Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te egy nagyszerû ember vagy, aki tisztába van azzal, hogy az emberek 99%a mire használja a Játékosok fórumában lévõ topikokat...persze, ha valaki nem beszél egy nyelvet az számodra egyéni szociális probléma, nekem viszont az a gondom, ha ezt más nem érti meg, vagy ha lekezelõen bánik az illetõvel emiatt...de ezt Dr Csernus jobban elmagyarázná, hogy az a gyökér aki nem beszél nyelvet, vagy az aki emiatt leugatja...
<#vigyor2>#vigyor2>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Mizujs?
Minden games-site-on ahol jártam nagyon top-on van a DS2 és nosza kipróbálom magam is ezt az egyébként EU-ban csak holnap megjelenõ alkotást. Szvsz. nagyon szépen összerakott, könnyen kezelhetõ és jól "összeplagizált" gama, hál'stennek az elõdökbõl (Warcraft,Dia.,NWN) a legjobb ötleteket vették fel az alkotók.
4 fõs humanoid partit futtatok a skillcsoportok szerint "kasztosítva", persze a szükséges mértékben minden kari "áttanul" 1-5 egségnyi ismeretet valamely más(-más) kaszt ismeretanyagába is.
Kérdéseim lennének az Értõkhöz és Tudókhoz:
1. Lelkesen használom, használnám az "embrace" és "wrath" NM spelleket, viszont tapasztalom hogy összesen max. 2 db tuning lehet a tagokon hatásként. Jól tapasztalom ez a határ? Emellé már chant-ek sem férnek be. Ha ez igaz, akkor melyek a javalt tuning varázslatok? (egyelõre az earth és a wind embrace van üzemben)
2. A dokumentumaim (J-bill.) Lore fejezetében látom, hogy az egyes gyüjtemények (chant, book, item) eléggé foghíjasak noha már az Act II-ben nyomul a népem és a fõszálban ez még nem okozott elakadást, sõt a secondary-k zöme is kész. A további részekben az esetleges hiányok akadályozzák-e a primary sikeres befejezését, vagy inkább még egyszer lomoljam körül az eddigi helyszineket (ezt szívesen kihagynám😊)?
3. Alapvetõen "hûséges és konzervatív" vagyok és az egész játékmenetben ragaszkodnék ahhoz a 4 karihoz (Lothar fight.+0.2*CM(átkok), Deru ranger+0.2*NM(heal,resurect,summon), Taar NM+0.05*CM(brillance miatt), fõkari CM+0.1*NM(heal,resurect..)) ami az Act I/5.quest óta megvan és a merc.fokozatot így is szeretném végigvinni? (ha meglátogatom majdan a veterán fokozatot max. valami pet-ek jöhetnének szóba😊)
4. A bevágott képeiteken látom, hogy a karik az érkezés sorrendjében foglalnak helyet, én a szokásos kalandjáték sorrendbe szoktam õket átrakosgatni (elõl a fight, aztán ranger, majd a mágusok AC és HP sorrendben), ez akkor most számít vagy nem? (a "fõkari" most éppen az ucsó placcon foglal helyet😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
a vízesés alatt is jártam!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
mindent leírnak de úgy hogy még a leg hülyébb is megérti
<#vigyor2>#vigyor2>
Swedish people are albino monkeys
Magas szinten együtt mozognak death immunosok és lg immunisok, ergo érdemesebb tûzre menni. Attól ne félj, hogy az ellenfelek elfutnak, akkora tömegben mellé se lehet lõni.) Fõleg ha a nature magéd lefagyasztja õket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Más:
CM esetében light mellé fire vagy necro a jobb párosítás? A necro ugye leechel életet, viszont nemcsak a necro sebzésnövelõ skillt, hanem a vampirismot is jól fel kell tápolni. A fire nagyobbat sebez, és az ignite-ot is meg lehet spórolni, viszont értelemszerûen nem gyógyítja a castert, valamint a lövedék beakad minden tereptárgyba, lassú is (gyorsabb ellenfelek elfutnak mire odaér). Azuniteok szoktak már most is light + necro resistesek lenni (késõbb ahol immunisok is vannak, lehet mind2re azok), fire + light immunt eddig nem láttam, de nem kizárt hogy létezik. Szal magas szinten (70+) melyik célszerûbb?
de mi a 3. ennek a setes tárgynak (north keeper's vestments set)
- SPOILER -
a +15% MF a prismatic buable (asszem ez a neve) mint írtam/írtuk 2 széles és egy magas. az 1 slot nagy sárga zacsi a +5% MF-es rainbow trinket.
KALRATHIA-ban, azaz a 3-ik városban level40 körül kezdett megjelenni az enchant cuccot áruló tagnál. éppen visszatöltögettem egy set item miatt (meguntam, hogy hülyeséget dobált), és közben mindig néztem a boltos választékát. 1 db szinte mindig volt nála, néhányszor 2-3 is. olyan 4200 pénz körül van az ára.