Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Lehet akkor hogy 50-60-as szinten már érdemes akár a multi, illetve hívjuk inkább kiegészítõ kaszt felé is tájolódni?? Azt már én is tapasztaltam, hogy pl. 25-30-as melee tank éppen olyan villámlós röppencsek ellen összekapott 5 szint cm-et úgy hogy egyébként a melee szintje nem maradt le a karakterszinttõl és aztán már autóba beraktam neki egy majd még egy átkot. Azt csinálta a tag hogy mielõtt elkezdte volna a "darálást" "leanyázta" az ellent és picit hatékonyabban tudott dolgozni😊).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Sorcit épp nem kellett multizni, de pl egy berseker/pap (iszonyat durva volt😊, vagy mage/thief és társai szintén igencsak játszhatóak voltak bgben. NWN pedig a pap multizás tárháza, fõleg a kiegek után (pap/bárd/rdd, pap/bárd/pale, pap/rogu, pap/wm és társai), ill wiz/rogu(3), sorci/pala(1) (fuj, undorito😊, fighter/wm/rogu, stb stb.
Egyébként a rengeteg tápos holmi dobigálása helyet jobb let volna egy picit mérsékeltebb dologi tápolás és inkább picit több skillpont (mint 6.Lenin mondotta-> Tanulni, tanulni....)😊)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A multikaszt mindenkép katasztrófa, nem is tudnék kapcsiból olyan PC-s kalandgamát ahol egyáltalán jó lenne, legfeljebb a réges-régi idõkbõl (Darksun esetleg??).
Tényleg! summont használtok? Ha igen, a skillek felõl tápoljátok-é?
NEkem nem volt gondom vagy csak ritkán normál fokozaton.
Þór vígi þessi rúnar
There is only one Boss!
Mizujs?
Valóban nincs "legjobbcsapat", illetve kinek mi a legjobb ez egyéniségfüggõ😊!
Viszont: szvsz. érdemes minden csapattag számára már az elején biztosítani a köv. kasztos lehetõségekbõl-> 1 melee, 5 ranged, 1 combat magic, 1 natur magic. Persze a mágiát nem használó karaktereknek az utóbbi kettõ nem szükséges. Merthogy: 1 melee-vel hozzá lehet férni némi HP növeléshez, 5 ranged-del rezisztencia növeléshez, a mágusok mana készletét pedig a brilliance és a naturbond kellemesen befolyásolja. Nyílván ez nem a "frankó megmondás", de nálam nagyon bejön alapozásként és az elsõ 10 szinten lazán elérhetõ úgy hogy az egyébként véglegesnek választott "kasztot" nem zarja feleslegesen és nem okoz multikasztot csak megnyit néhány fejlesztési lehetõséget. A rezisztencia kérdése nálam meglehetõs probléma volt, de a survival skill a helyesen megválasztott szereléssel együtt már szép rezisztanciákat ad (darkwizards, mimics sux). Ha a managazdálkodásra szánt skillpontokat meg arányosan osztod a manakapacitás növelés és a manafelhasználás csökkentés között akkor a készletbõl kigazdálkodható összsebzés cca. másfélszerese az egyoldalra (tehát vagy csak brilliance, vagy csak naturbond) való fejlesztésnek a degresszívitás miatt. Mondom ez itt nem a "bemondja a tutit" csak a saját májerkodásom.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
na mind1 mégegyszer köszi..
innkeeper-rel kell beszélni, increase size of my group vagy vmi hasonlót, érdemes addig nyomkodni amíg azt nem mondja, hogy nem lehet tovább amíg veterán nem vagy mert annyira nem drága aranyban sem
A halál csupán a kezdet...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
mit is kell pontosan csinálni?
van arrébb is egy bejárat, de csak annyit mond:
ki az? menj el!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy megerõsítem az állítást, 2-es fokozaton Lothar már 40-es cm, nem melee
A halál csupán a kezdet...
A hátam mögött van a második transport állomás úgy 50 méterre.
A csaj a kapu mögött meg csak annyit mond, hogy nem enged be, ne raboljam az idejét.
Köszi!
Az az igazság, ha tényleg vetted, akkor átb***tak és egy warezost vehettél.
Amúgy miért nem éles a kép???
Þór vígi þessi rúnar