5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Chipii #3849 Azt hiszitek, ramegy törtre a patch?:) Legalabb annyi faradsagot vegyetek, hogy visszamasoljatok az eredeti exet :D (észre fogjátok venni, ha tényleg peccselődik a 2.2, mert pár gigát megmozgat közben, és elég sokáig eltart) -
#3848 hejes!!!4 -
barr #3847 kösz,assze azért találok valami alternatív megoldást...formatc: -
#3846 reinstall XP :-p -
barr #3845 na,asszem kezdek elhülyülni,vagy ez a game tényleg szivat..próbaként visszamásolom az crack-et(ami 13kb-tal nagyobb volt,mint az mostani indítófájl,ami szintén crack-kelt volt)elindítom,erre 2,1...pedig a közelébe se került a 2,1-es patch-nek.. -
#3844 ménem vártok egy patch krekket? -
Noodlee #3843 Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, nálam ment úgy a patchelés, ahogy leírtam az elöbb.
Felülírtad a crackelt exe file-t, az eredetivel? -
barr #3842 tom,már értesültem róla...de nagyon úgy látszik,nem is lesz azzal problémám,mert nagyon nem akar működni a patch..
-
Noodlee #3841 A patchelt játék nem kezeli a 2.0 save gameket...
Csakhogy tudjad. -
barr #3840 most sem hajlandó peccselni magár,csak elindítja magát,de hogy milyen okból kifolyólag,na arról fogalmam sincs...
"GNG update..
preparing patch"
aztán hatásszünet,és indul... -
barr #3839 akkor megnézem még egyszer..pls wait a minute... -
Noodlee #3838 A 2.1 patchnek kell az eredeti exe.
A 2.20 már felmegy a crackelt exére.
Nekem simán felment, és 2.20-at írt ki. -
barr #3837 nem igazán megy fel a crack-elre..ua. a probléma,indítja a gamét,aztán a verziószám makacsul 2.0 -
Noodlee #3836 A cuccok maradnak nála, használhatod akár raktárnak is :P -
Chipii #3835 Felesleges, nem sokkal fejlodsz gyorsabban 2 karival sem. Ha nagyobb a partid, akkor tobb hpje van a moncoknak, es tobb xpt is adnak. Hidd el, nem a nagy trukkozesednek koszonheto, hogy konnyen lehet haladni:) -
#3834 ha engem kérdezel,nemtom,még nem cseréltem karit,de logikusan gondolom a legjobb cuccaid vannak rajta,akkor miért nem szeded le,s adod oda a másik karidnak aki helyette lesz? -
zsotesz #3833 Ha valakit ideiglenesen ki akarok rakni a csapatból azt később a kocsmában vissza tudom venni a cuccaival együtt? Vagy ilyenkor érdemesebb a cuccait levenni róla? -
#3832 biztos,hogy jó topikban vagy? -
Noodlee #3831 -
AszSzuli #3830 Sziasztok!!!! Act 2 végén vagyok. 5 karival megyek egyszerre, ebből 4 közelharcos, így nem okoz igazán nagy gondot egyik szörny legyőzése sem. Ha pedig a szörnyek szintje eléri az enyémet, akkor egyedül, ill. ketten megyünk tovább, hogy szintet léphessek mihamarább, egészen addig, ameddig a szörnyek szintje a hősöm szintjét el nem éri. -
#3829 htx
nem akadtam el. Csak luzsta vagyok....gyorsabb leírással.
És mondom,csak mellékquestekhez kell.
ACT1-ben 2 kivételével mindet megcsináltam.Az egyik az amikor 4 valami szart kell összeszedni. A másik is megvan csak vissza kéne menni leadni első városba.. -
Noodlee #3828 Neszeneked ittenvane -
Noodlee #3827 Nemonnyad, hogy elakadtál? Ahhoz elég lámának kell lenni. Rengeteg küldetés van, amit csak késöbb fox tudni megcsinálni, nem a megkapás után 5 percel. Persze sok mellékküldihez kell felvenni karit, hogy megkapd. Én mindet megcsináltam, 100%-os vagyok, csak 2 chantot nemtaláltam, amúgy minden megvan.
Majd minnyá nézek neked leirást... -
#3826 hümmm van amúgy valami leírás a gammához?
Igazából a mellékküldikhez kéne valami.A gamebanshee-t néztem,de ott leginkább,csak act1 van meg a többire ugyan van link,de főleg a Coming soon olvasható ..C -
Noodlee #3825 Majd késöbb (Act.3) egy quest része lesz.
-
zsotesz #3824 Egy kérdés. Mit kell ezeken a helyeken csinálni? Cavern of fire, earth stb. -
Noodlee #3823 Az rendben van, de máshogy nem tudja megpatchelni a játékot.
Amugy a 2.20 már felmegy crackelt exére is. -
#3822 Nah igen, csakhogy ha az eredti exével nyomja akkor hát izé úgy a játék felénél ki fogja írni hogy köszönjük hogy játszottál :). Meg én egyéb problémákat is érzékeltem, mkio r az eredeti exével nyomtam. -
Noodlee #3821 A megpatchelt verzió nem kopmpatibilis a 2.0-ással!
Nem működnek a régi save gamek! -
Noodlee #3820 A megoldás: Tedd vissza az eredeti exe file-t, ne a crack exével próbáld. -
barr #3819 ok,thx,akkor megyek,aztán irtok egy adag monsztát.. -
viharhozo #3818 nah jovan, kozbe rajottem :) -
viharhozo #3817 itt :) -
viharhozo #3816 Haller.
Ott vagyok az Azunite catacomsban, ahol a 4 szimbolumot ki kell forgatni, h feljojjon a lift(gondolom en:))... na marm ost nem jottem ra h mi a kombinacio... tudja vki?:) -
#3815 semmi szükség a két patchre semmi lényegeset sem javít... -
barr #3814 hello ebody!!
Hihetetlen jó gém a DS2,sokat nyomtam,csakhogy egy időre felfüggesztettem a jáccást,aztán most újra előkerült,és lenne vele egy kis problema.Nosfel szeretném rá pakolni a 2,2-es peccset,csakhogya kicsomagolás után magától indul a gém,és a verziószám változatlan..éez volt a problémám az 2,1-el is,csak ott nem húzott fel ennyire..persze a gém tört verziós..de ha lesz egy kis beforgatható tőkém,bizos megveszem eredetibe.előre is thx..
plíz,help me!!!!
-
#3813 a tárgyhoz van irva hogy enchantable vagy mi a fene, akkor rakhacc bele 4 kockányi cuccot. -
#3812 Milzen tárgyakba lehet berakni?Van valami külön nevük ezeknet a tárgyakna (fegyverek,ruhák) ? -
#3811 Eladni :) Egyébként meg enchantos néni belerakja neked egy fogadására képes cuccba. (mint d2ben a socketes cuccoik....) -
#3810 Mire jók ezek a sz@rok ?