5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Lord Tika #3648 Üdvözlet! Lenne egy kérdésem és a fórum átnézése után nem nagyon találtam választ (bár nem voltam túl alapos). Miután egyel nehezebb fokozaton ismét elkezdtem a játékot rögtön kibővitettem a csapatot még egy hellyel. Na mondom megyek is felvenni valalkit. Erre a kijáratnál áldogálók mindketten azt mondják, hogy már szerepelnek a partiban egyszer, pedig csak a fogadóban vannak mint visszahívható partitagok. Ez így normális? Mármint csak a régieket használhatom? Nem lehet az újjakat felvenni vagy lecserélni a hasonló nevűekkel? Mert ugye akik a fogadóban vannak azok egy pöttyet el vannak szintben maradva és bár gondolom gyorsabban fejlődnének, de egy jó ideig eléggé halékonyak lennének. -
#3647 Sziasztok! meg tudná valaki mondani hogy hol találom Kithiarát azt a skorpiókirályt vagy mit -
Noodlee #3646 NP! -
Hyper Snake #3645 kösz. -
Noodlee #3644 #3623 is bugyuta kérdés volt, mivel a driad néni elmondta szépen, hogy miért nem enged be... -
#3643 vagy ne kerdezzen meg minden mondatot forumon, arra van a szotar -
Noodlee #3642 Azért nem árt egy minimális angoltudás, ha már játszogatunk valami angolnyelvű játékkal... -
Noodlee #3641 Elérted a maximum partitagok számát. A kocsmában tudsz venni még "helyet" attól a nőtől, aki sepreget, feje fölött egy gyertyatartós gyertyával. -
Hyper Snake #3640 Köszönöm!
Tényleg ha már a pet-eket említed miért írja ki ezt nekem mikor akarok venni egyet ?
-
Noodlee #3639 Visszamenni városba. Másik kijáraton kell majd továbbmenni, ott ahol a peteket tod venni... -
Hyper Snake #3638 Mit kell ebben a barlangban csinálni, zsákutcába jutottam?
-
#3637 Thx! -
Noodlee #3636 Patchek -
#3635 Igen! :) -
#3634 Honnan lehet letölteni a patcheket ? -
mochee #3633 Komolyan???? Akkor nálam valami rohadt nagy szar van, mivel maximum 60-at ír ki, amikor bekapcsolom hogy mutassa, de nagyon gyakran 30 körül vánszorog, még az alá is ugrik néha. És érzem, hogy nem igazán folyamatos a játék, bár nem lehet mondani hogy szaggat.
Ha túl poros a proci hűtőbordája, az vezethet ilyen mérvű lassuláshoz? -
#3632 150-200 -
mochee #3631 2.2-n most kezdtem a játékot. -
Noodlee #3630 Sikerült feltenni a 2.2 patchet, de a régi mentéseimet valóban nem tudtam sehogy elővarázsolni
Most felrakom a 2.0-t megint :( -
mochee #3629 Szevasztok!
Szerintetek ilyen gépen mennyi fps-t kéne produkálnia a játéknak?
Intel 2,8 Ghz, 1 Gb Samsung Ram, Geforce Asus v9999 6800GT 128Mb (!)
Kicsit lassúnak érzem. -
Noodlee #3628 Hiho!
Használ itt valaki megpatchelt játékot?
Én most felraktam a megjelent patcheket, de semmi jelét nem látom, hogy valóban feltelepült volna.(2.1, majd 2.2 patch is felment)
1. A menüben még mindig V2.0-t ír ki.
2. Régebben olvastam, hogy nem kompatibilis a savegame a 2.0 és a 2.1, nekem mégis megy.
A patch nem kérdez semmit, elindul, töltöget, majd elindul a játék magától...
Szal valami nem stimmel.
Próbáltam visszaolvasni patchelés ügyben, de nem találtam semmit, csak annyit, hogy nem megy vele a régi save :(
PLZ HELP! -
Noodlee #3627 NP! -
#3626 kösz! -
Noodlee #3625 A titkos területen van egy íjjász csonti, aki játszani akar velem, "lapozgatós" stíluban, de sajnos nem találom a megoldást. Ha valaki már megcsinálta, az elmondhatná, hogy mi a jutalom, mert szeretném megcsinálni, ha valami normális cuccot ad.
-
Noodlee #3624 Vetesd le a nyakadból a "bilincset" ( prison), és utána ment a Hallba, és beszélj Taarral. -
#3623 Hogyan bírok ide bejutni ?
-
#3622 Bocs...Előbb járt a kezem, mint az eszem...(gamebanshee) -
#3621 Szevasztok!
Az elven shrine-nál hol találom a titkos ajtót? Általában észre szoktam venni a gombokat, karokat, betolható lámpákat, de itt nincs meg...pedig már 3x végigbóklásztam... -
toma77 #3620 A végigjátszásban le van irva, hogy mit kell csinálni.
Az a trükkje, hogy a fény elérje az ajtót, mert akkor ki fog nyílni. Úgy tekergesd, hogy ez összejöjjön, de nem kell az összes szobrot felhasználni, sőt valamikor pont útba is van egyik-másik. Az első ajtó könnyű, a másik az már nehezebb, de én 10 perc alatt megcsináltam. Szóval go!! -
Noodlee #3619 Kérdések...
Néha már kapartam magamat, hogy néhány emberke milyen hülyeségeket tud kérdezni, de én nem szeretnék beállni a sorba, ezért nem igazán tettem fel eddig kérdéseket, gondoltam idővel rájövök/megoldom, de ez az ajtó kifogott rajtam :( -
Noodlee #3618 Hátööö...
Elkezdtem pár napja elolvasni az egészet a legelejétől, kb 2600. hozzászólásig jutottam.
Reméltem, hogy valaki ad majd valami kézzel fogható választ :P -
Chipii #3617 Érdemes keresgélni a régi hozzászólások között, mert kevés olyan dolgot tudok elképzelni, amit legalább 3szor ne kérdeztek volna már meg. -
Noodlee #3616 OOOPS.
Sry, kicsit nagy lett. -
Noodlee #3615 Megcsináltam az összes mellékküldetést, összegyüjtöttem az öszes könyvet, stb, de 2 chantot nam sikerült megtalálnom :(
Mit tud a Light Nalid, hogy le kellett nyomnom 10 menetet a ringben, hogy megvehessem ?
Ebbe a terembe nem tudtam bemenni, mert nem jöttem rá, hogy hogyan kell tekergetni a szobrokat. Az ajtó szemben van... (Act III. Dartmul város melett egy labirintusban)
-
Noodlee #3614 A necro elég gyenge, valóban nem az a legizmosabb karakter.
Van pár karim, és valahogy a necro fogott meg a legjobban, most másikkal kezdtem el lötyögni. :) -
#3613 jah étem.. -
#3612 Nem egy karival vitte :D ő a főkarira érti :D -
#3611 hmmm nem azt mondtátok,hogy több kari a jobb? -
Noodlee #3610 Végigvittem a játékot az első karimmal...
A végeredmény: lvl 45 necro
-
Herkulles #3609 Jah látok egy kaput az eleven shrinénél, lehet hogy megvan a megoldás.