Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
A golden chalice csak arra való, hogy kinyisson két titkos ajtót, amikor felveszed.
Az alsó ajtót úgy bírod kinyitni, ha a fényforrástól legtávolabbi szoborra küldöd elõször a fényt, utána már elég logikusan adódik.
más: A gombakörös küldit mindenképpen meg kell csinálni, ha a mysterious barlangba el akar jutni valaki, mert a gombás küldi során lehet megszerezni 4 könyvet, amelyekre szükség van a mystic set könyvéhez.
Kirakni úgy lehet hogy megnyitod az inventoryt és fent van egy olyan gomb h disband amúgy az összes kirakott ember az innbe kerül és felvehetõk újra
Ha vkit bevettem a csapatba nem lehet kirakni a szûrét? Munkám során sok érdekes emberrel találkozom, (ja nem ez egy reklám szövege) szóval volt az a fél óriás, meg egy harcos csóka na azokat nem vettem be a csapatba csak eltûntek, hova kerülnek, többet már nem lehet õket felszedni?
a kupolás cuccokkal buffolhatod magad, de igazából sok értelme nincs, csak ha a szellemes questet csinálod (azt is érdemes, nekem 3 set tárgyat dobott az uccsó szellem) de egyébként amiket összeszedsz chant-eket, azokat tudod buffként magadra tenni 300sec-re
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8