5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#3809 Sz@r ügy. -
#3808 MIkor végivitted :D -
#3807 És mikor lépek nehézségi szintet ? -
#3806 normálon 4 karid lehet...
ahogy nő a henézségi fokozat,úgy lehet több... -
#3805 álj. ne veszekedjetek. a veteran a nehézségi fokozatra vonatkozik (gondolom én, ha hülyeséget mondtam bocs...) -
Hyper Snake #3804 Most nem értem.Veterán kell hogy legyek, de hogy ? -
Noodlee #3803 Mostmár tényleg leállhatnál a hülyeségeiddel, ennyire noob nem lehetsz! -
Hyper Snake #3802 Vazze miért nem birom megvenni az ötödik helyet?
-
#3801 h nem is tudsz, szótár nem létezik a világon vazze? -
Hyper Snake #3800 Angolul vazze nem vazze nagyon vazze tudok vazze, de vazze kösz vazze ! -
#3799 Vazze angolul nem tudsz? írtsd ki az összes szörnyewt a teremben/templomban. vazze -
Hyper Snake #3798 Mit kell itt csinálni ?????????????????????????
-
#3797 teleportolsz az azunita sivatagba és elindulsz egyenesen és 100% hogy meg fogod találni, egy sárga "aurás" állatnál lessz, nem nagyon nehéz megölni. -
#3796 hol találom az uccsó "totemet" ?
-
#3795 :-))) -
Noodlee #3794 :P
Szia! Régen láttalak!
Én már megint nem Tibiázom egy ideje :) -
#3793 mi történt? állnak a tibia szerverek? :) -
#3792 -
#3791 ne szarjatok kérem... -
#3790 hol birom azt megtalálni ????????? -
#3789 nyugi sejtem.. -
Noodlee #3788 Nem lehet, csak szo*atja a népet! -
#3787 nemtom el tudod-e egyáltalán hagyni...quest itemet nehéz... -
Noodlee #3786 -
#3785 Szívás -
#3784 és mi van ha elhagytam ? -
#3783 berakod az utolsó totemet :) -
zsotesz #3782 Az a legegyszerűbb ha megnézed a quest log-ot, primary mission-ban a chapter 7. Nézd meg, hogy a 4 részküldetésnél van-e pipa. Valószínűleg egyet elhagytál. -
#3781 Hogy birom ezt az utolsó "lámpát" felkapcsolni ?
-
#3780 Jégelementál rulzz :D -
Chipii #3779 Erőt és max/min/weapon damagét adó cuccokkal. Emellett ha magas a block ratiója, akkor azzal is sebezget/stunnolgat. -
Chipii #3778 Jó, de ezt az elég jó fejlesztést meg lehet csinálni a másik két fegyvermódra is. Pajzsossal tényleg nem az a lényeg, hogy ő irtson le mindent (nem is fog:D). Szépen ráront a moncokra, és provoke. A körülötte egybegyűlt tömeget meg a mágusok eloszlatják:)
Combat magenak mannanövelő skillje van, naturénak meg mannaköltség csökkentője (persze magasabb szinten lehet mind a kettőt), emellett lehet manaregen növelő cuccokat is használni. Egy spellnél meg nem csak azt kell megnézni, hogy mennyit sebez, hanem azt is, hogy mennyit fogyaszt. Kifejlett jégelementál pettel persze egy mágus ezeken a gondokon csak mosolyog:D -
AszSzuli #3777 SZIASZTOK! Tetszik ez a játék, jól el lehet vele ütni az időt. -
#3776 k :-p -
#3775 Hát beizzítom a gémet és körbenézek neked :) -
#3774 hmmm,és hogy lehet jól fejleszteni??
melee-je nő mert ütöget,meg egy nagyot sebző fegyver kell neki,mást nem nagyon látok....talán ha a criticalt maxolom,meg a chance-t,akkor minden második ütése critical lesz...esetleg... -
#3773 Az rendben van, de az 1kezes harcosnál nem a sebzés számít, ha az ember jól fejleszti akkor viszont egész jó sebzéseket ki lehet belőle hozni -
#3772 nojó,de ha elfogy a mana? :-pp
sokszor volt,hogy a 2 mágusom csak nézett ki a fejéből,mert nem volt manájuk (meg potionom sem volt,minddig elfelejtek venni,mondván,hogy úgyis találnak),s az archer meg a harcos osztotta a népet :-p -
#3771 Igen, mivel a kard+pajzs felállás lényege nem a nagy sebzés, hanem a nagy armor! Ő tanknak jó, de nem tud úgy gyilkolni, a mellette lévő mágus/nyilas végzi ezt... -
#3770 furcsa ez,vagy csak én vagyok vak,de melee-ben nincs olyan ability ami sebzés növelést adna 1 kezes fegyvernek:-(((
csak ha 2 kezes vagy 2 1 kezes fegyverem van arra van sebzésnövelő tulajdonság,ez így elég gyenge...