5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Herkulles #3608 Császtok! Belekezdtem a játékba, de a legelején elakadtam. Az eirulan városát és környékét körbeöltem már párszor és csak a south gaten lehetne kijutni onnan, de az őr nem enged, merre tovább? -
#3607 próbálkozom :-ppp -
Chipii #3606 Az auto defense-t erősen ellenjavallom, mert ha neked jönnek többen, miközben csépeled a kiválasztott célpontot, akkor mindig az felé fog fordulni, aki épp utoljára érkezett, ergo nem tudod a kiválasztott főmoncot eltenni láb alól gyorsan. Persze jól néz ki, hogy pörög pattog a célpontok között (főleg 2 fegyverrel:), de nem éppen hatékony. Ellenfelenként egy klikket már csak tud nyomni a kolléga.) -
M.A.D. #3605 Sima, eredeti exe-vel sem megy fel az előző patch-re a mostani. Valami line hibára panaszkodik. Ez van. :( -
#3604 htx!!4 -
Noodlee #3603 Option -> Game
Ott az automatic attack, és deffense opciókat állítsd ON-ra. -
#3602 lehet,hogy egy hülye alap kérdésem lesz,de még csak most kezdtem a gammát,s be lehet valahol állítani,hogy a hősöm folyamatosan üsse-varázsolja a lényt? Mert a másodkarakter folyamatosan csapkodta,de az aktív karakterem,csak akkor ha kattingatok a lényre... -
M.A.D. #3601 Igen! Láttam már mi a gond. A szokásos. :) Még jó, hogy évek óta meghagyom a játékoknak az eredeti exejét a könyvtárába. -
Jozsó #3600 Gondolom eredeti exe-vel próbáltad...
Merthogy úgy felmegy, csak (legálábbis nálam) az elmentett hero nem akar újra mozgásba lendülni. -
M.A.D. #3599 No, a nemrég kijött patch nem akar feltelepülni. :( Gyanús! -
htibor #3598 Igen, ha van még befejezetlen mellékküldetésed, azt is be tudod még fejezni. -
#3597 a keresoben(..!..) irnak rola -
#3596 A végén megöltem Valdist aztán visszadob a sivatagi városba, akkor ennyi volt a fő szál befejeződött csak annyi, hogy még lehet bóklászni? -
#3595 :))))))))
Kurvanagy egyként ez az SG, már a nick-ről tudni, hogy mekkora **** kérdés lesz, ill. fordítva. Elolvasol egy kommentet, és kb. beazonosítod azt az 5-10 embert aki feltehette..
:PPPP -
#3594 Melyik hozzászólásban(#) írnak róla? -
#3593 azert van, mert nem olvasol vissza, es megbuntet a jatek -
#3592 Miért van az, hogy amikor betöltöm a mentést nem arra a helyre dob be ahol lementetem a játékot ? -
Jozsó #3591 Az új patch nem ismeri fel a régi mentést.
Mintha ezt elfelejtették volna közölni a readme-ben.
Ennyire azért nem fontos nekem, hogy felrakjam, downgrade lett... -
#3590 Mikor lesz rá magyarítás? -
Chipii #3589 Rendületlenül. -
Chipii #3588 Törni minek? Bemountolod/berakod a cdt, és kész. -
jihad #3587 Előre. -
FoToS #3586 Nem tudom,de jobb,ha megvan :-) -
toma77 #3585 Mit változtat az új patch?
-
FoToS #3584 Sziasztok valaki egy linket adjon már honnan lehet letölteni a tört uj pacht köszi. -
Chipii #3583 Ez igy nem teljesen igaz, már veteránon is vannak immunisok, eliten már olyanok is vannak, amelyek gyógyulnak az adott mágiától:) -
PSY28 #3582 Ami kod itt volt abba 1 mokas gyerek 1 betut kicserelt, lehet hogy azert nemmegy.
Ha a 7 poty utan all meg akkor biztos hogy a video lejatszasanal akad meg. Valaki javasolta hogy torold le a videket, lehet akkor elindul. Ha azt irtak hogy barmilyen magussal nyugottan lehet menni akkor az nyilvan ugy is van. Elit-ig csak rezisztenses szornyek vannak, de minden spellre lesz immunis, szal mind1 mivel mesz ugyis kell majd hanszalnod mas spellt is. -
Chipii #3581 El is küldheted, vehetsz helyette másikat:) Ha van sok pénzed, akkor boltból is vehetsz neki megfelelő cuccot. -
lich #3580 Maga egy Úr! -
#3579 :)))))))))
mire mondtátok ezt az etetést, már act2-ben jártam. volt egy rahedli varázstárgyam (jó drágák), azzal zabáltattam tele ugrott is 3 szintet, fene tudta hogy az is számít mit kap..... Monnyuk azt észrevettem, hogy jó, drága, sok tulajdonságos tárgytól többet nő a csík. :)
akkor jólelbaxtam :)
hehe -
yareus17 #3578 Hi! A combat magic skilleknél illetve spelleknél melyik ágazatot célszerű fejleszteni?dead-fire-lightning?a visszaolvasgatásaim alapján valaki azt írta hogy a lightning-nál vannak a legerősebb spellek viszont van aki azt irta hogy nyugodtan lehet dead-et is fejleszteni úgy se lesz gond az enemykkel.várom a válaszokat..thx -
htibor #3577 Szia!
Nekem nincs vele problemám, sima Abit R9550-esem van, standard Catalyst driverrel.
Próbáld meg kisebb felbontásban, kevesebb színmélységben, esetleges grafot vagy egyéb feleslegesen erőforrást foglaló progikat kilőni, Catalyst drivert újrainstallálni...
Talán sikerül ;-/ -
toma77 #3576 Megnézem!
-
DukaMYStro #3575 Hali
valaki segithetne!
A probléma a következő:
A játékot feltelepítem, és a kezdésnél, mikor a képernyő alján jelennek meg a pontok, a 7. nél megáll. Miért? két cracket is szereztem hozzá. megpróbáltuk más gépén is. akitől szereztem geforce videókártyával rendelkezik, nála megy, másik három ATI kártyás gépen(köztük az enyémen) sem megy. Patchelni kellene?
a kodek csomagokat már leszedtem, és ugy sem müködik!
VALAKI SEGÍTSEN LÉÉÉÉÉGGGGYYYYSSSSSZZZZÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#3574 heh? nekem milyen verziód van? Nálam install elején be kell tolni a serial keyt.. -
toma77 #3573 Nálam totál nem kér semmilyen kódot!
-
#3572 nem nincs ott,már megnéztem,van egy crack könyvtár,de abban,csak az indító exe van amivel majd ha felinstalláltam lehet felüliríatni...nah mind1.. -
Chipii #3571 Nézz körül az 1. cdn, miféle könyvtárak vannak ott, valamit lehet elfelejtettél. -
AszSzuli #3570 Hellosztok! -
#3569 tom...most én is szétnéztem....as szintén azt találtam...(milyen balfasz verzióm van nekem...)
Még este kipróbálom,hátha nem jól írtam be amit mondtál,vagy esetleg te rontottad el a diktálást :-pp