Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg, enchantolható legendary gyûrûk boltból mikor várhatók? lev41 vagyok kalrathia-ban act3 eleje felé és van vagy két tucat +15% MF-es prismatic cuccom amit nagyon be szeretnék már szerelni. persze ezek 1 magas 2 szélesek tehát kéne a 4x4 slot... köszi elõre
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Még nem igazán esett szó az Enchantolásról. Használ valaki ilyet, vagy nem érdemes? A 'Legendary' cuccokba fér a legtöbb, de nem tudom, hogy van-e értelme ezekkel foglalkozni. Most kezdem el az Elite fokozatot, és kéne a hely a ládában, mert tele van kellékekkel. Használjam, vagy kidobjam? <#confused>#confused> Elsõsorban arra gondolok, hogy a Set cuccok úgyis jobbak és kidobálok mindent, de nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. 😊
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
van pl. 4db ugyanolyan nexus gyûrûm, 3 ugyanolyan shadow falchionom, 3 "dísztárcsám" stb. nektek nagyobb mákotok van?
Most az ACT II Chapter 3-nál járok!
csak mert fel akartam venni egy 22-es szintû combat magicest!!
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
és nincs kapcsoló. álltalába tornyokba vannak. elõre is kössz
Ja hogy mi az lemaradt 😛
Valaki magyarázza már el nekem, hogyha van egy 43-as szintû CM-em, akkor mi a nyavalyáért nem tudom használni azt a spellt, amihez min. 43-as szint kell??!! Thx. 😊
Ez a '???' fickó kapcsolódik a Mark of the Assassin nevû questhez? Jelent meg úgy valakinek ez a ???, hogy már megcsinálta ezt a küldetést?
Sose értettem miért a nyilat nézik egyesek (fõleg, hogy a nyíl légvonalban mutatja a célt, az út meg lehet hogy kanyargósan megy). Ott a journal, leirja mi a küldi, azon az egy szem úton kell menni, ami van, el se lehet tévedni😊 (néha van egy nyúlfarknyi leágazás, azon ne tévedjen már el senki. Amúgy mi az a capter 4?😊
a capter 4-gyet most kaptam meg és nemtudom merre menjek mert a nyil össze vissza mutat. helpet elöreis köszönöm.
\"Javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam? \" \"A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2. Bárhol, ahol rare/set cuccok dobálódnak. De hogy mikor, ez random. Van hogy sima monc dob egyet, és jön, máskor meg egész ládányi kincsre se (ez a gyakoribb). És nem dob jobb cuccokat, mint amiket találsz, csak hasonlóakat. Ha nem vigyázol, lenyúlja a cuccokat.)