Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos! A kép a galériámba van! Remélem megkövetsz! Csá!
McFrost
Lenne egy kérdésem:
az elsõ küldetés csokorban az 5-6 küldi körül van egy rész ahol négy aldalról lépcsõvel körülvett tér van, skórpiók, szikladobálók,meg emberformák hosszú lándzsával, szal ott a tér közepén ven egy lift ami levisz a mélybe viszont ott összeakadok 2 mondróval akiknek ha abbahagyom a püfölését vissza "nõ" az életük! Tanács?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Carlos
Bármely ingyenes tárhelyre, agy küld el nekem mélben és felteszem én.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos! Tudom, hogy nem ismersz, de nem szeretem ha meghazudtolnak. Én tanácsot és nem fikázást kértem. A kép elkészült. Segítenétek, hogy illesszem be? Az Automexet úgyis felhívom telefonon,csak arra voltam kíváncsi, ez mással is elõfordult-e, vagy egyedi eset.
Nálunk már kapható a játék? Nem vmi október végére ígérték a megjelenést? CD Galaxisban még a majd jön listán sincs (ami persze jelentheti azt is hogy a cdg egy szar).
McFrost
én sem találtam a dobozon, pedig egészen NewYork-ból jött...<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Carlos
Lehet, hogy lebukott?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Doboz, kézikönyv, egy papírdarab, amire rá van írva, hogy www.sg.hu.
Amúgy gyanítom, hogy inkább warezod van, mert nem láttam még olyat, hogy ne lenne benne a kód. Pedig nem egy játékot vettem már.

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
dobozt fotózd le, és írd cetlivel mellé hogy sg.hu (mert belinkelhetsz egy nem saját dobozképet is)
tigeroo
egy szemüveget kelett volna venni helyette, és megtalálni az oldal alján a keresõ fület..:l
Kösz a "bizalmat". Hogy érted a cetlit?
Carlos
Akkor hogy higgyünk is neked, kérnénk képet a dobozról vagy a kézikönyvrõl egy cetlivel, hogy www.sg.hu

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Ma végre megvettem a játékot! Eredetiben!
Rohanás haza; kibont; telepíteni kezd. A game kéri a product key-t. Rendben. Nézzük hol is van.....Hol? Nem találom sehol.Se kézikönyvön, se a dobozban, se a cd-ken. Mi a f.. fene ez? Gyerekek segítsetek! Vagy annyira sötét vagyok, hogy nem találom meg, vagy az én dobozomból kihagyták? Plíííz!
Létezik már spell lista? (Én nem találtam, de ez nem jelent semmit.) Kíváncsi vagyok mi lesz a választék.
Területre hat a vine, vagy mindenkit egyesével kell lekötözni? Bossokra is hat, vagy azok immunisak rá?
Elég loálnak tartom hogy jönnek velem az npc-k új gaméba, meg a játék is újra beadja õket az alaphelyükön, 2-3 Lothar vagy Taar már elég gáz. 😊
Mi(kik) a legjobb csapat össze állitás?
Igen, de ha szegény monc ott áll megkötözve, akkor ráérsz lövöldözni😊 Na meg az sem elhanyagolandó szempont, hogy nem kell, hogy teljes rálátásod legyen, mivel nincs lövedék, amelynek el kell jutnia odáig, tehát nem lõsz mellé vele, se falba, se földbe.
Amrent Aman'lu-ban a fogadóban lehet felvenni, de egyszer már találkoztál vele a játék elején a börtönnél, részben neki is köszönhetted, hogy kiszabadultál.
A másik kérdésre a válasz, minden felvehetõ karakternek a játékban rögzített helye van, tehát mindegyikkel ugyanazon a helyen fogsz elõször találkozni.
Annyi lesz a különbség, hogy veteránon ill. eliten Lothar Cm lesz ill. Deru Naturemage.
Cm-nek nem tallatam bazinagyot sebzo spellt. Viszont az gyorsan lo. Ha fagyi spellt hasnzalok az 1800-at sebez csakugy mint a cm-el hasznalt villam. ha mind2-en ugyanazt a "leggyorsabb" spellt hasznaljak ugaynannyit sebeznek es kb ugyanolyan gyorsan. Grasping vine spell eleg lassu.
HalalUr
...na meg még 2...: 😊)
-a gombakörökrõl visszaolvasva azt találtam, hogy valami íjásznak kell veled lennie ahhoz, hogy megkapd a küldetést. Ha jól emlékszem, a játékban valami 'Amren'-t emlegetnek. Na de õ hol található? Emlékeim szerint én nem találkoztam ilyen figurával, pedig a unique íj, ami a lehetséges jutalom igencsak érdekelne, lévén hogy íjász a karakterem.
-ehhez kapcsolódóan: a felvehetõ karakterek véletlenszerûen jönnek? Jó, van biztos, aki nem, pl Taar, de a többiek egyszercsak odateremnek valahova, vagy megvan mindenkinek, hogy mikor, hol felvehetõ?

Inkább mégse kéne...

CM mit sebez ilyen szinten?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Hmm, ez kemény. Mennyi idõ alatt sebz ezt? Lehet egymásra pakolni, vagy meg kell várni a végét a következõvel? Területre is hat?

HalalUr
Sziasztok!
2 gyors kérdés:
-van lehetõség a gamespy szerveren történõ játékra nem eredeti cd-key-vel? Ha igen, hogyan?
-van valamiféle végigjátszás vagy komolyabb leírás a játékról? Egy-két másodlagos küldetést nem találtam meg (olyat, amin már tuti áthaladtam, pl "A family heirloom", tudom, hogy vannak, amik csak jóval késõbb lesznek befejezhetõek), fõként emiatt kéne.
Elõre is kösz!

Inkább mégse kéne...

Lvl 85-on a grasping spellel, sajna mar ez is bemaxolt
shaba23
van egy teleport, ami nincs bezárva sehova...nem sokkal a város bejárata után
Fenrir
nah közben végignyomtam mercenary szinten 😊

A halál csupán a kezdet...

j0nNyKa
jo de te irtad hogy soha nem lenne 1500 dmg nm-el.. en csak megcafoltam, hogy mar 1 "gyenge" 67es nm is tobbet sebez csipobol 😛

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zsirfecske
baz nincs meg a vol 4 book a lore of aranna küldetéshez. tudom, hogy Aman'lu-ban kell legyen az Altorn Hall-ban, de nincs ott. lehet hogy már felvettem és bebugolt? vki?

Azzal, hogy megkaptad a követ, oda tudsz teleportálni bármelyik másik teleporttól (úgyanígy jöttél át act3ba, ha nem emlékeznél😊.
Akkor menj közelebb. 😊

Fenrir
de nemtok mert túl messze vagyok tõle

Magától aktiválódik, odamész a wp-hez és klikk.

Fenrir
elakadtam a 3-as felvonásban ott amikor felszabadítottam a várost aztán mennem kéne a bányákba csakhogy a teleport a morden bázisnál van és ott is olyan helyen ahova nem lehet átmenni...kaptam egy teleport követ ami elvileg aktiválná a teleportot de nemtom hogy hol kéne használni

Nem is irtam, hogy 35ön fog 1500at sebezni a jeges spell, 35ön a grasping sebzett annyit😊 És egy szóval sem említettem, hogy nagyobb a sebzése az nmnek, mint a cmnek. Egy electes cm sebzését megbecsülni se próbálom😊 És ne felejtsük, hogy ezek mind alap sebzések, ezeket lehet növelni resistcsökkentõ átokkal és mágiasebzés növeléssel, szóval egy okosan összerakott partiban ezeknek a sebzéseknél jóval nagyobb tényleges sebzést lehet kiosztani (nálam a mágianövelés most 22%, ez nincs benne az említett 1500ban).
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Jaja, erre a spellre meg az encase-re gondoltam alant amikor az un. "befonás" jellegû varázslatokra hivatkoztam. Snowbrook Heaven-t ezzel nyomtam végig, a mordeneknek sansza nem volt még csak közelkerülni sem (amellett hogy lefogja az ellent még besebzett az én partim kis merc. szintjén 400-600 hp-t). A témazáró fõmonszterek elleni csaták kivételével szvsz. az NM-nek sima healerré való visszaminõsítése nagy luxusnak tûnik, ott persze a magaszintü healnek és cascade healnek nincs alternatívája.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Nem is állította senki, ezért is nem a 2500 dmg-vel számoltam, hanem az 1500-zal, amit arra írtál.
Jó, de a 67 az nem 35. 😊 67-en a cm-nek is annyival több a sebzése mint az nm-nek, arányaiban ott is ugyanaz. És ez így is van jól, hiszen az nm kap egy rakás védõ, gyógyító spellt / absorb skillt, ha még a sebzése is neki lenne a legnagyobb, azzal nemcsak a cm, de az összes többi kaszt létjogosultságát megkérdõjelezné. A GPG a Blizzarddal ellentétben jól kiegyensúlyozta az osztályokat, hogy mind tudjon valami plusszt amit a másik nem, így szükséged lesz mindenre, nem az van hogy 1 féle übertáppal nyomul mindenki.
Hmm, megnéztem, te errre gondoltál: Spell Dragon Scales (this buff protects your party from curses; as the Dragon matures, it will eventually add lightning and death resistance as well as a power recharge rate increase), én meg erre: Power Draconic Inspiration (temporarily increases the damage dealt by the powers of other characters). Ezexerint én tévedtem, de csak 1 sort. 😊
j0nNyKa
jihad, 67es szinten mar iet lehet sebezni ice spellel:

nm dmg

es ez csak 67es lvl

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A grasping nem jeges spell.
Márpedig annyi volt, illetve erre még rájött a +20% buffból😊 Durva a grasping, több, mint a dupláját sebzi a jégnek, igaz, sok mannába is kerül (ráadásul lassabban is lövi el), de az elementál +150 mannaregenjével lazán megy folyamatosan is😊 Na meg minek sietni, ha úgyse tud közelebb jönni a monc😊
jazzy
En cm-el lvl 72n sebeztem 2500ig necroval plusz 25% life steal es 3-at lott, viszonylag gyorsan, tehat egy nagyobb enemybe jo esetben 7k sebzes bement 2 masodpercenkent.
jazzy
tevedsz, a lap dragon power rechargeja SPELL es nem power, ami azt jelenti hogy radrakja es rajtad van 20 percig utana megin radrakja, tehat igenis, nagy szam.
Most van 2 jeges nm spell a boltban, a lassabbik vmi 200-600, a gyorsabb ...-330-as sebzésû, igaz sebzésnövelésen alig van pont, de azzal se lenne belõle 1500 még lvl100-on se. 😊
Utánanéztem gyorsan az nm skilleknek, de semmi olyat nem találtam ami jobban tápolná a spelljeit mint a cm-nek, sõt az aquatic csak 50% max, míg a cm-nek mind2 dmg növelõ 60%-ig megy. Ezenkívül alapból is jóval kisebbet sebeznek a nm támadóspellek, hogy jött ki neked az 1500 dmg, fõleg 35-ön? Trainer vagy vmi +999 int +999% nm dmg tápcucc?
35-ön 1500? Az kicsit kamunak tûnik egy nm-nél. 46-on sebez a lightningom 600-1100-at, és nem kevés +int, +cm dmg cucc van rajta.
hat most 35on 1500 korul sebez az graspingja a fokarimnak (es ezt ugy, hogy sajna elegge szukolkodom nm cuccokban, mintha direkt nem adna a mocsok, combatosbol mar dunat tudtam volna rekeszteni😊, ha meg nekiallok akar csak 2vel+a pettel fagyasztani, nem sok mozgo eloleny marad a kozelemben😊 (es akkor a fagyaszto powerekrol meg nem is szoltam😊 Mindenesetre siman meglesz a 2000-2500es sebzes mercenary vegere, igaz ez lassu spell, de a gyors jegesek is 1500 korul lesznek, azert egy ijasz kozel se ennyire hatekony😊
NM-et sztem támogató egységnek érdemes elképzelni, annak viszont verhetetlen. A misztik barlangos evil npc banda ellen nm nélkül nem is érdemes nekifutni. Viszont ölni nem túl jó, kb annyit sebez mint az íjász, csak lassabban.
lvl46 az enchantable legendary silver ring.