5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#3769 ott kerestem de egyáltalán nem találtam ott.. =( -
#3768 Ha te mondod... -
Chipii #3767 A küldik nagy része olyan, hogy mész előre, és belebotlasz a megoldásba, csak kevés van, amely némi kutatómunkát is igényel:) -
#3766 Kithraya cavernben -
#3765 kb 10 perc gondolkodassal es skillek elolvasaval jo multiclass karit ossze lehet rakni. -
#3764 valaki meg tudná mondani hogy hol találom meg kithiarát? -
#3763 Jaja van benne valami de akkor is lol... -
Chipii #3762 A "minden fullon" lesz a válasz:) Ha utólag megnéznénk a ds1-et, akkor azért közel ilyen sűrű erdőket, közel ennyi tárgyat nem látnánk mint most, ezek pedig erősen gyilkolják a procit. Én 4200-es geffel toltam, és eldöcögött azért 1024ben (csak az árnyékot húztam le simplére, az már ds1ben is nagyon lehúzott), legtávolabbi kameranézetből. -
#3761 élsimitás? Én azt nem merem használni sem :))) Meg az1280x1024 csak 60Hz bírná a monitorom :( -
#3760 Egyszerűen LOL, hogy az X800GTmen (ami jobb mint a 6600GT) 1280x1024 minden fullon élsimítás nélkül átlag 25 fps -
#3759 azt meg kell hagyni hogy a víz az nagyon szép lett -
#3758 hát igen :) még szerencse hogy a héten vettem még egy kis ramot hogy had döcögjön jobban a játékéletem rajta -
#3757 Hát szblett szeblett de szépség/gépigény arány elég szar lett ezáltal, ugyanis a motor a régi csak ráhúztak egy rakat shadert, pont mint a BF2nél, annak is ez a halála -
#3756 pech... :) -
#3755 de már van 1.11 :P
amúgy igazad van nehezebb lette, de az jó :)))))) -
#3754 pont a lényeget hagytad ki,amit 1.10 hozott (tőkélyre fejlesztett karik kellettek,mert hell gyalázatosan nehéz lett,sok kari ment kukába),nah mind1... -
#3753 inkább térjünk vissza a rendes témához mert hát ez nem diablo :)
jobb lett sztem a grafika meg maga az egész történet csak van amit az angol tudásom miatt nem értek és így 1-2 küldetés kimarad :( -
#3752 nemtom, nálam 1.09 volt az uccsó patch utána már meguntam a diablot, de a karik még a mai napig megvannak :) -
#3751 ment az tovább is nem? :) -
#3750 player 8 mód :) -
#3749 Hát akkor te nagyon ügyes vagy, a többségnek ez nem jön össze...persze lehet jó multiclass karit csinálna ha az ember nagyon nagyon átgondol minden fejlesztést és tudja hogy melyik képesség pontsan mit csinál, de a legtöbb játékos ennyire nem megy bele a dologba, ezért mondják ezt.. -
#3748 olyan mint a diablo 1.09-es patch-ben? -
Chipii #3747 Ezt már mondták itt a fórumon mások is, meg olyat is, hogy harcos sux, aztán csak lestek amikor benyomtam egy kombóról a shotot meg az infókat:) -
Chipii #3746 Ha nagyobb a party, több hpje van a moncoknak is, ergo több xp jut:)Ezért nincs is nagy különbség a fejlődésben. -
#3745 Derrick pfff :-ppp
okes amúgy köce -
Noodlee #3744 Nah menek nézni a Derricket, vagy mittomén mi lesz a tévében.
Jóccak. -
Noodlee #3743 Nézz szét az optionsban, mert van még pár alakzat hotkí, csak a HUDra nem tettek neki ikont. -
Noodlee #3742 Elvileg, ha a karik portréját megfogod, és mozgatod őket, fel-le, akkor a karakterek helyzete is változik. Nekem soha nem volt probléma, hogy nem a hentes harcos állt elől. Gyakás közben ugyis a legtöbbször hátrálok-gyakok. -
#3741 #3737 ? -
#3740 aham köc -
Noodlee #3739 A 2.1 szinte csak a gamespy dolgokat javítja, a 2.20 már elég sok bugot is orvosol.(monnyuk én nem találkoztam egy buggal sem, amelyik tönkreverte volna a questet, vagy ilyesmi) -
#3738 Ha kijön kieg akkor majd normálisan megtörik a dolgokat, meg akkor lesznek olyan kedvesek konvertert kiadni... -
#3737 Nah akkor térjünk át alakzat kérdésre.
meg tudom csinálni,hogy a harcos kari-karik menjenek elől???
Mert csak 2 féle alakzatot láttam,mikor 4-en szorosa,meg kicsit rombuszban,de a baj,hogy a főkarim -aki mage rohan elől öngyilkosan,ez nem túl jó dolog:-ppp -
Noodlee #3736 Én is alappal tolom, de félek, hogy késöbb majd kijön valami brutál kiegészítő, vagy esetleg multis map, és akkor tuti nem fogom elkezdeni a játékot megint a nulláról. Asszem most kéne nekifutni megint az elejének. A 2.0 kompatibilis a 2.20-al hálóban? Mármint a cuccokat át tudnám dobni egy 2.20-as patchel játszó emberkének? -
#3735 Ezek a peccsek,csak a multiban csinálnak valamit? -
#3734 jóvanna!
Mikor megyünk má sörözni?
Jövő héten mennyünk má,s megbeszéjjük ezeket a dógokat! :-p -
#3733 Én nem raktam fel egy patchot se, nem is fogok :D -
Noodlee #3732 Persze ha alacsonyabb szintű szörnyeket gyax, akkor a karik közötti szintkülönbség is csökken. -
Noodlee #3731 Úgy érzem, hogy ez a kérdés sem "éles", megint csak a móka kedvéért kérdezel, de válaszolok :P
Alacsonyabb szintű, newbie szörnyeket gyakjál, és azok majd dobnak nooboknak való cuccokat. -
#3730 Kérdés:
Azt hogy oldjam meg,hogy mivel ugye elején elbaltáztam,s 2 karim nagyon el van húzva a másik 2-höz képest (bár lassacskán behozzák),nah szal az árusok a magasabb szintü karihoz képesti dolgokat árulnak,s szegény gynegébbeknek minden piros :-((( (max megveszem,s késöbb rájuk adom ha jó lesz,csak nem szeretek annyira előre vásárolni...)