Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Eszrevetted hogy megin foloslegesen telespamolod a topicot? 2 vagy tobb uzenetbe irsz olyat ami 1 embernek szol. Masik topicban is basztatnak nem jottel meg ra hogy miert? elarulom: nincs agyad.
Vérfarkas jó tanknak, a mitrilhorn nemtom mér jó, de valaki ajánlgatta, a szamár max arra jó ha kevés a hely a ládában, mert az nm úgyis pénzre vált minden felesleget. A többi is tud valamit, de még ennyire sincs értelmük. Ami viszont elõny a petben hogy nem visznek xp-t, de elvileg utánuk is kapod a növelt számú ellenfeleket, szal több xp, kevesebb fele osztva. Nekem most bevált a cm + nm + dualos harcos + íjász, egyelõre nem változtatok rajta. Talán veteránon beveszem a mitrilest ha tényleg jó.
Setbõl ilyen félig készek vannak csak, egyedül az assasinos dupla kard set van meg, mert az egybe adja. 😊 Mágus setbõl csak 3 db (amu, gyûrû, kesztyû), az egyéb kasztú setek nem is nagyon érdekelnek. 😊 Persze ha befigyel valami jó nem dobom ki, jó lesz talán késõbbre, de sok értelmes cucc nincs. Ogaz még csak 44 vagyok.
De az volt, nem õ tehet róla hogy öngyilkosságba kergettem az embereimet. 😊 Visszamentem és lenyomtam ahogy kell. 😊
Shep
Van értelme a pet shopban kapható lények közól 1-et is magunkkal vinni, vagy jobb ha emberekkel megyek, mert kipróbáltam egy kis repkedõ zöld manót egész szépet sebez, meg gyógyít is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SNAKE01
most mibajod van?nem hozzád szóltam bazzeg,akkor miért ba*ztatsz?ha,amúgy?

j0nNyKa
te csipobol vagy fogyatekos, vagy nem volt gyerekszobad, ugy amugy ?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SNAKE01
haragszok rád úgyhogy veled nem beszélek!<#beka3>

SNAKE01
aha!

jazzy
Nekem van egy palcam egy szethez meg meg legalabb 18 sethez cucc. tokjo nem?
SNAKE01
neked milyen szett-jeid vannak meg?nekem van egy kardom valamilyen szett-hez meg még egy pár másik szett-hez való cucc!

SNAKE01
úgynézem akkor nem olyan light-os a Valdis és nem fogod kirúgni a fél csapatod!😊

Elõbb majdnem kinyírtam Valdist, köcsög summonok nem engedték hogy odajöjjön a szemhez (1 hp után), aztán rossz klikk és én gyalogoltam át a csapattal a halálsugáron. Most kezdhetek neki újra. 😊
Akkor jó, mert még hiányzik a könyves quest, asszem az is ad cuccot a misztik szethez.
SNAKE01
folytathatod!a harmadik városba tesz be!

Ha kinyírom a Valdist folytathatom még a hátramaradt questeket, vagy kötelezõen game over?
Kerülni kell, hátsó bejárat. Nálam ez már annyira alap, hogy nekem már azért kell kitérõt tenni hogy a zsákutcákat is megtaláljam. 😊
A barlangon át kell menned, nem a kapun át. Néha nézz körül kérdés helyett😊
Az Act 2 ben chapter 3-nál a kapu az erdõben nem nyilik ki, két elven õrzi és nem engednek be, kivel beszélnem hogy kinyiljon?
Mercenaryn csak 4 embered lehet, veteránon 5, eliten 6 a limit.
miért van az hogy van 4 emberem de egy ötödik nem lehetséges és bõviteni sem engedik valami fighter guild's miatt.
Hát ezek a dark wizardok eléggé very easy kategóriások voltak, ha Valdis még ennél is lightosabb, akkor kénytelen leszek kirugni a fél csapatot. 😊
Oké akkor kihagyom 😊
Pár mezei cucc, nem éri eg a fáradtságot. De kíváncsi voltam. 😊
És mi van a zárt ajtó mögött? Csak hogy érdemes e visszamászni oda 😊
<#worship>
Outlander
Készítettem egy rajzot remélem segít

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Lehet hogy 17, mert elég sok, nem számoltam.
Shep
Mindenkinek kösz a segítséget, este megnézem mire jutok azzal a d*ggel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Outlander
Arra a helyre gondolsz ahol 17 tükör van? Mert akkor tudok segíteni..

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Pedig ha felveszed a 4 követ (4 szín), akkor mindegyiket rá bírod rakni 1-1 üres oszlop tetejére, megjelenik egy kéz, ha odaviszed a kurzort.

A golden chalice csak arra való, hogy kinyisson két titkos ajtót, amikor felveszed.

Az alsó ajtót úgy bírod kinyitni, ha a fényforrástól legtávolabbi szoborra küldöd elõször a fényt, utána már elég logikusan adódik.

más: A gombakörös küldit mindenképpen meg kell csinálni, ha a mysterious barlangba el akar jutni valaki, mert a gombás küldi során lehet megszerezni 4 könyvet, amelyekre szükség van a mystic set könyvéhez.
Na arra énsem jöttem rá pedig kipróbáltam mindenhogy 😞
shaba23
ha a harcosom püfölte, akkor nem sebzõdött...igaz mindenki meghalt aki messzirõl próbálkozott
Más: a mage's apprentice barlangjában tükrökkel kell nyitni az apprentice ajtaját. Ez megvolt. Viszont van itt egy másik ajtó is, de nem jövök rá merre kell forgatni a tükröket hogy kinyíljon. Van rá vmi leírás?
Nekem az oszlopos teremben semmit nem lehet sehova rakni.
Elõször a középsõ fejét kell lecsapni mert az gyógyítja a többit aztán mehet a többi nekem nem volt nehéz
Kirakni úgy lehet hogy megnyitod az inventoryt és fent van egy olyan gomb h disband amúgy az összes kirakott ember az innbe kerül és felvehetõk újra
Shep
ACT 1 végén van az a hidra vagy mi a bánat, hogy lehet könnyen elintézni, mert egy fújással elintézte 1 emberemet.

Ha vkit bevettem a csapatba nem lehet kirakni a szûrét? Munkám során sok érdekes emberrel találkozom, (ja nem ez egy reklám szövege) szóval volt az a fél óriás, meg egy harcos csóka na azokat nem vettem be a csapatba csak eltûntek, hova kerülnek, többet már nem lehet õket felszedni?

Azt a golden chalicet megtaláltam én is de gõzöm sincs mit lehet vele kezdeni... (amúgy sztem semmit mivel a boltban 1000pénzért el lehet adni) a köveket be kell rakni a központi teremben az oszlopok tetejére és ha megvan mind akkor kinyílik egy ajtó
Large abandoned shelter a hely neve, ruins od okaym vagy miben.
act3ban találtam egy golden chalicet vmi barlangban, azzal mit kell csinálni? Pár kõrakás is volt a sarkokban eldugva, felmarkoltam belõle köveket, de nincs hova pakolni. Ez mi?
SNAKE01
próbáltad ahogy mondtam??Nekem így nagyon egyszerû volt!

Csodás... És közben még ilyen xar kristályokat is csapkodni kell a fejük felett
SNAKE01
szerintem könnyû elintézni õket!De csak úgy lehet hogy a lövéseik elõl elszaladsz és utána csapkodod,elszaladsz, vissza ,csapkodod,ilyen egyszerû!

SNAKE01
hát akkor sokáig leszel még ott!<#nyes>

Hy Hogy lehet a dark wizardokat elintézni ? Mivel a nature magemet 1 perc alatt elintézik és a 2harcosom nem sokáig bírja gyógyítás nélkül ezek ellen... én meg nem vagyok híve annak hogy rohangáljak elõlük - Valami 5let ? 😊
jazzy
Amren kell a gombakorokhoz egesz pontosan. Enchant cuccokba max magic findet erdemes rakni ha vki nagyon cuccot akar talalni ahogy en eszrevettem.
shaba23
a gombakör akkor érdekes, ha a csapatodban van az íjjász srác (nemtudom a nevét), mert akkor kapsz egy secondary questet, aminek a vége egy kincsesláda, benne egy junik íjjal ami ráadásul egész jó...én pl a bányában találtam csak jobbat, az meg jóval odébb van
a kupolás cuccokkal buffolhatod magad, de igazából sok értelme nincs, csak ha a szellemes questet csinálod (azt is érdemes, nekem 3 set tárgyat dobott az uccsó szellem) de egyébként amiket összeszedsz chant-eket, azokat tudod buffként magadra tenni 300sec-re
McFrost
ezek ien extra küldik, titkos kamrák, ahol extra cuccokhoz juthatsz, ami ha nem jó akkor pénzé teheted..

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Üdv mindenkinek! Olvasgattam visszafele de sajnos nem találtam infot. Légyszi valaki mondja meg ezek a gombakörök meg amikor ilyen kupola alá beállok azok mire jók tul. képpen? Az enchanttel sem vagyok teljesen tisztába, valahogy gyengéknek tûnnek azok a cumók. Van egyáltalán értelme? Köszi!

Carlos
Szerintem ez egy tipikusan olyan arc, aki strigulákat húz, hogy hány gémet tolt végig...
Aztán, hogy nincsenek meg a mellékküldik, az mindegy.
Ha elakad, akkor belök egy cheat-et vagy egy trainer-t.

Þór vígi þessi rúnar