Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ küldetés csokorban az 5-6 küldi körül van egy rész ahol négy aldalról lépcsõvel körülvett tér van, skórpiók, szikladobálók,meg emberformák hosszú lándzsával, szal ott a tér közepén ven egy lift ami levisz a mélybe viszont ott összeakadok 2 mondróval akiknek ha abbahagyom a püfölését vissza "nõ" az életük! Tanács?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy gyanítom, hogy inkább warezod van, mert nem láttam még olyat, hogy ne lenne benne a kód. Pedig nem egy játékot vettem már.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ma végre megvettem a játékot! Eredetiben!
Rohanás haza; kibont; telepíteni kezd. A game kéri a product key-t. Rendben. Nézzük hol is van.....Hol? Nem találom sehol.Se kézikönyvön, se a dobozban, se a cd-ken. Mi a f.. fene ez? Gyerekek segítsetek! Vagy annyira sötét vagyok, hogy nem találom meg, vagy az én dobozomból kihagyták? Plíííz!
A másik kérdésre a válasz, minden felvehetõ karakternek a játékban rögzített helye van, tehát mindegyikkel ugyanazon a helyen fogsz elõször találkozni.
Annyi lesz a különbség, hogy veteránon ill. eliten Lothar Cm lesz ill. Deru Naturemage.
-a gombakörökrõl visszaolvasva azt találtam, hogy valami íjásznak kell veled lennie ahhoz, hogy megkapd a küldetést. Ha jól emlékszem, a játékban valami 'Amren'-t emlegetnek. Na de õ hol található? Emlékeim szerint én nem találkoztam ilyen figurával, pedig a unique íj, ami a lehetséges jutalom igencsak érdekelne, lévén hogy íjász a karakterem.
-ehhez kapcsolódóan: a felvehetõ karakterek véletlenszerûen jönnek? Jó, van biztos, aki nem, pl Taar, de a többiek egyszercsak odateremnek valahova, vagy megvan mindenkinek, hogy mikor, hol felvehetõ?
Inkább mégse kéne...
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
2 gyors kérdés:
-van lehetõség a gamespy szerveren történõ játékra nem eredeti cd-key-vel? Ha igen, hogyan?
-van valamiféle végigjátszás vagy komolyabb leírás a játékról? Egy-két másodlagos küldetést nem találtam meg (olyat, amin már tuti áthaladtam, pl "A family heirloom", tudom, hogy vannak, amik csak jóval késõbb lesznek befejezhetõek), fõként emiatt kéne.
Elõre is kösz!
Inkább mégse kéne...
Lvl 85-on a grasping spellel, sajna mar ez is bemaxolt
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A halál csupán a kezdet...
Mizujs?
Jaja, erre a spellre meg az encase-re gondoltam alant amikor az un. "befonás" jellegû varázslatokra hivatkoztam. Snowbrook Heaven-t ezzel nyomtam végig, a mordeneknek sansza nem volt még csak közelkerülni sem (amellett hogy lefogja az ellent még besebzett az én partim kis merc. szintjén 400-600 hp-t). A témazáró fõmonszterek elleni csaták kivételével szvsz. az NM-nek sima healerré való visszaminõsítése nagy luxusnak tûnik, ott persze a magaszintü healnek és cascade healnek nincs alternatívája.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/