shrine!!!! A fa ami zõld és a sárga sem hiányzik. Légyszi segitsen valaki!!!!!!!
jazzy
Marha bonyolult. Van hpja, amikor a hpja azt mutatja hogy 0, ami hasonlit a nagy o betuhoz, akkor meghalt, ha mind meghalt akkor utheted a fat aztan visitozhatsz hogy meghalt es mehetsz.
j0nNyKa
addig utod amig meghalnak baszod

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tigeroo
jó, de meddig püföljem a bokrokat? egyszer kifekszenek, vagy idõzíteni kell ; amikor nem adnak neki védelmet fõgonoszra rávetõdni vagy mi?
nerther
shaba23
pedig nem nehéz...levered a shield bokrokat aztán szétkapod a fát
tigeroo
jajj még mindig azzal a fával küzdök..sehogy se megy!😞 nemtom minek kell egy hentelõs játékba "taktikázni" a fõellenfelekkel😞 még párszor megpróbálom, + 1x holnap tiszta fejjel, ha nem megy akkor god mode 1:l
1. El lehet dobni õket.
2. Bárhol, ahol rare/set cuccok dobálódnak. De hogy mikor, ez random. Van hogy sima monc dob egyet, és jön, máskor meg egész ládányi kincsre se (ez a gyakoribb). És nem dob jobb cuccokat, mint amiket találsz, csak hasonlóakat. Ha nem vigyázol, lenyúlja a cuccokat.)